..::XMANiAK::..
19 07 2005, 08:11
Państwo Smith to małżeństwo, które powoli zaczyna nudzić sie sobą i spokojnym, domowym życiem. To czego każde z nich nie wie, to fakt, że ich druga połówka jest w rzeczywistości płatnym mordercą likwidującym ludzi za pieniądze. Jednak pewnego dnia ich sekretne drogi się przetną, gdy oboje odkryją, że ich następnym celem ma być osoba, którą poślubili...
ogladalem wersje SCR, prawie jak dvdrip

film mi sie podobal, ciekawa "fabula", smieszne akcje np. autostrada i masakra w domu

oraz wiele wiele innych

dla mnie 9-/10, POLECAM
film lepszy od Wojny Swiatow
2razyjot
19 07 2005, 08:22
Widzialem kilka tygodni temu. Calkiem sympatyczna komedia romantyczna z kilkoma strzelaninami. Bardzo dobra gra aktorow, humor na dobrym poziomie! Polecam goraco, aczkolwiek nie oczekujcie po tym tytule fajerwerkow - sprawnie nakrecone kino! Na duszny, letni wieczor jak znalazl!
po obejrzeniu zwiastunu w kinie film mnie skutecznie odrzucił...dzięki postoje
malinowy
20 07 2005, 05:36
Obejrzałem kilka dni temu na kompie, film mi się tak bardzo spodobał że chyba skoczę na niego do kina ze znajomymi. Kawał dobrego kina rorywkowego, dużo akcji i dużo dobrego humoru na poziomie. Dawno się tak dobrze nie bawiłem. Angelina i Brad zagrali świetnie i przyjemnie się na nich patrzy (zwłaszcza na Angelinę). Film jest ciekawy, zabawny i nie ma w nim miejsca na nudę. Świetne są akcje, wspomniana już scena na autostradzie (lepsza niż w Reaktywacji bo strasznie zabawna). Albo walka w rezydencji państwa Smithów i motyw z lodówką. Dużo by wymieniać takich świetnych scen. Ten film to czysta, amerykańska komercha, ale na bardzo dobrym poziomie. Film idealny na wakacje. Gorąco polecam ! 9/10
Dobry film. Lekkostrawna komedia z ciekawym scenariuszem. Dobra obsada (Pitt jest aktorskim geniuszem). Verb poleca ;p 9/10
Film średni, góra na 6/10 no może 7/10. Jedyne co mi się w tym filmie podobało to humor. Reszta taka sobie.
Film dobry , bardzo polecam ostra akcja , dobry humor jak dlamnie 8+/10
Napisze cos innego: dno, beznadziejna fabula, zero jakiegokolwiek zaciekawienia widza, hmm.. glupota ... juz hause of wax jest lepszy... ocena 3/10
ja nie bedę aż tak strasznym krytykiem...film da się oglądnąć i czem naprawdę śmieszy (Bradzio na pustyni

) Jednak przy takim duecie gwiazdorskim można było spodziewać się czekoś lepszego...
idąc za ciosem również dam ocenę:
4,5/10
No właśnie, też słyszałem, że film to kicha, a tu patrze jakieś 'dziewiątki' z du.py powystawiane
dmlakers
6 09 2005, 21:00
Ten film to straszny kmiot, bajkeczka gorsza niz inspektor gadżet

. I nawet Angelina Jolie nie pomogla. Szkoda czasu
QUOTE(dmlakers @ 6 09 2005, 21:00)

Nie obrażaj monsieur'a Kmiota xD. Jak już to gniot lub padaka

.
Pablo_el
7 09 2005, 02:04
Film mozna podzielic na dwie czesci - pierwsza i druga

W pierwszej mamy (pipi)ista komedie sensacyjna, doborowa gre aktorska znosne efekty i inteligentny humor. Czesc druga (ktora zaczyna sie od
rozj/ebania domu) to efekciarski film dla murzynow zywiacych sie w mcdonaldzie.
poscig na autostradzie to porazka na maxa 
pewnie zeby nie angelina to bym wylaczyl pod koniec....
podsumowujac -
czesc pierwsza 9/10
czesc druga 2/10
szkoda ze nie mozna wyciagnac z tego sredniej bo byloby latwo ocenic film

Ja nie biore pod uwagi czesci drugiej i zachwycam sie akcja
na "ostatniej wieczerzy" moja ocena
9/10
QUOTE(golab @ 6 09 2005, 22:08)
QUOTE(dmlakers @ 6 09 2005, 21:00)

Nie obrażaj monsieur'a Kmiota xD. Jak już to gniot lub padaka

.
Eee, już się przyzwyczaiłem

Od sławy się nie odgonisz.
Soraszczo za offtop.
Żeby nie było całkowitego off'a to napiszę, hmmm...
Bardzo lubię Brada Pitt'a bo fajny jest.
<Oskarious>
11 09 2005, 20:44
Kupa 4/10
Niezła skrajność na forum!! hehe. Jedni dają dziewiątki, inni mówią że do d u p y, lub że kupa. A ja stoję po środku. Na pewno nie jest to jakiś wybitny obraz, aczkolwiek w paru miejscach potrafi zaciekawić, zaskoczyć lub rozśmieszyć. Aktorzy grają całkiem nieźle. Taki średniak jak dla mnie 6/10
Nie mam zielonego pojęcia jak można "wysrać" taką fabułę

. Tak czy siak film ze względu na obsadę postaram sie obejrzeć.
rembikfromLS
2 10 2005, 22:55
film słaby jak dla mnie, ale walka małżonków milusia... zamiast oglądać film wolałem zająć sie moją panną, jak zawsze przy nudnym filmie...
7/10
film słaby a wystawiłes 7 na 10, to jak okreslic twoim zdaniem film ktory zasługuje np. na 4/10 ?
7/10 to raczej dobry film
musiałem sie czepic
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.