Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS3 News - TUTAJ NIE KOMENTUJEMY NEWSÓW!
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78
YETI
QUOTE(@-t M@iden @ 15 01 2006, 13:10) *

Jesli killzone okaza sie gra naprawde swietna i bedzie "Halo - Killerem" ( Wspomnien czar ? ) to bez watpienia pojde do sklepu i kupie gre.

Maiden a kto tu dyskutuje o tym czy nowe KillZone będzie „Halokillerem” ?
Nie wiem czy zauważyłeś (po twoim poscie wynika ze nie) ale tu chodzi o to czy KillZone będzie TAK wyglądało

Konsolke kupie na 100% , revo zreszta tez bo serii pokroju MGS czy ZEDLA tudziez mario nie odpuszcze.
Ja kocham KONSOLE a nie FIRMY ( czesc memory,yeti,henry,i pare osob ktora sie oburza jak je wymienie )
Tylko zaleznie od tego co bedzie oferowala kupie ja od razu, po 6 miesiecach lub po roku. A to nie jest tylko zalezne od grafiki lecz takze od Lunch titles. Ixa kupilem bo jest PDZ a jako ze jestem fanem swietnych sieciowych FPS to tytulu tego odpuscic nie moglem. Jasne smile.gif ?

No widzisz po raz pierwszy od dłuższego czasu zgadzam się z toba w 100%
Także zamierzam nabyć wszystkie trzy konsole. Tak jak obecnie mam w domu wszystkie trzy duze konsole tak samo będzie z next-genami. Bo jak napisałes licza się konsole(gry) a nie firmy (tylko nie mam pojecia czemu mnie wymieniłes? )
Podzielam także twoje zdanie co do oferownia odpowiednich gier. Ty kupiłes X360 dla PDZ, ja na chwile obecna wstrzymałem sie z kupnem nowego X, ponieważ jak dla mnie ta konsola nie oferuje nic co można nazwac nową generacja.
Każdy ma swoje zdanie, prawda? 

Jesli ktokowiek powinien przepraszac to ludzie ktorzy naprzyklad wypisuja w topicu 360 farmazony pokroju ze X jest kiczowy bo sie slabo sprzedaje.

Chyba nie masz namysli mojej osoby ?
Ja podałem tylko wyniki sprzedazy konsol w Stanach, i nie było z mojej strony zadnego komentarza ze X360 sprzedaje się słabo.

Powini przepraszac ludzie ktorzy wypisuja FARMAZONY pokroju ze ix rysuje plyty co jest jakas bzdura :f

HIV przepros Maidena
(zartowałem wink.gif )

http://ps3.ign.com/articles/680/680965p1.html
W koncu smile.gif
Ekansik
QUOTE(Markus @ 14 01 2006, 22:05) *

sorry za offtop, ale

W zasadzie render to potoczna nazwa pre-renderowanego filmu. Rendering w żadnym wypadku nie równa się real-time, jak pisze konrado 0950. Dokładnie z Wikipedi:

In the case of 3D graphics, rendering may be done slowly, as in pre-rendering, or in real time. Pre-rendering is a computationally intensive process that is typically used for movie creation, while real-time rendering is often done for 3D video games which rely on the use of graphics cards with 3D hardware accelerators.

a w polskiej wikipedii rendering oznacza pre-rendering tongue.gif

Rendering (ang.), renderowanie - to w grafice 3D przeliczenie danej sceny i utworzenie pliku wyjściowego w formie obrazu statycznego lub animacji.

czyli rendering dzieli się na pre-rendering i real-time rendering a render to potoczna nazwa prerenderowanego filmu i tak powinno zostać smile.gif

Jaki Ty jestes Typ to sam nie ogarniasz. Piszesz, ze w ŻADNYM WYPADKU rendering nie oznacza realtime, a zaraz dajesz cytat z wikipedii angielskiej

"In the case of 3D graphics, rendering may be done slowly, as in pre-rendering, OR in real time.

I co z tego ze w Polskiej wiki pisza cos innego. Do wiki moze sobie napisac każdy, to mogl napisac ktos, kto sie zajmuje tylko robieniem scen w pliku wyjsciowym.

Rendering - generowanie grafiki
Render - obraz z wygenerowaną grafiką

Czy obraz jest wygenerowany w realtime, czy nie, to po to się własnie uzywa np pre-render, zeby to odroznić.
Markus
W zasadzie z tym renderingiem chodziło mi o to żeby nie mówić że "rendering(render)=tylko real-time" domyślnie, a nie o to że rendering nie może być real-time, jeżeli kogoś wprowadziłem w błąd to przepraszam.

