Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bloody Roar
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
luki17
Napisalem ten temat bo bloody roar to moja ulubiona bijatyka arcade.
Chcialbym wiedziec kto gra ewentualnie lubi bloody roar. wink.gif
sildar
BR to seria z swietnym pomsylem, designem postaci i prostym ( w porownaniu do TEKKENA czy SC ) ale baaardzo rajcowny system walki. Pamietam jak z kumplem zagrywalismy sie w BR2 jeszcze na PSXie i bawilismy sie niegorzej niz grajac w Tekkena. A teraz gramy w BR4 i mimo niewielkich zmian nadal bawimy sie swietnie
Koji
prosty system walki?? hohoho no nie powiedzial bym biggrin.gif

no,no BR jest Cool
Pchela
Ja w to grałem na psx z kumplem w DEMO, nazwaliśmy tą gre AUUU bo w demówce tylko wilk i królik był do wyboru hyh.gif Było miodnie ale potem juz sie tego nie chyciłem tak na poważnie...
Pychu
pamietam swojego czasu ze Long i Uriko rzadzili! smile.gif
Ukyo_Tachibana
Ta Gra jest naprawde fajna (Bloody Roar 4 juz nie jest taki super dzieki wielu bugom ktore pozwalajacym na Infinity pod scianami ->Yugo Xion Uriko Jenny Stun z tych co znalazlem) ale gra jest naprawde fajna a ze Ubogi system heh mylisz sie nie masz pojacia jak ciezko pychodzi sie tam z juggli pomylka o kilka klatego i dostajesz kolejna akcje za pol paska gra wymaga niesamowitego refleku itd fajne postacie fajna muzyka fajna gra ;]
Sito
Bloody Roar Rulez biggrin.gif Jeszcze w to gram i mi sie nie nudzi... twisted.gif
Seph
Nic specjalnego.
gon i ...
Br fajna gierka-ale wdg. z czesci na czesc coraz gorsza
Br4-ehh...
BR3- fajne
a BR2 na psx'a rulez na całej lini:)

faktycznie ciezko znalesc w to saring partnerów-szczegolnie ze ludzie główie w to sobie mashująsmile.gif

Uriko-rula tongue.gif
Vince
Fajna gra, fajny klimacik, fajne postacie. (pipi) pomysl na bijatyke ogolnie rzecz biorac. Szkoda, ze nikt w to nie gra.

Shina all the way, newbs wub.gif

Redrox
Jedynka była bodajże moją trzecią giercą na szaraka, i zagrywałem ostro, najcześciej wybierając Bakuryu (Kret?). Faktycznie, świetny pomysł na bijatykę, postacie też były świetne, jednak szkoda, że miałem okazję grać tylko w 1. confused.gif
Koji
Gon dobrze prawi BR2 NA PSX BYL NAJLEPSZA CZESCIA SERII
=PiT=
nono, jedna z najlepszych bijatyk 3D na psx o ile nie najlepsza. wkrecilem sie, musze zobaczec skad to sciagnac. Tryb story czy jakos tak byl super ;] wszystkie postacie rula oprocz kameleona ;b chociaz i ten moze sie podobac (o.O)
Hamtaro
Hmm...
Dobrze mówicie. Swego czasu szarpaliśmy ostro w BR2 na szraczka. Co nie Pit?
Naprawde dobra bijatyczka która wciągała jak diabli. Ciekawy system walki i niektóre nowinki niż w innych bijatyczkach dawały radę. W 3 i 4 nie grałem ale dużo słyszałem że to już nie to co klasyk. Pamiętam że Bakuryu był bardzo przegięty... a Alice według mnie rządziła na maxa.Pozdro. smile.gif
Pychu
QUOTE(=PiT= @ 1 08 2005, 15:21)
wszystkie postacie rula oprocz kameleona ;b chociaz i ten moze sie podobac (o.O)
*

Bisuzima the Cameleon dawal rady tongue.gif za to Stun the Insect nadawal sie moim zdaniem do wyrzucenia hyh.gif
Lorek
najlepszy był kretolnis czyli bakuryu
Mendrek
QUOTE(Vince @ 29 07 2005, 15:40)
Fajna gra, fajny klimacik, fajne postacie. (pipi) pomysl na bijatyke ogolnie rzecz biorac. Szkoda, ze nikt w to nie gra.

Shina all the way, newbs  wub.gif

*

No way! Ma men, the "bat whore" Jenny rulz! Yeah wub.gif

Busuzima freak rulz2!

