Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Naprawa PSX'a
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
el Komendante
No wlasnie... PSX nie czyta prawie zadnych gier - zastanawiam sie czy do jego naprawy nie mogl by zostac uzyty komputerowy CD-Rom badz DVD-Rom. ktos probowal robic takie cuda ? smile.gif
PiotrB
QUOTE(el Komendante @ 26 06 2005, 17:46)
No wlasnie... PSX nie czyta prawie zadnych gier - zastanawiam sie czy do jego naprawy nie mogl by zostac uzyty komputerowy CD-Rom badz DVD-Rom. ktos probowal robic takie cuda ? smile.gif
*

Jak chcesz to próbuj, ale według mnie nic to nieda. Nowe lasery są za 80zł na Allegro.
Arox
Możesz spróbować podkręcić delikatnie laser.
Grasz na kopiach? Może masz źle nagrane.
el Komendante
Wszystkie gry to kopie zapasowe... nowe i dobrze nagrane - dzialaja na innych konsolach.
iaikO
spróbuj postawić konsole pionowo, lub do góry nogami (u mnie skutkowało:)
el Komendante
QUOTE(iaiko @ 26 06 2005, 20:35)
spróbuj postawić konsole pionowo, lub do góry nogami (u mnie skutkowało:)

Probowalem... w pionie ruszyla jedna gra - Tenchu... jutro sprobuje podlaczyc CD-rom.
Dante_Devil
może laserek podczyścić troche, ale pewnie to już robiłes
wiec racze rozejrzeć sie za nowym laserkiem
el Komendante
Inne pytanie: Kumplowi zepsul sie ten "cypelek" na ktory nakladalo sie plytke... probowalismy to kleic... nic to nie dalo. Co zrobic ?
Arkady
QUOTE(el Komendante @ 30 06 2005, 21:09)
Inne pytanie: Kumplowi zepsul sie ten "cypelek" na ktory nakladalo sie plytke... probowalismy to kleic... nic to nie dalo. Co zrobic ?
*

Kupić nowy, cena 9 zł
el Komendante
9zl... ale gdzie to mozna kupic ?
Arox
Na allegro albo w Norbicie. Ale jeśli to nic poważnego i gry chodzą to niewarto bo to nic nie da. Sam mam wyłamane 2 ząbki i nic się nie dzieje.
Co do twojej konsoli to rozkręć, wyczyść z kurzu i podkręć trochę laser - jak to nie pomoże to tylko kupno nowego.
Dante_Devil
chodzby w ekstrimie masz reklamy różnych firm i mają one w swoje ofercie też takie cypelki
el Komendante
dzieki... nie bardzo wiedzialem jak to wpisac w wyszukiwarce biggrin.gif
el Komendante
dzisiaj zakupilem PSX'a biggrin.gif

PSX, okablowanie, memory card, dual shock za 13zl smile.gif Troche slabo czyta cdeki ale wymiana lasera i pley jak nowy.
Dante_Devil
gdzieś ty to kupił ?? blink.gif
el Komendante
Poprawka: za 12zl (wytargowalem jeszcze zlotek)... kupilem od kumpla, jak sie okazalo pod odpowiednim katem czyta idealnie wszystkie plytki smile.gif
Dante_Devil
jakbyś znała jeszcze jakąś taką promocje to odezwij sie do mnie tongue.gif
el Komendante
Chyba juz raczej nie bedzie takich promocji... (koles chcial na poczatku 30zl biggrin.gif)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.