_Milan_
29 11 2006, 01:07
stary ,wielkie dzieki!!
serio mi pomogles, masz racje z tym radiem, pogadam z nia, przemowie jej ze nie warto sluchac tej radiowej papki xD
namowie ja na jr albo sandiska, jeszcze raz wielkie gratsy ze Ci sie chccialo szukac ;]
Ja dostalem niedawno w swoje lapki iPoda 3 generacji 80 GB (tego duzego). Jestem bardzo zadowolony, fajnie sie uklada w rece, koleczko dotykowe tez daje rade. Ekran jest na tyle dobry, ze mozna ogladac na nim filmy (chociaz zgrywaja mi sie bez dzwieku, nie wiem czemu).
Wczesniej uzywalem Creative MuVo TX 1GB i rowniez bardzo polecam. Za przystepna cene uzyskujemy odtwarzac niemal doskonaly.
Prawda jest taka, ze gdyby chodzilo tylko o muzyke chodzilbym z Creativem, ale ze iPodzik ma "troche" wiecej miejsca na dysku, to sluzy mi jako dysk przenosny do gierek/anime itd.
http://cgi.ebay.co.uk/IRIVER-CLIX-4GB-MULT...1QQcmdZViewItemhttp://cgi.ebay.co.uk/Iriver-PMC-120-media...1QQcmdZViewItemco ogulnie bardzie polecacie z tych bardzie expensive mp3 play'erow zastanawiam sie na tymi dwami pierszy i mega maly i fajny ale troche malo pamieci za to drugi duza pojemnosc ale ten rozwiar.....290 g..
LegionPolski
1 12 2006, 19:07
szybkie pytanie mam.
za bardzo się nie znam, ale nawet małą różnicę w dzwieku wyczuje, wiec tak posrodku ;p
tak pomiędzy 200-250zł, czyli z tych tanszych, znajde cos znośnie grającego? zeby wyswietlacz miał dosc duzy [z drugiej strony 2' to nie muszą byc] przede wszystkim...
przymierzałem się do Sandisków i Creative, ale ni cholery nie wiem co mam wybrac.
ponownie polecam ten sam, który polecałem Milanowi troche wczesniej czyli Creative MuVo V200 1GB (ok 250 zł), wersja bez radia tansza o 5 dyszek...
QUOTE(luck1985 @ 29 11 2006, 01:03)

Chcesz wydac 400zl...
dozuc ze 300 i kup PSP
LegionPolski
1 12 2006, 21:50
QUOTE(ghost_spike @ 1 12 2006, 19:09)

ponownie polecam ten sam, który polecałem Milanowi troche wczesniej czyli Creative MuVo V200 1GB (ok 250 zł), wersja bez radia tansza o 5 dyszek...
hm, wyglada ciekawie, na pewno wzialbym bez radia bo nie slucham tegoz syfu

a ten:
http://www.mp3store.pl/,Odtwarzacze%20flas...74908222405.htmbo baaardzo mi podchodzi taki.
QUOTE(diablic @ 1 12 2006, 21:30)

QUOTE(luck1985 @ 29 11 2006, 01:03)

Chcesz wydac 400zl...
dozuc ze 300 i kup PSP
potem dorzuć kolejne 200 na karte pamieci.
Miałęm już creativa muvo jakiegośtam(mniejsza o model, i tak różnią się tylko obudowami) i zamieniłem na Sansa m230. Jest wyraźna różnica w jakości dźwięku na korzyść sansy. Muvo wygrywa ergonomią ale to nie jest jakas wielka zaleta. ogólnie: creative to przereklamowana marka.
Pawiam pytanie
o ogulnie bardzie polecacie z tych bardzie expensive mp3 play'erow zastanawiam sie na tymi dwami pierszy i mega maly i fajny ale troche malo pamieci za to drugi duza pojemnosc ale ten rozwiar.....290 g..
QUOTE(ion @ 2 12 2006, 00:23)

