Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: ZOSTAŃ TWÓRCĄ GRY - WIELKI KONKURS!
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy
Admin SN
W serwisie www.swiatn.pl ruszył właśnie konkurs na koncept/pomysł/realizację gry lub programu wykorzystującego unikalne możliwości konsoli Nintendo DS. Fundatorami nagród są min. Świat N i Electronic Arts, a twórca najlepszej pracy oprócz konsoli Nintendo DS może mieć okazję kontynuować prace nad grą w profesjonalnym systemie produkcji! Panie i Panowie! Do dzieła i powodzenia!
Admin SN
Dzisiaj mija półmetek konkursu smile.gif Dziękujemy za wszystkie dotychczasowe prace i czekamy na kolejne. Pamiętajcie - szansa na realizację marzen - praca przy tworzeniu gry może się więcej nie powtórzyć smile.gif
Tori
półmetek, a moja robota jeszcze w powijkach biggrin.gif
MArsjannno
Jejku a ja dziś zacząłem dopiero smile.gif
Aem
Ludzie juz sie za to zabieram,tylko mam troche mało czasu i bede musiał szybko pracowac hehe.Do 3o lipca jest czas,więc 28 trza wysłać...
MarcineK
W związku z olbrzymim zainteresowaniem konkursem "Zostań Twórcą Gry" postanowiliśmy przedłużyc jego termin do 15 sierpnia! Wszelkie szczegóły znajdziecie klikając
..::XMANiAK::..
gdzie :}
MarcineK
www.swiatn.pl tu i potem jesze tam tongue.gif
Aem
Super,a ja już myślałem że nie mam szans i nie zdąże juz na czas...
MarcineK
@AmDP |

Jak to robisz? bo ja zabardzo tego nie rozumiem wink.gif
Aem
No przecież konkurencji nie będe wspierał,nomalnie scenariusz...Ale co mi sie wydaje że ci ludzie którzy zrobią ten projekt na profesjonalnym sprzecie,czyli zmajstruja tam jakieś demko,to mają wieszke szanse niż reszta,w ogole cos staneły ostatnio moje prace...sad.gif
Admin SN
Panie i Panowie. Zostało równo tydzień to zamknięcia konkursu. Uroczyste wręczenie nagród odbędzie się na Zamku w Dobczycach pod Krakowem, w trakcie 3 Ogólnopolskiego Zlotu Fanów Nintendo. Na imprezie będą przedstawiciele wydawców (między innymi EA i Nintendo) więc warto się postarać. Może wyróżnione prace (oczywiście poza pierwszym miejscem) też dostrzegą? Powodzenia!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.