Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Assassination of Richard Nixon
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Ryo-San

ogladaliscie moze? jak wrazenia?
ja slyszalem od znajomych ze film jest bardzo dobry..zreszta tak czy siak obejrze..bo Sean Penn to jeden z moich ulubionych aktorow..mam nadzieje ze nie dal ciala..no nic jutro sie przekonam..licze na dobre kino z tematu "teorie spiskowe" ;]

p.s w Polsce film nosi tytul "Zabic prezydenta"
lukasz
inna warsja okładki strasznie mi przypominało jakoś Dzień Szakala.w każdym razie napewno w przyszłości sprawdze ,bo lubie dobre kino sensacyjne.
Diabeu
Ryo jak liczysz na teorie spiskowe to się zawiedziesz, bo to nie o tym film jest, to nie political thriller
to dramat jednostki
mishka
Kurde, moj kuzyn ostatnio to zmontowal, ale jak to zwykle bywa "format C" poszedli i filmu poki co nie obejrze. Kwestia czasu, ale znajomi chwalili ten film... w ogole Penn to kozak i chyba w kiszkach nie grywa (tak mi sie wydaje).
Frank Jaeger
QUOTE(_Diabeu_ @ 4 07 2005, 09:18)
Ryo jak liczysz na teorie spiskowe to się zawiedziesz, bo to nie o tym film jest, to nie political thriller
to dramat jednostki
*

Ryo już od dawna wszystko wie o tym filmie od zaufanego insidera ;d Anyway jest to na pewno jeden z najlepszych filmów ostatnich lat.. jest choolernie nie typowy.. nie ma tu w ogóle akcji(poza ostatnią sceną, ale to dosłownie z minuta).. sam film pokazuje, jak samotność doprowadza pewnego przeciętnego Amerykanina do szaleństwa.. i robi to na prawde świetnie, a Penn w tej roli jest koorewsko przekonywujący.. dramat owego sprzedawcy jest tym większy, że opuściła go rodzina, a to wszystko z powodu tego, że.. mówił prawde.. nie 'zazwyczaj', czy 'często', robił to zawsze, a to doprowadziło do tego, że wszyscy go zostawili.. pozostając w samotności cały czas zwiększała się jego złość wobec panującego systemu i wobec ludzi nim rządzących.. anyway film jest przezaje.bisty i na prawde go polecam.. oczywiście tylko i wyłącznie jeśli ktoś lubi kino ambitniejsze ;]
mishka
Film dosc dobry. Zayebiscie ukazuje dramat czlowieka ktoremu nic nie wychodzi. Praca, pomysly, zycie prywatne. Penn w ogole jeden z najlepszych aktorow na swiecie, idealnie wcielił sie w role takiego desperata. Dramat pełna geba po prostu. Polecam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.