Pawiam pytanie
o ogulnie bardzie polecacie z tych bardzie expensive mp3 play'erow zastanawiam sie na tymi dwami pierszy i mega maly i fajny ale troche malo pamieci za to drugi duza pojemnosc ale ten rozwiar.....290 g..
stary, wybacz, no ale nie moge na to patrzeć - weź pisz normalnie bo słabo sie robi... Sora za offtopa.
A takie?
http://www.allegro.pl/item143376390__okazj...amsung_1gb.htmlW sumie przydałby mi się player ale nie zamierzam na to za dużo kasy wydawać, 150 jest jeszcze do przełknięcia
Nawet tego nie dotykaj, (pipi) jakich mało. Za 156zł masz w Merlinie Sandiska 1gb m240 z wysyłką kurierem gratis. Sam zamawiałem i jestem zadowolony, razem z epkami 630 daje radę.
Hej szukam mp3, a konkretnie takiej kosteczki malej. Gdzieś o niej czytalem ale nie mogę tego znaleść. Czy można to gdzieś w Polsce kupić?
QUOTE(FreZ @ 2 12 2006, 13:46)

Nawet tego nie dotykaj, (pipi) jakich mało. Za 156zł masz w Merlinie Sandiska 1gb m240 z wysyłką kurierem gratis. Sam zamawiałem i jestem zadowolony, razem z epkami 630 daje radę.
Coś tam w komentarzach piszą o zawieszaniu się playera
Zdarzyło ci się takie coś?
Kupiłem taki badziew jakis rok temu (chyba to bylo 128mb), dzialal moze z miesiac i nagle sam z siebie padl. Po wlaczeniu pojawialo sie samo niebieskie podswietlenie i nic sie zrobic z nim nie dalo. Oddalem na gwarancje, przypadek ze akurat znajomy mial jechac do tego miasta gdzie ta "firma" ma siedzibę (kupowalem od innego sprzedawcy niz ten z Twojej aukcji), wszedl pokazal papier, dal im mp3 i odrazu bez jakiegokolwiek sprawdzenia wymienili na nowy. Lekkie zdziwko mnie wzieło, ale skoro oni to kupuja za grosze to nie oplaca im sie nawet naprawiac. Dostalem drugi taki, rozpakowalem, podczas tygodniowej "zabawy" zawiesił się ze 4 razy, bez namysłu wystawilem go na allegro. Szczerze ODRADZAM CI zakup tego playera, będziesz żałował, (on tylko na obrazkach dobrze wygląda) a tak jak pisałem za 150 zł masz Sandiska m240, o niebo lepszego (miałem muvo tx i sansa bije go na głowe).
QUOTE(FreZ @ 2 12 2006, 16:11)

Kupiłem taki badziew jakis rok temu (chyba to bylo 128mb), dzialal moze z miesiac i nagle sam z siebie padl. Po wlaczeniu pojawialo sie samo niebieskie podswietlenie i nic sie zrobic z nim nie dalo. Oddalem na gwarancje, przypadek ze akurat znajomy mial jechac do tego miasta gdzie ta "firma" ma siedzibę (kupowalem od innego sprzedawcy niz ten z Twojej aukcji), wszedl pokazal papier, dal im mp3 i odrazu bez jakiegokolwiek sprawdzenia wymienili na nowy. Lekkie zdziwko mnie wzieło, ale skoro oni to kupuja za grosze to nie oplaca im sie nawet naprawiac. Dostalem drugi taki, rozpakowalem, podczas tygodniowej "zabawy" zawiesił się ze 4 razy, bez namysłu wystawilem go na allegro. Szczerze ODRADZAM CI zakup tego playera, będziesz żałował, (on tylko na obrazkach dobrze wygląda) a tak jak pisałem za 150 zł masz Sandiska m240, o niebo lepszego (miałem muvo tx i sansa bije go na głowe).
Właśnie pytałem o tego Sandiska bo na merlinie też coś o zwiechach pisali
Zresztą i tak już go kupiłem bo jednak pozytywy przeważają
luck1985
2 12 2006, 16:23
QUOTE(KiLy @ 2 12 2006, 15:17)

