Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 News - TUTAJ NIE KOMENTUJEMY NEWSÓW!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78
Gemi
havok to nie gra.. to nie jest jakis progukt ktory mozna jako exclusive wykupic..

havok bedzie sie pojawial w roznych grach i na ps3 i na x360... wiec nie wiem skad ta podnieta.
konrado0905
to jest silnik fizyczny confused.gif HAVOC 3.0 pojawil sie np. w OBLIVION na Xo i PC
Master Pain
tak, ale tak zaawansowane silniki pociagaja za soba duze wymagania obliczeniowe. skoro wymieniono tylko PS3 oraz Win(shit)dows 64bit ver, a nie wymieniono X360 to cos o tym swiadczy. Havok 4 bedzie w grach, jak najbardziej, ale, z racji tego co pisze na stronie, mozna wnioskowac, ze nie w grach na X360.
With Havok 4.0, game developers can select from a modular suite of technologies and tools spanning game-play physics, character animation, behaviors and special effects, optimized for the widest range of platforms, including Sony Computer Entertainment Inc
(SCEI) much-anti(pipi)ted “PLAYSTATION®3” computer entertainment system, and Microsoft’s 64bit Windows operating system.
TomisH
With Havok 4.0, game developers can select from a modular suite of technologies and tools spanning game-play physics, character animation, behaviors and special effects, optimized for the widest range of platforms, including Sony Computer Entertainment Inc
(SCEI) much-anti(pipi)ted “PLAYSTATION®3” computer entertainment system, and Microsoft’s 64bit Windows operating system.

Niezdrowo się podniecacie. "Optimized for the widest range of platform" czyli w wolnym tłumaczeniu "zoptymalizowane pod szeroką [najszerszą] ilość [zakres] platform". Dalej w tym zdaniu mamy "including blablabla" czyli nasze "w tym" i wymienione PS3 oraz Windows. Z jednej strony konsola, z drugiej Windows. Połączcie to z "szerokim zakresem platform", z jednej strony postawcie PS3, z drugiej kompa i... musi coś być posrodku, nie? W końcu zakres to nie dwa punkty, ale od jednego do drugiego ;]
Master Pain
A TomisH - gdzie jest napisane ze z jednej strony konsola a z drugiej komp? Znam na tyle angielski, iz wiem, ze pisze tam cos innego. Takze bledna jest Twoja dedukcja.
Memory
Lord of the Rings: The White Council na PS3.

http://www.hardgame2.com/index.php?zone=ne...oticia&id=25922
Ryo-San
QUOTE(Master Pain @ 13 07 2006, 19:10) *

A TomisH - gdzie jest napisane ze z jednej strony konsola a z drugiej komp? Znam na tyle angielski, iz wiem, ze pisze tam cos innego. Takze bledna jest Twoja dedukcja.

jak znasz angielski to przeczytaj sobie to zdanie
(...)optimized for the widest range of platforms
Emet
Ja nie jestem anglistą tongue.gif ale mi to wygląda na "zoptymalizowane dla jaknajwiększego zakresu platform". Co oczywiście nie oznacza, ze pojawi się na wszystkich platformach, ale znając losy poprzedników można śmiało złożyć, ze tak się właśnie stanie (next-geny).

[TH: Właśnie]
Memory
IBM Says It's Lucky to Get 10% to 20% Yields on Cell Processor

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3295

Jaffe hints at God of War 3

http://www.ps3portal.com/ps3/article/458.html
----------------------------------------------------

Rumored TGS Game List

The games that he listed to show at TGS 2006 are as follows:
- Resident Evil 5
- Devil May Cry 4
- Assassin's Creed
- Grand Theft Auto IV
- Siren 3
- Metal Gear Solid 4
- Final Fantasy XIII
- Tekken 6
- Silent Hill 5
- SpiderMan 3

