walker_san
20 07 2005, 08:23
CHRIS
on nareszcie WRACA na tych fotosach to jest CHRIS
czizes zeby tylko jeszcze REBECKA CHAMBERS gdzies tam sie zaplątała
Fajnie że niezaniedbali Xboxa. Na scrinach grafika powala.
McDrive
20 07 2005, 10:11
I ta sytuacja mi odpowiada. Dobrze że wyjdzie na PS3 i X360.
Za duzo nie widac na tych fotkach, pewnie na TGS pokaza gre w ruchu (mam nadzieje ze zrobi na mnie tak ogrokmne wrazenie jak swego czasu RE4 - IMO najlepiej wygladajaca gra na obecne konsole)
PS. Oby gra była tak znakomita jak czwórka (jesli ktos nie grał niech jak najszybciej nadrobi zaległosci!)
czizes zeby tylko jeszcze REBECKA CHAMBERS
Claire albo Jill też by sie przydały. No i widać, że Re się na stałe pożegna z Nintendo. Po tych cieniach za Cris'em na skanach rozumiem, że wracamy do starych dobrych gnijących zombiaków
QUOTE(tekA @ 20 07 2005, 11:29)
Po tych cieniach za Cris'em na skanach rozumiem, że wracamy do starych dobrych gnijących zombiaków

Wypluj to !
Chyba ze ząbiaki nabeda taka szybkosc i sprawnosc jak hiszpanscy wiesniacy
Na skanach wyrażnie widać, że akcja toczy się w mieście więc o wieśniakach nie ma mowy aczkolwiek Capcom może wymyślić jaką nową odmanę T-Virus'a (o ile wracamy do tematu Umbrelli). Są gdzieś jakieś zrozumiałe informacje co znajduje się w tym artykule?
RE4 to prawdziwa rzeźnia, jedna z najbardziej intensywnych gier w jakie w życiu grałem. Na tych scanach widać powrót do miejskich krajobrazów, co mnie trochę martwi, bo połowa klimatu RE4 to było właśnie opuszczone hiszpańskie zadu/pie. No ale nic, ważne że gra powstaje i już na tym etapie wygląda bardzo fajnie. Tylko jeszcze jedna prośba do ludzi z Capcomu - niech po raz pierwszy w historii serii scenariusz napisze trzeźwa, sprawna na umyśle osoba, która ukończyła już gimnazjum ;p
Na tych scanach widać kamere za plecami Chrisa czyli można przypuszczać ,że rozgrywka będzie podobna do RE4 . Japończycy mają fajnie ,oni mają tą gazetke co miecha is e czytają o nowościach

. Mam nadzieje ,że PE o tym wspomną .
System i kamera ma byc ponoc zaporzyczona z RE4. Jestem tylko ciekaw, kiedy w to zagramy, gdyz ponoc gre maja robic 4 lata. Zapewne gre zaczeli robic odrazu po zakonczeniu prac nad RE4, wiec pracuja nad nia dopiero od 0,5 do 1 roku

?
Aha, jeszcze jedno. Na gamespot`cie napisali, ze byc moze Capcom zaprezentuje 1-2 minutowy trailer, z ktorego pochodza powyzsze scany na Tokyo Game Show.
Frank Jaeger
21 07 2005, 12:33
QUOTE(bebbop @ 21 07 2005, 01:48)
Jestem tylko ciekaw, kiedy w to zagramy, gdyz ponoc gre maja robic 4 lata. Zapewne gre zaczeli robic odrazu po zakonczeniu prac nad RE4, wiec pracuja nad nia dopiero od 0,5 do 1 roku

?
A Gamespy na to:
QUOTE("gamespy.com")
'Capcom officialy announces that its next-gen horrorfest will be coming to the Xbox 360 next year!'
większe info
http://eurogamer.net/article.php?article_id=60145fragment:
There's a whole new set of enemies to face off with - and Capcom's keeping schtum about exactly what form they'll take. But we know there'll be bloody hundreds of them, all swarming around you at any given moment, and that they'll speak a strange language. They'll also be more intelligent and expressive than your typical Resi zombie.
OsciBosci
21 07 2005, 13:23
Microsoft zaczyna powoli kontrolowac sytuacje na rynku...
Niedługo Xbox 360 będzie miał wszystkie popularne serie gier . Na IGN jest już trailer po którym wnioskuje ,że zombie umieją biegać.
Kenshin
21 07 2005, 21:59
A oto ten
FILMIKo ktorym mowa w poprzednim poscie.
.:marioo:.
22 07 2005, 03:26
Mnie też cieszy fakt że coraz mnie exclusiwów bedzie sie pojawiac..Czy ktoś z was wyobrazał sobie kiedy RE na pudle Billa ? Fajnie.
Obejrzałem filmik i hmmm to nie są zombiaki,
ONE BY TAK NIEZAPIE_RDALAŁY JAK BEN JOHNSON w wyscigu na 100 metrów
na początku chwieją sie jak debile ale w jednym momencie ruszają do ataku jak sprinterzy.
A ta postac ? Chyba sie pomylilem i wg mnie to jednak nie jest Chris Redfield - obym sie mylił.
Oficjalne screenshoty w rozdziałce HDTV.
Żródło:
Team Xbox
DJ_JASZCZUR
23 07 2005, 15:49
Jak dla mnie Bomba choćby dla tej gry kupię Xbox-a 360

