Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Resident Evil 5
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
wiiboxstation
http://www.gametrailers.com/player/41125.html Nie podoba mi się że: Wesker wygląda jakby był za dublera w Matrixie albo uczęszczał na paradę równości ,a jego powiedzonka są jakby żywcem zerżnięte z kreskówek (batman,spiderman) normalnie klasyczny do bólu badguy, bossowie są podobni do tych z RE4 (np. pokazana walka z potworem na statku wygląda tak samo jak walka z tym małym pokurczem z czwórki tylko miejscówka inna, wnerwia mnie także gościu przebrany za kruka i jego kolega który wygląda jakby ćpał od dzieciństwa orza babka wyglądająca jak jakaś agentka z 007,powraca także znowu jakieś zamczysko czy coś podobnego (scenki z Weskerem) Mimo to gra będzie zaje.b.i.s.t.a i zarządzi.
YETI
Gameplay - 14 minut (PS3)
http://www.ps3site.pl/tgs-08-resident-evil-5-gameplay/
megaorzi
Walka z kolesiem z piłą.

Widac nawet minimapkę na górze, ale nie pokazuje zwykłych przeciwników, tylko tych mocniejszych
liquid
ALTERNATYWNY TRAILER
http://www.gametrailers.com/player/41125.html?type=
O ja pier..nicze , Wesker....jaki kozak...już chce go tłuc po ryju happy.gif
waldusthecyc
CYTAT(liquid @ 10 10 2008, 11:50) *
ALTERNATYWNY TRAILER
http://www.gametrailers.com/player/41125.html?type=
O ja pier..nicze , Wesker....jaki kozak...już chce go tłuc po ryju happy.gif

wow! toż ten film przedstawia grę w zupełnie innym świetle!
ziemia1
i to od wczoraj, strona wcześniej
liquid
Ku.$a jednak żałuje że obejrzałem końcówkę tego 5 minutowego trailera...ja rozumiem , zobaczyć mega kozaka Weskera, super bossów, fajne miejscówki, ale dać takiego wałka pod koniec trailera to już przesada. Szkoda że jeszcze nie pokazali końcówki gry lub sceny śmierci ważniejszych postaci. dry.gif
walek
CYTAT(ziemia1 @ 10 10 2008, 13:22) *
i to od wczoraj, strona wcześniej

Widze, ze wachlarz ruchow wzbogacil sie o strafowanie. Ciekaw jestem, czy zaimplementuja poruszanie sie postaci podczas strzelania?
ziemia1
CYTAT
Ku.$a jednak żałuje że obejrzałem końcówkę tego 5 minutowego trailera...ja rozumiem , zobaczyć mega kozaka Weskera, super bossów, fajne miejscówki, ale dać takiego wałka pod koniec trailera to już przesada. Szkoda że jeszcze nie pokazali końcówki gry lub sceny śmierci ważniejszych postaci.

CYTAT(ziemia1 @ 9 10 2008, 08:01) *

ostrzegałem, ale moze bedzie jak z końcówką MGS4, albo Jill zostanie megabossem, bo bez niej to już na pewno nie jest RE
ziemia1
TGS 08: Caves Gameplay (Cam)

http://www.gametrailers.com/player/41381.html

TGS 08: Co-op Caves Gameplay (Cam)

http://www.gametrailers.com/player/41387.html
Incognitos
Ale nęcicie tymi filmikami wink.gif Ja się powstrzymam nie chcę nic wiedzieć nic o fabule dopóki nie położę łap na padzie smile.gif
Wiolku
Przesada z tymi gameplayami, już nie oglądam tego bo w marcu gdy nabędę grę nic mnie już nie zaskoczy i będę grał jak po opisie jakimś. dry.gif
Jacobss
A ja teraz wydam moją kontrowersyjną opinię, po wszystkich filmikach (od E3 2007, do TGS 2008) z RES 5. A więc:

