Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 News - TUTAJ NIE KOMENTUJEMY NEWSÓW!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78
Er_WolvEr
Osobiście mam nadzieje iżmówił prawde, w całosci prawder, a nie tylko skrawki prawdziwe a reszta do ,,zyczenia i marzenia". Jedna z żeczy która mogłaby sprawić iż to moze byćprawda to informacja o Nowej wersji packa dla PSP - wiadomosć byłą pisana 18 (chyba że potem była edytowana ) i napisał iż niedługo wyjdzie pack PSP z 1gb kartą i grą - i jest to prawda, a informacja dopiero niedawno wyszła. Czy to przypadek, czy potwierdzenie prawdziwości jego słów ? Cholera wie. Qrde zrobił smaka na TGSa.
Don_Pedro
http://www.next-gen.pl/index.php?option=co...sk=view&id=1090

Anderson o ciemnosci

Wsumie dawno o tej grze nie bylo, zapowiada sie ciekawie.
Mastah27
Ja bym radził wziąć na wstrzymanie. Może zacytuję tutaj wypowiedź IGN o pokazie Motorstorm podczas GDC:

"Compared to its E3 appearance, the game is close in presentation and functionality and look to its promise, with detail not reaching the level of last year's astounding Expo demo (but still running with some very cool technology to provide a new way of playing in the mud)."

http://ps3.ign.com/articles/697/697633p1.html

A jak jest chyba każdy widzi.

Poza tym ten cały Scrivener jawi mi się jako kompletny fanboj (albo pracownik Sony, nieważne), bo czasami gada takie bzdury, że hej. Dodając do tego nieładne słownictwo (fuck w każdym akapicie) wyłania się niezbyt ciekawy widok. Kilka przykładowych cytatów:

To give you an idea of the implications, Resistance: Fall of Man is currently 20GB, and could be around 35GB once cinematics and things are added

To już na starcie konsoli pojawi się tytuł, który zajmuje 70% powierzchni BD? laugh.gif

HD-DVD, having considerably less support at retail and among manufacturers and movie studios, is fucked.

Ładne słownictwo.

Originally Posted by seiferguy
And lastly... any talk of bringing rumble back? That rumor has been flying around.

Nope. There's lots of reasons for that, including the ongoing lawsuit. There's also the matter of the controller being absolutely packed. The PS3 is using more sensitive equipment than the Wii and takes up more space in the controller casing. Personally, I always felt that rumble was a completely worthless feature, so it's not really a big deal either way.

Jak za to gdzieś czytałem, że Immersion otwarcie mówi, iż nic nie stoi na przeszkodzie, aby w DS3 były zarówno wibracje i tilt, tyle że to Sony robi fochy ciągnąc dalej proces.

Originally Posted by seiferguy
Edit: Gran Turismo HD... Any news on that?

It's in development and it won't be out for a long time.

Coś mu się chyba z GT5 pomyliło.

Originally Posted by LifeIsEat&Die
It's just a high-def enhanced version of gt4, right? GT5 is the new game

GTHD is an entirely new game.

laugh.gif

Originally Posted by K600
Scrivener; Metal Gear Solid 4. Still Fall 2007?

Q2 is the target. Ultimately, it's up to Kojima-san to decide when MGS4 is ready to ship.

Tak, tak, MGS4 wyjdzie w przedziale kwiecień-czerwiec.

Q. Does the Getaway still look as good as it did at GDC?
A. No, it looks much, much worse.

A to mnie zastanawia wtf.gif.
YETI
QUOTE(Mastah27 @ 4 09 2006, 21:32) *

To give you an idea of the implications, Resistance: Fall of Man is currently 20GB, and could be around 35GB once cinematics and things are added

To już na starcie konsoli pojawi się tytuł, który zajmuje 70% powierzchni BD? laugh.gif

powiem ci ze zostało to oficjalnie potwierdzone z dwa tygodnie temu (zapraszam do tematu o Resistance)
smile.gif
Mastah27
Nie no, ja wiem, że Resistance w tej chwili zajmuje 22 GB, ale w gdybania Scrivenera, iż gra ostatecznie wypełni 70% 50GB płyty nie wierzę, po prostu.
YETI
Własnie przed chwilka przeczytałem ze autor tego postu niejaki Scrivenera
uwazany jest przez servis qj.net jako wiarygodna osoba 9pewnie otrzymywali od niego jakies informacje ktore z czasem sie potwierdziły)
no robi sie ciekawie ninja.gif
OsciBosci
QUOTE(Mastah27 @ 4 09 2006, 21:32) *

Q. Does the Getaway still look as good as it did at GDC?
A. No, it looks much, much worse.

A to mnie zastanawia wtf.gif.

