Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie filmy na noc---(nie tylko horrory)?
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Hastla
Jakie polecacie filmy do ogladanie TYLKO w nocy???

Wypiszcie filmy,ktore poprostu wkrecaja.Na ten weekend robie 3 nocki z rzedu z moja kobieta i to beda chyba 3 filmowe nocki bo konsolka juz prawie nie zyje.Jakie zatem polecacie filmy,przy ktorych sie "usmazyc" i wkrecic? (oprocz XXX bo bedziemy mieli swoje XXX smile.gif )

Dla przyblizenia moich "potrzeb" oraz nie robienia off'a w pierwszym poscie tematu zapodaje moje top 10 takich wlasnie filmow(kolejnosc przyblizona,moja laska podobne top 10):
1.9 Sesja
2.Donnie Darko
3.Zagubiona Autostrada
4.Głowa Do Wycierania (to moze bez panny:) )
5.Ukryty Wymiar
6.The Thing
7.Fight Club
8.Ghost In The Shell
9.Requiem Dla Snu
10.Trainspotting

Aha,a na ten weekend mamy juz Mechaniczna Pomarancze,Drabine Jakubowa,Team America i Martwice Mozgu,zestawik MEGA!
Ceglash
Niech pomysle... Z filmów na noc poleciłbym Ci:

Batman
Powrót Batmana
Sin City
Mroczne Miasto
dmlakers
Na poczatek polecilbym ci dobra, zboczona komedie : SEX IS ZERO, AMERICAN PIE, 100 GIRLS albo VAN VILDER.Po niej nastepnie godzinke XXX (ale nie filmu XXX tongue.gif ), dalej zeby dziewczyna nadal sie w ciebie wtulala (ze strachu) to DARK WATER, THE EYE albo ONE MISSED CALL, znowu przerwe na XXX tongue.gif . Kolejny film to TITANIC - ale tu trzeba uwazac, poniewaz dziewczyna moze sie wzruszyc i plakac ci w ramie a ty mozesz z nudow usnać biggrin.gif wiec tu musisz wyczuc sytuacje (jak podczas ogladania tego filmu wyczujesz ze bierze cie sen to szybciutko XXX tongue.gif ). No i na koniec tej wyczerpujacej nocy coś na szybki sen - tu masz wybór spory: proponuje ktoras z ostatnich super-produkcji ALEKSANDER, TROJA, albo GLADIATOR . Po 15 góra 20 minutach sen murowany biggrin.gif

Pozdrawiam laugh.gif
kempa
na sam koniec polecam Solaris,tak sennego filmu jeszcze ne widziałem,ja odpływam po max. 20 minutach obcowania z nim.Zabierałem się już do niego 5 razy i za kazdym razem mnie usypiał...
Yohko
"Wywiad z Wampirem", "Blade" smile.gif
Dante
Mnie najszybciej u śpił Obcy kontra Predator więc to polecam na zakończenie Można oblookac np. Mechanika i obłęd .
Diabeu
In the Mouth of Madness
juggler
przede wszystkim :
Mechanik / The Machinist [wkręca]
Mulholland Drive [mindfuck]

potem :
Fanatyk / The Believer [wkręca]
Amores Perros [mocne]
21 Gramów [mocne]
Monster [mocne]
White Noise [spory thrill]
The Jacket [wkręca]
Manchurian Candidate [wkręca]
28 Days Later [fav thrill]

...no i Sin City [mistrzostwo] na deser oczywiście smile.gif
Ölschmitz
Tetsuo

hyhyhyhy
Hastla
QUOTE(Ceglash @ 28 06 2005, 00:19)
Niech pomysle... Z filmów na noc poleciłbym Ci:

Batman
Powrót Batmana
Sin City
Mroczne Miasto

*

Sin City bedzie

QUOTE(Yohko @ 28 06 2005, 12:27)
"Wywiad z Wampirem", "Blade" smile.gif
*

To znamy na pamiec

QUOTE(_Diabeu_ @ 28 06 2005, 18:22)
In the Mouth of Madness
*

Dobre,dobre!Horrorkow Carpentera nigdy za wiele.

QUOTE(juggler @ 28 06 2005, 19:03)
przede wszystkim :
Mechanik / The Machinist [wkręca]
Mulholland Drive [mindfuck]

potem :
Fanatyk / The Believer [wkręca]
Amores Perros [mocne]
21 Gramów [mocne]
Monster [mocne]
White Noise [spory thrill]
The Jacket [wkręca]
Manchurian Candidate [wkręca]
28 Days Later [fav thrill]

...no i Sin City [mistrzostwo] na deser oczywiście smile.gif
*

Amores Perros juz z laska ogladalem,za*ebisty filmik,Sin City i MD z checia,28 Days Later nie moge dorwac a z reszta sie na pewno zapoznam

QUOTE(Jackass @ 28 06 2005, 21:30)
Tetsuo

hyhyhyhy
*

Nie tym razem,na Tetsuo przyjdzie czas,sam go ledwo wytrzymalem (git schiza)

