Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Countdown Vampires
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
konie1
Cześć jak wam sie podoba ta gierka Countdown Vampires ?? czy ktos w nią grał ??
rolleyes.gif rolleyes.gif
Pavlik
QUOTE(konie1 @ 2 07 2005, 17:24)
Cześć jak wam sie podoba ta gierka Countdown Vampires ?? czy ktos w nią grał ??
rolleyes.gif  rolleyes.gif
*

Grałem ale niestety nie ukończyłem bo nudna jak diabli, brak klimatu no i czegoąś jej brakuje. Dla mnie to gra na 6+/10
Dante_Devil
no grac nie grałem, ale z tego co pamietam recke to za ciekawy szpil to to nie jest smile.gif
TomekOST
ja grałem i przeszedłem.. po czym stwierdziłem , że gra wcale nie jest taka zła !
Dante
Ale taks super fajna i z dużym parametrem replayability to tez ona nie jest
TomekOST
no może nie ale napewno nie zasługuje na to aby ją pominąć tongue.gif
DSK
Słyszałem, widziałe, może nawet grałem, nie pamiętam xD. Ale jeżeli nie pamiętam, to niczym szczegółnym nie zapadła mi w pamięć ;p.
AzKd (Debile)
icon_evil.gif Nie lekcewayci potegi Horrorów twisted.gif
Nikt pewnie z piszących nie grał w gierką. A ja j nawet ją skonczyłem:p Nie oceniajcie nieukończonych gier bo to obciach. Moja ocena to 7-. Średniak poprostu, ani niue daje poczucia strachu, anie jakos specjalnie nie podnieca. Dla mnie to za mało, gra musi jakos oddzialywac na gracza, pobudzić go. Niezła grafika, sporo fajnego arsenału, średnie levele i prymitywne zagadki. Ale FMV sa niezłe - HEHE. Dla maniaków niezły stuff, ale tylko dla nich. Szkoda, bo miała potencjał (gra w kasynie, potwory). PS: Jak kcesz pogadac o tego typu gieracz to wal na azkd@o2.pl. Zostaw nr gg. Pozdro. twisted.gif
konie1
Heja zna ktos moze stronke z opisem do tej gry ?? lub pamięta co trzeba zrobić w pierwszej płycie zaciołem sie przy komputerze jest tam jakas gra "keno" i trzeba wybrać 3 liczby niewiem jakie to liczby blink.gif moze ktos wie ??
Arox
www.gamefaqs.com
_Soccom_
Wg. mnie ta gra jest nudna i nużąca
kiseki
Czy to jest gierka z kolesiem z wielką dziarą na, chyba prawej, ręce?? Jeśli tak to średniaczek.

Jeśli natomiast jest to gierka o kolesiu z gadającą dłonią to totalny szit!!

Więc która to gierka?? biggrin.gif
TomekOST
zy to jest gierka z kolesiem z wielką dziarą na, chyba prawej, ręce?? Jeśli tak to średniaczek.

<------ smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.