Gdybys doczytal do konca temat to bys wiedzial, zamiast dopisywac głupie komentarze do tego co gosc podal...

"I was being sarcastic. That's what "Roll Eyes(Sarcastic) means."

BTW. Ten gosc pisze bardzo wiarygodnie, niektore stwierdzenia sa naprawde wspaniałe np. odnosnie tego screna napisal "That's from the same demo that was playing at E3. The game has changed a lot since that demo was put together."
Mastah27
Myślisz, że nie mam nic ciekawszego do robienia, niż analizowanie każdego jego posta i kiedy odpowiada na jakieś pytanie? Tak, w tym przypadku się machnąłem, ale przy reszcie jego zacytowanych przeze mnie wypowiedzi jakoś nie widzę tej emotki - rolleyes.gif.

Dla mnie koniec tematu - zobaczymy co Sony pokaże na TGS, bo to ich ostatnia szansa przed launchem PS3 na przekonanie sporej grupy graczy, że warto wydać 600 dolców/euro na ten sprzęt.
Trzcina
A ja bym prosil o to zebyt podekscytowani fani konsoli sony, nei ujawniali swoich tendencji na forum. Bo po przeczytaniu tego posta moze sie odznaczac to zbytnia aktywnoscia.

Ostrzegam. smile.gif
Emet
Hehe, znowu dla trzciny gula rośnie wink.gif Ja jestem za PS3 (ale nie jestem fanboyem, poprostu to PS3 bedę miał, ale jakbym miał kase to kupiłbym też inne konsole), ale nie wierzę, ze np KZ będzie wyglądało jak render z 2005. A co do innych wypowiedzi to wszytsko sie wyjaśni na TGS (a przynajmniej wiekszość smile.gif).
SM1
QUOTE(Emet @ 5 09 2006, 12:47) *

Hehe, znowu dla trzciny gula rośnie wink.gif

Nawet nie wiesz jak się mylisz, co do Trzciny hehehe jako mod nie może być stronniczy choć by bardzo chciałsmile.gif
OsciBosci
QUOTE(Trzcina @ 5 09 2006, 11:31) *

A ja bym prosil o to zebyt podekscytowani fani konsoli sony, nei ujawniali swoich tendencji na forum. Bo po przeczytaniu tego posta moze sie odznaczac to zbytnia aktywnoscia.

Ostrzegam. smile.gif

Niewiem czy to to bylo do mnie, jesli tak to nie masz co sie napalac, bo mam wszystke konsole i zamierzam miec wszystkie, dlatego marka nie gra roli, licza sie gry!!
TomisH
Zaraz Wam powlepiam warny, bez względu na posiadaną platformę.

Jaki jest kućba temat?
Memory
Bardzo fajna szata graficzna, nowa strona - http://eu.playstation.com/ps3/index.html?locale=en_GB
YETI
This is living (reklama)
http://www.youtube.com/watch?v=yFdgUr2eNSs
Memory
# Web and Keyboard: The PS3 has a web browser and keyboard and mouse support (surfing the web should go easier than using a controller). Sony won't make 1st party keyboard/mouse peripherals, and they'll allow their use in games (such as FPS titles), but they prefer that developers concentrate on the controller instead.

http://ps3.qj.net/PS3-Insider-Information-...pg/49/aid/64567
KILL
QUOTE(Memory @ 5 09 2006, 21:04) *

# Web and Keyboard: The PS3 has a web browser and keyboard and mouse support (surfing the web should go easier than using a controller). Sony won't make 1st party keyboard/mouse peripherals, and they'll allow their use in games (such as FPS titles), but they prefer that developers concentrate on the controller instead.

