Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 News - TUTAJ NIE KOMENTUJEMY NEWSÓW!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78
Memory
Will the PS3 give us these visuals?

konrado0905
bez komentarza confused.gif
YETI
QUOTE(konrado0905 @ 20 12 2005, 01:08) *

bez komentarza confused.gif

A ja to skomentuje wink.gif
Zwrócicie uwage na przeskok miedzy PSX a PS2. Różnica jest ogromna, mam wielka nadzieje ze taki sam przeskok graficzny przed nami... PS2 - PS3.
smile.gif
Jakim
Na bank nie będzie takiego samego przeskoku. Mimo że technika poszła na przód popatrz na to w taki sposób. Pod koniec istnienia Psxa gry na niego odstawały jakością wykonania od niemalże każdej konsoli/pc. Teraz gdy zbliża się schyłek Ps2 i na horyzoncie czai się nowa konsola co można powiedziec o grach z ps2? Że są brzydkie i odstają od reszty? Niee bo pewien standard już się przyjął i nic tego nie przeskoczy w jakiś ogromny sposób. Wysoka rozdzielczośc i dużo wieksza ilośc polygonów jaką jest w stanie wygenerować Ps2 w stosunku do psxa daje nam to czego zawsze chcieliśmy- brak klockowatych postaci i brak pikseli. Dlatego tez <co dobitnie pokazał nam nowy X360> ciężko będzie o jakąś rewolucję na skalę tej z Psxa na Ps2.
konrado0905
X360 nam nic nie pokazal bo to sa pierwsze tytuly. porownaj Tekken TT z Tekken 5. przeskok graficzny jest ogromny choc to ta sama konsola. Teraz pewnie ktos mi zuci przyklad DMC i DMC3. nie ma wiekszego przeskoku. ale podkreslam TTT byl tytulem startowym. DMC nim nie byl. kwestia poznania konsoli przez developera. nie jestem zwolennikiem "x pudla", ale podejzewam ze jeszcze pokaze pazurki. analogicznie bedzie z PS3
Henry
Przeskok bedzie taki sam, tyle ze tym razem bardziej uwydatni sie to czego nie widzimy (fizyka, realnosc swiatow).

Co prawda X360 nam tego nie pokazuje, ale to co poki co pokazalo PS3 z pewnoscia zasluguje na miano nastepnej generacji i pokazuje ogromna roznice miedzy PS3 a poprzednia generacja, a nawet miedzy PS3 a X360.

Wg mnie roznica miedzy XBox'em a X360 jest mniejsza niz ta miedzy X360 a PS3.
Maiden
QUOTE(Henry @ 20 12 2005, 14:05) *

Przeskok bedzie taki sam, tyle ze tym razem bardziej uwydatni sie to czego nie widzimy (fizyka, realnosc swiatow).

Co prawda X360 nam tego nie pokazuje, ale to co poki co pokazalo PS3 z pewnoscia zasluguje na miano nastepnej generacji i pokazuje ogromna roznice miedzy PS3 a poprzednia generacja, a nawet miedzy PS3 a X360.

neko.gif neko.gif neko.gif

Żal dupe sckiska jak czytam twoje posty neko.gif

Screeny ktore podajesz np z FFX pochodza 1 ) Ze wstawki "walki" ( i to z FF8 a nie duzo ladniejszego 9 !! ) z PSX 2) Z filmiku liczonego w czasie rzeczywistym 3) Z Renderu z FFX rolleyes.gif

Sory ale po pierwsze porownania 1 i 2 nie pozwala obiektywnie ocenic roznicy miedzy PSX i PS2 ( rozumiem ze DC pomojamy...) Wszak Filmki w FFX sa lepeij wykonane od "Walk".Kto grał ten wie.

Po drugie PS3 póki co pokazało pare renderów. ( zreszta "niby" screen pochodzacy z TTT na PS2 nie jest screenem pochodzacym z TTT. Jest to screen na kotrym figuruje Jin stworzony przed premiera PS2 by pokazac moc PS2.(kto pamieta ten wie).

