Kto tu mowi o braku szacunku

?
Jesli killzone okaza sie gra naprawde swietna i bedzie "Halo - Killerem" ( Wspomnien czar ? ) to bez watpienia pojde do sklepu i kupie gre.
Ze mna jest tak ze kota w worku kupowac nie bede.Dlatego wstrzymam sie, nie do momentu w ktorym Sony nam pokaze Gameplay ( bo ten moze leciec z kompów, pamietacie LIPSK ? ) tylko do momentu premiery i zobacze gry w akcji.
Konsolke kupie na 100% , revo zreszta tez bo serii pokroju MGS czy ZEDLA tudziez mario nie odpuszcze.
Ja kocham KONSOLE a nie FIRMY ( czesc memory,yeti,henry,i pare osob ktora sie oburza jak je wymienie )
Tylko zaleznie od tego co bedzie oferowala kupie ja od razu, po 6 miesiecach lub po roku. A to nie jest tylko zalezne od grafiki lecz takze od Lunch titles. Ixa kupilem bo jest PDZ a jako ze jestem fanem swietnych sieciowych FPS to tytulu tego odpuscic nie moglem. Jasne

?
Poza tym DOA4,Obvilion,Halo 3,Final 13 i wiele innych

I nie widzie powodu zeby za cokolwiek przepraszac ( O________o ) jestem klientem i niekoniecznie musze wierzyc w to co mi mówi Sony. Wole zobaczyc te obietnice bedace splenionymi na wlasne oczy. Jesli jakakolwiek premiera byla dla mnie zawodem to byla to premiera PS2, gry ktore wygladaly de facto jak te na DC i wlasciwie przez rok nie bylo w co grac. Dlatego wstrzymalem sie do premiery GT. Do tego nasunela sie akcja z czytnikami.
Jesli ktokowiek powinien przepraszac to ludzie ktorzy naprzyklad wypisuja w topicu 360 farmazony pokroju ze X jest kiczowy bo sie slabo sprzedaje. A sprzedaje sie slabo bo...Nie ma konsol

To co jest De Facto znika co ma swoje przelozenie na ceny. Kup Ixa na dzien dziesiejszy w PL za rownowartosc 399euros to masz u mnie flaszke.
Powini przepraszac ludzie ktorzy wypisuja FARMAZONY pokroju ze ix rysuje plyty co jest jakas bzdura :f
Podawane jest przez jakies gowniane sajciki oraz WP.PL ktore nawet nie umie przetlumaczyc newsa z zachodniego serwisu i tlumaczy go blednie co ma przelozenie na PL sajty ;F
Szkoda ze nikt ludzi na mojej freindliscie sie nan nie skarzy poza matroxem ktory zaliczyl zwis ( jedna osoba na okolo 50 ) :F
Szkoda ze ci LUDZIE nie potrafia przeprosic a pisza bzdury ktore czlowiek "nie zornientowany" w temacie łyka

PS:Trzcinko :* buziak dla ciebie bo dotrzymales slowa :*
Sory za bledy ale post jest dulgi na na bank cos przeoczylem