Moim zdaniem, nie ma szans na powtórzenie sukcesu czwórki. Czwórka miała genialny gameplay, uciekający od starych konwencji serii Resident Evil, ale mimo wszystko był to ogromny krok naprzód. Co widać jednak po 3 latach developingu i nowych konsolach w kwestii piątki? Otóż, g.ówno widać. Dostaliśmy mission pack do czwórki, na nowym enginie z super grafiką. Nowa historią, ekstra grafika... i to by było na tyle. Tutaj wszystko wydaje się... takie samo. Ewidentnie widać, że Capcomowi się skończyły pomysły, tak, to jest to! Brak nowych pomysłów. Mają świetnych programistów, technologie i inne duperele, ale designerom zwyczajnie brak pomysłów. Po strzale w 10 w kwestii czwórki, widać że designerzy coś spoczęli na laurach. Na dodatek obawiam się, że ta gra już W OGÓLE nie będzie miała nic wspólnego z surival horror. O ile czwórka miała jeszcze mocne momenty (Garradorzy i Regeneratorzy), to piątką, cóż, nie zapowiada się na to, choć oczywiście nie można tego wykluczyć. Może mam zbyt duże wymagania, ale spodziewałem się kolejnego kroku naprzód (tak jak stare Residenty, w porównaniu do czwórki) na nowych konsolach, niż tylko lepszej grafiki.

Póki co, jestem rozczarowany! Wiadomo, że i tak kupię (jak każdy fan RE), ale dobrze się to nie zapowiada.

Proszę pamiętać, że ja nie oceniam gry! Bo jak wiadomo, jeszcze jej nie ma sklepach i nie będzie do marca. Ja po prostu wyrażam opinię, w kwestii zapowiadania się nowego residenta.
_tomek
Czwórka była bardzo nastawiona na akcje, ale zachowała klimat (no poniekąd) poprzednich części, chociaż mała dużo mniej wspólnego ze słowem "horror", niż poprzedniczki. Nadchodząca piątka wydaje się być kolejnym krokiem w stronę akcji (co też dowodzi zmiana sterowania pokazana na zdjęciu kilka postów wyżej) i oddaleniem się od korzeni. Ewolucja to dobra rzecz, ale nie zawsze jej kierunek jest obierany szczęśliwie. Patrząc po screenach i trailerach, duża część toczy się w dzień, na otwartych przestrzeniach, więc element strachu zanika.

Poza tym, dla mnie RE to zawsze były zombie (i pod tym względem czwarta część kuleje, no), tutaj ktoś nieobeznany z poprzednią odsłoną może pomyśleć, że celem gry jest rozganianie zamieszek ulicznych hyh.gif
Jacobss
Dobra, olejmy Zombie. Skupmy się na tym co mówisz, czyli klimacie dnia. Teoretycznie dzień nie jest wstanie zrobić mrocznej atmosfery (da się to zrobić, ale Capcomowi się nie udało). Czwórka była mroczna - przegniła wioska z wszechobecną mgłą, piękny i kunsztowny zamek, a zarazem pełno w nim mnichów szepczących takie teksty, że aż włoski stawały (oczywiście jak się grało pierwszym razem) i wyspa, pełna eksperymentów i żelastwa.

Jeszcze Capcom powiedział, że RES 5 będzie najstraszniejszym Residentem - nie wiem czy się śmiać, czy płakać.

Wiecie co jeszcze pozbawi nas klimatu horroru? Sheva. Tak, ta kobieta zepsuje WSZYSTKO! W czwórce szukaliśmy Ashley, nie mieliśmy przyjaciela, wszechobecny strach przed wyskakującymi przeciwnikami, a jak doszliśmy do sprzedawcy, to od razu lżej na sercu, bo wreszcie ktoś, kto nie jest przeciwko nam. A tu? Cały czas ma obok nas ktoś iść? Przecież to spowoduje, że w ogóle się nie będziemy bać. Wolałem rozwiązanie z czwórki, czyli Ada, która się od czasu do czasu pojawia, a nie cały czas jest.