Now for more surprisingly announced titles to show at TGS:
- Killzone 3
- Fatal Frame 4
- Onimusha 5
- Kingdom Hearts 3
- Sequel to Shadow of the Colossus
- Sneak Peak at God of War 3
- Ninja Gaiden 2
- Battlefield 3 or believed to be Battlefield 2142
- Sneak Peak at Zone of the Enders 3

http://ps3land.com/article-472.php
Mikes
Nie wiem ile prawdy jest w tym newsie ale jeśli wszystko się zgadza to 360 pomimo świetnych gier nie ma szans..
Master Pain
QUOTE(Ryo-San @ 13 07 2006, 20:41) *

QUOTE(Master Pain @ 13 07 2006, 19:10) *

jak znasz angielski to przeczytaj sobie to zdanie
(...)optimized for the widest range of platforms

znam angielski a poza tym, jest tyle next-genowych konsol ze ojojoj i nie mieli miejsca zeby wymienic wszystkie... [ironia celowa]

poza tym widest to nie to samo co all, right? :>

QUOTE(Emet @ 13 07 2006, 20:51) *

Ja nie jestem anglistą tongue.gif ale mi to wygląda na "zoptymalizowane dla jaknajwiększego zakresu platform". Co oczywiście nie oznacza, ze pojawi się na wszystkich platformach, ale znając losy poprzedników można śmiało złożyć, ze tak się właśnie stanie (next-geny).

[TH: Właśnie]

nie mowie ze tak sie nie stanie, ale (to co napisalem wyzej) zapewne wymieniono by X360 gdyby tez zamierzali to dla tej konsoli zrobic
styxq
QUOTE(Mikes @ 13 07 2006, 22:20) *

Nie wiem ile prawdy jest w tym newsie ale jeśli wszystko się zgadza to 360 pomimo świetnych gier nie ma szans..

mogłbys sprecyzowac question.gif

co do tych tytołow http://ps3land.com/article-472.php

to wdg mnie jedna wielka plota, z co Ninja gaiden na ps3 question.gif wątpie
Don_Pedro
QUOTE(Memory @ 13 07 2006, 22:02) *

Jaffe hints at God of War 3

http://www.ps3portal.com/ps3/article/458.html
----------------------------------------------------

Rumored TGS Game List

- Resident Evil 5
- Devil May Cry 4
- Assassin's Creed
- Grand Theft Auto IV
- Siren 3
- Metal Gear Solid 4
- Final Fantasy XIII
- Tekken 6
- Silent Hill 5
- SpiderMan 3

- Killzone 3
- Fatal Frame 4
- Onimusha 5
- Kingdom Hearts 3
- Ninja Gaiden 2

http://ps3land.com/article-472.php

Powiem tylko tyle... Jesli te gry rzeczywiscie powstaja na ps3 i jesli zostana pokazane na TGS to:
a)PS3 zaskoczy wszystkich na calym swiecie
b)PS3 bedzie miec najlepszy line-up gier
c)X360...coz, w Japonii juz napewno nie osiagnie sukcesu:)
OsciBosci
QUOTE(Don_Pedro @ 13 07 2006, 22:51) *

Powiem tylko tyle... Jesli te gry rzeczywiscie powstaja na ps3 i jesli zostana pokazane na TGS to:

omg, to chyba jestes jedyny na tym swiecie ktory nie spodziewal sie tych gier...
TomisH
http://xbox360.ign.com/articles/707/707859p2.html
IGN: Based on our interview from last year, we spoke with you about a particular game and its sequel. We spoke about whether it would be on the Xbox 360 or not. As a follow up question, we'd like to know what console you're bringing Ninja Gaiden 2 to?

Itagaki: Thanks. I said something and then I created all kinds of commotion. People started speculating about the game with all the worst case scenarios.

IGN: We just wanted to follow up from last year in case there was any miscommunication about the future of Ninja Gaiden 2.

Itagaki: I think that what I can say is that I will never betray my Ninja Gaiden fans. That, I can promise.

