Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mr. and Mrs. Smith
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
..::XMANiAK::..
Państwo Smith to małżeństwo, które powoli zaczyna nudzić sie sobą i spokojnym, domowym życiem. To czego każde z nich nie wie, to fakt, że ich druga połówka jest w rzeczywistości płatnym mordercą likwidującym ludzi za pieniądze. Jednak pewnego dnia ich sekretne drogi się przetną, gdy oboje odkryją, że ich następnym celem ma być osoba, którą poślubili...

ogladalem wersje SCR, prawie jak dvdrip smile.gif
film mi sie podobal, ciekawa "fabula", smieszne akcje np. autostrada i masakra w domu smile.gif oraz wiele wiele innych smile.gif

dla mnie 9-/10, POLECAM

film lepszy od Wojny Swiatow smile.gif hyh.gif cool.gif
2razyjot
Widzialem kilka tygodni temu. Calkiem sympatyczna komedia romantyczna z kilkoma strzelaninami. Bardzo dobra gra aktorow, humor na dobrym poziomie! Polecam goraco, aczkolwiek nie oczekujcie po tym tytule fajerwerkow - sprawnie nakrecone kino! Na duszny, letni wieczor jak znalazl! smile.gif
Lacan
po obejrzeniu zwiastunu w kinie film mnie skutecznie odrzucił...dzięki postoje
malinowy
Obejrzałem kilka dni temu na kompie, film mi się tak bardzo spodobał że chyba skoczę na niego do kina ze znajomymi. Kawał dobrego kina rorywkowego, dużo akcji i dużo dobrego humoru na poziomie. Dawno się tak dobrze nie bawiłem. Angelina i Brad zagrali świetnie i przyjemnie się na nich patrzy (zwłaszcza na Angelinę). Film jest ciekawy, zabawny i nie ma w nim miejsca na nudę. Świetne są akcje, wspomniana już scena na autostradzie (lepsza niż w Reaktywacji bo strasznie zabawna). Albo walka w rezydencji państwa Smithów i motyw z lodówką. Dużo by wymieniać takich świetnych scen. Ten film to czysta, amerykańska komercha, ale na bardzo dobrym poziomie. Film idealny na wakacje. Gorąco polecam ! 9/10
Verb
Dobry film. Lekkostrawna komedia z ciekawym scenariuszem. Dobra obsada (Pitt jest aktorskim geniuszem). Verb poleca ;p 9/10
qwer
Film średni, góra na 6/10 no może 7/10. Jedyne co mi się w tym filmie podobało to humor. Reszta taka sobie.
Kenshin
Film dobry , bardzo polecam ostra akcja , dobry humor jak dlamnie 8+/10
mishka
Napisze cos innego: dno, beznadziejna fabula, zero jakiegokolwiek zaciekawienia widza, hmm.. glupota ... juz hause of wax jest lepszy... ocena 3/10
BOBAN
ja nie bedę aż tak strasznym krytykiem...film da się oglądnąć i czem naprawdę śmieszy (Bradzio na pustyni smile.gif) Jednak przy takim duecie gwiazdorskim można było spodziewać się czekoś lepszego...

idąc za ciosem również dam ocenę:

4,5/10
kempa
No właśnie, też słyszałem, że film to kicha, a tu patrze jakieś 'dziewiątki' z du.py powystawiane huh.gif
dmlakers
Ten film to straszny kmiot, bajkeczka gorsza niz inspektor gadżet mad.gif . I nawet Angelina Jolie nie pomogla. Szkoda czasu excl.gif
golab
QUOTE(dmlakers @ 6 09 2005, 21:00)
Ten film to straszny kmiot, bajkeczka gorsza niz inspektor gadżet  mad.gif . I nawet Angelina Jolie nie pomogla. Szkoda czasu  excl.gif
*

Nie obrażaj monsieur'a Kmiota xD. Jak już to gniot lub padaka icon_twisted.gif.
Pablo_el
Film mozna podzielic na dwie czesci - pierwsza i druga wink.gif W pierwszej mamy (pipi)ista komedie sensacyjna, doborowa gre aktorska znosne efekty i inteligentny humor. Czesc druga (ktora zaczyna sie od rozj/ebania domu) to efekciarski film dla murzynow zywiacych sie w mcdonaldzie. poscig na autostradzie to porazka na maxa icon_evil.gif pewnie zeby nie angelina to bym wylaczyl pod koniec.... blush.gif

podsumowujac -

czesc pierwsza 9/10
czesc druga 2/10

szkoda ze nie mozna wyciagnac z tego sredniej bo byloby latwo ocenic film wink.gif Ja nie biore pod uwagi czesci drugiej i zachwycam sie akcja na "ostatniej wieczerzy"

moja ocena 9/10
Kmiot
QUOTE(golab @ 6 09 2005, 22:08)
QUOTE(dmlakers @ 6 09 2005, 21:00)
Ten film to straszny kmiot, bajkeczka gorsza niz inspektor gadżet  mad.gif . I nawet Angelina Jolie nie pomogla. Szkoda czasu  excl.gif
*

Nie obrażaj monsieur'a Kmiota xD. Jak już to gniot lub padaka icon_twisted.gif.
*

Eee, już się przyzwyczaiłem happy.gif Od sławy się nie odgonisz.
Soraszczo za offtop.
Żeby nie było całkowitego off'a to napiszę, hmmm...
Bardzo lubię Brada Pitt'a bo fajny jest.
<Oskarious>
Kupa 4/10
AIDS
Niezła skrajność na forum!! hehe. Jedni dają dziewiątki, inni mówią że do d u p y, lub że kupa. A ja stoję po środku. Na pewno nie jest to jakiś wybitny obraz, aczkolwiek w paru miejscach potrafi zaciekawić, zaskoczyć lub rozśmieszyć. Aktorzy grają całkiem nieźle. Taki średniak jak dla mnie 6/10
klimas
Nie mam zielonego pojęcia jak można "wysrać" taką fabułę laugh.gif . Tak czy siak film ze względu na obsadę postaram sie obejrzeć.
rembikfromLS
film słaby jak dla mnie, ale walka małżonków milusia... zamiast oglądać film wolałem zająć sie moją panną, jak zawsze przy nudnym filmie...

7/10
YETI
film słaby a wystawiłes 7 na 10, to jak okreslic twoim zdaniem film ktory zasługuje np. na 4/10 ?
7/10 to raczej dobry film

musiałem sie czepic wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.