RES 5 nie dość, że stoi w miejscu, w kwestii innowacji, to w dodatku jest pozbawiany wszystkich elementów straszenia. Wesker jest bardziej śmieszny niż przerażający. Te "boss" z wielką bronią na początku gry, też nie robi na mnie wrażenie. Czy capcom musi wciąż wymyślać przerośnięte potwory? Nie idzie wymyślić, czegoś ala Regenerator? Mniej więcej forma jest ok, ale za to jaki przerażający.
Wiolku
Ja uważam że trzeba po prostu poczekać. Te gamepleye to zapewne jakiś bardzo mały % całości. Według mnie twórcy mają coś w zanadrzu, choćby lokacja w której bohaterowie walczą z Weskerem. To przecież coś ala zamek, loch więc może być klimatycznie(zresztą już jest, wiele lokacji zabija) i strasznie zarazem. Ja tam potrzebuję tylko uczucia zaszczucia znanego z każdej części Residenta, szczególnie z czwórki, mocnej grafy, miodności(i znowu się kłania "4"), i odpowiedniej długości(poniżej 20 żeby tylko nie zeszli).
theGrimReaper669
CYTAT(Jacobss @ 13 10 2008, 00:55) *
Moim zdaniem, nie ma szans na powtórzenie sukcesu czwórki. Czwórka miała genialny gameplay, uciekający od starych konwencji serii Resident Evil, ale mimo wszystko był to ogromny krok naprzód. Co widać jednak po 3 latach developingu i nowych konsolach w kwestii piątki? Otóż, g.ówno widać. Dostaliśmy mission pack do czwórki, na nowym enginie z super grafiką. Nowa historią, ekstra grafika... i to by było na tyle. Tutaj wszystko wydaje się... takie samo. Ewidentnie widać, że Capcomowi się skończyły pomysły, tak, to jest to! Brak nowych pomysłów. Mają świetnych programistów, technologie i inne duperele, ale designerom zwyczajnie brak pomysłów. Po strzale w 10 w kwestii czwórki, widać że designerzy coś spoczęli na laurach. Na dodatek obawiam się, że ta gra już W OGÓLE nie będzie miała nic wspólnego z surival horror.

Wydaje mi sie ze skoro RE4 odniosl taki sukces,niewiele powinno sie zmienic.Po prostu wiecej i ladniej(jeszcze nie wiemy czy lepiej).Naprawde nie wiem co jeszcze mozna bylo zaimpletowac.Masz jakis pomysl?Odnosze sie oczywiscie do gameplaya ogolniej,bo wiele jeszcze nie widzielismy jezeli chodzi o lokacje/przeciwnikow/bronie.

CYTAT(Jacobss @ 13 10 2008, 00:55) *
O ile czwórka miała jeszcze mocne momenty (Garradorzy i Regeneratorzy), to piątką, cóż, nie zapowiada się na to, choć oczywiście nie można tego wykluczyć. Może mam zbyt duże wymagania, ale spodziewałem się kolejnego kroku naprzód (tak jak stare Residenty, w porównaniu do czwórki) na nowych konsolach, niż tylko lepszej grafiki.

Ale czego ty od 5 oczekujesz,Mielismy wielkie zmiany w 4,teraz bedzie tylko szlifowanie.Przeciez nie zmienia czegos co nie zdazylo sie nam znudzic.

CYTAT(Jacobss @ 13 10 2008, 10:31) *
Dobra, olejmy Zombie. Skupmy się na tym co mówisz, czyli klimacie dnia. Teoretycznie dzień nie jest wstanie zrobić mrocznej atmosfery (da się to zrobić, ale Capcomowi się nie udało). Czwórka była mroczna - przegniła wioska z wszechobecną mgłą, piękny i kunsztowny zamek, a zarazem pełno w nim mnichów szepczących takie teksty, że aż włoski stawały (oczywiście jak się grało pierwszym razem) i wyspa, pełna eksperymentów i żelastwa.

Watpie ze bedziemy sie bac podczas dnia.Licze na jakies ciemniejsze lokacje.Przedewszystkim tak zroznicowych i ciekawych jak w 4.Jak narazie patrzac na trailery,nie jestem przekonany czy tak bedzie,ale zostaje przy mysli ze jeszcze wszystkiego nie widzielismy.

Wiecie co jeszcze pozbawi nas klimatu horroru? Sheva. Tak, ta kobieta zepsuje WSZYSTKO! W czwórce szukaliśmy Ashley, nie mieliśmy przyjaciela, wszechobecny strach przed wyskakującymi przeciwnikami, a jak doszliśmy do sprzedawcy, to od razu lżej na sercu, bo wreszcie ktoś, kto nie jest przeciwko nam. A tu? Cały czas ma obok nas ktoś iść? Przecież to spowoduje, że w ogóle się nie będziemy bać. Wolałem rozwiązanie z czwórki, czyli Ada, która się od czasu do czasu pojawia, a nie cały czas jest.