Itagaki nie zdradzi fanów NG. A NG wyszło tylko na Xboxa. Więc chyba wszystko jasne ninja.gif
Solidny (pan)
QUOTE(Memory @ 13 07 2006, 20:54) *

OMG! ninja.gif

Perspektywa kupienia PS3 zaczyna mnie przerażać. Oby do premiery poprawili to, a mam nadzieję, że do 2007 już na pewno ale... ehh, zacznę się chyba cieszyć, że X360 ma tak małe wady techniczne jak go porównać z TYM ninja.gif

QUOTE(TomisH @ 13 07 2006, 23:39) *

http://xbox360.ign.com/articles/707/707859p2.html
IGN: Based on our interview from last year, we spoke with you about a particular game and its sequel. We spoke about whether it would be on the Xbox 360 or not. As a follow up question, we'd like to know what console you're bringing Ninja Gaiden 2 to?

Itagaki: Thanks. I said something and then I created all kinds of commotion. People started speculating about the game with all the worst case scenarios.

IGN: We just wanted to follow up from last year in case there was any miscommunication about the future of Ninja Gaiden 2.

Itagaki: I think that what I can say is that I will never betray my Ninja Gaiden fans. That, I can promise.

Itagaki nie zdradzi fanów NG. A NG wyszło tylko na Xboxa. Więc chyba wszystko jasne ninja.gif

Kiedyś czytałem, że Ninja Gaiden miał być na PS2, ale wybrali Xboxa ze względu na lepszy sprzęt. Widać związali się z fanami i gotóweczką MS wink.gif. Fakt faktem, ja bym się chyba nie cieszył gdyby MGS4 był exclusive na X360. Chociaż z drugiej strony... X360 jest tańszy smile.gif. No, ale wolę mieć kompatybilność wstecz i całą serię na półce wink.gif
Don_Pedro
QUOTE(killer-san @ 13 07 2006, 23:30) *

QUOTE(Don_Pedro @ 13 07 2006, 22:51) *

omg, to chyba jestes jedyny na tym swiecie ktory nie spodziewal sie tych gier...

Jasne ze sie spodziewalem, ale nie sadzilem ze wydawcy juz teraz zaprezentuja te gry na TGS...
Trzcina
Lol, akurat nei zdradzanie fanow ma najmniejsze znaczenie przy wypuszczaniu gier i wszyscy wiemy o tym dobrze, juz od bardzo dawna wink.gif

Anyway, osobiscie nie wierze zeby zeby to byla prawda i nie wierze w te liste gier ktora jest tutaj napisana.

Plus do TGS jest jeszcze tyle czasu ze uwazam ze nie ma sensu teraz sie podniecac tym co za 2 miechy bedziemy mogli, ewentualnie, zobaczyc.

Lepiej skupic sie na tym co jest ;]
nWo
Jest jeszcze inna opcja, nie rzucac sie jak pies na kosc tylko poczekac na mięsisty schab. Lepiej kupic konsole z ta gra którą chcemy zagrac a nie w taką do ktorej zmusza nas koncern. closedeyes.gif
komar737
God of War 3? Hmmm, będzie CIEKAWIE.
Co do pokazu BH5 - pewnie będzie to "któryśtam" koncept gry(który i tak ulegnie pewnie zmianie), tak jak to miało miejsce z RE4 - na każdych targach pokazywali niemal inną grę...no ale lepszy rydz niż nic
Butcher
Odnośnie listy na TGS chciałbym tylko poinformować, że PS3Land ma tendencje do tworzenia masakrycznych plotek, które potem prostuje - często po napiętnowaniu przez inne, bardziej znane serwisy. Ostatnio nawet ludzie od PR w Sony coś wyjaśniali, tylko dlatego, że PS3Land wymyślił kolejną plotę (nie pamiętam już o co chodziło, możliwe że ta "afera" z Apple).
Gdyby ta lista okazała się prawdziwa, to porównując, tegoroczne E3 byłoby śmiesznym niedzielnym odpustem, na którym nie pokazano praktycznie NIC. Nie wierzę w tą listę, a na pewno nie w jej najbardziej dyskusyjne i mocno wątpliwe punkty (DMC4, RE5, Killzone, GTA4, SH5, GoW3)...
Enkidou
- Resident Evil 5
- Devil May Cry 4
- Assassin's Creed
- Grand Theft Auto IV
- Siren 3
- Metal Gear Solid 4
- Final Fantasy XIII
- Tekken 6
- Silent Hill 5
- SpiderMan 3

- Killzone 3
- Fatal Frame 4
- Onimusha 5
- Kingdom Hearts 3
- Ninja Gaiden 2

Lista ładnie wygląda i naprawdę dobrze by było gdyby to wszystko się sprawdziło, ale na chwilę obecną nie dałbym za nią funtka kłaków.