Hej szukam mp3, a konkretnie takiej kosteczki malej. Gdzieś o niej czytalem ale nie mogę tego znaleść. Czy można to gdzieś w Polsce kupić?
http://www.mp3store.pl/,Odtwarzacze%20flas...39586230926.htmhttp://www.mobiblu.pl/
No i będziesz żałował...no cóż, chciałem dobrze.
QUOTE(FreZ @ 2 12 2006, 20:34)

No i będziesz żałował...no cóż, chciałem dobrze.
Kupiłem tego Sandiska bo jednak większość ludzi się wypowiada pozytywnie
No to się źle zrozumieliśmy, myślałem że kupiłeś tego z allegro...Jak wziąłeś Sandiska to dobrze, sam go mam i tego wyboru żałował nie będziesz. ;]
A ze słuchawek polecam Creative EP630 lub 635 (cena ok 85-90zł, byle nie z allegro, bo te po 60zł to podróby)
Potwierdzam. Mam te słuchawki(Creative EP630) i jest to jeden z lepszych zakupów w moim życiu. Potęga i głębia bass'u zabija!
Ja tam nie jestem audiofilem więc chyba słuchawki z zestawu stykną
Chyba że będą naprawdę fatalne...
Też tak mówiłem, ale wszystko się zmieniło gdy dane mi było usłyszeć me wałki na creative'ach. Mając nawet najlepszego MP3 player'a nie będziesz mógł obadać jego max możliwości bez porządnych słuchawek. Poweim więcej- uważam, że bardziej liczą się słuchawki niż player.
Oj uwierz mi, żadne słuchawki dodawane do tanich (podkreślam, tanich) mp3 nie nadają się do słuchania. Te od Sandiska również są fatalne, więc jak masz jakieś pieniążki dołożone to leć do sklepu po epki.
Ja swego czasu myślałem o Creativie muvo tx 1gb za 220zł, gdyż z odtwarzaczami tej firmy miałem stycznośc. Już miałem je kupować, kiedy przypadkiem natknałęm się na forum mp3store a tam odtwarzacz Sandisk. Na początku myślałem że skoro muvo kosztuje 220 a sansa 150 to pewnie jest to jakiś badziew. Przekopałem net w poszukiwaniu info o tymże playerze i większość osób pisała że przebija muvo. Spróbowałem i nie żałuję! Za różnicę w cenie dokupiłem epki (jeszcze raz podkreślam, najlepiej kup je w sklepie, ja kupiłem w komputroniku za 85zł, i wystrzegaj się tych z allegro) i jestem bardzo zadowolony.
Aha, po wgraniu amerykańskiego softu będziesz miał radio (europę pozbawili tej opcji mimo że bebechy na to pozwalają;/) , ale wiąże się to z utratą gwarancji.
Proszę o szybką radę. Co kupić
Samsung, czy
SanDiskoba odtwarzacze są nowe, za Samsunga gościu chce 110zl, a za SanDiska 150zl co lepiej wziąść? Kupić Samsunga + dobre sluchawki, czy SanDiska i jechać na sluchawkach z zestawu. Budżet mam ograniczony, więc? Z góry TXH za szybką odpowiedź
QUOTE(KiLy @ 4 12 2006, 17:07)

Proszę o szybką radę. Co kupić
Samsung, czy
SanDiskoba odtwarzacze są nowe, za Samsunga gościu chce 110zl, a za SanDiska 150zl co lepiej wziąść? Kupić Samsunga + dobre sluchawki, czy SanDiska i jechać na sluchawkach z zestawu. Budżet mam ograniczony, więc? Z góry TXH za szybką odpowiedź