Zgadzam sie 100%,zreszta juz o tym wspominalem pare stron wczesniej.Nie ma horroru z druga postacia.

Werdykt:Dwie rzeczy mnie niepokoja,lokacje i druga postac.Mam nadzieje ze RE5 powtorzy sukces czworki.
Ficuś
Po obejrzeniu gameplayów z TGS wniosek jest jeden-to kalka RE4 z oprawą next gen i trybem co-op.Jak widać Capcom jest pewny,że ten schemat sprzeda znowu miliony egzemplarzy tej gry(i pewnia mają racją bo na 100% grę kupie w dniu premiery).Swoją drogą Capcom stworzył schemat gry dla Re1 i następne części były jego kalkami w nowych lokacjach.Dopiero w RE4 Capcom zmieniał koncepcję serii.Ciekawe kiedy znowu dojdzie do rewolucji...oby nie przy RE8...
Jacobss
CYTAT
Wydaje mi sie ze skoro RE4 odniosl taki sukces,niewiele powinno sie zmienic.Po prostu wiecej i ladniej(jeszcze nie wiemy czy lepiej).Naprawde nie wiem co jeszcze mozna bylo zaimpletowac.Masz jakis pomysl?Odnosze sie oczywiscie do gameplaya ogolniej,bo wiele jeszcze nie widzielismy jezeli chodzi o lokacje/przeciwnikow/bronie.

Co można było by jeszcze zmienić? Hmm, trudno powiedzieć Przede wszystkim, coś w sprawie atakowania przeciwników. Moim zdaniem, powinno ich być mniej (element zaszczucia), ale powinni być bardziej kreatywni, może bardziej osobiści. Chodzi mi to, żeby nie wyskakiwało co chwilę 10 przeciwników o tym samym wyglądzie i schemat wyglądał tak samo, czyli = granat, strzał w nogę, kop, przewrot, poprawka i koniec, a przeciwnicy byli kreatywni i mieli osobowość. Np. kilku przeciwników goni cię przez jakiś czas (oczywiście są sterowania wirusem) i umawia się jak cię zaskoczą (oczywiście byłoby to w formie skryptów). Jeden próbuje cię złapać w zasadzkę, drugi wejdzie innym wejściem, trzeci jeszcze coś - generalnie chodzi o to, żeby gra nie była przewidywalna. Czwórka, była fajna, ale tylko jeżeli chodzi o tą jedną grą. Implementacja schematu z czwórki, czyli pokój, przeciwnicy, pokój przeciwnicy - nie pasuje do kolejnej części. Od tego mam czwórkę. Ja nie chcę grać w czwórkę w nowej grafice. Ja chcę nową strukturę gry. To, że czwórka była dobra, nie znaczy, że "poprawienie" elementów z niej będzie dobre, bo my oczekujemy "next generation Resident Evil".

Grałeś może w Dead Rising? Tam mieliśmy sporo przeciwników, różniących się osobowością i sposobem działania. Były oczywiście chmary głupich przeciwników (zombie) (tych nie powinno oczywiście braknąć), ale było też dużo innych postaci.

CYTAT
Ale czego ty od 5 oczekujesz,Mielismy wielkie zmiany w 4,teraz bedzie tylko szlifowanie.Przeciez nie zmienia czegos co nie zdazylo sie nam znudzic.

A mnie się znudziło smile.gif. Chcę sposobu rozgrywki czwórki, to gram w czwórkę. Nie po to kupowałem konsolę nowej generacji, żeby grać w schemat starej, czyli = mały pokój i słaba inteligencja przeciwników, na dodatek wszystko oskryptowane.
CYTAT
Watpie ze bedziemy sie bac podczas dnia.Licze na jakies ciemniejsze lokacje.Przedewszystkim tak zroznicowych i ciekawych jak w 4.Jak narazie patrzac na trailery,nie jestem przekonany czy tak bedzie,ale zostaje przy mysli ze jeszcze wszystkiego nie widzielismy.

