Ja chyba skuszę się na jakas strategie (AW?) Poza tym coraz bardziej przekonuje sie do super Mario 64 (grm na emulatorze N64 i wciaga nielicho; Zelda:Ocarina of Time też DSowi by sie przydala). Drodzy userzy, w ogóle planuję kupno NDS Lite - możęcie polecić mi jakiś dobry sklep?
Jak masz w mieście Empik to możesz tam spróbować. Już wcześniej na forum pisałam że tam kupiłam...bo jest promocja - 20% na towary których nie ma na półce więc zamiast 630 było 530.
Myślę ostatnio o zakupie fajnych puzzli na DS. Gry którą bedę mógł się bawić godzinami. Coś idealnego na dłuższe posiedzenia, jak i krótką rundkę w podróży. Do głowy przychodzą mi dwa tytuły. Meteos rzecz jasna oraz Puzzle Quest: Challenge of the Warlords. O Meteos sporo czytałem i wydaje się być solidnym tytułem, ale bardzo intryguje mnie Puzzle Quest. Ograł ktoś już ten tytuł? Co polecacie?
I po drugie:
Co sądzicie o Castlevania: Portrait of Ruin? Przy Dawn of Sorrow spędziłem kilkadziesiąt godzin, według mnie jedna z najlepszych gier na DS. Ale czy PoR nie jest zbyt wtórna? Nie chce płacic za mission pack. Warto?
WArto. Zrezygnowano z systemu dusz i wprowadzono 2 postacie. gameplay taki sam.
Ja kupię/ściągnę Phoenix Wright 3, nowa Zelda i Meteroid Prime
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.