http://ps3.qj.net/PS3-Insider-Information-...pg/49/aid/64567

Memory tlumacz czasami bo nie wszyscy wiedza o co chodzi jakby...
Mendrek
Nic szczegolnego. Sony bedzie obslugiwalo myszke i klawiature, nie bedzie zadnych problemow z tego powodu, ale Sony wolaloby aby producenci gier skupiali sie na padzie. Czyli wszystko po staremu wink.gif Jeno myszka i klawiatura beda napewno ulatwialy surfowanie po online.
TomisH
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=67341
PS3 w Europie dopiero w Marcu?
KILL
QUOTE(TomisH @ 6 09 2006, 10:14) *

poprostu cudownie , ale chyba wszyscy sie spodziewali ze sony jak zawsze nie wyrobi z premiera ...
aux
O kurcze. A ja dałem się nabrać na ten listopad everywhere. Ale z drugiej strony będzie więcej gierek na starcie w marcu, maszynka będzie już rozpracowana pod każdym względem, nie będzie kupowania w ciemno. No i będzie więcej czasu na uzbieranie kaski na jakiś porządny TV. A jak ktoś jest maniakiem to i tak sobie kupi/sprowadzi z USA.
Enkidou
QUOTE(aux)
A jak ktoś jest maniakiem to i tak sobie kupi/sprowadzi z USA.

Jeśli o mnie chodzi, to właśnie taki mam zamiar od dawna. wink.gif

Newsy z nowego Famitsu:
- Game Republic tworzy nową grę na PS3: Unknown Realms
- Enchanted Arms będzie na PS3; Famitsu pisze że ma to być pierwszy eRPeG na nową platformę Sony więc zapewne pojawi się na starcie
kermit
http://www.scee.presscentre.com/Content/De...68&NewsAreaID=2

oficjalne potwierdzenie Sony

PS3 w Europie w Marcu 2007

USA i Japonia - Listopad 2006

Chyba Sony kogoś olewa tongue.gif
aux
Jak to ładnie ktoś określił na pewnym forum: "Jestesmy, drodzy państwo, w koszyku marketingowym razem z Murzynami i Arabami".

laugh.gif
ememiks
Nie zdziwil bym sie jak by murzyni szybciej mieli wink.gif
Trzcina
... JA (pipi)IE, CO TO (pipi) JEST!

Normalnie idzie sie pochlastac, jak mozna bylo zrobic cos takiego? Zamiast przekladania premiery i bredzeniu farmazonow, powinni sie skupic na produkowaniu konsol. (pipi) co za lipa....

A niech (pipi)a w takim ukladzie...

Uff, ulzylo mi troche...

Osobiscie uwazam ze za takie zagrywki powinno sie na plasterki... No ale co zrobic. Na szczescie i tak nie mialem zamiaru kupowac konsoli na launcu, tylko ze to JA CHCIALEM ZADECYDOWAC o tym, a nie zeby zrobiono to za mnie.
a_di1
No ba obsuwa normalna sprawa a, że EUROPA jest dalllleeekkko i amerykańskie lepiej kupują sprzęty. Niech mi ktoś powie, że się zdziwił?
Dla mnie to w tej chwili raczej nie ma większego znaczenia z uwagi na fakt, iż PS3 zamieram kupić dopiero we wrześniu 2007 (wtedy już sobie na nią odłożę). Jeśli ktoś musi mieć kosolę w dniu premiery to nie pozostaje nic innego jak sprowadzenie jej zza oceanu ewentualnie preorderek via net i po sprawie.
_Milan_
Tez zamierzam ja kupic dopiero po nastepnych wakacjach, a juz na pewno nie przed premiera MGS4...,wiec ta przesuwa mnie nie powinna wkurviac...

tylko dwie sprawy:
1. przez te 6 miesiecy moglbym przynajmniej na niej gdzies pograc, oblukac w empiku, cokolwiek,jakos by sie udalo,kumpel moze by kupil...
2. cos czuje ze opoznienie nie odbije sie na cenie, tak czy tak wyebia nam te 500/600 ojro.
helus
hehehe..... smile.gif
olewka, brak organizacji i odpowiedzialności,niepoważne traktowanie klijenta...
że jak playstation tzn. że można sobie olać to i tamto a wy i tak to łykniecie:D
żałosne....
dopuki nie będzie w rozsądnej cenie i z dobrymi grami to ja dziękuje
pewnie i tak sie znajdzie sporo takich którzy powiedzą, że to dobrze, że będe mógł sobie w tym czasie nazbierać na nowy TV głośniki albo kupie od razu z kilkoma grami, takimi najlepszymi tytułami....
ehh.... zastanawia mnie jak długo to jeszcze potrwa, bo ja szczerze mówiąc chciał bym żeby dostali w końcu po (pipi)e i sie opamiętali
Er_WolvEr
Mam nadzieje, iż ta sytuacja chociaz spowoduje mniejszą cene konsoli - PS3 najpierw wychodzi w USA gdzie ta konsola jest tańsza,wiec i wiecej ludzi kupi i wiele ludzi będą importować ją, i szansa by nie wyprzedali na początku i moze nawet przez kilka miechów następnych wszystkich wyprodukowanych PS3jek jest mała. Dzięki temu może SONY sie troche podreperuje, pienięnie (bo kto kupi konsole bez gier ?) ale i pozycje na rynku ustabilizuje.. Może dzięki temu wchodząc do Europy więcej ludzi kupi gdyż:
-Więcej gier juz na pokładzie, do tego przy premierze na tych rynkach przygotują ,,2giej generacji" gry na lauch. Albo pierwszej generacji wyglądające jak 2giej konkurencji smile.gif (nvm)
-cena będzie mniejsza może
-mniejsze szanse na wadliwe PS3jki.

