Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Resident Evil 5
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4
Wiolku
http://www.gametrailers.com/player/41048.html Holy Jezus! coś pięknego!
TomisH
Kolejne 20 screenów z gry.
chrno-x
Ja po dzisiejszym trailerku z TGS sobie odpuszczam bo wyraźnie widać że to będzie gniot i nic już całkowicie nie pozostało z dobrej serii RE, to już żaden Survival Horror a zwykły shooter TPP, grafa jest sztuczna w szczególności twarz postaci(wygląda jakby mieli wstrzyknięty botox i RE4 z podbita roździałką wyglądałby lepiej czyli bardziej naturalnie) w szczególności Wesker który nigdy wcześniej nie wyglądał tak tragicznie (jakby kurde opalał się przez bite 2 doby). Po Silent Hill Homecoming czas na RE któy powróci do Horroru klasy B( o ile wogóle dalej można go nazywać w jakimkolwiek stopniu horrorem skoro nawet RE4 nie miał nic przerażającego)
Raikoh
Wszystko ladnie ,ale IMO za duzo tu strzelania (jak ktos juz napisal wczesniej-prawie jak Gearsy),mi to troche nie pasuje ,bo RE to juz nie horror
Lord Tidek
Bez obrazy ale RE zawsze miał w sobie więcej ze strzelania i survival niż horroru tongue.gif
Raikoh
Nie przesadzaj ,bo kiedys grajac w RE czulem strach,teraz ten strach rowna sie zero
komar737
Mały byłeś.

Ale masz racje. W RE4 mielismy jescze efekt zaszczucia, ktory tutaj jest wyeliminowany przez coop confused.gif
Slupek88
CYTAT(Raikoh @ 9 10 2008, 18:55) *
Nie przesadzaj ,bo kiedys grajac w RE czulem strach,teraz ten strach rowna sie zero

O kurde, grasz już w RE5? Skąd dorwałeś tak szybko, jesteś szybszy niż torrenty. Pochwal się więcej wrażeniami, jedno już napisałeś, że nie odczuwasz strachu. Tylko spoiluj fabułę.
Raikoh
Ogladam horrory i gram w horrory,bo je hocham. Nie odpuscilem zadnej grze z tego gatunku,wiec domyslasz sie ,ze gralem tez w RE4 i widzialem w jaka strone ta seria poszla. Nie trzeba byc inteligetnym ,aby po obejrzeniu filmikow w sieci z RE5 zobaczyc,ze jest to samo co w RE4 czyli zero strachu ,a multum strzelania. Jesli chodzi o strach i chcesz juz na sile ustawic teraz RE5 w tym gatunku to postaw go na szarym koncu za wszystkimi innymi,bo na nic innego nie zasluguje. Nie mowie ,ze to bedzie gniot,bo widac ludzia pasuje teraz taka formula,ale o horror ktorym juz RE5 nie jest.
Gooralesko
15 minutowy gameplay:

http://www.gamersyde.com/news_7199_en.html
chrno-x
CYTAT(Raikoh @ 9 10 2008, 19:48) *
Ogladam horrory i gram w horrory,bo je hocham. Nie odpuscilem zadnej grze z tego gatunku,wiec domyslasz sie ,ze gralem tez w RE4 i widzialem w jaka strone ta seria poszla. Nie trzeba byc inteligetnym ,aby po obejrzeniu filmikow w sieci z RE5 zobaczyc,ze jest to samo co w RE4 czyli zero strachu ,a multum strzelania. Jesli chodzi o strach i chcesz juz na sile ustawic teraz RE5 w tym gatunku to postaw go na szarym koncu za wszystkimi innymi,bo na nic innego nie zasluguje. Nie mowie ,ze to bedzie gniot,bo widac ludzia pasuje teraz taka formula,ale o horror ktorym juz RE5 nie jest.

Zgadzam się w 100%, kiedyś grając w RE to człowiek miał pełne pory i przez całą noc nie spał bo nasłuchiwał że coś mu w pokoju skrzypi. Od RE4 to całkowicie znikło, fakt miał mocny klimat zaszczucia, ale nie było dosłownie nic co mogło by tam przestraszyć, w RE5 jest jeszcze gorzej i widać to po filmikach(nawet po tym gameplayu), pure shooter and nothing more. Sprawdzić na pewno się sprawdzi jak wyjdzie w marcu ale nie zamierzam go oceniać z gatunku survival horror'ów tylko shooter TPP tak samo jak RE4.
Drantzell
Czasem mnie przestraszył ten koleś z piłą mechaniczną, kiedy pojawiał mi się niewiadomo skąd i od tyłu obcinał mi głowę piłą mechaniczną ;D
signap
demo RE5 i DLC
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=43888
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.