Na pewno wielu nie widzieliśmy, ale już wiemy, że początkowy rozdział można spisać na straty. W przypadku czwórki, od samego początku mieliśmy klimat (od wyjścia z samochodu przed wioską, klimat już jechał), a tutaj ładne słoneczko, pełno przeciwników = siekanka, a nie horror. Jeszcze brakuje motylków, plaży i kolorowej tęczy. Brudny, ponury europejski klimat = to jest to!

Ja w ogóle uważam pomysł z Afryką, za średnio udany. Moim zdaniem, taki Egipt nadawałby się znacznie lepiej (mumie, grobowce i te sprawy).
CYTAT
Zgadzam sie 100%,zreszta juz o tym wspominalem pare stron wczesniej.Nie ma horroru z druga postacia
.
Dokładnie. Dzięki naszej "kobicie", gra nie będzie straszna.

Powiedz, wystraszyłbyś się regeneratorów, gdybyś wiedział, że masz obok kogoś, który również ma pukawę i strzela? Ja nie. Już np. w domku z Luisem Sierrą: Normalnie gdybym sam miał ochraniać Ashley w domku, do którego się wdzierają chmary ganadosów ze wszystkich stron, bym zrobił w majty. A tak, wiem że Luis był obok mnie i się nie bałem. Więc co to będzie za obrona domku w piątce, jak Sheva będzie nam pomagać? Kooperacja? Nie dziękuję, kosztem strachu, wolę sam grać w Residenta. Aha, jeszcze jak się będzie przechodzić z kimś online, to już w ogóle nie będzie strachu. Cały czas żarty, rozmówki przez headset itd. sprawią, że w ogóle się nam dłonie nie spocą. Zagrajcie W RES 4 w ciemnym pokoju, samemu, a potem z kimś, z kim będziecie gadać. Jest różnica nie?

xylaz
Co z tego ze lokacje w RE4 mialy klimat, jesli taki BOSS wyglądał jak kombinacja dexters laboratory + powerpuff girls? ---> przykładowe video
albo MAIN BOSS który ciągle nawijał do Leona przez codec? we mnie te postacie wzbudzały jedynie irytacje lub wybuchy śmiechu... nie potrafię grać w takich warunkach w survival horror smile.gif
po trailerach widzę że znowu będzie to samo lub gorzej, dlatego RE5 nawet nie ma na mojej liście przyszłych zakupów... ale w demo chętnie zagram smile.gif
Jacobss
CYTAT(xylaz @ 13 10 2008, 16:46) *
Co z tego ze lokacje w RE4 mialy klimat, jesli taki BOSS wyglądał jak kombinacja dexters laboratory + powerpuff girls? ---> przykładowe video
albo MAIN BOSS który ciągle nawijał do Leona przez codec? we mnie te postacie wzbudzały jedynie irytacje lub wybuchy śmiechu... nie potrafię grać w takich warunkach w survival horror smile.gif
po trailerach widzę że znowu będzie to samo lub gorzej, dlatego RE5 nawet nie ma na mojej liście przyszłych zakupów... ale w demo chętnie zagram smile.gif

Właśnie że DLA MNIE te postacie dodawały klimatu. O ile Salazar był zwykłym pionkiem, to Saddler był kapitalną postacią. Manipulujący niczym Imperator Palpatine, z dużą pewnością siebie i budujący grozę.

Widocznie mamy inne wyobrażenia co do surival horror smile.gif. Dlatego też, moim zdaniem, bossów to Capcom umie świetnych wymyślać. Tylko tak dalej smile.gif.

Piątkę trzeba kupić, bo trzeba sprawdzić. Wszak pamiętaj, że to wszystko są tylko przypuszczenia. W sumie nie wiemy, na ile RES 5 będzie przerażający. Capcom mówi, że to najstraszniejszy RES. Jakoś mi się nie chce w to wierzyć, ale zobaczymy.
Psykoman 187
RE5 to zdecydowanie must have. Co do bossów to Capcom radzi se świetnie i myśle że i tak bedzie w tej części. A wybranie Afryki na miejsce dziania sie akcji to byl poprostu strzal w 10 pozostaje tylko czekac na premiere ;]
andertejker
CYTAT(Jacobss @ 13 10 2008, 17:59) *
W sumie nie wiemy, na ile RES 5 będzie przerażający. Capcom mówi, że to najstraszniejszy RES. Jakoś mi się nie chce w to wierzyć, ale zobaczymy.

