Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wild Arms 3
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Kamuito
Wild Arms 3 gra która pojawiła sięna krótko w Ultimie (już wyprzedana) , czy ma ktoś może z was tą gre. Jeśli tak to niech wżuci jakieś info o tej grze , jak się gra jaka grafa itp.
Zieg
Mysle, ze temat o tej grze juz byl, tyle ze nie cieszyl sie zbytnia popularnoscia.

Ja sam gre posiadalem, zdarzylem pograc pare godzinek...i strasznie sie zawiodlem. Liczylem na ciekawa, westernowa rozgrywke a tymczasem gra prowadzi nas po sznurku, od jednego zadania do drugiego ( przechodzenie przez jakis dungeon i na koniec jakas walka). W ogole mi sie nie spodobala i jestem w stanie stwierdzic, ze to jest jeden z najgorszych erpeg-ow, w ktore mialem okazje pograc ( w PSX Extreme WA3 dostal bodajze 8..lub 7).
A co do samej grafiki...to akurat calkiem mocna strona produkcji. Ladnie sie prezentuje.
Muzyka raczej nie daje rady...w kazdym miescie w jakim bylem pojawial sie ten sam motyw muzyczny, ktory nuzyl juz po wizycie w pierwszym z miasteczek...

PS. Opieram swoje slowa na kilku godzinach grania w ta gre, wiecej nie udalo mi sie z nia wytrzymac ( choc probowalem).
Aramis
Opieram swoje slowa na kilku godzinach grania w ta gre

Widać dry.gif - poczatek jest najgorszy, jeżeli go przetrwasz to już z górki

Ta gra jest bardzo niesłusznie olewana. Mi osobiscie sie bardzo podoba. System jest oki. Grafika jest bardzo ładna (cell shading), muzyka...fajna, ale trzeba lubić te klimaty. Gra ma spoooro secretów i w przeciwnieństwie do wielu współczesnych RPGów - można się w niej zaciąć. Jest kilka momentów w których mówiłem do siebie "K#$wa, co ja mam tutaj zrobić / gdzie do ch^&a jest ten item / ta lokacja". "

Najlepiej najpierw ją zobacz i z jakieś 2h pograj. Jezeli Ci się wtedy spodoba to bierz - nie powinieneś się zawieść.
czareq
Ta gra to badziew nieprzeciętny.Ukończyłem ją tylko dlatego że z zasady co zaczynam to kończę.A pamiętam jak swego czasu Star dał jej 8 i piał nad nią z zachwytu... a Suiko 3 tą samą ocenę ale z TYLKO z sentymentu.Buuuhhaaa.
adamo159
Mam mały problem z Wild Arms 3. Czy ktoś wie jak dokładnie spowodować rozpoczęcie misji poszukiwania wieży obcych? Grę przeszedłem już 3 razy i ani razu nie udało mi się uruchomić tego questu.
A tak na marginesie osobiści uważam ,że część 1 była fabularnie najbardziej udana, a piosenkę otwierającą uważam za jedeną z najlepszych w historii. Pozdrwiam
Arkady
Aby rozpocząć poszukiwania wież należy porozmawiać pod koniec trzeciego rozdziału z Roswellem w Laxisland.

Prawda, Wild Arms dla mnie jedno z lepszych RPG na PSX. Grafa nie bardzo, ale fabuła kozacka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.