Porównania starenkiej gry ( NB czemu nie dano tu Ace Combat 3 ?) Do AC Utusng War tez daje rade.
(fizyka, realnosc swiatow).

Co prawda X360 nam tego nie pokazuje

A Skąd walki miedzy 400 elfami i tysiacem orków a pośrodku niej gracz to isnie back-Genostwo ninja.gif
Gears of War , COD 2 , DOA 4 ( excl.gif ) też są paskudne ninja.gif
Pavlis
A DOA 4 może wygląda nextgenowo??? hahaha.gif
Co do Gears of war zgodze sie że ta gra ma powera.
COD 2 jak ma być next genowe jak wersja na PC jest identyczna blink.gif ??
111111
QUOTE(Pavlis @ 20 12 2005, 16:55) *

wersja cod2 na pc jest identyczna z x360 jak masz kompa za kilka k zlotych, cod2 to jest jedynie port na x360 i to niezly full detale 60fps, czego wiecej chciec....hmmm...zapewne drugiej generacji gier ktora zryje nam beret.....
Pavlis
QUOTE(111111 @ 20 12 2005, 15:00) *

QUOTE(Pavlis @ 20 12 2005, 16:55) *

wersja cod2 na pc jest identyczna z x360 jak masz kompa za kilka k zlotych, cod2 to jest jedynie port na x360 i to niezly full detale 60fps, czego wiecej chciec....hmmm...zapewne drugiej generacji gier ktora zryje nam beret.....

Wiesz mnie nie interesuje czy komp jest nawet za kilka tysięcy czy za tysiąc faktem jest że COD 2 wygląda tak samo !!!! i tylko to mnie interesuje.
Wiśnia San
a teraz może powrócimy do tematu
Henry
QUOTE(@-t M@iden @ 20 12 2005, 16:44) *

QUOTE(Henry @ 20 12 2005, 14:05) *

neko.gif neko.gif neko.gif

Żal dupe sckiska jak czytam twoje posty neko.gif

Screeny ktore podajesz np z FFX pochodza 1 ) Ze wstawki "walki" ( i to z FF8 a nie duzo ladniejszego 9 !! ) z PSX 2) Z filmiku liczonego w czasie rzeczywistym 3) Z Renderu z FFX rolleyes.gif

Sory ale po pierwsze porownania 1 i 2 nie pozwala obiektywnie ocenic roznicy miedzy PSX i PS2 ( rozumiem ze DC pomojamy...) Wszak Filmki w FFX sa lepeij wykonane od "Walk".Kto grał ten wie.

Po drugie PS3 póki co pokazało pare renderów. ( zreszta "niby" screen pochodzacy z TTT na PS2 nie jest screenem pochodzacym z TTT. Jest to screen na kotrym figuruje Jin stworzony przed premiera PS2 by pokazac moc PS2.(kto pamieta ten wie).

Porównania starenkiej gry ( NB czemu nie dano tu Ace Combat 3 ?) Do AC Utusng War tez daje rade.
(fizyka, realnosc swiatow).

Co prawda X360 nam tego nie pokazuje

A Skąd walki miedzy 400 elfami i tysiacem orków a pośrodku niej gracz to isnie back-Genostwo ninja.gif
Gears of War , COD 2 , DOA 4 ( excl.gif ) też są paskudne ninja.gif

Cos Ci sie pomylilo, to nie ja wrzucilem te fotki.
MotorStorm, Heavenly Sword, Lair, Warhawk, Killing Day, UT2k7, MGS4 - dla mnie to kompletnie wystarczy, jesli chodzi o grafike oraz fizyke i realnosc pokazanych swiatow, chyba Tobie sie cos pomylilo, bo w tej walce z 400 elfami wszystko zachowuje sie jak na obecnej generacji gier, postaci sa sklonowane (wszystkie maja jedno AI).
Prawdziwie next-genowe gry POWINNY zawierac: animacje liczone w czasie rzeczywistym (symulacja miesni), mozliwosc destrukcji otoczenia, swietnie odwzorowana fizyke (lepiej niz OBECNE gry na kompa, cos na miare PhysX), oprawe graficzna lepsza niz obecne przy premierze PC, przynajmniej jeden dodatkowy element urozmaicajacy gameplay, ktorego zaimplementowanie nie bylo mozliwe na poprzedniej generacji konsol.