Mam nadzieję, że na konferencji Devstation w marcu pokażą wreszcie jakiś gameplay na ps3 smile.gif Najwyższy czas.
Jakim
Jak nie pokażą to tylko się skompromitują. Ale teraz to juz raczej na bank pokaza i mam nadzieję że sporo tego będzie.
Memory
Conference Highlights
The event will be a twin stream conference, with presentations covering all key aspects of PLAYSTATION®3 development, amongst which will be:

Cell and the OS
Audio
Graphics
Networking
Third-party presentations (including Epic and a guest independent developer)
Middleware (including Havok and Ageia)
Performance analysis
Art/content generation (including presentations from 3rd-party application vendors)
Middleware vendors will also be on hand throughout the 2 days to demonstrate their latest PS3 products and answer your questions.

Info - http://www.devstation.scee.com/

Pierwszy dzień - http://www.devstation.scee.com/agenda
Drugi dzień - http://www.devstation.scee.com/agenda_day2

Data Marzec 2006?. ohmy.gif

Not Havok 2.0, yes Havok - Havok Complete 3.3 - SPU Utilisation ohmy.gif
Hela
Ciekawe jaki bedzie OS PS3. Pewnie cos w stylu tego z PSP tylko bardziej rozbudowany.
helus
[quote name='YETI' date='14 01 2006, 17:35' post='801330']

sorry ale jak mozesz oceniac ludzi jak nie masz o nich zielonego pojecia, sadzisz ze wszyscy konsolowi gracze to mali chłopcy w wieku 16 lat ktorzy sa utrzymywani przez rodziców?

nikogo nie oceniam, nie chciał bym też generalizować... po prostu mówie jak jest
http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=31932
Norbias
Odezwał sie stary gracz ... mniejsza heh czyli kiedy dokładnie bedzie te PS 3 w sklepie na wrzesień ?? blink.gif
Maiden
Maiden a kto tu dyskutuje o tym czy nowe KillZone będzie „Halokillerem” ?
Nie wiem czy zauważyłeś (po twoim poscie wynika ze nie) ale tu chodzi o to czy KillZone będzie TAK wyglądało

Przeczytaj co napisałem smile.gif
Rozumiem iż dajesz mi do zrozumienia z H3 wygladac bedzie gorzej ?
Przekonamy sie cool.gif

tylko nie mam pojecia czemu mnie wymieniłes?

A tak jakoś dance.gif
Bo jesli sony ci powie ze jakas gra bedzie jakos wygladała to ty to łykasz. Byleby podpisał sie pod tym Ken. Tak na marginesie to spojrz.

Doom 3 tak wyglada na Xbox'a 1 czy mimo wszystko gorzej ?

Ty kupiłes X360 dla PDZ

Nie nie dla PDZ. Wymienilem ci serie dla ktorych kupilem ixa. Gra ta sklonila mnie do lykniecia ixa w dniu premiery.
Kupilem ixa dla multiplayera.I ci moge powiedziec z pelna odpowiedzialnoscia ze jesli tylko pojawi sie taka mozliwosc to PS3 przerobie a Ixa oszczedze ze wzgeldu na...Multi.A ten offeruje najlepsze multi jakie mozna sobie wyobrazic. Naprawde nie bardzo wiem co mozna usprawic w nowym Livie. Jest po prostu doskonały.
No może Logitech mógłby wypuscic jakiś Headset bo ten od MS mi nie podszedł. ( zreszta tak jak poprzednik )

ponieważ jak dla mnie ta konsola nie oferuje nic co można nazwac nową generacja.

No pewnie happy.gif
Fight night3, Obvilion , Gears of war , Doa4 , PGR3 a nader wszystko NIESAMOWICIE rozbudowany swiat online jest isntnie current genowskie.Jak juz mowilem o gustach sie nie dyskutuje.
Wielu z was może na Online lac cieplym moczem ale jak juz pisalem niektrzy wystrzegaja sie Komputerów.
( Pomina fakt ze z nowym ixem spedziłes godzin 115 smile.gif Prawda smile.gif ? Yeti opisz nam swoje wrazenia w stosownym temacie smile.gif )

Chyba nie masz namysli mojej osoby ?

Ja?Skąd ! cool.gif

HIV przepros Maidena

Niby po co ?
Podaje niesprawdzona informacje w najwiekszym polskim czasposismie wplywajac na jego wiarygodnosc i podkreslajac przy tym GRUBYM markerem korzenie tego pismo. ( Mono platformowosc ). Pamietam do dzis jaka byla awantura jak PE zaczelo pisac od DC.
I chyba nie ludzicie sie ze PE stało sie "multi"- platformowe tylko ze wzgeldu na milosc do konsol ?
Kasa misiu kasa i niektorym najwyrazniej do dzis pozostała slepa milosc do jednej firmy ktora tak NB poza rynkiem konsol przezywa POTWORNE tarapaty. I nie watpie ze gdyby nie kontext moglibysmy dostac jescze lepsze Konsolki next gen. Wszak napedziło by to takze MS.