- Grand Theft Auto 4 zaprezentowane światu po raz pierwszy na TGS? Tam nawet[w Japonii] San Andreas chyba jeszcze nie wydano. Zresztą GTA 4 to oni mają wiadomo gdzie...
- Kilzone 3 -- a gdzie jest Killzone 2?
- Kingdom Hearts 3 -- Nomura mówił że czegoś nowego i związanego z KH można oczekiwać w połowie życia PS3 i niekoniecznie musi to być sequel bo ma inne pomysły. Inna sprawa, że dopiero niedawno jego zespół zaczął tworzyć FF Versus XIII
- Sequel to Shadow of the Colossus -- tutaj zaś Ueda przy okazji europejskiej premiery SoTC mówił że nadal zastanawia się co teraz zrobić - grę na PSP czy PS3; według mnie wątpliwe jest żeby już we wrześniu wyskoczył z czymś nowym
- Sneak Peak at God of War 3 -- podobnie jak z sequelem SoTC; wypowiedzi na to nie wskazują że można cokolwiek pokazać tak szybko i w dodatku na japońskiej imprezie na której ludzi będzie ten tytuł interesowało niczym zeszłoroczny śnieg
- ZoE 3 -- Kojima przed bodaj dwoma tygodniami narzekał że nie ma ludzi, aby stworzyć ZoE 3
- Ninja Gaiden 2 -- a to zabija całą wiarygodność tej listy; może będzie jakaś gra od Team Ninja na PS3 ale NG2?

Reasumując, ludzie powinni się postarać jak tworzą te listy. A tutaj jakiś niby pracownik Sony z Tokyo gubi line-up na którym znajdują się księżycowe tytuły, których w najlepszym wypadku nie zobaczymy przez 2-3 lata. No i nie ma żadnych nowych IP, co też obniża wiarygodność.
TomisH
QUOTE(Emet @ 14 07 2006, 11:17) *

Zresztą kiedyś nawet twórcy mówili, ze są chętni na wydanie NG2 na PS3.

O, to ciekawe. Linka poproszę.
Emet
QUOTE(TomisH @ 14 07 2006, 12:22) *

QUOTE(Emet @ 14 07 2006, 11:17) *

Jak napisałem KIEDYŚ więc nie pamiętam gdzie to było (net), ale na pewno takie info ukazało się też kiedyś w PE.
xelloss
Nigdy nic takiego nie powiedzieli.
Mastah27
Plan wydawniczy EA:

NBA Live 07 - 17 listopad
Tiger Woods PGA Tour 07 - jesień
Need for Speed Carbon - jesień
Madden NFL 07 - 2006

http://www.gamespot.com/news/6153884.html
YETI
Ja tylko chciałem przypomniec ze TGS odbywa sie w wrzesniu, wiec to ostatnia szansa dla Sony przed premiera aby pokazac dlaczego PS3 a nie Wii czy X360.
Mam wielka nadzieje aby ta lista chociaz w połowie okazała sie prawda.
Raczej nie ma co sie spodziewac Kingdom Hearts3 poniewaz ekipa odpowiedzialna za ta serie siedzi przy FF XIII VERSUS.
To samo tyczy sie GTA4, gra pewnie zostanie zaprezentowana ale w 2007 na E3.
SOTC2 czy Siren3 ? jak najbardziej, chyba wszyscy wiedza ze "Team ICO" juz od dłuzszego czasu dłubie cos na PS3, a Siren zostal oficjalnie zapowiedziany kilka miesiecy temu.
Capcom i ich DMC4 i RE5, po E3 firma wydał oswiadczenie ze gry w maju nie były gotowe do pokazu ale postara sie aby w wrzesniu te tytuły zostały zaprezentowane (mozna o tym przeczytac min. w N+)
KillZone3 a gdzie KZ2 ? pewnie zmierza na PS2, ale o tym Sony tez juz kiedys mówiło.
Ninja Gaiden i ZOE3 o tych gra ostatnio sporo sie mowi, wiec kto wie.