Tego Sandiska kup lepiej w merlin.pl - 150 zeta + kurier za darmo
A tu masz 153 + 9 zyli za pocztę
LegionPolski
4 12 2006, 22:13
ROTFL - "mała" zmiana planów ~320zł moge wydac.
czy jakies mp4 są godne polecenia za taką cenę?
luck1985
4 12 2006, 22:15
Jasne , za 320 zl kupisz Mp4 , bedziesz mogl ogladac na wspolnej , bo bedzie posiadac karte , pojdziesz do budynku i zassiesz sobie najnowszy odcinek serialu .
Ty tak powaznie ?
Dobra zakupilem odtwarzacz Philips GoGear SA179 o taki
KLIK dalem za niego 170zl. Jak myślicie dobry zakup?
LegionPolski
5 12 2006, 14:17
QUOTE(luck1985 @ 4 12 2006, 22:15)

Jasne , za 320 zl kupisz Mp4 , bedziesz mogl ogladac na wspolnej , bo bedzie posiadac karte , pojdziesz do budynku i zassiesz sobie najnowszy odcinek serialu .
Ty tak powaznie ?
przepraszam przewspanialy miszczu luck, ze zadalem takie pytanie, ze w ogole zabralem glos, bo w koncu temat nie nazywa sie KUPNO MP3 PLAYERA a "wymiana doswiadczen pr0sow elowspanialych znawcow", nie? :F
zreszta widzialem jak sie tutaj wczesniej z ludzmi klociles, blah, smieszne.
a Ty to tez na powaznie?
Legion - mp4 to badziewie, nawet na to nie patrz, chłyt markietingowy.
Creative MuVo™ V100 1 GB czy Sansa m240 1GB??
Patrz wyżej co napisałem. Bierz SanDiska, bije creativa
MichAelis
10 12 2006, 14:58
No dobrze, mowie czesc mojemu nano i chce powitac jakis nowy odtwarzacz

Licze na wasza pomoc.
Mam do wydania ~600 zł
Czego oczekuje:
Zalezy mi na dobrej jakosci dzwieku(lepszej od nano)
kolorowy wyswietlacz(jakosci nano)
Batieria(zeby trzymala dluzej niz nano, jakies 10h)
1-2GB lub wiecej
Moze byc radio, nie musi.
Polska gwarancja, wiec raczej allegro odpada.
@MichAelis
Tak troche z innej beczki ale jezeli dasz rade za te pieniadze wyrwac Sony VGF-AP1 to ja bym sie nawet nie zastanawial :)
mobiBLU US2 silver (2 GB)
iRiver H10 5-6GB
iAudio U3 ?
Ceny ~600zl, glowny priorytet przy wyborze - dzwiek, zrodlo skapiec i mp3store.
Napisz w ogole jakie masz sluchawki bo moze sie okazac, ze wystarczy kupic jakies Shure'y aby iPod lepiej gral, niz kupowac na nowo odtwarzacz i do niego jakies 'srednie" sluchawki. Zalozmy, ze stac Cie dajmy na to na Etymotici badz Westony UM2 - po podlaczeniu do nano albo bys wpadl w zachwyt albo bys je znienawidzil, jezeli to pierwsze to dlugo bys nie zmienial playera, no chyba, zebys chcial "osiagnac' sluchowo jeszcze wiecej i mial na to pieniadze, wtedy iAudio X5 plus westone + custom sleeves :) Napisz dlaczego chcesz zmienic playera, nie podoba Ci sie czy moze chodzi o dzwiek ?
Jeszcze jedna sprawa: Moze zainstaluj Rockboxa zamiast oryginalnego firmware jesli rockbox obsluguje Twojego ipoda. Moze zmienisz zdanie i nie bedziesz chcial go sprzedac ;)
hm a ja durny kupiłem jakieś szajstwo za 89 zł 1 GB i się " zepsuło" musze zobaczyc czy mi uwzględnią to tegez gwarancję i oddaca forse jedynie opchne na allegro

i niebede miał Mp3 wkońcu teraz już niby wszystko nielegalne .. bo za wszystko już karają
kiedys tez kupilem taki szajs i sprzedalem po miechu
go,wno
Od wczoraj jestem posaidaczem Sansy m240 1gb
FreZ dobrze prawi, odtwarzacz bije na glowe creativy:)
Jedyne co mnei wkurza to to, ze nei moge odtwarzac muzyki uporzadkowanej folderami, mam tlyko np. artists, year czy album

niebede miał Mp3 wkońcu teraz już niby wszystko nielegalne
Go,wno prawda, olej to ;]
luck1985
10 12 2006, 16:46
QUOTE(MichAelis @ 10 12 2006, 14:58)