Nie jestem typem czlowieka ktory lize komukolwiek dupe z racji tego ze ten ktos za kogos uchodzi/kims jest. ( czesc Filipie 4 biggrin.gif ).
Jak juwazam to za stosowne to nie wacham sie go skrytykowac.
Jesli w PE nie mozna znalesc zadnego konkretnego info/opisu na temat nowego live ( tym bardziej jakiegos Faq'a).I chodz wiem ze juz takowy byl to zgredy chyba sie domyslilaja ze TERAZ poki nie ma przerobek uniemozliwiajacyh zabawe z XBL to liczba nowo zakladanych kont w Polsce bedzie najwysza od czasu wprowadzenia systemu. ( juz tak jest , starczy spojrzec na liczbe polakow na PDZ ).
Tym bardziej ze live na Ixie i live na 360 to dwie odmienne sprawy.

Jesli wiem ze ludzie ci nie pofatygowali sie nawet by pograc troche na live. I nie docieraja do mnie argumenty ze czasu ( co zreszta widac po reckach ) było mało lub cokowiek innego. Mozna było poczekac, dac N+ "pierwszenstwo" i zrobic cos lepszego. ( mowa o tescie ).BA ! Sa przeswiadczeni ze Live nie chodzi na konsoli NTSC w POLSCE no to o czym my w ogole mówimy.

i NIE przyczepił bym sie do tego gdyby nie fakt ze Sciera w jednym z wstepniaków zaznaczał ze Online to przyszlosc konsol i ze PE tez bedzie zwracalo coraz wieksza uwage na ten apsekt.
Tyle closedeyes.gif
YETI
QUOTE(@-t M@iden @ 15 01 2006, 15:15) *

Rozumiem iż dajesz mi do zrozumienia z H3 wygladac bedzie gorzej ?
Przekonamy sie cool.gif

Niby gdzie dałem ci do zrozumienia ze KZ będzie wygladał lepiej niż H3 ???? 0_O
Jeśli jesteśmy przy Halo3 to ta gra ma być najlepszym FPPsem pod każdy względm wink.gif

Doom 3 tak wyglada na Xbox'a 1 czy mimo wszystko gorzej ?

Gorzej bo ten screen pochodzi z…PC 

A tak jakoś dance.gif
Bo jesli sony ci powie ze jakas gra bedzie jakos wygladała to ty to łykasz. Byleby podpisał sie pod tym Ken.

Ja mocno wierze ze te gry będą tak wyglądać…i tyle.
I mam nadziej ze za jakis czas wszyscy się przekonamy ze jednak można dostac tak wygladajce gry.

No pewnie happy.gif
Fight night3, Obvilion , Gears of war , Doa4 , PGR3 a nader wszystko NIESAMOWICIE rozbudowany swiat

Miałem na mysli gry które są obecnie dostępne na X360.
FNR3, Obvilion, GoW, zgodze się ze te tytuły można już nazwac next-genowymi (ale nie DOA4 czy PGR3 wink.gif jak to Shiva określił w recenzji PGR3 „nikły postep jak na next-gena”)
Maiden
Gorzej bo ten screen pochodzi z…PC 

Byl reklamowany jako screen z ixa, pojawil sie nawet bodajze w PSX czy N+ przed premiera Dooma.Ale mowie mozesz wierzyc we wszystko hyh.gif
Mi to rybka hyh.gif

I mam nadziej ze za jakis czas wszyscy się przekonamy ze jednak można dostac tak wygladajce gry.

Już można: Fight Night 3.

ale nie DOA4 czy PGR3 wink.gif jak to Shiva określił w recenzji PGR3 „nikły postep jak na next-gena”)

Niewatpie ze gdyby gra nazywala sie Gran turismo 5 i wygladała tak samo bardziej by ja docenił happy.gif
Samochody wygladaja oblednie otoczenie tez jest naprawde bombowe.Mijasz np park zabaw, wesole miasteczko gdzie wszystko jest w 3D.
Rozmycia swietla oddaja predkosc, po wyjechaniu z ciemnego tunelu asfalt cie oslepia.
A pochodznenie sobie po "garazu" i ogladanie swych bryczek wprawia w oslupienie.

A jak DOA nie jest dla ciebie next genowe to rolleyes.gif .
Famitsu podobnie jak ty ( jako beta tester cool.gif ) tej gry niedocenia o czy swiadczy niska ocena sad.gif 39/40 sad.gif
Yeti powiedz ile godzin nagrales sie na ixie ?
Pad dobrze ci lezal w dloniach hahaha.gif ?

Skoro twoja biblia jest PE to niewatpie ze nie zechcesz grac na XBL.
Skoro odpowiedz na wyzej zadane przezemnie pytania jest w twym wykonaniu oczywista to mówie: EOT smile.gif
YETI
QUOTE(@-t M@iden @ 15 01 2006, 16:07) *

Byl reklamowany jako screen z ixa, pojawil sie nawet bodajze w PSX czy N+ przed premiera Dooma

Nie wmówisz miz e był reklamowany jak "screen z X", dobrze pamietam pierwsze screeny z X-Boxowej wersji DOOMa3.

