Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Golf
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
laput
Witam w temacie o golfie!

Co sadzicie o tym, jakze widowiskowym i trudnym, sporcie?
Jakie pola golfowe sa Waszymi ulubionymi? Jacy golfisci snia Wam sie po nocach?
Wyrazajcie swoje zdanie kulturalnie!

Moim ulubionym golfista jest nie kto inny jak Tiger Woods. Tych umiejetnosci ktore on posiada nie da sie opisac, to co wyprawia z kijem jest niewiarygodne.

Zapraszam do ciekawej dyskusji...
Szczegolnie licze na wspanialy wklad SUMO do tego tematu, gdyz wiem, ze on jest fanem golfa; czyz nie, SUMO?
SUMO
QUOTE(Tumeg @ 27 07 2005, 17:54)
Jakie pola golfowe sa Waszymi ulubionymi?
moje ulubione to te u mnie w mieście w Siemianowicach Śląskich - ulubione bo jedyna na jakim byłem hahaha.gif jak przy(pipi) za mocno to mozesz zaliczyć czyjeś okno (po lewej) albo wysypisko śmieci (po prawej) hahaha.gif i płacisz 10 złotych za piłeczke dry.gif

Jacy golfisci snia Wam sie po nocach?
Wyrazajcie swoje zdanie kulturalnie!
okej to lepiej będę milczeć hahaha.gif

Zapraszam do ciekawej dyskusji...
Szczegolnie licze na wspanialy wklad SUMO do tego tematu, gdyz wiem, ze on jest fanem golfa; czyz nie, SUMO?
huh.gif fakt jestem fanem... Volkswagena Golfa i mam nawet jeden sweterek golfowy blush.gif happy.gif ale bez przesady ja się na tym sporcie nie znam - to sport dla snobów i starych dziadków tongue.gif
btw. mam w domu trzy piłeczki golfowe - zaje... pożyczyłem a jak closedeyes.gif
Siara_iwj
...czasem oglądnę, kiedys miałem Actua Golf 2...tyle mojego związku z ta dyscypliną, ale respekt dla zawodników, bo to cholernie precyzyjna sprawa...
iaikO
Kiedyś na polsacie sport ogladałem ze 7 godzin non stop o_O relacje z turnieju w szkocji. Ten sport wciąga jak żaden inny! Co prawda począdki są ciężkie, ale po kilku chwilach wszystko zaskakuje:) Imho Tiger juz sie kończy, teraz nadchodzi Andy Garcia excl.gif
laput
iaieczkO, czy to byl ten turniej, ktory sie odbyl w tym miesiacu w Szkocji, British Open?
Mimo wszystko, chwala Polsatowi za transmisje turniejow z cyklu British Open (juz od paru ladnych lat to robia)

Może masz rację mówiąc, że Tiger się kończy, aczkolwiek nie chciałbym by tak bylo.
Andy Garcia wyrasta na czolowego zawodnika, ale jeszcze troche czasu minie nim nabierze doswiadczenia (on jest dosyc mlody jak na golf).
Ciekawe kiedy Vijay Singh odzyska swoja dawna forme.
iaikO
O zeszłoroczny British Open mi chodzi(wygrał wtedy Hamilton po pieknej walce z Elsem) Wtedy przez to maniakalnie zacząłem się interesować golfem, ale jakoś mi przeszło(może przez fakt, że wyłączyli mi Polsat Sport mellow.gif )
laput
Zgadzam sie; ta dogrywka pomiedzy Elsem, a Hamiltonem pokazala w czym tkwi kunszt golfa.

Hmm... w takim razie teraz sobie zbyt wiele nie poogladasz. Jedynie Eurosport (z polskiej telewizji) costam dziala- w srody zwykle leci wieczor golfowy.

Jesli chodzi o mnie, to taki potezny boom zwiazany z golfem nadszedl 2 lata temu (tez British Open), gdy po raz pierwszy widzialem te zawody od poczatku do konca (wygral wtedy Ben Curtis).

A co sadzicie o mieszaniu golfa zenskiego z meskim?
Cris
Pierwszy raz spróbowałem w to zagrać niedawno na jednym z angielskich pól golfowych.
Strasznie ciężka sprawa...tym bardziej , że nikt mi nie wytłumaczył jak ustawić się do piłki , jakie ruchy wykonywać itp.
No ale poszczycić się mogę tym ,że kilka piłek posłałem na kilkadziesiąt yardów smile.gif
Ciekawy sport.
przema
według mnie jest to sport, wybitnie nie do oglądania. W golfa trzeba grać. Mam na osiedlu miłośników, tego sportu, którzy posiadają sprzęcik i czasem z nimi chodzę na zieloną trawkę, ale idzie mi to jak krew z nosa biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.