Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: !!Jump Super Stars!!
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
Tenchi
Powiem tylko tyle:
27 anime
150 postaci
27 mang! [nie wiem czy jakiś wyciętych historii - ale kazde anime powinno miec swój odcinek right?]

Jump Super Stars to wspaniała bijatyka, w której to wreszcie będziemy mogli się przekonać, czy Naruto pokonałby Goku, Bobobo Kenshina, a Don Patch, Hatake Kakashiego tongue.gif - Co myślicie o tej grze? Prawdopodobnie ukarze się tylko w Japonii - ale juz 4 sierpnia będzie możliwy download dema! Mimo wszystko - nawet jak nie będzie tej gry w europie/USA - ściągnę Ją z Japonii - to dla Ciebie Bobobo *________* ;p
szczurek
Narazie jest naprawde dobrze oceniana przez skośnookich więc mysle, że mozliwość wypuszczenia JSS poza Japonią jest bardzo duża. I bardzo dobrze, massive beatem-up to świetna zabawa. I miejmy nadzieje, że gra będzie troche dłuższa niż standardowi przedstawiciele tego gatunku tongue.gif
..::XMANiAK::..
uwielbiam gry ala SMASH BROTHERS !! Nawet jakis tam Digimon na X [na dodatek JAP smile.gif] przyciagnal mnie na kilkanascie h a postacie wcale mi nie przeszkadzaly smile.gif

z checia bym zagral w ta gre smile.gif
Szczypior
SUUUUUPER happy.gif

Wreszcie pokaze sie jakas ciekawsza gra na DeSke. Te wstawki komiksowe na jednym z ekranikow sa super. Ale jak znam zycie pokaze sie tylko w Japonii icon_evil.gif
Tenchi
Jump SuperStars, Nintendogs, ElectroPlankton and more are discussed today.

please tell me if there is a chance that JUMP superstars will come to the states. If not, how hard will it be to play if it is imported

david

Jump Superstars is what's considered a "licensing nightmare." Not only does it require an enormous amount of translation due to its manga presentation, but it features characters that are handled by many different distributors in the US. Unless someone bold enough and with the bankroll takes on the project to centralize the localization and licensing process, I honestly don't think any North American publisher going to snag this one for a US release. And we don't even know if the game's good enough to bring over, either. It's not out yet in Japan.

-- Craig
... cóż.. pozostaje nam tylko mieć nadzieje tongue.gif
szczurek
tak jak mówiłem, Japończycy totalnie oszaleli na punktcie JSS

http://www.swiatnintendo.pl/index.php?p=newsy&id=1772

moim zdaniem premiera anglojęzyczna jest coraz bardziej prawdopodobna biggrin.gif
ironspider
całkiem prawdopodobne...Ale nie chce mi sie czekać!! Import import import!! I będe zadowolony biggrin.gif
Mani
To aktualnie jedyna gra która sprawia ze jeszcze nie opyliłem mojego DSa i ciągle na nią czekam...jeśli nie ukaże sie w aglojęzycznej wersji to cóż ... IMPORT.
szczurek
Raczej mozecie przestac czekac i spokojnie importowac. W KKW juz dawno temu wyszedl sequel [z mozliwoscia gry po necie!] i mysle, ze kazdy kto chcial kupic JSS powinnien sie nim zainteresowac...
naruto1991
Bumtururu sratararam!!!!

Skromnie się pochwalę, ale grałem już w w/w gierkętongue.gif!!!

Przy włączeniu pojawia się logo Jumpa po którym możemy rysowaćsmile.gif (Fajny bajerek, ale do nitschego nie przydatny). Dalej mamy:

*Tryb przygodowy (jak zawsze wprwadzają nas w meandry rozgrywki..wink.gif
*Multiplayer (możemy pociapać z koomplep i przez sieć)
*Walka z konsolką (to jak nie mamy co robić)

Sam Gameplay przedstawia się dość fajnie...

X-em: Prujemy najsilniejszy cios
A: skatschemy
B i Y jak i innymi "tscheszemy koombosy"

No a reszta jak w standardowych bijatykach, klimacik giery fajny. No bo, który fan mangi nie chciałby potłuc się Np. Naruto vs Son Goku.

Pozdro

Mirek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.