Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaką gre na DSa planujesz kupic?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo DS
Stron: 1, 2
loki777
Co kupujesz na NDS- excl.gif a?
..::XMANiAK::..
Metroida- moj ulubiony gatunek FPP dlatego go wezme, reszta jest krota [wario, rub, yoshi] lub mi sie nie podoba [sims, dogs]
Szczypior
Ja bralbym Mario DS albo NFS:U2. Najlepiej sie prezentuja.
Tori
Mariana, bo niewiele czasu z nim spędziłem na N64.
Tenchi
A dlaczego nie ma w ankiecie Advance Wars: DS? Osobiście wachałbym się między Metroidem a Advance Wars - Mariana już mam i jest naprawde fajny, a mizianie stylusem piesków po tyłkach jakoś mnie nie rusza [Nintendogs tongue.gif]
loki777
sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif Faktycznie zapomniałem wpisać Advance wars
Sarge
Jako że mam w planach zakup DS'a, to w komplecie zamierzam zakupić Metroida i zapewne tez Nintendogs happy.gif

Swoją drogą to trzeba by nieco przemodelować ten temat... Zmienić jego nazwę na coś w stylu "Jaką grę na NDS-a planujesz kupić?", usunąć ankietę i tym samym topic będzie bardziej uniwersalny i użyteczny na przyszłość wink.gif .
erix
Na pewno Metroida ( bedzie w końcu ten online czy nie question.gif)
Quby
Hmm... No napewno bedzie to Advance Wars Dual Strike i Metroid wink.gif
Link-in
Castlevanię: Dawn of Sorrow. Czekam na nią równie niecierpliwie co na Zeldę:TP. No i jeszcze Advance Wars.
Tori
Po Nintendogsach w ramach oczekiwania na Mario kart zaserwuję sobie Mario 64, do MK zostało sporo ponad miesiąc, zaś na allegro mario 64 można łyknąć za 80 złotych. Daje radę!
Jędrek
Kolejna gra bedzie Marian Karciarz wink.gif Aka Mario Kart.
sterna
Castlevania i Mario Kard
Tytek
Nintendogs
Age of EMpires jak bedzie lub jakis menadzerek pilkarski
..::XMANiAK::..
Castlevania-podobala mi sie SOA na GBA wiec chetnie lykne dobrej cenie wersje Dsowa smile.gif tylko musze czekac az sie pojawi na allegro smile.gif
Link-in
Teraz czekam na Metroida, Mario karta i jakiegoś dobrego RPGa. No i oczywiście Mario&Luigi- to podstawa.
Catalina
oczywiscie nintendogs, a takze Super Mario 64. Planowalam kupic Another Code, ale psx extreme przeczytalam ze gra jest latwa i krotka, i ze po 2 przejsciach trafi na polke. nie zamierzam wiec marnowac pieniedzy!!! tongue.gif
miki
Ania - Another Code to świetna gra, jak nie chcesz marnowac pieniędzy to możesz kupic używaną na allegro i jak przejdziesz to możesz wtedy ją sprzedać.

W najbliższej przyszłości na pewno kupie Metroida i Animal Crossing, może Castlevanie i Mario Karta.
Na razie gram min. w Advance Wars DS - naprawde świetna gra i właśnie ją polecam tym którzy jeszcze jej nie mają i zastanawiają się co kupić.
Sarge
Obecnie poluję na Super Mario 64 DS - jak ktoś ma na zbyciu używaną do 70zł, walić na priv icon_twisted.gif
n-name
Ja chciałbym Mario Karta, Another Code, Fife no i może Animal Crossing
shugo
Nintendogs tongue.gif
Adamosis
Na początek myślałem o jakiejs scigałce, Mario Kart troche drogawy, albo NFS:U2
ale raczej kupie Mario 64 DS bo słyszałem ze jest swietna
sonyq
Ja kupuje na pewno animal crossing bo to bedzie killer na wifi jak zreszta takze metroid. Nie wiem jak im wypadnie advance wars ale jak dobrze i bedzie opcja WIFI to tez kupie:-)
szczurek
sonyq: Advance Wars jest świetny, ale nie ma opcji WI-FI [wyszedł jeszcze przed uruchomieniem serwisu]