Tak mi sie wydaje. Sam pisze patrząc na sytuacje z boku - i tak nie kupie konsoli ani w czasie Lauchu w JAP i USA, niestety także w czasie wejścia do Europy czy Afryki.

Ważne,że nie przenieśli całkowicie dnia lauchu - jak by wychodziła wszędzie w marcu to już małą katastrofa...
Enkidou
QUOTE(Er_WolvEr)
Mam nadzieje, iż ta sytuacja chociaz spowoduje mniejszą cene konsoli - PS3 najpierw wychodzi w USA gdzie ta konsola jest tańsza,wiec i wiecej ludzi kupi i wiele ludzi będą importować ją, i szansa by nie wyprzedali na początku i moze nawet przez kilka miechów następnych wszystkich wyprodukowanych PS3jek jest mała. Dzięki temu może SONY sie troche podreperuje, pienięnie (bo kto kupi konsole bez gier ?) ale i pozycje na rynku ustabilizuje.. Może dzięki temu wchodząc do Europy więcej ludzi kupi gdyż:
-Więcej gier juz na pokładzie, do tego przy premierze na tych rynkach przygotują ,,2giej generacji" gry na lauch. Albo pierwszej generacji wyglądające jak 2giej konkurencji smile.gif (nvm)
-cena będzie mniejsza może
-mniejsze szanse na wadliwe PS3jki.

Akurat niższej ceny bym się nie spodziewał, ale reszta może okazać się faktem z tego co napisałeś.

Najgorsze jest to, że ta informacja wypłynęła w momencie kiedy Sony (a właściwie PS3) ma złą prasę, bo dolało to cholernie dużo oliwy do ognia. Żeby zmazać swoje grzechy niezbędna będzie w tej sytuacji jakaś wyjątkowa kontrofensywa - najlepiej na TGS. Jeśli ten show okaże się lepszy(najlepiej niech będzie znacznie lepszy) od tegorocznego E3, to mocno wątpliwym jest żeby ludzie wydali nazbierane pieniądze przed świętami i zwrócili się w kierunku opcji Wii60
Mendrek
QUOTE(helus @ 6 09 2006, 12:57) *

hehehe..... smile.gif
olewka, brak organizacji i odpowiedzialności,niepoważne traktowanie klijenta...
że jak playstation tzn. że można sobie olać to i tamto a wy i tak to łykniecie:D
żałosne....
dopuki nie będzie w rozsądnej cenie i z dobrymi grami to ja dziękuje
pewnie i tak sie znajdzie sporo takich którzy powiedzą, że to dobrze, że będe mógł sobie w tym czasie nazbierać na nowy TV głośniki albo kupie od razu z kilkoma grami, takimi najlepszymi tytułami....
ehh.... zastanawia mnie jak długo to jeszcze potrwa, bo ja szczerze mówiąc chciał bym żeby dostali w końcu po (pipi)e i sie opamiętali

Ty to sobie mozesz chciec.

Prosilbym xbojow o nie ekscytowanie sie tak ta wiadomoscia, oraz nie zbaczanie z tematu (inaczej posty beda kasowane). Bo to co widze na zachodnich serwisach niektorych, to az wlos sie na glowie jezy.