czekam jeszcze na jakiś filmik prostu z gameplayu ale na takowy możemy sobie jeszcze troche poczekać
QUOTE(QIREX_RD @ 23 07 2005, 00:34)
A ta postac ? Chyba sie pomylilem i wg mnie to jednak nie jest Chris Redfield - obym sie mylił.[/color][/b]
As previously suggested the game is being produced by Jun Takeuchi of Street Fighter 2 and Onimusha fame, and will star classic Resi hero Chris Redfield.
QUOTE(RosTo @ 23 07 2005, 12:29)
Żródło:
Team Xbox No cóż, właśnie czegos takiego spodziewam sie po X360 i PS3.
Pięęękne to

PS. Oby tylko jeszcze tak wygladała gra

PS2.Czy jestescie w stanie wyobraźić sobie to w ruchu?
http://media.teamxbox.com/games/ss/1275/fu.../1122094937.jpg
Albert Wesker
24 07 2005, 19:23
mam nadzieje na powrot mojego ulubienca Weskera

osobiscie konwencja RE4 bardzo przypadla mi do gustu, jednak nie mialbym nic przeciwko temu, zeby RE5 byl bardziej horrorowaty a mniej strzelankowy
CichyGrzmot
24 07 2005, 21:55
[quote=YETI,24 07 2005, 19:20]
[quote=RosTo,23 07 2005, 12:29]
PS2.Czy jestescie w stanie wyobraźić sobie to w ruchu?
http://media.teamxbox.com/games/ss/1275/fu.../1122094937.jpg[/quote]
LOL
Nie trzeba sobie nic wyobrażać.Wyżej masz linka do trailera
Ja chce widziec czysty gamepley a nie jakies scenki przerywnikowe czy cos w tym stylu.
Jeszcze jedno dobrej jakosci zdjecie z GO
http://www.gameonly.pl/newsy/2005-07-23/65...4d4eb00e85d.jpg
Jakos w tym wszystkim nie pasuje mi klimat tego miasta ;/ Mam nadzieje, ze tylko przejsciowy fragment gry bedzie na zewnatrz tej wioski, a potem akcja przeniesie sie do budynku czy gdzies indziej. A juz naprawde bylbym zachwycony zamkiem. Najlepiej takim w stylu Draculi podczas wielkiej ulewy
QUOTE(YETI @ 24 07 2005, 22:15)
Ja chce widziec czysty gamepley a nie jakies scenki przerywnikowe czy cos w tym stylu.
Jakoś w przypadku KillZone to ci nie przeszkadzało

No nie mogłem się powstrzymać
Jakieś to wszystko jak na razie zbyt plastikowe. Mam nadzieję że wraz z czasem nie będe musiał się wstydzić u kumpli że kolo zamiast plerów ma kilo kleju?
Xarou: owned:F
wyjście z gotyckich rejonów jest dla mnie na plus, widać że chcą sie pochwalić systemem dynamicznego oświetlenia - te bajdurzenie o wpływie temperatury/słońca - a "stworki" ??? jak na razie te 10sekund z nimi jest pozytywne - jak ja lubię wszelakie zarazy
QUOTE(sildar @ 24 07 2005, 23:26)
Jakos w tym wszystkim nie pasuje mi klimat tego miasta ;/ Mam nadzieje, ze tylko przejsciowy fragment gry bedzie na zewnatrz tej wioski, a potem akcja przeniesie sie do budynku czy gdzies indziej. A juz naprawde bylbym zachwycony zamkiem. Najlepiej takim w stylu Draculi podczas wielkiej ulewy