No dobrze, mowie czesc mojemu nano i chce powitac jakis nowy odtwarzacz

Licze na wasza pomoc.
Mam do wydania ~600 zł
Czego oczekuje:
Zalezy mi na dobrej jakosci dzwieku(lepszej od nano)
kolorowy wyswietlacz(jakosci nano)
Batieria(zeby trzymala dluzej niz nano, jakies 10h)
1-2GB lub wiecej
Moze byc radio, nie musi.
Polska gwarancja, wiec raczej allegro odpada.
1. Spora sumka
2.Mp3 to jedno , sluchawki do 2 tutaj jak zawsze Creative EP 630.
3.To juz chyba kazde maja i mniej wiecej ta sama paleta
4.Moj H10 junior dobre 15 h
5.Rzecz gustu
6.j/w
7.Allegro ma tanie niz sklep , a papiery jak ze sklepu - czyli polska gwarancja.
NA wstepie sie powtorze , ale to normalka w tym temacie.
Najglosniejsze to Iaduio , 2 letnia gwarancja daje Iriver . Trzecia firma na podium do sansa . Ale majacx 600zl nie kupil bym sansy , to dobra firma do 300zl .
a teraz :
http://www.mp3store.pl/,Odtwarzacze%20flas...52810133026.htmhttp://www.mp3store.pl/,Odtwarzacze%20flas...97441001548.htmhttp://www.mp3store.pl/,Odtwarzacze%20flas...73429221403.htmhttp://www.mp3store.pl/,Odtwarzacze%20flas...12355142635.htmTeraz tak , w linkach masz same pamieci flash , dlaczego nie dysk ?
Po pierwsze, dysk jest wolniejszy i czuc jego prace (doslownie) Po 2 wlasnie patrzac na szybkosc pracy to w cenie 600zl nie kupisz nic wiecej niz 2 giga . 10 giga to juz wydatek tysiaka i wiecej.
I sluchawki
http://www.mp3store.pl/,dokanałowe,creativ...96919000831.htm635 roznia sie kolorem ,sa biale.
Ja je kupilem za 70zl , wiec szukaj na allegro

Warto czytac aukcje i nie patrzec na roznice 10zl , bo latwo kupic podrobe .
Moglo Ci sie o uszy odbic nazwa KOSS . To sa tez b.dobre sluchawki , tylko ta wkladka , czesc ktora wkladasz do ucha jest badziewna , ale jest w nich lepszy bassik.
http://www.mp3store.pl/,dokanałowe,kossspa...94744191455.htmOsobiscie polecam Epki.
Ja posiadam H10Jr i EP630

Nie chce nic innego i jestem w pelni zadowolony.
Jako uzytkownik moge napisac tyle , ze brakuj mi np tego , ze jak chce sobie u kumpla wrzucic mp3 potrzbuje kabel ......sa playery co bezposrednio wtykasz pod usb i masz - to jest plus .
Koljny plus , to taki jak player jest zasilany na baterie . Obojetnie gdzie i kiedy zmieniasz baterie i sluchasz dalej. Majac akumulator musisz miec pod reka kompa +kabel , albo ladowarke ,ktora sie kupuje osobno w cenie 50zl .............I drazniaca funkcja , to : Wrzucam mp3 i klikne UPORZADKUJ ALFAB. Odpalam mp3 i piosenki sa tak kolejnoscia jak je wrzucilem . Zeby ustawic je alfabetycznie , musze uzyc programu Irivera dorzucony na cd .......To taka mala dygresja .
Wroce do dyskow.
Mozesz kupic tego :
http://www.mp3store.pl/,Odtwarzacze%20hdd,...76213192820.htmTo troszke wiecej niz 600zl + sluchawki = 700zl .
Ale nie powiem ,6 giga tobi wrazenie , bedziesz mogl juz film przenies dvd do kumpla .
Jezeli poruszasz sie tylko po miescie , nigdy nie przesluchac tego w calosci , ja mam 1 giga , 110 piosenek i nie mialem okazji wszystkiego przesluchac . Fajne ,ze nie bedziesz co tydzien zmieniac mp3 , raz wrzucic 500 mp3 i masz spokoj