Niewatpie ze gdyby gra nazywala sie Gran turismo 5 i wygladała tak samo bardziej by ja docenił happy.gif
Samochody wygladaja oblednie otoczenie tez jest naprawde bombowe.Mijasz np park zabaw, wesole miasteczko gdzie wszystko jest w 3D.
Rozmycia swietla oddaja predkosc, po wyjechaniu z ciemnego tunelu asfalt cie oslepia.
A pochodznenie sobie po "garazu" i ogladanie swych bryczek wprawia w oslupienie.

Tak Maiden ludzie pracujacy w PSXE, w ogole nie maja pojecia o czym pisza.
Zrozum jedno, dla ciebie takie PGR3 czy COD2 to gry z mega zaj/eb/ista grafa next - genową, a dla kogos innego te tytuły nie maja nic współnego z przeskokiem jaki powinnien byc miedzy dwoma roznymi generacjami konsol.
A jesli wspomniałes o GT5 to powiem ci tylko ze na TGS zostały przedstawione dwa modele samochodów i kilka ujec z trasy.
Roznica miedzy PGR3 a tym demkiem GT5 prezentowanym na TGS była KOSMICZNA. Ale pewnie to kolejne kłamstwo Sony, ktore po premierze konsoli wyjdzie na jaw.

A jak DOA nie jest dla ciebie next genowe to rolleyes.gif .

NIE JEST

Yeti powiedz ile godzin nagrales sie na ixie ?
Pad dobrze ci lezal w dloniach hahaha.gif ?

Jeszcze nie spotkała mnie ta przyjemnosc (pewnie niedługo ulegnie to zmianie - premiera GoW).
Na całe szczescie jest cos takiego jak net który umozliwia sciaganie roznego rodzaju filmików w wysokiej rozdzielczosci, i jako takie zdanie mozna sobie wyrobic.
Jezeli chodzi o pad to z tego co czytałem, jest świetny, wiec powinnien dobrze lezec w dłoniach.

Skoro twoja biblia jest PE to niewatpie ze nie zechcesz grac na XBL.

Od ponad roku 80% czasu spedzone przy konsoli to Livea (odciągnąłł mnie tylko RE4, MGS3 i jeszcze z dwa tytuły)
Maiden
Nie wmówisz miz e był reklamowany jak "screen z X"

Tja wmawiam ci smile.gif Jestem zly i niedobry smile.gif.Obczaj jakis numer z relacji z E3, bodajze jak zapowiadali 3 wielki shootery roku 2005.Dooma,Halo, i cos tam jescze.
A szedl on w parze z tym -> http://www.game-attitude.com/media/images/...10/DOOM3-01.jpg
Pamietam dobrze

Tak Maiden ludzie pracujacy w PSXE, w ogole nie maja pojecia o czym pisza.

Jesli chodzi o XBL ?
3/4 z nich zielonego. Pomecz ich na GG. Przekonasz sie. Nie bede tu rzucal moimi logami z GG. bo to po prostu nie fair. Ale ty mozesz sie przekonac.

NIE JEST

Famitsu podobnie patrzy na sprawe
39/40
Oczywiscie jak Psx wlepi 8- to ty podzielisz ich zdanie :-)
( Z ciekawosci spytam: U kogo grałes smile.gif ? )

Od ponad roku 80% czasu spedzone przy konsoli to Livea (odciągnąłł mnie tylko RE4, MGS3 i jeszcze z dwa tytuły)

No to poczekaj, piszesz ze spedzasz przy konsoli ( XBL ) tak duzo czasu a jdenoczesnie podajesz PE jako swe głowne zrodlo informacji? To samo PE ktore na Live'a leje ciepłym moczem ?
Ciekawe podejscie do sprawy smile.gif.
Juz ci pisalem.EOT.
TomisH
QUOTE(@-t M@iden @ 15 01 2006, 14:39) *

Nie wmówisz miz e był reklamowany jak "screen z X"

Tja wmawiam ci smile.gif Jestem zly i niedobry smile.gif.Obczaj jakis numer z relacji z E3, bodajze jak zapowiadali 3 wielki shootery roku 2005.Dooma,Halo, i cos tam jescze.
A szedl on w parze z tym -> http://www.game-attitude.com/media/images/...10/DOOM3-01.jpg
Pamietam dobrze

True. Ale to nie temat o Xboxie happy.gif
Trzcina
O ja... widze ze ktos tutaj przesadza. Po pierwsze, niemowilem maiden do ciebie, gdy dalej do zrozumienia ze ktos powinien odszczekac to co wygadywal. Niemniej jednak dziwi mnie twoj upor w ktorym tkwisz, mowiac 'jesli to bedzie tak wygladalo' bo chwile pozniej wspominasz o premierze GoW, a jak juz mowilem jedno wyglada niewiele gorzej od drugiego... To po pierwsze.

