Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Fight Night Round 2
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
dr_hakenbusz
Czy ktoś gra w tą grę? Mam problem, bo mój jedyny oponent (Kali) wyjeżdża na 2 miesiące i nie będę miał z kim grać, a ta gra jest wielka, wspaniała i ciężko będzie bez fightów... Jeśli ktoś naprawdę umie w to grać to może by tak się pokazać biggrin.gif

Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nikt ze mną większych szans raczej nie ma, ale przynajmniej będą fajne replaye biggrin.gif
Kali
Jestem z powrotem smile.gif . I bardzo dobrze, ze o tym przypomniales - akurat chodzilo mi to po glowie biggrin.gif . To jak - jutro o 22:30? Hollyfield VS Rocky? biggrin.gif

BTW: nie wiem, czy ktos zaglada do tego topicu, ale... kuzwa, FNR2 to naprawde doskonaly tytul, o systemie walki otwierajacym naprawde szerokie pole do popisu.

Niemniej jednak: czy ktos z Wroclawia i okolic szarpie w ten najlepszy boks ever? Mozna byloby sie ugadac:)
Genra
Jedno pytanie. czy system zadawanie ciosów jest cały czas na gałce analogowej??
dr_hakenbusz
Tak dokładnie jest - ciosy zadaje się gałeczką. Chyba właśnie ten fakt czyni z tej gry arcydzieło.

BTW: ludzie miałczą i kwilą, że Tekken jest niewyważony, że są top tiery itd. A tu mamy równe szanse i pole do pokazania techniki - i nikt w to nie gra....
LegionPolski
ja gram wink.gif swego czasu na grupie dyskusyjnej o dumnie brzmiącej cząstce "konsole i undergoround" napisalem krotki poradnik jak grac i wypisalem wiekoszsc mozliwych ciosow tongue.gif ale raczej slaby jestem - na normalu oczywiscie z latwoscia przechodze gre, ale na hardzie mam problem z dojsciem do 10 miejsca, w prosach.
Vince
Pytanie: czy przypadkiem jakos ostatnio nie wyszla czesc 3? Slyszalem, ze 2 jest naprawde dobra i zastanawia mnie czy 3 idzie w slady poprzedniczki, czy to jakis crap. W zyciu tej gry nie widzialem, chyba trza skombinowac, moze nawet na 360.
trott1
www.ign.com tam se ta gre mozesz zobaczyc ja wlasnie zamawiam 3
LegionPolski
QUOTE(Vince @ 28 02 2006, 08:14) *

Pytanie: czy przypadkiem jakos ostatnio nie wyszla czesc 3? Slyszalem, ze 2 jest naprawde dobra i zastanawia mnie czy 3 idzie w slady poprzedniczki, czy to jakis crap. W zyciu tej gry nie widzialem, chyba trza skombinowac, moze nawet na 360.

hm, no crap to nie jest, ale ja sie ZAWIODŁEM... jak to ea - prawie zadnych nowosci, no jedynie walka jakby troszeczke bardziej techniczna... ale ślamazarna. grafika? aż ciężko uwiezyc, ale na moim ps2 wyglada gorzej niz 2ka... ogolnie, mimo tego co na nia najechalem to zle nie jest, ale swietnie takze nie.
Arturo3h
Ja dzisiaj zaczałem w to grać i juz mam problem tongue.gif głupio sie pytac o taką rzecz ale jak to mówią "kto pyta, nie błądzi" biggrin.gif. Mam początek Kariery i jakis trening czy sparing i musze po 5 razy wykonać ciosy na przeciwniku: HOOK KAYMAKERS i UPPERCUT KAYMAKERS i za bardzo nie wiem jak.

dobra już nie aktualne... poradziłem sobie tongue.gif
Tytek
Czy zna ktos przepis jak zrobic mordke Andrewa Goloty lub Mike Tysona:)?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.