Gry na X360 spelniaja z tych wymagan..... hmm zadne?
YETI
QUOTE(Jakim @ 20 12 2005, 12:15) *

Na bank nie będzie takiego samego przeskoku.

Jestem przekonany ze sie mylisz.
Sony pracowało przy PS3 juz w 2001r.
wiec mieli baaaardzo duzo czasu aby stwozyc taka konsole ktora zagwarantuje jeszcze wiekszy (lub taki sam) przeskok jak pomiedzy PSX a PS2.
I zwroc uwage na jeszcze jedna rzecz, PS2 nie miał jakis wiekszych konkurentów (mowa o premierze konsoli) Sony było pewne ze DC szybko padnie (ich zdaniem tak samo bedzie z X360 - moim zdaniem tu sie grubo myla)
Wszystko uległo zmianie gdy na rynek wkroczył Bill z X-Boxem, trzeba tu jasno powiedziec ze X-Box przyjoł sie bardzo dobrze i zgarnoł ładny kawałek rynku.
Sony jesli chce myslec nadal o pierwszym miejscu na rynku, musi sie bardziej postarac niz przy PS2.
Jakim
Tak tylko jak patrze na jedyny chyba dostępny w sieci filmik pokazujący Gameplay z gry na Ps3 to tego przeskoku nie widze:/ Mowa o filmiku Fatal Interia
YETI
Chodzi ci o te wyscigi ?
Rzeczywiscie nie powala, ale gra była prezentowana na TGS, była to wczesna wersja.
Na TGS prezentowano jeszcze jeden gamEpley z gry na PS3, chodzi o Warhawk.
Mnie osobiscie nie powaliło na kolana (moze dla tego ze video było sałabej jakosci), jedynie co mi wpadło w oko to SLICZNIE wygladajaca woda i ładnych kilka setek samolotów na ekranie.
Wiesz zacznijmy oceniac konsole jak zostana pokazane te wielkie gry GT, Silent Hill, DMC.

PS. No i chyba zapomnielismy o MGS4, chyba nie powiesz mize to był render smile.gif
Jakim
No Mgs4 to inna bajka. Wyglada genialnie choć w moim mniemaniu gorzej niż trailer Killzone'a czy Motorstorma. Zreszta z serią MGS jest tak że zawsze wykorzystuje bardzo duza cześc możliwości konsoli, więc dokładnie widzimy jak będą wyglądac najładniejsze gry na tę konsolę. Kojima i jego zespół wyciskaja z każdej konsoli ile sie da i pozalai nam to juz na przykładzie MGSa , MGS2 , MGS 3 i wydaje mi sie że własnie mgs4 wykorzystuje już "sporo" tych możliwości drzemiących w nowej konsoli Sony: .

I teraz moim zdaniem widać że nawet z taką grafika nie ma aż takiego skoku jak przy poprzednich dwóch generacjach.
YETI
Pamietasz pierwszy pokaz MGS2?
Grafika w finałowej wersji była znacznie lepsza.
Video MGS4 zaprezentowane na TGS było tworzone na alpha (beta_ dev-kitach (czy jak to tam sie pisze wink.gif ).
Ostateczne "bebechy" PS3, producenci mieli otrzymac na przełomie listopada - grudnia.
Hideo w jednym z wywiadów powiedzial ze gra bedzie wygladała jeszcze lepiej. Oczywiscie nie spodziewa sie jakiegos duzego skoku, ale kilka rzeczy wymaga dopracownaia (tekstury budynków itp.)
louzan
Dlaczego myślicie że nie będzie takiego samego skoku w grafice miedzy PS2 a PS3 , jaki miał miejsce między PSX a PS2 ninja.gif

