Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Monster Hunter
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2 > Online
Serafin
A wiec zakładam ten temat by sie dowiedziec kto gra w ta zajefajna gierke online ja gralem w japan i USA wersje teraz czekam do ftorku az mi przesla wersje EU i bedzie granie przez neta:D

No wiec kto gra w nia?

JAk sie podoba ?

i w jakich krainach gracie?
wrog
Ja od kilku dni mam MH i razem ze znajomymi bijemy te śmieszne stworki. Gramy w Green Land, arena O.

Nasz skromny kącik, gdzie dyskutujemy o grze, znajdziesz tutaj.
sephriot
Moze troszeczke osobistych doznan z grą?? czy oplaca się wchodzic w swiat tej giery ?? Byćmoze jutro będe grał ... jak zawsze pod nickiem Radzik hyh.gif ...
Wiśnia San
Ja popylam w MH narazie offline (jestem w trakcie załatwiania netu) raz tylko u znajomego grałem online. Gra jest świetna pełno misji, pełno broni, pełno zbroi, mozliwość łaczenia przedmiotów no i oczywiście gril ninja.gif Jak narazie ma zbroje z Rathalosa (dolna część) i Monoblosa (górna część) dla Gunera i Blademastera. Moje bronie Shotgun (Azura) rozwiniety na maxa , podwójny miecz z kości na poziomie chyba 4 lub 3 i Iron Hamer na poziomie pierwszym. Czy warto w grać w MH? No ba ja mam już nabite około 70godzin i nadal mam ochote w to grać, czekam na neta i zapewne zegar pokaże dobre 200 godzin.
Nojbert
Kurcze nikt więcej nie ma tej gry??Bo chciałbym ją kiedys kupic a nie wiem czy .No więc opowiedzcie cos więcej o niej hm?? blush.gif
Wiśnia San
A co chcesz wiedzieć gram w to od ponad 6 miechów więc chyba wiem wszystko o tej grze (tryb offline).
MatMax
Mam pytanko odnośnie dema Monster Hunter:

W to demo można teoretycznie grać przez net (podczas loadowania można wybrać TOWN), ale podczas łączenia z netem wywala mi się. Dzieje się to podczas wyszukiwania klawiatury (niestety nie mam, więc nie jest podłączona smile.gif ). Czy do zagrania w to demo przez net potrzebna jest koniecznie klawiatura na USB ?? W klawiszologi pisze coś, że trójkąt robi za klawiaturę, więc może da się zagrać bez niej??
Gawlick
QUOTE(MatMax @ 2 12 2005, 19:01) *

Mam pytanko odnośnie dema Monster Hunter:

W to demo można teoretycznie grać przez net (podczas loadowania można wybrać TOWN), ale podczas łączenia z netem wywala mi się. Dzieje się to podczas wyszukiwania klawiatury (niestety nie mam, więc nie jest podłączona smile.gif ). Czy do zagrania w to demo przez net potrzebna jest koniecznie klawiatura na USB ?? W klawiszologi pisze coś, że trójkąt robi za klawiaturę, więc może da się zagrać bez niej??

Hmmm, szczerze mówiąc to wszystko powinno chodzic normalnie.Gram w pełną wersje i nie mam takiego problemu, gra z klawiatura jest tylko opcją...
Wiatrak
Gra ktos w to jeszcze ?? bo sie zsastanawiam nad kupnem
SZKD
EEEE daj sobie spokoj. Poczekaj na Monster Hunter 3 na PS3. Wychodzi za pare miesiecy.
Wiatrak
tylko ze nie mam ps3 biggrin.gif no moze ktos jeszcze gra w to ??
kyubi85
CYTAT(Wiatrak @ 26 06 2007, 09:59) *
tylko ze nie mam ps3 biggrin.gif no moze ktos jeszcze gra w to ??

Ja gram jeszcze w to, mój login to Kyubi, i podam jeszcze gg 4511379
Wiatrak
o super tzn. ja i tak kupuje odezwe sie do ciebie na gg
Yano
ja ostanio zaczalem grac znowu w MH2 biggrin.gif

ta gra mną zawładneła biggrin.gif

niestety ten tekst pare postow wyzej "za pare miechow bedzie MH3" nie wyglada zbyt przekonywująco tongue.gif na razi sa bardzo mizerne newsy na ten temat, zero screenow, zero filmikow, zero konkretow... albo robia tajemnice albo poprostu trzeba jeszcze sporo poczekac tongue.gif
osobiscie podejzewam ze kupie ps3 wlasnie dla monster huntera biggrin.gif (oczywiscie ejsli wyjdzie w PAL i jesli czegos nie zwalą)
karol885
przecież gry na PS3 nie maja blokad regionalnych. Moga Ci jedynie krzaczki przeszkadzać biggrin.gif
Yano
no wlasnie , mimo ze radze sobie z krzkami w mh2 to tylko dzieki temu ze grajac mam otwarde 10 storn o mh i jeszcze translatora google tongue.gif
nie wiadomo tak czy mh3 bedzie tylko troche bardziej skomplikowany czy dowalą ostro i gra sie bardzo zmieni biggrin.gif
osobiscie wolała bym zeby nie zmieniala si ezbytnio bo jest za(pipi)ista tongue.gif

poztym mimo ze japosnka gra zadziała to nie ma pewnosci czy bedzie w europie dziala opcja online na japonskiej grze
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.