Sennheiser MX 500 - bardzo wysoka jakość dźwięku, jak na słuchawki douszne, do mp3. Spodziewam się, że nie jesteś wybitnym audiofilem, więc ze spokojem Cię zadowolą. Ja audiofilem jestem, a mimo to wystarczają mi na codzień (do wypraw "miejskich", gdzie nie mam zamiaru uważać na słuchawki) MX 200. Mam też MX 560, słychać od razu znacznie lepszą jakość.
Sennheiser MX 51 - najlepsza jakość z wymienionych, ale są też najdroższe. Mimo to bardzo polecam. Dobre, twarde etui, dzięki czemu są bezpieczne w naszej kieszeni.
Sennheiser MX 560 - dość wysoki model, ogólnie podobna jakość do MX 500, minimalnie wyższa. Ciekawe etui, gorsze, niż w MX 51 w sensie praktycznym, ale jeśli chodzi o elegancję lepsze. Ogólnie dobre słuchaweczki.
Sennheiser MX 90 VC - takie "z bajerem" jak chcesz przyszpanować

Zresztą obejrzyj sobie gdzieś ich fotki, to sam zrozumiesz. Jeśli chodzi o dźwięk - podobnie jak przy MX 560.
Wybierałbym tylko z tych za taką cenę. Z tym, że w takiej cenie możesz je znaleźć na allegro, lub gdzieś, a raczej w tym przypadku polecałbym poważny sklep ze sprzętem. Masz pewność, że to oryginał. Na allegro zdarzają się podróby. Jak widzisz MX 500 za mniej, niż 60zł, to nie licz, że to oryginał. I jeszcze jedna rzecz - czy to w sklepie, czy na allegro - unikaj "pięćdziesiątek", czyli wszelkich MX 250, MX 350, MX 450 itd.