Jesli killzone okaza sie gra naprawde swietna i bedzie "Halo - Killerem" ( Wspomnien czar ? ) to bez watpienia pojde do sklepu i kupie gre.
Maiden a kto tu dyskutuje o tym czy nowe KillZone będzie „Halokillerem” ?
Nie wiem czy zauważyłeś (po twoim poscie wynika ze nie) ale tu chodzi o to czy KillZone będzie TAK wyglądało
Konsolke kupie na 100% , revo zreszta tez bo serii pokroju MGS czy ZEDLA tudziez mario nie odpuszcze.
Ja kocham KONSOLE a nie FIRMY ( czesc memory,yeti,henry,i pare osob ktora sie oburza jak je wymienie )
Tylko zaleznie od tego co bedzie oferowala kupie ja od razu, po 6 miesiecach lub po roku. A to nie jest tylko zalezne od grafiki lecz takze od Lunch titles. Ixa kupilem bo jest PDZ a jako ze jestem fanem swietnych sieciowych FPS to tytulu tego odpuscic nie moglem. Jasne
No widzisz po raz pierwszy od dłuższego czasu zgadzam się z toba w 100%
Także zamierzam nabyć wszystkie trzy konsole. Tak jak obecnie mam w domu wszystkie trzy duze konsole tak samo będzie z next-genami. Bo jak napisałes licza się konsole(gry) a nie firmy (tylko nie mam pojecia czemu mnie wymieniłes? )
Podzielam także twoje zdanie co do oferownia odpowiednich gier. Ty kupiłes X360 dla PDZ, ja na chwile obecna wstrzymałem sie z kupnem nowego X, ponieważ jak dla mnie ta konsola nie oferuje nic co można nazwac nową generacja.
Każdy ma swoje zdanie, prawda?
Jesli ktokowiek powinien przepraszac to ludzie ktorzy naprzyklad wypisuja w topicu 360 farmazony pokroju ze X jest kiczowy bo sie slabo sprzedaje.
Chyba nie masz namysli mojej osoby ?
Ja podałem tylko wyniki sprzedazy konsol w Stanach, i nie było z mojej strony zadnego komentarza ze X360 sprzedaje się słabo.
Powini przepraszac ludzie ktorzy wypisuja FARMAZONY pokroju ze ix rysuje plyty co jest jakas bzdura :f
HIV przepros Maidena
(zartowałem
http://ps3.ign.com/articles/680/680965p1.html
W koncu