Wydaje mi się co zresztą widać na zdjęciach , że tak teraz PS3 będzie przeliczać duzo duzo więcej szczegółów otoczenia, chodzi mi oto ze PSX dał nam w pełni środowisko 3D ( co było ogromnym skokiem) PS2 dał nam wygładzenie krawędzi a także większe środowisko gry, a tym samym ładniejsze (nadanie środowisku okrąglejszych kształtów), a teraz kolej na PS3 które moim zdaniem przyniesie możliwość tworzenia ogromnej ilości detali (z dbałością o najmniejszy szczegół) da nam bardzo rzeczywiste środowisko gry(żyjące), poprostu grafika wyglądem zbiży się do realnej rzeczywistości. I napewno skok wizualny będzie podobnie widoczny jak miało to miejsce między PSX a PS2 blink.gif
Trzcina
@maiden, jakim ty jestes fanboy'em to niepojete jest... mzoe skonczysz juz pieprzyc trzy po trzy w kazdym mozliwym temacie? I moze skonczy sie juz ta BEZSENSOWNA dysputa? JAk nie to po warnie... ostrzegam.
Foxpl
QUOTE(YETI)
Pamietasz pierwszy pokaz MGS2?
Grafika w finałowej wersji była znacznie lepsza.

Tak wygladal MGS2 w 1999 r

( tu jest jeszcze chyba Snake z jedynki)
A tak w roku 2001

[img=http://img427.imageshack.us/img427/3338/73gi.th.jpg]

[img=http://img427.imageshack.us/img427/281/63jx.th.jpg]

Jestem ciekaw jak bedzie wygladac MGS4 w momencie premiery
Jakim
dobra koniec tych staroci, obejrzyjcie sobie trailer z Fatal Interia , który wyszedł w japoni. (gametrailers)
kermit
oj, oj, cienko to wygląda -a ludzie narzekają na launch title z xbox360
Henry
Cienko to wyglada? WTF obejrzales trailer?
Najlepsza woda jaka dotad widzialem w grach, gdy pojazd do niej wpadl, to jak sie zachowala - magia.
Do tego dym, spadajace glazy, wszystkie bronie.
Podajcie jeden tytul na X360 ktory wyglada tak dobrze i nie oceniajcie tej gry dopoki nie zobaczycie filmiku.
Jak dla mnie szal, bedzie to jedna z gier ktora kupie na starcie.
_Michcio_
QUOTE(Henry @ 21 12 2005, 19:05) *

Cienko to wyglada? WTF obejrzales trailer?
Najlepsza woda jaka dotad widzialem w grach, gdy pojazd do niej wpadl, to jak sie zachowala - magia.
Do tego dym, spadajace glazy, wszystkie bronie.
Podajcie jeden tytul na X360 ktory wyglada tak dobrze i nie oceniajcie tej gry dopoki nie zobaczycie filmiku.
Jak dla mnie szal, bedzie to jedna z gier ktora kupie na starcie.

Masz rację woda prezentuje się genialnie, do tego fajny motyw z tym hakiem. Może być niezły tytuł startowy biggrin.gif
Henry
"Najlepsza konsola ma zaniedługo otrzymać jeden z najlepszych tytułów z PC. Mowa oczywiście o Unreal Tournament 2007, który został ogłoszony przez Epic oraz Midway tytułem startowym PS3.
Dzięki możliwości podpięcia do PS3 klawiatury i myszy, doznania nie powinny się tak bardzo różnić pomiędzy graniem na PC, a PS3.

Będzie to również ogromne wsparcie dla trybu Online w PS3, jak wiemy Epic jest mistrzem jeśli chodzi o kodowanie trybu sieciowego.

