QUOTE(nWo @ 20 09 2006, 13:43)

Twoje rozumowanie jest takie że kto ma wieszkego kut*asa ten jest lepszy
Sprzęt Apple wyroznia sie jakością wykonania i podzespołów oraz klasą dzwięku. Faktycznie podpieram sie danymi s usa bo to jest chlonny rynek a nie Europa. Europa ?? czyli co UK i Niemcy ?? Chyba nie myslisz o polskim rynku gdzie Apple ma swoje przedstawicielstwo w Wawie i Wrocławiu. Ludzi w polsce poprsotu nie stac na odtwarzacz mp3 dobrej klasy wiec kupują to co mogą. A jednak mam jakies doswiadczenie bo kilku znajomych ma irivery czy mpio i nie zachwycają niczym szczególnym ale są lepsze pod względem ceny. Wiadomo kazdy bedzie chwalić swoje. I co mnie obchodzi ze Shuffle nie ma wyswietlacza. Jak widac Apple doskonale wiedzialo co robi skoro sprzedaje sie rewelacyjnie, ludziom ten pomysl jednak sie spodobał i jak widac wiele osob ceni sobie prostote wykonania w połączeniu z rewelacyjnym dzwiękiem a druga wersja to najmniejszy na świecie cyfrowy odtwarzacz muzyki, prawie o połowę mniejszy od oryginału i jakos tez nie ma wyswietlacza. Bo haslem reklamowym firma nikogo nie oszukuje i klient odstaje to czego chce.
Wiesz , wyglad ito to juz sa sprawy inwidualne , mowimy wlasnie o produkcie ogolnie , nie wiem czy Apple jest taki extra - rok temu chcial zaoszczedzic na jakosci plastiku .......
Moj znajomy ma tez Apple i sie nie zachwyca - ale zaczal jak zmienil sluchawki

Znajomi zmienili sluchawki czy jada na standartowych ?
QUOTE(nWo @ 20 09 2006, 13:43)

Czas na mix wszystkich piosenek. Poznaj nieprzewidywalnego, nowego iPoda. Co usłyszysz następnym razem? Czy iPod umie czytać w twoich myślach? Może iPod zna twoje nastroje? Załaduj muzykę i włóż do kieszeni. Zobacz, co będzie dalej. Wybierz jeden z dwóch modeli 512 MB lub 1GB.
Życie w nieładzie
Witaj w życiu pełnym niespodzianek. Losowy tryb wybierania utworów w iPodzie shuffle zabierze Cię w niezwykłą podróż przez całą twoją muzyczną bibliotekę i nigdy nie będziesz wiedział jaki utwór będzie następny. W tym trybie iPod shuffle odrzuca rutynowy sposób słuchania muzyki serwując za każdym razem inny porządek utworów.
tego też nie wiedziales, wiec przestan wypisywac bzdury o chlonnosci polskiego rynku. U nas też znajdziesz wiele osób którym Shuffle przypadł do gustu. Najwidoczniej my uzytkownicy jesteśmy tacy prosci bo nie wiemy jak uzywac wyswietlacza ... moze to nam nie jest potrzebne, ty za to jesteś taki skomplikowany. LOL
OMFG

Losowe wybieranie piosenki - no i co ? Kazdy prawie mp3 player to ma
Jezeli na 50 piosenek bedziesz chcial posuchac jakis kawalek , to milego szukania tego jednego - a jak nie kumasz dalej o co mi chodzi , to trudno
Tak czy siak , milego uzytkowania zycze Twojego Apple.
QUOTE(MichAelis @ 20 09 2006, 13:50)

Po tym widac ze (pipi) sie znasz i tylko piszesz co zaslyszales. Szufla to jeden z ostatnich Ipodow apple. Kazda gerenacja Ipodow miala wyswietlacz.
Ten model jest jednym z ostatnich ?

JEzeli tak ,to racja - Ty sie znasz , ja nie

Ten model zostal pokazay w styczniu 2005 roku , jako pierwszy z pamiecia flash , pozostale mialy hdd.
W tym czasie Creaive ju nam rozdawalal na rynek swoje Muvo ,ktore mialy ekraniki .
QUOTE(MichAelis @ 20 09 2006, 13:50)

buahahahahhahahahahah
Wez wyjdz i sie nie wypowiadaj. Pierwsze Ipody 1g mialy pojemnosc 5GB i 10GB.

Napisalem , ze jak Ipod dopiero przekraczal granice 1 giga - dochodzil do 5 , to taki Iriver juz nam zapodal Mp4 , 40 giga - cena w polsce tego cacka prawie dwa lata temu to 1900zl :>
JA sie nie musze chowac , a TY ?
Daj se na luz , bo cisnienie wysokie miedzy nogami .A po co robic sobie z (pipi) jesien sredniowiecza.
I tak na koniec, mp3 to jedno , a sluchawki to 2 . Zeby na serio poczuc jakosc i sie nad nia spuscic , to pierw trzeba dokupic na wypasie sluchawki ......