Jak dla mnie, to po prostu uzbroje sie w cierpliwosc. Jesli gry beda dobre, beda tez region free... Bedzie przynajmniej na co zrobic sobie zajawke. Wazne zeby konsola byla w porzadku, Sony ma wiecej czasu. Moze to nawet lepiej, nizby na sile probowali zdazyc i dostalibysmy jakies wadliwe sprzety. Miejmy nadzieje ze nie zmarnuja tego i w ten czas tez wliczyli betatesting. Czy konkurencja wyrobi sobie pozycje w Europie? Trudno powiedziec, z racji iz nawet jesli konsole jakies byly opoznione w stosunku do konkurencji, nie znaczylo to ze nie mogly objac pozycji lidera.
TomisH
http://www.iht.com/articles/ap/2006/09/06/...PlayStation.php

400 tys sztuk na Stany i 100 tys na Japonię? BEZ $%#%@ JAJ! ninja.gif
Mendrek
Lol. Jesli to prawda, to oni sie pozabijaja o ten sprzet ;/

Czyzby tak ciezko bylo z produkcja Blue Ray?
TomisH
Sony tak daje (pipi), że to aż boli. Pardon my french, ale... no nie wiem. Chyba kogoś powinni w firmie zwolnić...
Zeratul
przeciez tu chodzi tylko i wylacznie o pieniadz, jesli produkuja konsole bez blokady regiolnej, to jedyne co bedzie sie w niej faktycznie roznic, to wtyczka i zasilacz... ktore takie trudne do wyprodukowania to nie sa... ale tu chodzi o pospiech... z dnia na dzien starych klientow PS2 ubywa na rzecz xboxa 360... jesli nie sprzedaja wszystkich planowanych konsol w Japoni i US, to z US moga sie juz w ogole pozegnac... wydaje mi sie, ze nawet w Japoni rzuca mniejsza ilosc niz w US... W Japoni beda sie musieli spieszyc po premierze Wii. Btw. same dobre newsy slyszymy od Sony... teraz niech jeszcze potwierdza zerwanie z grami online, poniewaz Kutaragi nie moze zdobyc ani jednego achievementa na 360, to postanowil online rzucic w pieruny wink.gif
Dante Alighieri
Hmm nieciekawa sprawa dla fanów z Europy z tą przesuniętą premierą. Skoro w USA i Japonii wszystko ok to pozostaje nam patrzeć jak tam się zabijają o konsole. Ja i tak dalej czekam na PS3 i tak ją kupię, ale może to być dobry okres dla X360 w Europie. Kiepsko by było jakby Sony za oceanem przed świętami przełożyło premierę dlatego mam nadzieje,że tak nie bedzie.
konstant
QUOTE(Mendrek @ 6 09 2006, 13:34) *

Prosilbym xbojow o nie ekscytowanie sie tak ta wiadomoscia, oraz nie zbaczanie z tematu (inaczej posty beda kasowane). Bo to co widze na zachodnich serwisach niektorych, to az wlos sie na glowie jezy.

Jak dla mnie, to po prostu uzbroje sie w cierpliwosc. Jesli gry beda dobre, beda tez region free... Bedzie przynajmniej na co zrobic sobie zajawke. Wazne zeby konsola byla w porzadku, Sony ma wiecej czasu. Moze to nawet lepiej, nizby na sile probowali zdazyc i dostalibysmy jakies wadliwe sprzety. Miejmy nadzieje ze nie zmarnuja tego i w ten czas tez wliczyli betatesting.

No pewnie, obsuw premiery o 4 miesiace - SUPER wiadomosc, ja nie rozumiem jak mozna Sony za takie cos, chwalic, chyba ze jest sie nawiazujac do poczatku twojego postu "playbojem" .
Mendrek
QUOTE(konstant @ 6 09 2006, 14:29) *

QUOTE(Mendrek @ 6 09 2006, 13:34) *

Jak dla mnie, to po prostu uzbroje sie w cierpliwosc. Jesli gry beda dobre, beda tez region free... Bedzie przynajmniej na co zrobic sobie zajawke. Wazne zeby konsola byla w porzadku, Sony ma wiecej czasu. Moze to nawet lepiej, nizby na sile probowali zdazyc i dostalibysmy jakies wadliwe sprzety. Miejmy nadzieje ze nie zmarnuja tego i w ten czas tez wliczyli betatesting.

No pewnie, obsuw premiery o 4 miesiace - SUPER wiadomosc, ja nie rozumiem jak mozna Sony za takie cos, chwalic, chyba ze jest sie nawiazujac do poczatku twojego postu "playbojem" .