Tak jak napisałem wczesniej, oby przynajmniej połowa listy okazał sie prawda, a Sony na TGS MUSI POZAMIATAC, to ich ostatnia szansa aby przekonac do siebie miliony graczy.

TGS zapowiada sie...baaaaardzo ciekawie ^^

PS. Dziw brak np. takiego Lair, NaughtyDog Game czy WarDevila.
YETI
Half-Life 2: Episode Two na PS3

http://www.gameonly.pl/newsy/9371

Sonic the Hedgehog

http://www.gameonly.pl/newsy/9370
Memory
Sequel Red Faction bedzie na PS3 dopiero 2007.... smile.gif
Hela
Jakis link?
Enkidou
Hela, o Red Faction 3 pisali w najnowszym EGM w dziale z plotkami. Dlatego nie wiadomo czy w ogóle będzie.
Memory
QUOTE(Hela @ 14 07 2006, 19:47) *

Jakis link?

gamefront.de

Red Faction soll 2007 für PS3 erscheinen.
Ryo-San
gut, wir verstehen : o
Mikes
Zobaczymy. Pożyjemy. ;]

laugh.gif

Gdyby lista była prawdziwa w 30% bylo by kosmos smile.gif
Chociaż poza NG2 mamy sznasę na te tytułu w przyszłości
YETI
QUOTE(Mikes @ 14 07 2006, 23:09) *

Gdyby lista była prawdziwa w 30% bylo by kosmos smile.gif
Chociaż poza NG2 mamy sznasę na te tytułu w przyszłości

Zalezy jak na to spojrzysz.
Lista jest w 90% prawdziwa poniewaz te wszytskie gry pojawia sie na PS3.
A to czy zostana zaprezentowane na TGS...tu juz szanse sa bardzo mało (ale sadze ze połowe z tych gier bedziemy mieli przyjemnosc podziwiac smile.gif )
Trzcina
Gemiol ty nie fafikuj bo dostaniesz w tube i tyle.

Ja widze ze moderatorzy zamaist ciagle pisac o dawaniu ostrzezen powinni to zaczac robic. Bynajmniej dlatego ze ktos ma inne zdanei od nich, ale kiedy mod mowi ze 'koniec tematu' to jest to 'koniec tematu i basta'

[TH: True. Koniec polemiki - kasacja postów i warny będą]

Od siebie dodam tylko ze tak dluzo jak znam Tomisha to wiem ze on bardzo lubi miec linki i potwierdzenie wszelakich tego rodzaju plotek zwiazanych z ps wink.gif Ale takie jego juz prawo, jak ktos chce moze mu powiedziec 'szukaj se sam mi sie nie chce' albo jak ma czas to moze sie wysilic.

[TH: Też True]

Niemniej jednak, tematy w dziale o ps3 non stop zamieniaja sie w smietnik, ilez mozna to samo walkowac?

Skupcie sie na sprawach waznych (sensownych) a nie na rozwazaniu czy NG2 bedzie na PS3... I zwiazanych z tym problemow osobistych dotyczacych slow na f. (fuck? O_o) i innych.