A teraz roznica w wielkosci Jr do zwyklrj wersji H10

To jest Jr

A to zwykly i JR:

Jak cos jeszcze , to napisze
Witam.dla wszystkich którzy maja do wydania koło 400zł polecam tylko TEN player
http://www.mp3store.pl/,Odtwarzacze%20flas...52810133026.htmOferuje (pipi)ista jakość dźwięku ma w zestawie pchełki na licencji Sennheisera wiec jest nieźle są to jedne z najlepszych pchełek dołączanych do zestawu razem z playerem.
A jeśli ktoś chce wydać na playera 600zł to nie jest to bardzo opłacalne
polecałbym irivera h0 jr za 400 + te senki
http://www.mp3store.pl/,nauszne,sennheiser...57943011529.htmNie polecam nikomu kupować żadnych mp-czworek poczytajcie ten watek
http://forum.mp3store.pl/index.php?showtopic=8225Nie polecam także odtwarzaczy creative które oferują badziewną jakość dźwięku,
jak posłuchałem tego muvo przez chwile to w porownianiu do mojego irivera jakosc dziwkeu to jak niebo i ziemia oczywiście na korzyść irivera
Ludzie którzy mówia ze creativy sa dobre to albo maja uszkodzony słuch albo nigdy nie mieli styczności z czymś lepszym albo nie stać ich tylko na takie (pipi).
Pamiętajcie jak chcecie kupić jakiś dobry player to bieżcie irivera albo iuadio ewentualnie sandiska
a jeśli chodzi o słuchawki to zapamiętajcie te firmy:Koss i Sennheiser
w razie jakichkolwiek pytań podaje numer gg : 7118002 chętnie odpowiem na pytania
pozdrawiam
MichAelis
11 12 2006, 00:10
@Yacek
Sprzedaje, bo:
a) troche mnie wnerwia jego delikatnosc i bateria (gora 6h).
b) chce jakies odmiany w zyciu xD
@ Luck
Myslalem nad u10, ale doczytalem sie ze ma powolne menu, a tego nie zniose chocby plejer sam lache targał.
Czytalem ze h10jr ma wbudowany aku i trzyma 40h?
Miales porownanie z nano moze? Albo jakimkolwiek Ipodem? Jak spisuja sie sluchawki z zestawu?
Kurcze bardzo fajny jest ten u10 i moge go mnie na gwarancji w super cenie, ale to menu....
luck1985
11 12 2006, 00:28
Nigdy nie trawilem Ipodow , wiedzialem ,ze to sie tylko sprzedaje za nazwe i placi sie za nazwe , sam w sobie plaayer jest gowniany . Hi end w USA , myslisz Mp3 mowisz Ipod. Tak mniej wiecej .
Menu powolne ? Nie wiem, mozliwe . Odemnie w tej kwesti LOL .
Mam H10Jr cos okolo pol roku , w menu bylem moze 3 razy ? Raz wszedlem wybralem MUSIC i tyle, latam po piosenkach

Reszte mam gdzies.
MA wbudowany , ale czy 40 godzin, nie wiem . Wiem , ze trzyma dluzej niz Muvo TX na baterii AAA.
Sluchawki dodane byly dobre , nie taki szajs jak dodawane do Creativow , ale zakup innych , to na serio podstawa .
Z jakiego jestes miasta ? Poszukaj na mp3store.pl czy w Twoim miescie znajduje sie Mp3store , pojdziesz to kolo Ci pokaze. To sa na serio pro sklepy , kolo wie po co tam jes i Ci pomoze.
Poszukaj kogos z H10jr i EP630