Po drugie, wszystkie wypowidzi o braku nextgenowosci (boze co za okreslenie) tyczyly sie glownie oprawy nowych gier z x'a. A nie samych rozwiazan zastowanych w konsoli, czy genialnym (jak mowisz, bo sam nie sprawdzie) online. Ja juz swoje pisalem na ten temat i powiedzialem jasno ze dla mnie nic co do tej pory wliczajac FN nie spelnia oczekiwac. Nie spelnia dlatego ze widzialem filmiki z KZ, z Motor Storm, z GoW, isatnio widzialem screeny z MoH.

Mi chodzi tylko o to ze niektorzy niektorym firmom wybaczaja potkniecia a innym nie... I nie mow mi ze tak nie robisz, bo robisz. Zreszta nie tylko ty... Ja rowniez tak robie. Tylko ze dla mnie potkniecie M$ polega w zlych, czy tez nie wpasowywujacych sie w moje gusta, grach. A dla ciebie potkniecia sony to zla premiera Ps2 i brak gier na poczatku...

Anyway, nie widze sensu dyskutowania o tym dalej jak chcesz to mozemy porozmawiac na gg wink.gif Napisz w pemce swoj nr i tyle.

Aha i na marginesie, polecam ten sam nr poslac yetiemu jesli dalej chcecie prowadzic te 'dyskusje'. Bo im szybciej zakonczy sie ona tutaj, tym lepiej dla was obu wink.gif
Master Pain
Hmm nie chce sie wtracac, ale czy to nie jest kwestia do omawiania na PW, a tutaj jest temat o wiadomosciach dotyczacych PS3?
Jakim
no niby jest ale to forum rządzi się innymi prawami;]
Memory
“I can produce the PS3 anytime. We are in a position to put pressure [on others].”'

http://www.ps3focus.com/archives/176
Obsolete
gwoli scislosci, odnosnie tego screena z D3 (nie chce mi sie zbierac do moejgo postu wszystkich waszych wypowiedzi na ten temat;]), to klotnia, czy jest to z pc, czy z X nie ma najmniejszego sensu, poniewaz ta scena (wiec rowniez i ten screen) nigdy nie pojawil sie w ZADNEJ wersji Dooma 3, tej sytuacji w lazience nie bylo w ogole w grze. Wielu graczy (w tym ja) bylo tym zawiedzionych, poniewaz scena ta pokazywala to, co bylo mozliwe w D2 mianowicie nasylanie na siebie stworow przeciwnych ras, ktore siebie nie lubily. W trojce takich sytuacji nie bylo i bylo to, krotko mowiac, dla fanow poprzedniej czesci SLABE (zajawka ta zrobila duzy apetyt na ten patent, a potem ch... z tego wyszlo).
YETI
QUOTE(@-t M@iden @ 15 01 2006, 16:39) *

Jesli chodzi o XBL ?
3/4 z nich zielonego. Pomecz ich na GG. Przekonasz sie. Nie bede tu rzucal moimi logami z GG. bo to po prostu nie fair.

Czy ja gdzies napisałem ze chodzi mi o Livea ?
RECENZJE GIER.

QUOTE(@-t M@iden @ 15 01 2006, 16:39) *
No to poczekaj, piszesz ze spedzasz przy konsoli ( XBL ) tak duzo czasu a jdenoczesnie podajesz PE jako swe głowne zrodlo informacji? To samo PE ktore na Live'a leje ciepłym moczem ?
Ciekawe podejscie do sprawy smile.gif.
Juz ci pisalem.EOT.

wacko.gif
Gdzie ja napisałem ze PSXE to wyrocznia i z kazdym ich zdaniem zgadzam sie w 100% ?

Zeby nie było ze nie na temat

GTA4
http://pix.nofrag.com/39/d1/bdbeef60c5f88b02a7b599e8bb1f.jpg
Jakim
kurde wkurza mnie czekanie na to wszystko.. miałem nadzieję że pokaz kilku screenów z nowego Medala cos poruszy i kilka innych firm tez będzie się chciało pochwalic czymśco stworzyli.

Wogóle dziwna sytuacja bo 3 miechy przed premiera X360 bardzo duzo było różnorakich screenów, filmików itp. a teraz jakby nie było 3 miechy dzielące nas od premiery ps3 i co? Wiadro! Nic , kilka screenów, pare prezentacji na e3 i Tgs a tak to nic. Kapa jeża normalnie i sony mnie w(pipi)ia i tyle. W marcu ma sie odbyć jakis pokaz.. cholera to póltora miecha jakby nie było. Już straciłem nadzieję na premiere na wiosne... przynajmniej na jej początek:/

co do tematu... Lair ma być Launchem na Ps3
YETI
Na luty zapowiedziana jest jakias impreza w Tokyo posiwiecona tylko i wyłacznie PS3 (no chyba ze ja odwoaja wink.gif )

MOH:A, GTA4 i reszta tytułow pewnie zostanie zaprezentowana w maju (E3)

Własnie tu mozna przeczytac ze GTA4 zostanie zaprezentowany na E3 i ma byc to jeden z tytułów startowych blink.gif
Jakim
imprezka w maju będzie piekielnie dobra ze względu na wszystkie te tytuły nowej generacji... masakra poprostu tyle. Tylko że ja chcę czegos już TERAZ a screeny z nowego Moha mnie tylko napompowały. Yebane Sony:(
TomisH
QUOTE(YETI @ 15 01 2006, 21:25) *

