Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Amityville
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Manor
http://amityville.filmweb.pl/

Co o tym sądzicie? Będzie coś z tego? Jak ktoś widział to niech co nieco powie, bo wybrałbym się do kina na jakiś horrorek, a nie wiem czy warto.
MTL
warto to bylo pojsc na "Suspirie" w 1977 - nie martw się, tez sie nie zalapelm buehe
2razyjot
QUOTE(Manor @ 17 07 2005, 17:52)
http://amityville.filmweb.pl/

Co o tym sądzicie? Będzie coś z tego? Jak ktoś widział to niech co nieco powie, bo wybrałbym się do kina na jakiś horrorek, a nie wiem czy warto.
*

Byl juz topic o 'Amityville horror' ale chyba go wessalo w czarna dziure, anyway. happy.gif

Uderzaj na film smialo! Dobre IMO kino z bardzo fajnie nakreslona przemiana glownego bohatera. Film osobiscie bardzo mi sie spodobal i jako remake wypada bardzo dobrze, w przeciwienstwie do 'Texas Chainsaw Massacre' (ci sami kolesie, sa niepokojace ujecia, kilka bardzo dobrych zdjec i oldschoolowe akcje, HA!). Historia o rodzinie, ktora wprowadza sie do domu, gdzie niegdys doszlo do straszliwej tragedii daje pole do popisu. Stara, skrzypiaca chalupa i cos zlego, cos, co cicho dyszy za twoimi plecami. Mniam! tongue.gif
heysel
Historia naciagana i nieprawdopodobna. Jako, ze sie bardzo dobrze znam na horrorch, to zdradze Wam sekret - ten film jest plagiatem, nawet tytul nadali taki sam jak temu filmowi co go nakrecili dawno temu w Ameryce. Teraz tylko czekac, az wycofaja go z kin i wytocza proces.
MichAelis
QUOTE(heysel @ 18 07 2005, 09:48)
Historia naciagana i nieprawdopodobna. Jako, ze sie bardzo dobrze znam na horrorch, to zdradze Wam sekret - ten film jest plagiatem, nawet tytul nadali taki sam jak temu filmowi co go nakrecili dawno temu w Ameryce. Teraz tylko czekac, az wycofaja go z kin i wytocza proces.
*

blink.gif hahaha.gif
a znasz pojecie slowa remake? nie trzeba sie "znac" na horrorach zeby wiedziec ze Amityville juz bylo dawno temu. Oh shit hahaha.gif
SIKI
R O T F L hahaha.gif
Ja się tak zastanawiam czemu jeszcze tej "Teksańskiej Masakry..." z 2003r nie wycofali ze sprzedaży DVD hahaha.gif plagiat o lol
2razyjot
QUOTE(heysel @ 18 07 2005, 08:48)
*

Kekekekekeke ... xD Pozdro, heysel! smile.gif
hellium
Jeśli chodzi o horror, to znam się na nim najlepiej w kraju, i jestem w pierwszej 3 w Europie.
laugh.gif
a ja myślę , że ten podpis wszystko wyjaśnia hahaha.gif
a wy zwyczajnie się nie znacie ninja.gif
Ölschmitz
Michaelis - ty serio wierzysz, ze ten koles to tak na serio? -_- wystarczy zobaczyc podpis.

wlasnie sie zastanawiam czy nie isc do kina, premiera chyba 22 lipca. chyba pojde.
tk
W trailerku widnieje "Based on true story" ocb ? W sierpniu nie widze nic ciekawszego na co można by podskoczyć do kina więc pewnie sie obczai.
MichAelis
QUOTE(Olszesky @ 18 07 2005, 12:07)
Michaelis - ty serio wierzysz, ze ten koles to tak na serio? -_- wystarczy zobaczyc podpis.

wlasnie sie zastanawiam czy nie isc do kina, premiera chyba 22 lipca. chyba pojde.
*

to sarkazm byl huh.gif

"Jeśli chodzi o horror, to znam się na nim najlepiej w kraju, i jestem w pierwszej 3 w Europie" hahaha.gif
Ölschmitz
zabrzmialo (jesli mozna tak mowic o tekscie pisanym) to jakbys go wysmial, a nie ma za co, bo koles ewidentnie robi sobie jaja:)
MichAelis
aaa huh.gif
jaja to sobie ja robie, a zapewniam Cie ze on mowi serio hahaha.gif
heysel
Nie rozumiem Waszej zawisci, to, ze sie ktos lepiej na czyms zna nie oznacza wcale, ze mozecie takiego kogos mieszac z blotem. Moj podpis jest najzwyczajniej w swiecie faktem, z ktorym nalezalo by sie pogodzic. Jest mi przykro, ze tak wlasnie reagujecie, zamiast cieszyc sie, ze czegos sie ode mnie dowiadujecie, to szydzicie. Wszyscy uwazacie, ze wiecie lepiej, a nawet nie zapytacie sie mnie jak jest naprawde sad.gif

Ktos pisal o tym, ze ciekawe dlaczego nie wycofali ze sprzedazy filmu o pile spalinowej. Juz odpowiadam. Dlatego, ze jest to najzwyczajniej kolejna czesc, ktora ma nosi tytul TCM Remake, a nie jakis plagiat.

Pozdro dla wszystkich uczacych sie ode mnie, a w szczegolnosci dla wujaszka, bo to spoko ziomek ninja.gif
MichAelis
Je.błem huh.gif
czyli twierdzisz ze Amityville (to nowe) jest plagiatem tego starego? to kiedy sciagna to z ekranow? i czemu nie sciagneli jeszcze w USA?
rotfl
widzisz Olszesky mowilem ze on nie zartuje hahaha.gif
Cerb
i w ten sposob z horroru zrobila sie komedia

koles wymiata icon_twisted.gif
Ölschmitz
Michaelis - kurde nie wierze, nie ma takich ludzi. to, ze idzie w zaparte to nic nie znaczy, nie przekonasz mnie:) koles robi sobie jaja, w kazdym temacie pisze, nazywajac rzecz po imieniu, glupoty. no i ten podpis, ewidentne jajca IMO:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.