najstraszniejszy to będzie, owszem, ale pod wzgledem zaszczucia ze strony setek wariatów lecących na nas z kosami, nożykami, widłami, motykami i piłami motorowymi icon_twisted.gif

strach się bać
systematyk
jeśli zaszczucie będzie namacalne i trzeba będzie regularnie spieprzać przed tłumem zakapiorów, to z tego może wyjść coś ciekawego. jak grałem w Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, to właśnie ten motyw mnie najbardziej "wydygał". oczywiście musiało to wszystko być okraszone odpowiednio mrocznym środowiskiem, ale zawsze....

mam jednak obawy, bo re4 jakoś wybitnie straszne nie było. ostrą schize miałem tylko, gdy pojawili się Ci nieśmiertelni i bez thermal scope to robiłem na ich widok pod siebie, zwłaszcza, że zawsze wpierw się ich słyszało.
muadib83
Re 2 i 3 miażdzyło. Re 4 - to już zwykła sieczka była imo. Zero sensu i fabuły. Strachu też zero. Teraz jak patrze na 5 cześć. Afryka w dzień? wtf? Znowu bez sensu rzeźnia? Re poszła nie w tą stronę co trzeba- wolę już dead space.

Wolę jednego zombie niż tysiące (patrz Re3 i wejście Nemezisa)
Emet
Podobno 5 grudnia dostaniemy demo single i co-op RE5 (raczej Japan only).
ziemia1
CYTAT(Emet @ 26 11 2008, 18:30) *
Podobno 5 grudnia dostaniemy demo single i co-op RE5 (raczej Japan only).

podobno tylko na x360
http://www.gamezine.co.uk/news/formats/xbo...036;1251284.htm
Emet
No własnie... w jednym miejscu widzialem ze ex dla PS3 a w innym ze dla X360. Pozyjemy, zobaczymy wink.gif
ziemia1
CYTAT(Emet @ 26 11 2008, 18:57) *
No własnie... w jednym miejscu widzialem ze ex dla PS3 a w innym ze dla X360. Pozyjemy, zobaczymy wink.gif

bedzie wersja demo na x i na ps3 zarówno dla jap jak i trochę później dla us
http://www.capcom-unity.com/kramez/blog/20...l_march_13_2009
Dark AlexX
Edycja kolekcjonerska
WESKER-DL
Odnośnie dema, czekam z niecierpliwością niczym na pełną wersję, niby nie jest wiele, dwie części kijuju i tryb online Co-Op ale i tak mam juz poustawianych kumpli na PSN w kolejce co by pokosić Nygasów. Kiedys czekało się do premiery gry właściwej teraz rzucają demo i to już za kilka dni, jak tylko się pojawi (na PS3 możliwe że ciut później) zasysam z miejsca, stawiam że będzie ważyło około 1,5 gb także oby pojawiło się wieczorem. Ehh naprawdę nieźle sie postarał Capcom, Brawa wink.gif
Jacobss
Dlaczego mam wrażenie, że gra mnie nie wciągnie jak Resident Evil 4?

Czy bez Leona, Ashley, zamku z mnichami i regeneratorów będzie się nam chciało to przechodzić kilka razy?
Wiolku
Ja mam wrażenie, że mnie wciągnie smile.gif Postanowiłem tylko, że nie oglądam już żadnych trailerów, gameplay'i itp. z tytułów które mnie interesują, bo to STRASZNIE psuje rozrywkę.
Shakeawake
Skany- http://neocrisis.com/content/view/3141/39/
Wiolku
Czyli co jutro gramy w Biohazard 5 z Japan PSS?
theGrimReaper669
tyle ostatnio wiadomosci ze totalnie o tym zapomnialem wink.gif
kijek
RE 4 był swietną gierka, bez klimatu poprzednich(rewelacyjnych) części, ale niesłychanie grywalną. Trochę jednak dziwi mnie hype na piątkę, bo ilekroć czytam nowe info na ten temat czy zapowiedzi to nie mogę znaleść zbyt wielu innowacji. Na razie wydaje sie to 4ką w nowej grafice, zalozenia, zombiaki, mimo wszystko sterowanie to w sumie to samo. Czekam na odrodzenie mowywu prawdziwych, powolnych truposzy. Murzyni z wyrastającymi mackami cos mi nie leżąwink.gif
matrix_dk
CYTAT(Wiolku @ 4 12 2008, 13:53) *
Czyli co jutro gramy w Biohazard 5 z Japan PSS?