Moim zdaniem zamek w czwartej czesci był najgorszym fragmentem gry, oby jak najwiecej akcji na otwartej przestrzeni.
Xarou co do tego KZ(2,3?), chodzi tylko o to ze Sony pokazało cos takiego co chce widziec na konsolach ng, tylko chodzi mi wyłacznie o to, a ze to render i w finałowej wersji KZ grafika moze byc gorsza...oto niech juz sie martwi Sony.
PS. Te screeny z RE5 smiało dorównuja tym z KZ.
PS2. Czy jest juz podane w którym roku mozna spodziewac sie gry ?
nie wiadomo, jak na razie to tylko się pochwalili że to dla nich priorytetowe zadanie
imo wiosna, a to i tak optymistyczne jest (mowa o EU)
QUOTE(_Diabeu_ @ 25 07 2005, 09:29)
imo wiosna, a to i tak optymistyczne jest (mowa o EU)
Wiosna tego roku ???
Znajac zycie to obstawiam gdzies 2006.
no mówię o wiośnie 2006, w tym roku już jedna była i raczej drugiej nie będzie
walker_san
25 07 2005, 09:06
RE5 bedzie najwczesniej w 2007 roku wiec lepiej nie robcie sobie nadziei na 2006....
Przecież powiedzieli, że RE5 na Xboxa 360 ma być w 2006 roku, więc dlaczego mam czekać na 2007? Chcesz to czekaj ; ]
Wiosna. Hmm wątpię. Obstawiałbym grudzień 2006.
walker_san
25 07 2005, 10:25
mowic to oni moga wiele....ale na serio wierzysz ze wyrobia sie z taka gra????przypomnij sobie ile robili RE4 i ile razy przesuwali premiere.....oczywiscie takze bym wolal aby gra wyszla w 2006 ...
Zastanawiający jest fakt ze RE5 ma być bezposrednią kontynuacją historii przedstawionej w ...... RE4
WTF ?
wirus/choroba/cokolwiek się pewno rozprzestrzeni i AKURAT tam będzie Chris..albo go tam wyślą
za tydzień pożyczam od kumpla toster plus re4 i killer7, pogram w rezydenta emila (lol) to pewno sobie opinię wyrobię
Spytaj się kolego czy moge być po tobie.
consoleboy
26 07 2005, 15:58
Ciekawe czy ktos pamieta tiser RE4 na PS2 z 2001r? I teraz bym sie nie zdziwil gdyby Capcom wykrecil poraz kolejny taki sam numer tzn. ze z tego trailera zapewne okragle 0 (przeliteruje Z-E-R-O) ukazalo sie w wlasciwej grze.........a tak narazie nie ma sie zreszta czym podniecac.......
Sorry za OT ale dręczy mnie pytanie czy RE 4 wyjdzie na X bo swojego czasu slyszalem ze ma wyjsc na ps2 i Xboxa.
A RE 5 chcialbym zeby gra miala klimat przez duze K co by chlopaki z capcom nas nie karmili tanimi chwytami w stylu nagle cos wyskakuje i sie boimy ja sie chce ciagle bac mam sie bac wlaczyc konsole zeby zagrac(tak bylo w przyp Silent Hill na psx)
PozdroOo
RE4 wyjdzie tylko na PS2 (nie liczac wersji na GC ktora na rynku jest juz kawał czasu)
http://www.xboxonline.pl/ RE5 to fake.Trailery zostały oficialnie wycofane min. z ign.com .
jest różnica między fake a niepotwierdzonym trailerem, który to np. mógł wypłynąć nieoficjalnym kanałem z firmy
okaże się
dante2003
27 07 2005, 19:44
To nie fake, oficjalnie trailer ma być pokazany na TGS.
Kuna, ostatnio zapodałem sobie na smaka vr RE4 z GT i pozamiatało mną doszczętnie - zmiana konwencji, to najlepsze co tej serii się mogło przydarzyć - jeśli next-genowy biohazard będzie elegancko rozwijał koncepcję, oraz zabijał oprawą (to pewnikiem), to normalnie brak mi słów... Chris wraca - stary madafaka nie do wydymania znowu narobi konkretnego syfu, już widzę jak masakruje te biegające humanoidy

Ciekawe co to będzie? Mi się trailer trochę kojarzy z Dawn of the Dead - biegający zombowcy rula...
kto mi da kasę na GC? Oferty proszę na PM...
Przecież na PS2 ma wyjść RE4 .
To nie fake - trailer po prostu za wcześnie wydostał się do sieci.
Skąd XO wzięło takiego "rewelacyjnego" newsa?
http://ps3.ign.com/articles/638/638040p1.html - nowy uptade na ign.com .Takeuchi mówi między innymi ,że RE5 ,będzie miało zawaansowaną fizyke ,system gry będzie podobny do RE4,ale Capcom stara się by była podobna do RE z PSXa .Chyba dobrze to ujałem.
SniperWolf
11 07 2007, 12:01
http://www.gamespot.com/video/929197/61740...icial-trailer-2 Link do najnowszego trailera. Zapowiada sie druga rasistowska gra na X360 (tu macie link do pierwszej
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/16412.html), już widze te komentarze podczas grania "zrób czarnuchowi headshota", nie zabardzo mi się to podoba, ale w Polsce pewnie będzie tak to wyglądało. Jak myślicie czemu zwiastun do RE5 został pokazany na konferencji Microsoftu ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.