Własnie tu mozna przeczytac ze GTA4 zostanie zaprezentowany na E3 i ma byc to jeden z tytułów startowych blink.gif

Kolejny mający problemy z czytaniem? ohmy.gif
Owszem, może się tak zdarzyć, stąd masz tam Prediction? czyli "nasze przypuszczenie". Tym samym nie rozumiem dlaczego bierzesz to za pewnik? Logicznie rzecz biorąc nie jest to żaden fakt.
Matrox
I do tego sa to przypuszczenia PSM, wolalbym poczytac o tym w jakims bardziej obiektywnym magazynie ;]
Marciin
QUOTE(Jakim @ 15 01 2006, 23:27) *

imprezka w maju będzie piekielnie dobra ze względu na wszystkie te tytuły nowej generacji... masakra poprostu tyle. Tylko że ja chcę czegos już TERAZ a screeny z nowego Moha mnie tylko napompowały. Yebane Sony:(

Mam dokładnie te same odczucia... Sony daje du...ciała za przeproszeniem. Ostatnio bieda z nędzą i tyle...
Wiśnia San
Nie czaje was blink.gif podniecacie się jak małe dzieci cukierkami w sklepie ja też czekam z niecierpliwością na PS3 ale nie robie szopek w stylu Jakim (numer posta 423) i Marciin (numer posta 426). Tak po za tym to tu powinny być zamieszczane newsy, a komenty są gdzie inndziej. Panowie proponuje wyskoczyć na piwo icon_wink.gif

peace
Marciin
Na piwo zawsze i niechodzi tu o podniecanie się(?,przynajmniej w moim przypadku) tylko chodzi o Sony które leci sobie w kulki i mam dosyć czekania, mam nadzieje że szykują coś mocnego.
Wiśnia San
Ja też chciałbym już dostać PS3 ale skoro wiem że jedyne co teraz jest w sieci to domysły i SONY leje na mnie to i ja naleje na SONY, dzięki czemu śledze temat bez większych emocji.
Memory
PS3 launch Marzec 2007?
http://ps3.ign.com/articles/681/681547p1.html

Concept Design?
http://www.gameonly.pl/newsy/8002

Techies say PS3 chip is revolutionary
http://mybroadband.co.za/nephp/?m=show&id=1673
Master Pain
Kolejne daty wg analitykow, tym razem z Wall Street
http://www.gamespot.com/news/6142488.html
Markus
Smutne, ale prawdopodobne(Europa-marzec 2007). Ps3 na pewno sprzeda sie dobrze w Japonii(w odróżnieniu od x360) podobnie jak w USA i Europie - musi mieć więcej zapasów. Sony musi mieć czas, żeby wyprodukować odpowiednią ilość konsol, żeby rzucić na premierę, inaczej będzie podobnie jak z psp, czy xbox360 - ogromne braki w sklepach i mega ceny na ebay.
Specu
a mialo byc na wiosne...
swoja droga analitycy zawsze za przeproszeniem pieprza glupoty i termin sie zmieni zapewne. wydaje mi sie ze sony bedzie celowalo jak MS czyli na swieta, rzecz w tym czy znowu oleja europe
Matrox
QUOTE(Specu @ 18 01 2006, 18:14) *

a mialo byc na wiosne...
swoja droga analitycy zawsze za przeproszeniem pieprza glupoty i termin sie zmieni zapewne. wydaje mi sie ze sony bedzie celowalo jak MS czyli na swieta, rzecz w tym czy znowu oleja europe

Jezeli to sie sprawdzi, to nadal bedzie wiosna tyle, ze przyszlego roku ;]
Memory
Sony Quizzing For PS3 Online

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3147123
Maiden
QUOTE(Memory @ 18 01 2006, 23:20) *

Sony Quizzing For PS3 Online

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3147123

Może jestem tępy, może niedorowiniety, ale wydaje mi sie że to POLSKIE forum konsolowe ?
Czemu wiec kolega od dluszego czasu wali posty po angielsku ?

Jesli nie umiesz prawidlowo przetlumaczyc ich na jezyk polski ( lub ich zawartosci ) wsztrzymaj sie z postowaniem, bo ja tu zaraz zaczne wklejac newsy po francusku ohmy.gif

"Pas de Dead or alive 3 sur PS3" ohmy.gif

http://www.jeux-france.com/news14102_pas-d...-4-sur-ps3.html
McDrive
Wiesz ja w szkole ucze sie ruska i niemca, a nie francuza więc może wytłumacz o co chodzi.
Maiden
Ze Tecmo oficjalnie zaprzeczylo jakoby DOA4 mialo wyjsc na PS3...
tu masz to samo info przetlumaczone na angielski http://babelfish.altavista.com/babelfish/u...lp=fr_en&tt=url
Trzcina
Doa4 nie jest niikomu potrzebne... bo na pewno bedzie nowy tekken, a prawdopodbnie VF5 rowniez smile.gif

Nie zebym sie czepial ale doa smierdzi... tak ogolnie.