Chwalic nie mozna. Owszem, uznaje ze wzgledem pozostalych to Sony dalo niezle ciala (wspolczuc tym ktorzy musieli o tym powiadomic). Nie sadze zeby to bylo celowe z ich strony. Nic na to nie poradzimy, ja napisalem tylko ze jak dla mnie to nie jest jeszcze nic straconego.

Ps. To jest dobra okazja zeby na swieta sprawic sobie taniutkie ale fajniutkie Wii wink.gif Pomacham sobie w takim razie mieczem Zeldy do premiery PS 3 ;p
Jakim
Ale kwas o jaaaa. I pomyślec że przy premierze Ps2 w samej japoni rozeszło sie chyba koło 900 tys sztuk... teraz skośnoocy dostana 100 tysięcy. Normalnie śmiech na sali. A już przesunięce premiery Ps3 na marzec 2007 uważam za tak niesamowicie genialny pomysł że nic tylko usiąśc przy kieliszku i wlac go sobie prosto w gardziel.
Kase mam juz odłozona na Ps3, jakiś 32" Lcd, kable nie kable, jakies gry(się wróciło z angli to się ma:P)... kase mam ale nie moge jej wydać!! Z tivikiem teraz to sobie poczekam do świat, a nie chce sprowadzac ps3 z Usa bo leniwy jestem.

Kij ci w oko SONY!
Diabeu
QUOTE(TomisH @ 6 09 2006, 13:35) *

http://www.iht.com/articles/ap/2006/09/06/...PlayStation.php

400 tys sztuk na Stany i 100 tys na Japonię? BEZ $%#%@ JAJ! ninja.gif

Figaro
Diabeu, co maja oznaczać te foty? Strajk japońców? xf
YETI
QUOTE(Figaro @ 6 09 2006, 16:01) *

chyba chodiz o to ze ludzie beda sie zabijac o tak marna liczbe PS3 wink.gif

Wracam z pracy, siadam na kompie (w koncu dzis miały sie ukazac scany z DMC4), patrze a tu "Europa dostanie swoje PS3 w marcu", mysle sobie pewnie jakis zart. Sprawdziłem kilka servisow wszedzie to samo, po prostu pieeeeknie...sad.gif
LOL tak to mozna skomentowac
Jedyny plus jest taki ze razem z PS3 (w marcu) dostaniemy takie gry jak Heavenly Sword, AC czy UT200& (bedzie w czym wybierac)
Ciekawe czy cena bedzie taka sama jak podczas startu w listopadzie?
YETI
Panowie ale to jest temat PS3 News wiec sioooo stad ;P

znalezione na forum N+ (autor tiktak)
Game Republic kierowane przez Yoshiki Okamoto(SF2, RE, DMC) szykuje Unknown Realms na PS3. Szczegolow brak. Zrodlo - famitsu.
biggrin.gif
Diabeu
QUOTE(Figaro @ 6 09 2006, 16:01) *

kojarzysz zadymę podczas promocji w łódzkim MM? to to będzie pikuś przy tym co się będzie działo jak ps3 rzucą - zresztą, co niby by mieli rzucać? wsio pójdzie w preordery i na ebay

Milan, ano ninja.gif

te święta miną pod znakiem Wii i xO
the-ripper
Tutaj jest odpowiedz na temat opoznienia premiery:

http://www.engadget.com/2006/09/06/ibm-bui...teron-and-cell/
Memory
Enchanted Arms także na PS3.
http://www.jeux-france.com/news17316_encha...si-sur-ps3.html
Figaro
QUOTE(_Diabeu_ @ 6 09 2006, 17:50) *

te święta miną pod znakiem Wii i xO

A czy to źle? Ja się cieszę... Zresztą PS3 stanieje wtedy, i tak malo kto kupi podczas premiery.
Hela
QUOTE(Memory @ 6 09 2006, 18:17) *
Tylko po co wydawac znowu tego samego sredniaka, skoro wszyscy co mieli zagrac, to juz to zrobili...
YETI
uuu ktos mi skasował posta, a jako jedyny pisze na temat
to jeszcze raz moze tym razem sie uda
uwaga...

Very first PS3 commercial
This is living

http://www.playsyde.com/news_3430_en.html

Bioshock coming to ps3?

GameSpy: Are there any plans to bring BioShock to other platforms aside from PC and 360?

Levine: There have been no official announcements yet, but 2K Games will be announcing something later on towards November.
http://pc.gamespy.com/pc/bioshock/730605p1.html

***Mendrek: Przeca napisalem Ci na PM dlaczego.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.