Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 5
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
uorak
Nie wie ktoś czy wyjdzie na PSP PES albo Winning, jeżeli tak to jaka jest data premiery. Ciekawy jestem też Tekkena.
szymon_PSXfan
Tekken (pewnie 5) na PSP wyjdzie na pewno:-), ale co do PES to mam pewne wątpliwości. sad.gif . No ale jak na PS2 wydali to i na PSP także. To tylko kwestia czasu.
sterna
No niestety na liscie premier nie widac jakos a lista jest jakos do wakacji :wink:
Pozostaja jedynie:
Mar 23, 2005 World Tour Soccer
Mar 24, 2005 This is Football
Mar 24, 2005 FIFA Soccer
Paczek
tutaj cos ciekawego wywiad:

Kiedy usłyszeliście o planach Sony dotyczących PSP, jakie myśli I pomysły przyszły Wam do głowy?

Seabass: Dwie rzeczy. Oczywiste, że jest przenośna, więc będzie można grać kiedykolwiek i gdziekolwiek. Druga to LAN – możesz połączyć się przez LAN i grać wieloosobowe pojedynki i to naprawdę nas zainspirowało.

Może więc moglibyśmy grać dwudziesto dwu osobowy mecz?

Seabass: Zawsze powtarzamy, że jednym z naszych kluczowych założeń jest danie możliwości zagrania meczu 11 vs 11, ale zespół nie wierzy, że da się to zrealizować na PSP przed zrobieniem tego na domowej konsoli. Technicznie jest to do zrobienia, poprzez PSP’owy LAN., jednak nie dałoby to pewnie takiego satysfakcjonującego uczucia na PSP. Co innego PS2. Dwadzieścia dwie osoby w jednym pomieszczeniu przy jednym telewizorze? O tak.

Czy będzie możliwa wymiana danych pomiędzy wersją na PSP i PS2? Na przykład dane z drużyną z Master Ligi?

Seabass: Tak, trafiłeś w dziesiątkę w pytaniu co nas zainspirowało w wersji na PSP. Jednym z celów, o którym myślałem, od kiedy jest przenośna, nie musisz siedzieć w domu i kontynuować gry. Możesz to robić na podwórku, w pracy, szkole, na wycieczkach. Możesz zmieniać drużynę, rozgrywać kolejne mecze, a gdy wrócisz do domu – szybka aktualizacja z PSP na PS2 i można grać dalej!

Czyli raczej bedzie PES na PSP juz sie nie moge doczekac ML w szkole albo w drodze na wakacje biggrin.gif
Paczek
sorka ze drugi post odrazu po tam tym ale nie chcialem juz tego wywiadu zasmiecac moimi wypocinami. Ja z niecierpliwoscia czekam na PES na PSP a w tym czasie bede pykal w Fifke tez fajna jest a na PSP dali pare fajnych dodatkow. Np. mid-sezon czyli zaczynasz sezon dajmy na to w polowie ( wtedy kiedy EA skonczylo gre ) sezonu i gramy. Ja gram Manchesterem to bede mial nie lada problem nadrobic 11 ptk do prowadzacej Chealsea !! Takie smaczki dodali fajowe, juz sie doczekac nie moge
amar
Jeszcze bys napisal, ze artykul pochodzi z issonline.pl i ze ja go przetlumaczylem, kthx :?
YETI
Druga gra po WP ktora przekonuje mnie do zakupu PSP.
http://www.gameonly.pl/?dzial=komentarze&A...=newsy&Aid=6505

Nie odwiedzam za czesto tego działu, wiec jesli taki temat juz jest to sorry i prosze o skasowanie tego.
KILL
Zerknijcie na IGN tam jest trailer z gry i powiem wam ze pilkaze maja lepsza animacje niz w PES4 na PS2 icon_twisted.gif ale ciut gorsza jest grafa w przerywnikach, widac ze PSP czesto bedzie mialo problem z bladymi teksturami ...
Kamil Ceckowski
ka tam nie wytrzymam do listopada/grudnia i kupuje WIning eleven 9 smile.gif
Paczek
A ja tam (moze) wytrzymam bo PES bedzie mialo duzo poprawek z wersji Japonskiej
Kamil Ceckowski
twisted.gif icon_evil.gif twisted.gif icon_evil.gif wczoraj sie dowiedzialem ze PES 5 na PSP bedzie miał premiere 15 pazdziernika smile.gif
dmlakers
QUOTE(Kamil Ceckowski @ 3 08 2005, 19:52)
twisted.gif  icon_evil.gif  twisted.gif  icon_evil.gif wczoraj sie dowiedzialem ze PES 5 na PSP bedzie miał premiere 15 pazdziernika smile.gif
*

No to odkryles Ameryke z ta data premiery tongue.gif tongue.gif

Sorki za offtopa laugh.gif
Kamil Ceckowski
hehe kurcze niedawno wspominano o listopadzie czy grudniu smile.gif
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Dante
no to jeszcze trochę będe musiał poczekać aby pograć ale warto
Loren
dla zainteresowanych podaję ciekawy link
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65993496 blush.gif
gwiazdka
to jest Winnig eleven smile.gif i kazdy mądry juz w to grał lub gra smile.gif ale PES'a kupię na 100% orginAła smile.gif
Pablo_el
gralem troche w WE9 na PSP . Dziwnie sie gra. Brakuje mi r2 i l2 jak nie wiem, uciety ekran ale grafa robi wrazenie - wyglada prawie jak na PS2 blink.gif Widac ciecia w otoczeniu ale sami pilkarze sa kozacko zrobieni. Szkoda ze gra klatkuje niemilosiernie przy stalych fragmentach