Co nie zmienia faktu ze to naj,lepszy figther na konsole m$ wink.gif

Aha i mowie to z perspektywy fana tekkena a nie konsol sony ;P

Teraz trzeba to dodawac w kazdym poscie zeby cie nie oskrazyli o bycie fanboyem wink.gif
Maiden
Mówisz o 360 czy ogolnie o konsolach MS ?
Bo ja wyzej np cenie sobie Soul Calibura niz Tekcia cool.gif
A Na 360 logicznym jest ze najlepsza wszak...Jedyna:)

A DOA lubie bardzo bo jest przystepne dla...Ludzi nie umiejacych grac w bijatyki tongue.gif
Czyli dla mnie tongue.gif
Trzcina
Mowie ogolnie o wszystkich ;] Soul jest dobry jak ktos nie umie grac w bitki, bo masherstwo jest pierwszej klasy.

A w doa trzeba mie timing do reversali wink.gif

Btw, to chyba jest offtop ;>
Memory
PS3 - 4-7 milionów w tym roku?

http://www.gram.pl/news.asp?id=1124
albo
http://www.gameonly.pl/newsy/8025

EA, Tecmo, Pandemic, Secret Level - talk PS3

Temco president Yoshimi Yasuda said, after he explained in an interview that the timing of the announcement of NEXT gene titles is very important, with a laughter that she admits own titles shortly will give. In the apron he expressed himself critically over the lack of information of Sony and a neutral statement over the three NEXT generation consoles delivered, by stressing the on-line support with the Xbox 360, with the revolution the singular interface and with the PlayStation 3 their visual power

Developers [EA] speak concerning PS3

From new harrowed the following judgements of Developers come concerning PS3 of Sony.
Many developers must stick to the NDA (agreementagreement disclosure agreement) to keep i.e. them to be possible in fact nothing say because that contractual lies fixed with Sony.
Therefore for this reason no names of developers are confessed made. From the intervieuw with the different developers oa became clear the following: We will make natural for several platforms games and it has changed still early, but in fact our quantity games which we do not will bring out by platform in the next generation simply also.
50% of our games become for the PS3 30% for XBOX360 and 20% for the Revolution, already we must say that we have not yet fixed the percentage for the Revolution that can change still.
And by the online tale of xbox360 it can be that we something will there do more but that also depends of the online tale of PS3.
But as a cornerstone for bringing out our games PS3 the number remains.
EA even said: "we have now 20 titles for xbox360 in preparation or brought out but for PS3 become it there much more."
Another developer could communicate in the Edge: Truth is that developers with console experience want it work simply dearest on PS3 that I hear of many developers for me gone.
We will bring out many games parralel on xbox360 and the PC., but our most of the attention goes out to console games and that is almost all only exclusive for PS3 in development.
Own opinion: Is the recent development further carried out, does come now games still more for the PC.
And xbox360 simultaneously or dense after each other rather and does get PS3 just like the PS2 many titles which are only brought out for PS3?
Do EA will harass all consoles with almost all games or do come there also games which are only brought out for PS3 the EA?
I am possible me still a pronouncement herrineren during the TGS: "the developers walk away massively at SONY"
Now I believe if I read this this way it entirely well will come with PS3, and there come much exclusive games to PS3.
And that developers walks away at PS3 is possible I think, however, to rich of the fabelen.

Andrew Goldman, its indication of chairmen of the board of the Pandemic of studios is the opinion that the achievement of the PlayStation is by far superior to 3 that the previous console generation. However the power of the Cell of processor will point itself only to a time, then however by far more amazingly than ever before. Goldman it is convinced of the fact that it will take still years, until the capacities of the processor can be used completely. Additionally it is to program many more simply its plays for the PS3 than for the PS2. So much that programmers, who before with PlayStation to 2 plays had to fight, now joy jumps would make so Jeremy Gordon, Chief Executive of Secret level, which works on a Remake of a Sega classical author from the 80ern for Sony NEXT gene console.
YETI
Ken zapowiada gry na PS3

Ken Kutaragi (ojciec PlayStation) zapowiedział kilka gier na PS3. I tak - obok Genji 2, Everybody's Golf 5 i nowego Gran Turismo na PS3 pojawc mają się zupełnie nowe gry: Angel Rings(RPG), Monster Carnival (Action-RPG) i The Eye of Judgement (gatunek jeszcze nieustalony). Wszystkie gry są we wstępnym stadium produkcji, więc bliższe informacje o nich uzyskamy dopiero na tegorocznym E3.

