Czytalem tamtego newsa i nie bylo tam nigdzie info o lepszych teksturach... Wiec jesli mozesz to zarzuc takowym linkiem do tego.
Jedyne co bylo napisane to to zeby wlasciciele X360 sie nei przejmowali bo poza tymi filmikami popeya nei bedzie najmniejszych roznic miedzy obiema wersjami.
Ale jak mowie news ten zostal skasowany wiec mozlwie ze ktos sie machnal piszac go.
Co do zewnetrznego playera HD-DVD w x360 to z tego co pamietam m$ mowil ze bedzie to TYLKO do filmow. Bo jesli bedzie inaczej tzn ze konsola wcale nie ksoztuje 400 piapierow tylko wlasnie o 200. Bo nei wyobrazam sobie wypuszczania dwoch wersji gier, albo gier ktore WYMAGAJA HD-DVD.
Co do roznic w jakosci... ja sie na tym nei znam, wprawdzie slysze takie cos pierwszy raz i wsumie dziwi mnie to skoro 90% hollywood stoi za formatem ktory ma ponoc gorsza jakosc... Byloby to dla mnie niezrozumiale. Ale ja sie nie znam wiec... moze faktycznie tak jest.
Osobiscie dla mnei te filmy to i tak tylko dodatek, jak chce superjakosci i wrazen to ide do kina... 32 cale, czy nawet 42 nie zastapia kina i nie moze byc o tym mowy. Jednak w przypadku gier bardzo mi sie pomysl 25 GB podoba i wiem ze predzej czy pozniej bedzie wykorzystany.
Podsumowujac, jakbys dal mi linka do lepszych tekstur, oraz lepszej jakosci HD-DVD to bylbym wdzieczny

Ale nie jestem pewien czy to dobry temat do tego.