Jak pogram troche dluzej dam znac co jeszcze ja boli (oprocz japonskiego menu wink.gif)
SIKI
QUOTE(Pablo_el @ 2 10 2005, 00:12)
gralem troche w WE9 na PSP . Dziwnie sie gra. Brakuje mi r2 i l2 jak nie wiem, uciety ekran ale grafa robi wrazenie - wyglada prawie jak na PS2  blink.gif Widac ciecia w otoczeniu ale sami pilkarze sa kozacko zrobieni. Szkoda ze gra klatkuje niemilosiernie przy stalych fragmentach

Jak pogram troche dluzej dam znac co jeszcze ja boli (oprocz japonskiego menu wink.gif)
*

Jakbyś przestawił procka w UMDemulatorze na 333 to wtedy gra chodzi płynnie bez żadnych zwiech.
gwiazdka
mankamentem jest t o ze nie ma w edit edycji twarzy sad.gif chyba ze moze w orginalnej grze jest bo mam ripa 473 MB
puszczyk
[/quote]
Jakbyś przestawił procka w UMDemulatorze na 333 to wtedy gra chodzi płynnie bez żadnych zwiech.
*

[/quote]

ps. a jak sie przestawia na 333?
gwiazdka
a jakim programem odpalasz ?? jak devicehook to jest tam opcja UMD speed czy jakosc tak i ustawiasz tam na 333 smile.gif
Paczek
A jak ma sie orginala to mozna jakos przestawic procek?? ja nie mam WE ale bede mial PE jak tylko wyjdzie, mam nadzieje ze wtedy juz nie bedzie sie zacinac smile.gif
Pablo_el
wlasne zauwazylem najwieksza wade we9 - nie ma Master League sad.gif Myslalem ze to tylko moj japonski szwankuje i nie moge znalezc ale faktycznie nie ma sad.gif

FAk konami excl.gif excl.gif
oFi
QUOTE(Pablo_el @ 6 10 2005, 19:03)
wlasne zauwazylem najwieksza wade we9 - nie ma Master League sad.gif Myslalem ze to tylko moj japonski szwankuje i nie moge znalezc ale faktycznie nie ma sad.gif

FAk konami  excl.gif  excl.gif
*

ŻARTUJESZ!!!!!!!!?????!!!!!!?!!!!!!

Jeżeli w PES5 na PSP tego nie będzie to ja podziękuje!!!
A właśnie zamówiłem PES5 w sklepie wysyłkowym.
Może wie ktoś czy w PES5 będzie master league? Oczywiście na PSP
oFi
[...]Oczywiście wszystkie znane dotychczas tryby rozgrywki pozostaną, wraz z usprawnioną Ligą Mistrzów. Gracze będą mogą zakosztować także sieciowej rozgrywki z innymi posiadaczami Pro Evolution Soccer 5 na PSP.
                                                                                          ultima.pl

Chyba będzie jednak Master League w PSP.
Paczek
kiedy jest premiera PES na PSP??
oFi
QUOTE(Paczek @ 8 10 2005, 23:30)
kiedy jest premiera PES na PSP??
*

Here
Tytek
mialo byc to samo co w ,,duzej" wersji
gwiazdka
no to kur*a lipa nie ma master league sad.gif
AkUz
PES5 podobno jest taki sam jak WE9;/ Czyli slaby:( Szkoda - nie rozumiem dlaczego nie dali Master League...poza tym rozgrywka mimo wszystko troche ssie (dynamika i kamera)
gwiazdka
a najlepsze jest to ze moja mama to kupila !!
Junkhead
Ej no kur*a nie mówcie, że nie ma master league?

To jak nie ma master league to i nie ma co gry kupować.
bartiz
Jest tylko MATCH i zwykła LEAGUE. Nie ma pucharów nawet.
Loren
lipa, lipa... straszne to mowic ale lepiej chyba juz kupic brrrr. unsure.gif fifkę 2006... tam chociaż jest wiecej trybow...
daelk
nie,no prosze cie..zostaw te fife...dla ganji...
A tu recenzja pes5..warto przebrnac,nie pozbawia nadziei...
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=61896
radzimisz
witam...czytalem na zagranicznych forach ze podczas sterowania krzyzakiem nie mozna isc po skosie...od tygodnia posiadam swoja kopie gry i mam ten sam problem..nie jest to niemozliwe(chodzenie po skosie) aczkolwiek bardzo trudne...trzeba bardzo mocno wciskac klawisze kierunkowe co jest strasznie niewygodne...natomiast sterowanie analogiem jest niedokladne....czy ktokolwiek z was ma podobne problemy??bo nie wiem czy to jest jakis blad fabryczny w produkcji psp'kow czy moze wada w kodzie gry...prosze o szybka odpowiedz...pozdrawiam...
Shinji-kun
Z PES 5 na P$P wiazalem duze nadzieje, ale z tego co piszecie wychodzi na to, ze ten pros to jedna wielka kicha dry.gif
gwiazdka
a ja chcetnie zaminie THUG2 + RR na Pesa hyh.gif
Sebas
QUOTE(gwiazdka @ 5 12 2005, 07:49) *

a ja chcetnie zaminie THUG2 + RR na Pesa hyh.gif

Hehe ja bym w życiu nie oddał mojego thuga za pesa. Moim zdaniem to najlepsza gra na psp w tej chwili (zaznaczam MOIM) smile.gif
Bracia Tashibana(H&R
Mam calkiem fajny option file do pesa, wszystkie zespoly klubowe+kilka reprezentacji wszystko na licencji nazwiska poprawione itd ktos zainteresowany??
radzimisz
..przykro mi jezeli cie zmartwie kolego ale to nic nowego...jezeli masz spatchownego pes5 na ps2 to laczysz sie przez usb i na psp masz zupelnie to samo co na jego starszej siostrze..pozdrawiam...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.