Czy SONY celuje w launch, którego nikt poza nimi samymi nie da rady przebić? Na starcie nowego PlayStation pojawi się mnóstwo naprawdę epickich gier - z pewnością jest na co oczekiwać. " - nextgen

Zmieklem i to nielekko, moja ulubiona gra z PC trafia na konsole, i sprobujcie teraz napisac, ze online na PS3 nie ma szans z XBL tongue.gif.
Specu
najlepsza konsola powiadasz? masz cos na poparcie tej tezy? bo tak to rownie dobrze phantom moze byc najlepszy
Wiśnia San
QUOTE(Henry @ 22 12 2005, 14:37) *

....Zmieklem i to nielekko, moja ulubiona gra z PC trafia na konsole, i sprobujcie teraz napisac, ze online na PS3 nie ma szans z XBL tongue.gif.

PS3 raczej nie ma szans z XBL closedeyes.gif

W tej chwili SONY przegrywa z Microsoftem jeśli chodzi o tryb online (z tego co mi wiadomo), co do trybu online na PS3 to jeszcze chyba nie wiadomo nic konkretnego. Więc czemu twierdzisz że ten tryb będzie lepszy na PS3 teraz? Nie zaraz Unreal Tournament 2007 i wszystko jasne dry.gif
Henry
QUOTE(Wiśnia San @ 22 12 2005, 18:25) *

....Zmieklem i to nielekko, moja ulubiona gra z PC trafia na konsole, i sprobujcie teraz napisac, ze online na PS3 nie ma szans z XBL tongue.gif.

W tej chwili SONY przegrywa z Microsoftem jeśli chodzi o tryb online (z tego co mi wiadomo), co do trybu online na PS3 to jeszcze chyba nie wiadomo nic konkretnego. Więc czemu twierdzisz że ten tryb będzie lepszy na PS3 teraz? Nie zaraz Unreal Tournament 2007 i wszystko jasne dry.gif

ninja.gif
Prosba do redaktorow PE: w nastepnym numerze wytlumaczcie co to znaczy otwarta architektura w przypadku online icon_wink.gif .
111111
QUOTE(Henry @ 22 12 2005, 18:29) *

QUOTE(Wiśnia San @ 22 12 2005, 18:25) *

ninja.gif
Prosba do redaktorow PE: w nastepnym numerze wytlumaczcie co to znaczy otwarta architektura w przypadku online icon_wink.gif .

otwarta architekruta online to jedna wielka kupa przy xbl, cos podobnego bylo w ps2 a widac jak to sie ma do xbl
YETI
sorry ale jak mozna krytykowac cos z czyms sie nie miało stycznosci
jestescie smieszni smile.gif
Specu
chodzi o samo zalozenie, spojrz jak wyglada XBL a jak wyglada online w ps2? pod tym wzgledem sony zostalo wrecz osmieszone. jesli planuja pociagnac to dalej w ten sam sposob to nie wroze im sukcesu jesli idzie o gry ktore z zalozenia sa grami multiplayer
Henry
QUOTE(Specu @ 22 12 2005, 23:05) *

chodzi o samo zalozenie, spojrz jak wyglada XBL a jak wyglada online w ps2? pod tym wzgledem sony zostalo wrecz osmieszone. jesli planuja pociagnac to dalej w ten sam sposob to nie wroze im sukcesu jesli idzie o gry ktore z zalozenia sa grami multiplayer

Panowie redaktorzy: jesli to przegladacie, to powinniscie zauwazyc, ze jest to potrzebne.

Teraz "specu" napisz mi jak wyglada online na PC w porownaniu do XBL, XBL zostaje wrecz osmieszony, wiesz do czego zmierzam? Do tego, ze PC rowniez korzysta z architektury otwartej, co oznacza, ze za online odpowiedzialni sa wydawcy i developerzy, i to od nich zalezy, nie od SONY, jak ten online wyglada.
Taki Steam lub BattleNET polykaja XBL bez najmniejszych klopotow (nie mam ochoty klocic sie z fanboyami).
SONY rowniez wie jak robic online, bo nie widze ludzi narzekajacych na SOCOM.