Pyt.1.A moze cos z horrorow w stylu "9 Sesji" (gdzie nie ma "potworow",za to jest kupa w gaciach i niewytlumaczalne leki)?
Pyt.2.A ten film "It" (wg.powiesci Kinga) to dobry jest?Wiem, ze za malolata byl dla mnie KAPITALNY,ale nic z niego nie pamietam,czy dzis tez bedzie straszyl? (nie chodzi mi o to,ze stary,bo to to wiem i bardzo mnie to cieszy)
juggler
hehe pamiętam do tej pory 'It' chociaż oglądałem to jak miałem z 7lat hyh.gif i skoro go pamiętam to znaczy że mocno odcisnął się w głęboko w podświadomości smile.gif, myslę że ten klaun ma 'to' co potrafi wystraszyć każdego nawet dziś (bez podtekstów tongue.gif)

ze starych klasyków horroru odświeżyłem sobie ostatnio Lśnienie (wersja Kubricka) ,efekt był piorunujący ohmy.gif bo nie mogłem po tym shizie zasnąć (sic!) , po(pipi)a atmosfera paranoi zrobiła swoje , no i ten szczekający dzieciak eh eeeevil mooovie ]:->~~
Diabeu
Session 9 też możesz zapodać, miłe jest

albo klasycznie Omen
Cerb
Co do IT to ogladalem kilka miesiecy temu, klimat jak za dawnych czasow, wykonanie juz mocno oldskoolowe ale nie jest zle. Sam film jest dosyc mocny
Ceglash
QUOTE(Hastla @ 29 06 2005, 00:49)
Pyt.1.A moze cos z horrorow w stylu "9 Sesji" (gdzie nie ma "potworow",za to jest kupa w gaciach i niewytlumaczalne leki)?
Pyt.2.A ten film "It" (wg.powiesci Kinga) to dobry jest?Wiem, ze za malolata byl dla mnie KAPITALNY,ale nic z niego nie pamietam,czy dzis tez bedzie straszyl? (nie chodzi mi o to,ze stary,bo to to wiem i bardzo mnie to cieszy)
*

Co do Pyt1: Polecam ten film ale na mnie nie zrobil zbyt wielkiego wrażenia(byc moze dlatego, że ogladalem go w dzień unsure.gif ).

Co do Pyt2: Szczerze Ci powiem, że ten horror już dziś tak nie straszy jak kiedyś(kiedy się było jedzącym gile szczylem tongue.gif ). Klaun, który kiedyś tak przerażał, teraz wywołuje u mnie tylko śmiech. No i to zakonczenie - totalna klapa dry.gif
juggler
zapomniałem o największym rodzynku - Memento - must see
iaikO
Clockwork Orange icon_twisted.gif
Hastla
QUOTE(Ceglash @ 30 06 2005, 00:10)
QUOTE(Hastla @ 29 06 2005, 00:49)
*

Co do Pyt1: Polecam ten film ale na mnie nie zrobil zbyt wielkiego wrażenia(byc moze dlatego, że ogladalem go w dzień unsure.gif ).

Co do Pyt2: Szczerze Ci powiem, że ten horror już dziś tak nie straszy jak kiedyś(kiedy się było jedzącym gile szczylem tongue.gif ). Klaun, który kiedyś tak przerażał, teraz wywołuje u mnie tylko śmiech. No i to zakonczenie - totalna klapa dry.gif
*

Co do Odp.1:9 Sesje juz ogladalem,na Sylwestra,w stanie "niezbyt" i poprostu sie zesralem.

QUOTE(juggler @ 30 06 2005, 15:38)
zapomniałem o największym rodzynku - Memento - must see
*

Widzialem,widzialem...

QUOTE(iaiko @ 30 06 2005, 21:58)
Clockwork Orange icon_twisted.gif
*

Juz pisalem,ze na nocki mam:Drabine Jakubowa,Sin City i Mechaniczna Pomarancze.(jeszcze jakies mechaniczne "dopalacze" i bede sie delektowal tymi trzema zacnymi tytulami),(mam nadzieje,ze Sin City jest zacny).
Machel
"Bastion" jak chcesz szybko zasnąć ( 6 h na podstawie powiesci Kinga)

"Garden State" jak lubisz czasem oderwac sie od sieczki i obejzec poprostu fajny film

"Closer" jak lubisz dobra gre aktorska i Natalie Portman wink.gif

"Snatch" i "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" jak lubisz czarny angielski humor i rewelacyjne postacie

"Saw" jak lubisz dobre "nowsze" thrilery

"The Brekfast club" jak lubisz starsze kino obyczajowe i Emilio Esteveza bez revolweru wink.gif

"The Bourne Identity" i "The Bourne Supremacy" jak lubisz genialne i nie tępe kino akcji

"How High" jak lubisz czarne klimaty i dobre bezstresowe komedie

Na razie to tyle , jak obejzysz to powiesz dostarcze wiecej , mam nadzieje ze sie spodobaja wink.gif
hellium
Italian Job
The Recruit
The Grudge
Hellraiser
Love Actually
Dzwonek
Happy Three Friends:P:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.