Staniesz sie audiofilem
Tak jak kiedys bym o tym pomyslal bym , ze jeszcze mnie nie pogrzalo zeby wydac na mp3 500zl (wtedy tyle kosztowal H10jr) i 80zl na sluchawki!!!!! Ale od czasu kiedy wydalem te siano , to wiem za co zaplacilem i wiem , ze bylo warto

Dzisiaj kupisz H10 nowego za 399zl +EP630 za okolo70-80zl i masz wypasa za niecale 500zl

100 zl na gre zostaje

I mozna dojsc do sedna , chcesz ladnego dla lansu ? Kup tego wielkosci gumki do mazania na olowku
Uwierz mi na slowo i rescie . Idz i kup H10jr .Zamow EP630
Po , wejdz na forum , podziekuj w pomocy (lol) i sie lansuje dobra muzyka w czystym wydaniu .
A jak chcesz poszalec to wydaj 1500zl na Iaduio G3 albo cos.
@MichAelis do iRivera i do nano mozna wgrac rockboxa wiec ew obawa o wolne menu w tym wypadku znika.
Rockbox is an open source replacement firmware for mp3 players. It runs on a number of different models:
Archos: Jukebox 5000, 6000, Studio, Recorder, FM Recorder, Recorder V2 and Ondio
iriver: H100, H300 and H10 series
Apple: iPod 4th gen (grayscale and color), 5th gen (Video), 1st gen Nano and Mini 1st/2nd gen (Nano 2nd gen and Video 5.5th gen are not supported)
iAudio: X5 (including X5V and X5L)
Additional models are in development
HINT:
http://www.allegro.pl/item148629953_shure_...cyjne_bcm_.htmlKto sie polasi ? ;)
MichAelis
11 12 2006, 21:46
Pytanie
JAKOŚĆ
Iriver u10 clix czy iPod Nano (oba jakies fajne sluchawki)? Generalnie mowi sie ze iriver to lepszy wypas ya?
H10 jest lepszy ale jak jest z U10 to Ci nie powiem niestety
Siema
Mam pewnien problem z moja 3dniowa sansa m240
otoz, dzis sluchajac nagle wylaczylo mi sie podswietlenie
I teraz pytanie, czy uszkodizlem cos przez przypadek, czy to wina poporstu slabnacej baterii?? ( zaznaczam, ze stalo sie to tak, gdy bateria miala 2 kreseczki z 5ciu)
Moze tlko wymienie baterie i wszytsko ebdzie cacy?
Pytam, bo sie troche boje o moj nowy sprzet ;-)
Tak, sansa ma taki tryb energooszczędny, jak zostaje ci jakieś 30 minut do wyczerpania baterii to wyłącza się podświetlenie..niestety nie da się tego trybu wyłączyć ;/
Dzieki za odp, bo sie troche jzu balem

Co do sprzetu ejst zayebisty, za ta kase nic lepszego nie dostaniesz
Mi jednego dnia umarl moj Zen Micro oraz moje ukochane sluchawki (takie jak creative ep630, ale noname i kupione w jednym z irlandzkich 'game') i po przestudiowaniu tego tematu zamowilem sobie teraz iRiver'a H10 5GB (do ktorego bede musial dokupic sluchawki, bo nie trawie takich, jakie daja w zestawie). Mam nadzieje, ze spelni moje oczekiwania.
Yacek - korzystasz z tego RockBox'a?
Nope, ale duzo dobrego sie o nim naczytalem. Ma jakies tam wady, ale zalet ma wiecej. Polecam przegladnac oficjalna strone tego oraz poczytac na jego temat fora tematyczne. Na Hydrogen forum powinno cos byc, na mp3store i byc moze na head-fi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.