Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: All Points Bulletin
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Memory
REAL TIME??!!! blink.gif

Sciagnijcie - Filmik - http://news.teamxbox.com/xbox/8639/All-Poi...oncept-Footage/
Fil-O
To nie jest real time jełopie tongue.gif Heh, wlasnie mialem zakladac temat o tej grze... Filmik wcale nie jest fajny, wszystko takie sztuczne do bolu, ale w koncu to tylko concept... Podoba mi sie system p(pipi)ania wozow - lock picki, lomy, wylaczanie alarmow itp... Premiera dopiero w 2007 dry.gif
Frank Jaeger
QUOTE(Fil-O @ 2 07 2005, 11:40)
To nie jest real time jełopie  tongue.gif Heh, wlasnie mialem zakladac temat o tej grze... Filmik wcale nie jest fajny, wszystko takie sztuczne do bolu, ale w koncu to tylko concept... Podoba mi sie system p(pipi)ania wozow - lock picki, lomy, wylaczanie alarmow itp... Premiera dopiero w 2007  dry.gif
*

W 2007 na PC.. na 360tke w 2008 ;d A mnie to wszystko się podoba.. gra da czadu.. najlepsze jest 'Hundreds of Cities' icon_twisted.gif No, a licenjonowane fury też cieszą ;]
Diabeu
na tą chwilę mało wiadomo, a taka zajawa na mnie wrażenia nie robi, setki miast też - pomiędzy chęciami a możliwościami jest różnica
OsciBosci
Załózmy ze tak gra bedzie wygladac mniej wiecej, i rzeczywiscie bedzie chociaz 50 miast, to jezeli Was ten tytuł nie grzeje to Wam współczuje
Diabeu
oh doprawdy? ja mogę współczuć komuś kto napala się na byle zajawkę jak szczerbaty na suchary
OsciBosci
QUOTE(_Diabeu_ @ 17 07 2005, 07:13)
oh doprawdy? ja mogę współczuć komuś kto napala się na byle zajawkę jak szczerbaty na suchary
*

to zapewne współczujesz połowie uzytkownikow tego forum, ktorzy podniecaja sie filmikiem z Killzone 2??
..::XMANiAK::..
fajnie sie zapowiada, duzo gier ala gtapodobnych fajnie wygladalo w zapowiedziach smile.gif

wkurza mnie ze w wiekszosci filmikach,itp ukazuja nonstop Skyline [np. Juiced]
Diabeu
QUOTE(killer-san @ 17 07 2005, 11:06)
QUOTE(_Diabeu_ @ 17 07 2005, 07:13)
*

to zapewne współczujesz połowie uzytkownikow tego forum, ktorzy podniecaja sie filmikiem z Killzone 2??
*

z nich to się śmieję, zero współczucia
Mastah27
Minęły prawie 3 lata i w końcu pojawiły się konkrety:

http://xbox360.ign.com/articles/854/854140p1.html

Pomijając założenia (a i to nie do końca) strasznie przypomina mi to Crackdowna (może to dlatego, że grę robi ten sam developer biggrin.gif), jednak mam nadzieję, że rozgrywka to będzie coś więcej niż tylko strzelaniny policjantów i złodziei.
popiol
a ktoś by przetłumaczył co ważniejsze rzeczy z tej zapowiedzi ? i kiedy premiera ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.