B
co wy tam wiecie... najlepsza byla panna co sie zamieniala w rozowego kroliczka laugh.gif
Venom 333
Ja lubie wogóle biatyki na PSX'a, w tym Bloody Roar.
STIVI
zarąbiste na psx'a w dwójke ciełem... ech Uriko i tym ziomkiem co w wilka sie zmieniał
szkoda że w to turnieji nie ma sad.gif
Abiz
(pipi)ista gra. Odskocznia od "powazniejszych" bijatyk takich jak tekken. Ale wcale nie mowie ze BR jest łatwa grą.

Vince - Znajdz sobie PRAWDZIWA dziewczyne.....

Dzieki za rade, niepotrzebna co prawda, ale wiem, ze plynie z dobroci twego glebokiego serca.
=PiT=
Wiadomo cos czy wyjda kolejne czesci?

QUOTE(Abiz @ 19 01 2006, 23:25) *

Vince - Znajdz sobie PRAWDZIWA dziewczyne.....

Nie kazdy ma tyle kasy co Ty ;b
Diabeu
ile ja godzin z kumplem w dwójeczkę przetłukłem to głowa mała, system jak dla mnie kapitalny - elastyczny i dający dużo możliwości - zgadywanki non stop
boros_24
pamietam ze blood roar2 cielem na psx jak na tamte czasy to miala swietna grafike gdy ja wlaczylem po raz pierwszy dziwilem sie jak szarak moze wyciagnoc taka grafike moze bylo malo postaci ale jezeki chodzi o gryw to miala nieprzecietny np tekken5 znudzil mi sie bardzo szybko jezeli chodzi o ta gierke to pamietam ze gralem z moim bratem w to bardzo dlugo i szczerze uwazem ze niekyore bijatyki ktore teraz wychodza na ps2 nie dorownuja jej wogole tamte gry mialy swoj klimat niepowtarzalny a tym dzisejszy gra troche tego brakuje blood roar2 jak dlamnie jest gra mistrzowska pozdrawiam wszystkich
Yano
czy w tym temacie chodzi o to zeby mowic czy ktos lubi BR? ;p
to ja lubie biggrin.gif
w br2 na psxie gralem sporo, ostanio w czworke troche pogralem ale nie mialem z kim wiec czeka na lepsze czasy ;p
mashter
Gon dobrze prawi BR2 NA PSX BYL NAJLEPSZA CZESCIA SERII

Dwojka, to byl przeciez taki super chaotyczny half-syf dla maszerow. BR1, to byla jedyna czesc w jaka dalo sie pograc bardziej na powaznie - bez 30hitowych czarow pod jednym przyciskiem.
Duo
BR jest (pipi)iszty icon_twisted.gif co z tego ze 2 byla masherska huh.gif BR ma klimat a Yugo jest zajefajny,z drugiej strony szkoda ze BR Extreme wyszlo tylko na Game Ciuba confused.gif
Gemi
Oj tak pamietam to ... jeszcze za czasow pierwszej odslony, gierka byla naprawde dobra przy tym szybka i umiarkowanie ywmagajaca.. 2 czesc to juz kombosy po 20 hitow i inne bzdury co przestalo mi sie podobac ;/ ale jesli chodzi o jedynke to tu zgadzam sie jak najbardziej z masterem smile.gif
O ile dobrze pamietam to intro bylo strasznie slabe w pierwszej czesci ale sama gra nadrabiala konkretnie ;>
grabczas
ja ma na Xboxa Blood Roar Extreme i co do mashowania proponuje turniej ten który umie grać w tą część niech na wwstępie dotsja medal bo nie ma sensu czasu marnować MASH ZWIĘKSZA SZANSĘ NA PRZEGRANĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE!!!!! wkurza mnie to że ludzie mówią że mashowanie jest dobre koledzy moi grając ze mną jak nie mashują mają szansę mnie wogóle trafić jak zaczynają się perfecty sypią a w tekken jak ktos mashuje przeciw mnie dostaję baty maksymalne więc tak naprawdę ci co grają bóg wie ile w tekkena czy SC albo DoA jak się pierwszy raz dosiadają do BRa dostają pierwsze PAREDZIESIĄT walk w banię i często na perfect więc proszę sie tak nie mądrzyć bo zauważyłem że BR chyba jako jedyny wymaga taktyka równie bardzo co znajomości ciosów ustępuję pod tym względem tylko soulowi w którego co prawda dużo niegrałem bo na emulatorze DCka na piecu alę pamiętajcie jeżeli tekkena DoA i SC macie wykutego na blachę a BRa się nie tycaliście to z was taki weteran bijatyk (ogólnie rzecz biorąc) jak z naszego rządu mądrzy ludzie .... dry.gif
haszczak
ta gra za swego czasu rządziła i rządzi dalej...z kumplami graliśmi w BR jak opętani...nawet kolesiowi psa sie niechciało wyprowadzać bo był zajęty graniem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.