Wszystko zalezy od developera, a jak wiemy Epic jest mistrzem jesli chodzi o gre online, czy w grze po necie, wolicie ladne okienka, czy dobra gre ze swietnym gameplayem? Co z tego, ze XBL ma zakladeczki, skoro HALO 2 nie dorasta UT2004 do piet?
YETI
QUOTE(Henry @ 22 12 2005, 23:15) *

skoro HALO 2 nie dorasta UT2004 do piet?

dobre laugh.gif
chyba chciałes powiedziec UT2004 nie dorasta HALO2 do piet
wink.gif
dobra ale juz skonczmy ta głupia dyskusje, nazwa temtu to PLAYSTATION3 NEWS.
TomisH
Zaraz, zaraz - Ut2004 jest na PC, a Halo 2 na Xboxie. Więc po co to w ogóle porównywać? Poza tym online w PS2 w porównaniu do LiVE i tego co serwis oferuje to przysłowiowa "kupa". I tutaj nie ma co kryć. Ilu znasz Polaków grających online na PS2, a ilu grających na LiVE?

Co do online w PS3 - w tej chwili informacji o usłudze kompletnie brak. Zakończmy więc temat do czasu oficjalnych newsów.
YETI
January 4, 5:10-6:10 PM, CES: Sony reveals the new design for the PS3 controller, along with more system specs and information. Plus, more games will be revealed. PS2's price is lowered to just $99.99! Kingdom Hearts II, Final Fantasy XII, and Okami are PS2's last exclusive Killer Apps.

Mid Febuary, Playstation Conference: Sony reveals the Price and the Release date of the PS3. Rockstar presents some screens or footage of GTA4 to hype up the PS3. Release most likely: April 15, 2006, World-Wide. Price Most Likely: $399.99-$449.99. Large Amounts of informtion are given about the Cell Processer, RSX Graphics Chip, and the Blu-Ray Disks. Consumers beleive that Blu-Ray is the true next-generation disk.

Late Febuary, Sony: PS3 is complete, ready to be manufactured. Sony also announces Killzone to be released in 2007. Graphics are confirmed to be in Real-time. Consumers are shocked.

1st, March, Polls: A poll is taken by Time Magazine based on Next Generation Gaming. Time asks 1000 Gamers what they were doing. The Results Come In:

I'm waiting for a Sony Playstation 3: 55%
I bought a Microsoft Xbox 360: 25%
I'm waiting for a Nintendo Revolution: 15%
I currently am playing on the PC: 5%

Mid March, Sony: Sony confirms the PS3 launch games. Lair, Warhawk, The Getaway, plus more.

Early April, Sony: Sony releases the final bits of PS3 information. Preorders are flying through the roof. Sony will give 2 million PS3s to each major region, ie. Europe, Japan, U.S.

April 15, 2006, Sony: Sony releases the Playstation 3 to the world. Consumers are phsyced. PS3 is the true start of Next-gen. Warhawk, Lair, and The Getaway sell greatly.

May 1st, NPD: The NPD comes out with the PS3 selling results. The results destroy Xbox 360's.
PS3: 3,500,000 Units *Est.
X360: 600,000 Units *Est.

Playstation 3 is estimated to reach the 100,000,000 Unit mark by 2009-2010.

znalazłem to na forum N+ wiec pozwole sobie wkleic
nie wiem czy to jest z jakiegos servisu, wyglada mi to na jakis wymysl jakiego faboya który widzi przyszłośc wink.gif
Ale milo by było gdbyby to sie wszytsko spełniło wink.gif
Specu
odrazu widac ze to mokre sny jakiegos fanboja biggrin.gif jest to mega optymistyczny wariant ale nie sadze by przynajmniej polowa z tego sie spelnila. badzmy realistami
Diabeu
zbędne posty wykasowałem
Memory
PS1: 30 milionów 5 lata i 10 lata 100 milionów
PS2: 100 milionów 5 lata
PS3: 200 milionów 5 lat ohmy.gif

Putting the Cell in a gaming console gives the chip a high-profile start. Sony's gaming machine, PlayStation2, has been the hottest console in history, topping 100 million units in November after five years on the market. Analysts predict the next-generation machine will do even better. Sony is expected to sell more than 12 million PS3s in the first year and reach the 200 million mark within five years, estimates researcher Envisioneering Group.

http://www.businessweek.com/technology/con...1222_242937.htm
bartiz
QUOTE(YETI @ 22 12 2005, 20:47) *

Sam krytykowałeś X360 a nie miałeś z nim styczności.
YETI
QUOTE(bartiz @ 24 12 2005, 12:35) *

QUOTE(YETI @ 22 12 2005, 20:47) *

Sam krytykowałeś X360 a nie miałeś z nim styczności.