pojawiło się to demo?? i czy można je zassać w Polsce??
sakiu
jest to demo na PSS JP? bo patrzyłem w czwartek popołudniu i nic nie było, a kilka nowych pozycji się pojawiło...

Btw mam nadzieję, że babka w RE5 jest tak samo interesująca jak Ada ;p mam dość umięśnionych badassów w strzelanach o_O
Wiolku
Niech ktoś da znać czy jest już demko, bo nie wiem czy się logować na Japanie.
Emet
Demo jest... ale tylko na X360 dry.gif
m$ smaruje gdzie sie da confused.gif
Hela
Demo na PSN ma być podobno jutro.
Emet
Oby... ale cos nie chce mi sie wierzyc.
Rewett

Jeszcze Capcom powiedział, że RES 5 będzie najstraszniejszym Residentem - nie wiem czy się śmiać, czy płakać.

RES 5 nie dość, że stoi w miejscu, w kwestii innowacji, to w dodatku jest pozbawiany wszystkich elementów straszenia. Wesker jest bardziej śmieszny niż przerażający. Te "boss" z wielką bronią na początku gry, też nie robi na mnie wrażenie. Czy capcom musi wciąż wymyślać przerośnięte potwory? Nie idzie wymyślić, czegoś ala Regenerator? Mniej więcej forma jest ok, ale za to jaki przerażający.

Mi to nawet pasuje bo ja chce poczuc ten klimat zobaczyc te geby jeszcze raz przezyc ta przygode. Jakas mega zmiana mnie nie przekonuje ale pewnie i tak dostaniemy mega wypasiona gre i w koncu skoncza sie te narzekania dry.gif
ziemia1
CYTAT(Rewett @ 5 12 2008, 19:21) *
Dobra, olejmy Zombie.(...).

Mi to nawet pasuje bo ja chce poczuc ten klimat zobaczyc te geby jeszcze raz przezyc ta przygode. Jakas mega zmiana mnie nie przekonuje ale pewnie i tak dostaniemy mega wypasiona gre i w koncu skoncza sie te narzekania dry.gif

Zgadza się zagramy niedługo to się dowiemy, konsumenci chcą szuterów to je dostaną. 4 się podobała? no ... to jeszcze raz. ohmy.gif tak jestem zdziwiony że nie było portu na x360
Dev. w ( ! ) mają nasze (starych dziadków) pragnienia, a my też chcemy niewiadomo czego. To se nevrati, jesteśmy 10 lat starsi, 40 kilo bardziej zgredziali, a rynek kupi wszystko co mu się ładnie zapakuje. Jedyna nadzieja odnośnie klimatu w Heavy Rain i Team ICO, które pewnie nie zrobią oszałamiającej kariery w sensie finansowym. Bo prawdziwa sztuka nigdy się finansowo nie broniła w momencie powstania, wyjątek Rubensa potwierdza regułę bo był nastawiony na rynek.
A 5 się kupi, trophy/acziwy się zdobędzie, sie pozachwyca/ponarzeka, się sprzeda
Też czekam z utęsknieniem, bo LUBIE grać, cieszy mnie to i bawi. Bo jestem nałogowcem, a czasu mam coraz mniej (mam nadzieję, że wymyślą system grania dla parkinsona czy co tam mnie złapie w sidła na stare lata wink.gif ).

DAWAĆ TO DEMO
wiiboxstation
lol czemu zawsze na x'a jest wszystko pierwsze..
Rewett
Bo microsoft smaruje laugh.gif
CELL7777
to kiedy w koncu bedzie to demo na ps3...............
Emet
Pewnie w styczniu.
theGrimReaper669
na razie opinie nie sa pochlebne..taki RE4 z lepsza grafa

http://www.gametrailers.com/game/2036.html

...ja i tak biore w ciemno
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.