[TH: 3 razy Tak dla Trzciny. Sorry, że się dopisuję, ale nie chce większego bałaganu robić]

Przeciez burdelu nikt tutaj nie robil- do czasu Milanka, ktory postanowil pobawic sie w adwokata
chlopaczek zarzuca mi jakies smieszne rzeczy wiec je sprostowalem..a to, ze koles jakims dziwnym trafem widzi to co chce widziec..to juz jego problem

btw na zachodnich forach panuje nowa moda - otoz slowo "fannboy" jest cenzurowane podobnie jak kazde przeklenstwo ohmy.gif moze czas wprowadzic to u nas/Ryo
Memory
Valve announces Team Fortress 2

http://www.playsyde.com/news_3177_en.html
biechu

Wiem, że to nie jest zaden komunikat ale chociazby to :
http://ps2.ign.com/objects/013/013957.html

uuuups sory pomylilem numerki, z niewyspania nie doczytalem ze chodzi o NG2 i PS3

zeby nie bylo ze smiece tu jest link:
E3 2005: Ninja Gaiden 2 Not for 360?
Team Ninja does not confirm the sequel for Xbox 360. Could it be headed to the PS3?

http://xbox360.ign.com/articles/617/617876p1.html

dawno, bo dawno ale COŚ tam było biggrin.gif
ako
QUOTE(Solidny (pan) @ 14 07 2006, 00:45) *

OMG! ninja.gif

Perspektywa kupienia PS3 zaczyna mnie przerażać. Oby do premiery poprawili to, a mam nadzieję, że do 2007 już na pewno ale... ehh, zacznę się chyba cieszyć, że X360 ma tak małe wady techniczne jak go porównać z TYM ninja.gif

Pieknie. Teraz tylko czekac na newsy mowiace kolejno o tym, ze tylko 10% wyprodukowanych czytnikow BluRay bedzie wogole odczytywalo jakies plytki, oraz ze tylko 30% RSX'ow bedzie moglo wyswietlic obraz wiekszy niz 640x480 - laugh.gif - choc prawde mowiac to nie jest smieszne.

EDIT: Moze jednak nie bedzie tak zle, pojawilo sie sprostowanie... zobaczymy co z tego bedzie, nie dowiemy sie przed premiera PS3, wiec nie ma co zgadywac:

"Clarification Tom Reeves, IBM's VP of semiconductor and technology services, said he was not making any specific references to past or current Cell yields in an executive insight interview that ran last week. He was, instead, referring to large die yield challenges in general and the successful leverage provided by logic redundancy strategies. IBM does not release product specific yield information. This clarification was made on July 14, 2006."

http://www.reed-electronics.com/electronic.../CA6350202.html
Ekansik
Tzn, to ze tylko ileśdziesiąt procent prockow jest sprawnych to normalka, bo im bardziej zlozony procesor tym mniej jest udanych egzemlarzy w procesie produkcji i to zjawisko jest normalne. Niepokoi mnie jednak, ze typ z IBM powiedzial, iz jak nam padnie jeden rdzeń, a moze sie tka zdarzyć, to klops i konsola jest martwa. Jak nam padnie w okresie gwarancji to sony nam wymieni na nowy model, jednak jak nam padnie po gwarancji to bedziemy mieli cegłę bezuzyteczną, której nawet samemu nie naprawimy tak jak np. laser do PS2, gdyz tego procesora nie da sie wyjac i wlozyc nowy.
YETI
QUOTE(ako @ 16 07 2006, 12:22) *

QUOTE(Solidny (pan) @ 14 07 2006, 00:45) *

OMG! ninja.gif

Pieknie. Teraz tylko czekac na newsy mowiace kolejno o tym, ze tylko 10% wyprodukowanych czytnikow BluRay bedzie wogole odczytywalo jakies plytki, oraz ze tylko 30% RSX'ow bedzie moglo wyswietlic obraz wiekszy niz 640x480 - laugh.gif - choc prawde mowiac to nie jest smieszne.

hahah, naprawde swietny news, i pewnie znajdzie sie kilka osob ktore to łyknie
a jak ukaze sie wiadomosc ze co czwarta konsola po podłaczeniu do gniazda eksploduje tez uwierzycie ?
laugh.gif
Mikes
A mnie to juz przestaje śmieszyć bo te newsy robią się już tak żałosne że się nie chce tego czytać, ehhh.. przed premierą będzie gorzej.
YETI
"Supposed" PS3 Interface List

Computer Entertainment System Icons:
Users | Settings | Photo | Music | Video | TV | Game | Reader | Network | Friends | Message | Phone | Organizer