http://www.next-gen.pl/index.php
Memory
QUOTE(YETI @ 19 01 2006, 22:52) *

Ken zapowiada gry na PS3

Ken Kutaragi (ojciec PlayStation) zapowiedział kilka gier na PS3. I tak - obok Genji 2, Everybody's Golf 5 i nowego Gran Turismo na PS3 pojawc mają się zupełnie nowe gry: Angel Rings(RPG), Monster Carnival (Action-RPG) i The Eye of Judgement (gatunek jeszcze nieustalony). Wszystkie gry są we wstępnym stadium produkcji, więc bliższe informacje o nich uzyskamy dopiero na tegorocznym E3.

http://www.next-gen.pl/index.php

Sony się wycofuje?
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,25379;core.html

Nie wiem. Przecież Snake pracuje to ch....a.
YETI
Nowe info o KZ 2 w lutym?
Po ubiegłorocznym pokazie w LA, oficjalne forum gry Killzone zalewane jest różnego typu postami odnośnie jakichkolwiek konkretniejszych informacji o kontynuacji wspomnianego tytułu. Po kilku miesiącach wyczekiwań głos zabrali przedstawiciele Guerilla Games. Seb Downie, główny tester Killzone w Guerilla Games na oficjalnym forum gry w dość krótkiej rozmowie z graczami oznajmił, iż konkretniejsze szczegóły pojawią się niedługo. Chociaż ów człowiek nie sprecyzował kiedy miałoby to nastąpić, można gdybać, że chodziło mu o organizowaną przez Sony imprezę w Japonii, która to odbędzie się już w lutym.

onlygames
YETI
VF5 tylko na PS3 ?

This month's issue of EGM apparently confirms that Virtua Fighter 5 is coming to the PS3. From the article: "[The] February issue of EGM reveals that Virtua Fighter 5 is coming to the PS3, with the followup line 'and it might be exclusive.'"

Sony PS3 Live Service

Sony has confirmed that it will offer a PlayStation 3 Live Service which will be similar to Microsoft Xbox Live.

Rumours have been spreading for months now regarding Sony's new online multiplayer service for the PS3. Sony has confirmed that the upcoming Sony PlayStation 3 will have a live service. Earlier speculations indicated that Sony had no plans for online PlayStation3 compatibilities.

The new PS3 video game console will include such a service which will allow gamers to communicate, compete, and parti(pipi)te in live in-game tournaments.

The Japanese game giant has begun distributing a questionnaire to gamers regarding console online gaming. The questions are asking whether or not people find online play fun, and what kind of features they might like to be included in the PS3's Live service.

Multiplayer on the PlayStation3 sounds awesome.

Sony rozsyła graczom następującą ankietę:

1. On a typical day, how often do you play games online?
2. Do you own a PSP?
3. What is your preferred Online gaming format?
4. What Online Gaming Formats do you own?
5. Do you think you will purchase a PS3?
6. A single identity and password for all online games?
7. Global Lobbies allowing you to play against anyone in the world?
8. Game Lobbies should be language based. (English, French, German etc)
9. Game Lobbies should be based geographically.
10. A standard, interactive lobby structure for all games.
11. Headset support in all online games?
12. A QWERTY keyboard as standard for messaging.
13. USB Keyboard support for every online title.
14. Friend List allowing you to see online/offline status?
15. Friend List allowing you to see what game your friends are playing?
16. Private Messaging across games?
17. A feedback rating allowing you to choose who you play against?
18. Ability to remove players out via a majority vote?
19. Game Host has the ability to remove players?
20. Automatically filter opponents based on connection quality?
21. The ability to download music, game demos and other content?
22. Ability to access the dedicated game forum whilst in game?
23. Ability to take screenshots during the game and share them with friends?
24. Ability to take movie clips in game and share them with friends?
25. Ability to play my music during a game?
26. An in game grief reporting system?
27. Ability to access and manage your gaming profile via PC, PSP as well as PS3?
28. Community features without the need for a game disc.
29. Ability to choose an Avatar for all online titles.
30. The inclusion of a web browser.
31. A specific lobby only for Adults.
32. Service should feature a Global Ranking system for each game.
33. Game Lobbies should be Eyetoy compatible.
Memory
AGEIA podpisuje umowy

http://newsroom.chip.pl/news_164153.html

Fizyka nowej generacji. Ogromne możliwości technologii AGEIA.
Ale fizyka...
MaxVarEmreis
QUOTE(Memory @ 20 01 2006, 18:55) *

AGEIA podpisuje umowy

http://newsroom.chip.pl/news_164153.html

Fizyka nowej generacji. Ogromne możliwości technologii AGEIA.
Ale fizyka...

Nie ma to jak obiektywne newsy. Ageia i ich technologia będa także na X360. To samo sie tyczy silnika Gamebryo ( na którym jest stworzony Oblivion). A tutaj szczegóły
Henry
Sprostowanie: X360 rowniez dostanie AGEIA ale w uproszczonej formie, bo konsola nie radzi sobie do konca z silnikiem (w przeciwienstwie do PS3).

Maly news'ik:
Blu-ray zyskalo jako wsparcie Digital Playground - jednego z najwiekszych wydawcow filmow pornograficznych na swiecie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.