QUOTE(Manor @ 16 09 2006, 11:23)

w tych sandiskach mocno skaszanione jest wyszukiwanie muzy po gatunku. Tagi dobrze poustawiany, a i takwiększość piosenek ląduje do "other", albo zamiast metal jest blues ;/ chyba że mam jakiś wadliwy model.
Doszedłem też do wniosku, że jak wrzucę zripowaną płytę na sandiska to pojawiają się problemy z przewijaniem piosenki.
Co oznacza, jak na wyświetlaczu pojawia się zamiast jakości (np. 192 kbs) taki napis VBR? o co biega?
Blade stary bledy.
W nich jest wszystko ok..tylko Sandiskmi sa mocno wyczulone na poprawnosc ID Tagow.
Zapodam ci przyklad. Majac Judas Priest wpisanego tak...masz juz jeden katalog....,majac JUdas Priest masz drugi...i tych przykladow jest tyle , ze nie warto o tym pisac. Ponadto oprocz folderu , gdy jest zle wpisany z artysta...to samo mozesz miec z tytulem albumu:Fear Of The Dark...FEar Of The Dark. Daje do Other tylko , gdy nie masz w utworze IDTaga....nie wazne sa w nim katalogi.
VBR to tak jak kolega pisal...zmiena jakosc probkowania.
QUOTE(B@nny @ 16 09 2006, 15:11)

Niedługo wpadnie troche kaski i szukam nowego playera.Nie ebde mial duzej sumki niestety na jakiegoś iRiver'a, wiec co polecalibyście do tak 150 zł?
Czy da sie kupić za tą sumke dobry player, najlepiej z kol. wyświetlaczem?
interesuje mnie takze jakość dzwieku, no i dlugość pracy.
Ponawiam pytanie o słuchawki

Za 150 zl polecam ci iRivera z Allegro. Aa to modele refrubished. Innymi slowy po naprawach , serwisach czy wymianach (USA miedzy innymi). Sa one doprowadzone do uzywalnosci-naprawione i sprzedawane prawie za darmo z calym osprzetem. W sumie wiele osob sobie je chwali na roznych forach. Za 150 zl nasz 512 a za 240 1GB.
Za 150 masz nowego Creativa...ale wybor iRivera jest chyba oczywisty