Handheld Computer Entertainment System Icons:
Users | Settings | Photo | Music | Video | Radio | Game | Reader | Network | Friends | Message | Phone | Organizer

Users
- Users

Settings
- Network Update
- USB Connection
- System Settings
- User Settings
- Photo Settings
- Music Settings
- Video Settings
- Radio Settings
- TV Settings
- Game Settings
- Reader Settings
- Network Settings
- Friends Settings
- Message Settings
- Phone Settings
- Organizer Settings

Photo
- USB (camera)
- BD/DVD/CD
- Memory Stick
- ImageStudio (editing tool)
- Library (stores photos albums, pictures)

Music
- USB (audio player)
- BD/DVD/CD
- Memory Stick
- AudioStudio (editing tool)
- Store (connect music store)
- Library (stores, albums, singles, mixtapes, soundtracks, compilations)

Video
- USB (camcorder)
- BD/DVD/CD
- Memory Stick
- VideoStudio (editing tool)
- Store (connect video store)
- Library (stores movies, music videos, game, movie trailers, tv shows)

TV
- TV Guide
- Favorites
- Channels

Game
- USB (psp)
- BD/DVD/CD
- Game Data Utility (items brought from in-game stores)
- Saved Data Utility (game gaves)
- Store (connect game store)
- Library (stores ps, ps2, ps3 games, game demos)

Reader
- USB (sony reader system)
- BD/DVD/CD
- Memory Stick
- Store (connect ebook store)
- Library (stores blogs, books, comics, documents, magazines, news)

Network
- LocationFree Player
- RSS Channel
- Web Browser
- Mail Client (sony email service)

Friends
- Add Friend
- Friends (click on a friend to to start a text, voice, video conversation or to send a message)

- Messages (click on a message to read)

Phone
- Add Contact
- Contacts (click on a contact to make a phone call)

Organizer
- Alarm Clock
- Address Book
- Calculator
- Calendar
- Dictionary
- Notes
- Phone Book
- Stopwatch
- Tasks
- Timer
- Translation
- Unit Converter
- Weather
- World Clock

hmm...zastanawia mnie kilka rzeczy, np. Phone czy TV (???)
Emet
Mnie też. Ciekawe na jakiej to bedzie zasadzie. Zapewne internetowe TV i telefon przez internet.
A tak poza tym to lista bardzo ładna. Jeśli to wszystko to na 100% prawda to będzie nieźle.
Tylko jeszcze jednego nie czaję. Czemu tam jest podział na:
>Computer Entertainment System Icons
i
>Handheld Computer Entertainment System Icons
Trzcina
Mam nadzieje ze w koncu ktos pomysli i doda opcje 'sleep' coby mozna bylo zaoszczedzic troche pradu podczas nocnego sciagania...
RSX
ja wiem, w sumie to co możesz doać w sleep, przy ściąganiu? Network musi działać, HDD też, procek o ile się nie myle też, więc jedyny sleep to chyba ram, i wyłączyć kontrolki;)

pozatym polecam wylączyć TV i iść sleep smile.gif
Kokos
Mysle ze chodzi o to, ze gdy wsio sie sciagnie to jest robiony #shutdown -h now smile.gif
TomisH
Czy ja się kiedyś YETI doczekam podawania linków do informacji? happy.gif
RSX
http://itbiznes.pl/art21012.html

a teraz wszystko po Polsku

czyli dlaczego, news na samej górze mamoriego przeraża...

dla nie anglistów smile.gif
Ryo-San
QUOTE(YETI @ 16 07 2006, 16:11) *

hahah, naprawde swietny news, i pewnie znajdzie sie kilka osob ktore to łyknie
a jak ukaze sie wiadomosc ze co czwarta konsola po podłaczeniu do gniazda eksploduje tez uwierzycie ?
laugh.gif

olalem teo niusa calkowicie wczesniej z normlanych wzgledow - bzdura ale dopiero teraz zobaczylem, ze ten nius nie jest wyssany z palca tylko slowa te padly z ust viceprezesa IBM
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.