Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Stron: 1, 2
Kame
CYTAT(TasTer @ 11 02 2007, 16:11) *
CYTAT(maDeNTi @ 7 02 2007, 15:21) *

Tak znalazłem to niedługo po tym jak nabazgrałem tego posta icon_twisted.gif ale nikt na niego nie odpisywał wiec go zostawiłem, a tak przy okazji to czy w tej grze jest możliwość tworzenia własnej postaci ? bo słyszałem że tak a ja mam japońską wersje i za nic w świecie nie mogę połapać się w tych Krzakach xD.

Nie można tworzyć wizualnie nowych zawodników. Mozna jedynie tym co są dawać przedmioty o czym pisałem wyżej.
Kod na ssj4 Goku lv.160 (bez spacji wpisujemy) cool.gif
MZSb eXb@ buOq Gt#L IWxs #Lsa ?cdL Zmyl

Ktoś wie co odblokowuje się jak konsola wykryje save z 1 części Tenkaichi? huh.gif

Znasz inne kody do postaci?
TasTer
Podałem kod do postaci stworzonej przezemnie, z racji, że przez jakiś czas nie będę mieć konsoli nie mam możliwości podania innych kodów.

Upraszczając - chwilowo nie.
Iron
DB Tenkaichi 2 jest dość ciekawą mordo-klepką i można się przy niej fajnie pobawić w przerwach pomiędzy Tekkenem czy Soul Calibur. Grą się fajnie, ciekawe akcje i szkoda tylko że specjale zabierają tak dużo energii ale przynajmniej walki są dłuższe niż w jedynce co cieszy michę smile.gif oczywiści gra nie jest zbalansowana bo taki gogeta to kat świata którego ciężko ugryźć ale i tak gra się przyjemnie.

Nie wiem czy wszyscy mieli 100% i wszystkie postacie spis znajduje się tu http://ajo.pl/konsole/119381-dragon-ball-z...-tenkaichi.html

Ps. Kolesie maja tymczasowy problem z serwerem nie wiem kiedy będzie ok ...
FliQ
Gogeta to jest jedna z tych postaci które bardzo łatwo mozna rozpracować mi najlepiej sie gra sc17
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.