Bartiz akurat to są dwie zupełnie inne sprawy.
X360, masz mase roznego rodzaju testów, recenzji, mnóstwo filmików na necie. I jako takie zdanie mozna sobie wyrobic.
No ale oceniac online w PS3 to już chyba mija się z celem, jak zupełni NIC o tym nie wiadomo.
Jakim
tak wracając do GŁÓWNEGO wątku tematu, przeczytałem własnie że PS3 ma pojawic się w Europie... uwaga uwaga.. we WRZEŚNIU. Jeśli september to wrzesień jak mnie pamięc nie myli.

Jesli ta informacja okaże się prawdziwa to już wiem co sobie sorawię na święta:p
YETI
Rok szkolny wiele osob zawali wink.gif
Mozna wiedziec gdzie to wyczytales ?
Memory
Nowe info - PS3 Apparently Released Next September (Wrzesień) in Europe.?

http://www.kotaku.com/gaming/ps3/ps3-appar...rope-144922.php
Jakim
o widzisz;] stad;]
Specu
sony znowu robi sobie jaja
konrado0905
PS3 bez regionow, ale nie w europie?? http://ps3.qj.net/2005/12/blue-ray-region-...nced-japan.html

oby nie
Mikes
GTA: LONDON

Dnia wczorajszego pojawiły się plotki, jakoby kolejna część jednej z najbardziej kontrowersyjnych serii gier – Grand Theft Auto – miała nosić tytuł Grand Theft Auto: London i pojawić się na PlayStation 3. Podczas gdy nazwa platformy nie dziwi, tak tytuł samej gry jak najbardziej. GTA: London bowiem jest, chcąc nie chcąc, bliźniaczo podobne do Grand Theft Auto: London, 1969, które kilka lat temu pojawiło się zarówno na PC-tach, jak i na pierwszej PlayStation.

Akcja Grand Theft Auto: London, które zapowiadane jest na czwarty kwartał przyszłego roku, osadzona zostanie – jak sama nazwa wskazuje – w stolicy Wielkiej Brytanii, a do tego w roku 1997. Z ciekawszych elementów, które mają pojawić się w najnowszej części GTA, wymienić należy podział gry nie na kolejne „wysepki”, ale na strony miasta – w tym wypadku, północną, południową, wschodnią i zachodnią. Głównym bohaterem będzie ex-gangster, który po wielkim upadku postanawia wrócić na szczyt przestępczej hierarchii.

Według tego, co wieść gminna niesie, Grand Theft Auto: London jest już ukończony w 60 procentach, w których znajduje się zarówno kwestia oprawy wizualnej, jak i silnika fizycznego. Ponadto, na koniec, warto dodać iż najnowsze GTA nieporównywalnie mocniej, niż w poprzednich częściach, skupiać się będzie na fabule.

(ImRo)
Hela
raczej ploty, ale jak mialoby to bys ukonczone w 60% to by pewnie pokazali w styczniu w Las Vegas.
YETI
CES is coming...
http://uk.playstation.com/news/newsStory.j...WS&linktype=NT3

http://www.gadgetell.com/entry/165

Oby pokazali jakis gameplay.
No to do 3 stycznia (impreza trwa od 3 do 8 stycznia, z tym ze nie wiadomo w jaki dzien Sony zaprezentuje cos na PS3...czy w ogole cos zaprezentuje ;)hehe)
konrado0905
i co wy na to?? http://ps3.qj.net/2005/12/pioneer-shipping...ive-for-pc.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.