Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kilka pytań...
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Olek
Mam kilka pytań dotyczących DCka i Shenmue a że nie ma zbiorczego topicu FAQ to postanowiłem założyć nowy temat, a więc... miałem już kilka DCeków a niedawno sprawiłem sobie znów używanego. Jednak wydaje mi się że zbyt mocno charczy(przy odczytywaniu wink.gif ), czy jest na to jakiś sposób w stylu 'posmatuj to i pomyziaj tamto'? Czy jeżeli zdarzają się przycinki trwające kilkasetnych sekundy w shenmue np przed jakimś eventem to pewnie laser już jest 'zmęczony'? który sposób polecacie ze strony dcfans na odmłodzenie czytnika? biggrin.gif Jeszcze mam jedno pytanie dotyczące zawiasów w Shenmue, komuś się kiedyś trafił taki moment gdzie zawsze się zawichało? na poprzednim DCeku miałem tak zawsze gdy wchodziłem do pewnej dzielnicy w S2, na tym się zawiesza od razu na 3cd S1 (zawsze miałem różne wersje, jakieś zapyziałe cd-rki) to chyba wina płyt? bo ściągam sobie teraz obie części Shenmue i porządnie wypale, tylko nie wiem czy warto bo jeśli to przez konsole...
cesarz
Co do shenmue, to osobiście mi się nigdy ta gra nie zawiesiła smile.gif
Martinex
Mi Shenmue (oryginał) raz się zawiesiło podczas...save'owania cały save poszedł do śmieci:)
_Dreamcast_Fan_
Mój DC "charczy" od roku i śmiga jak żyleta wink.gif
Co do Shenmue, to zawieśić się nie powinno, no chyba, że pirat smile.gif
chrno-x
W moim przypadku się narazie nie zawiesił, tylko sporadycznie na jednym filmiku chrupie.Mowa tu o oryginale.Po drugie DC'iki zawsze głośno chodziły.
Verb
Ja tu mam pytanie - http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=46746 :P
zajebisty
Mam takie pytanie czy quake 3 aren na DC da sie grac w singlu bo obilo mi sie o uszy ze tylko multi?
Albert Wesker
da sie grac, identycznie jak na pc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.