Ja obecnie ostrze sobie zęby na Phoenix Wright albo na Animal Crossing. Obydwa ciężko spotkać w rozsądnej cenie confused.gif
Ryo-San
totalny priorytet to Metroid Prime Hunters...nastepnie Metroid Prime Pinball i Meteos..ale najpierw to czekam az Ninny wpakuje obiecane 700 tys sztuk Lajcikow do Japan - moze ceny jako tako sie unormuja..
Dragoov
1. Animal Crosing : WW
2. Marian Kart DS
3. Metroid
4. Nintendogs
5. Advence Wars : DS
6. New Super Marian Bros.
GoletZ
Planuje kupić Children of Mana jak tylko sić pojawi w normalnej wersji językowej icon_twisted.gif
SnideSoldier
1. Metroid
2. Marian Kart DS
3. Nintendogs
4. New Super Mario Bros
5. Advence Wars : DS

happy.gif

zapomniałem jeszcze trauma center happy.gif
tomba
MarioKart DS bo ponoć dobry a chciałbym jakieś wyścigi na mojego lajta ;]
ale na razie kase zbieram..
Suikoden
Osu! Tatakae Quendan - juz do mnie leci
Skarabeus
Niedługo będę chciał qpić sobie NDS i najprawdopodobniej wraz z nim qpie sobie animal crossing i metroida (a jak starczy kasy to napewno któregoś mariana wink.gif
FeelTheGame
Ja juz wyboru dokonalem i zakupilem New Super Mario Bros. Nastepnym tytulem jaki zakupie bedzie albo Mario Kart albo Metroid (nie DEMO smile.gif)
Sarge
Na dniach powinienem upolować wreszcie New Super Mario Bros. po czym będę czekał na premierę FFIII w USA i od razu biorę importa icon_twisted.gif .
Tori
Wyczekuję na horyzoncie Finala 3.
perla
Mam pytanko. Mialem kupic psp ale ze coraz czesciej zdarza mi sie czytac niepokojace informacje na temat sprzedazy malej czarnulki, wiec powoli zaczynam myslec o DS. Jakie RPGi wyszly badz wychodza ( wiem jedynie o finalu 3) na DSa i czy godne sa uwagi. Hehe i nie zebym offtopowal, ale moze ktos mi wytlumaczy racjonalnie, ktora z konsolek bardziej zasluguje na kupno w tym momencie;)?/
ogqozo
Dla mnie liczy się tylko Mistwalker, który na razie wspiera DS-a - w pierwszej połowie 2007 w Japonii ukaże się tactical-RPG pt. ASH. Zresztą, zobacz ten temat:

http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=42496

Jest tam wiele wymienianych.

Która bardziej zasługuje na kupno? Kwestia gustu. Ale jeśli masz PS2, to raczej DS.
jurget
Castlevanie wszystkie kupię, które się ukażą.
Aem
RE : DS
New Super Mario Bros
A29
Animal Crossing
Trauma Center: Under The Knife
Another Code

Te najbardziej happy.gif
Tori
NFS:Carbon
STIVI
Castelvanie by kupił i chętnie bym kupił każdą grę z Digimonami ( i tak żadna w europie nie wyjdzie...), Residenta napewno kupię bo granie w niego na super cardzie godzi w moje uczucia ;p

a mozę super carda cf ktoś chce zakupić ?? bo ja mam na sprzedaż tongue.gif
Liquid Snake
Ja też Castlevanie, do tego New Super Mario Bros i Final Fantasy III nie wiem czy juz jest albo czy będzie ale Brain Age też muszę mieć.
Gotan
Zamierzam kupić:Mario Kart DS,Pohenixa Wrighta i czekam na nową Zeldę smile.gif
marcin_N
Jako że dopiero od niedawna jestem posiadaczem DSa zamierzam kupić do niego w pierwszej kolejności takie must have jak Metroid Prime Hunters, Mario 64, Mario Kart, Resident Evil oraz FFIII rolleyes.gif
Grabol
bawie sie tym sprzetem od niedawna ale to co mi sie na prawde w nds podoba to innowacyjne sterowanie dlatego zamierzam kupic elite beat agents i phoenix wright

teraz gierze w trauma center i musze przyznac ze ta gra rzadzi - polecam kazdemu
Cohonez
Witam

Planuję w tym roku, jeśli kasa pozwoli, zakupić:
-Nintendo DS Lite
-The Legend of Zelda: Phantom Hourglass (trailer jak na mnie zachęcający : http://www.youtube.com/watch?v=0w1Z6U9zdvo )
-Super Mario 64
-ewentualnie Trauma Center i jakaś strategia

Bardzo, ale to bardzo chciałbym położyć łapy na Zelda:Ocarina of Time w wersji na NDS - kiedyś czytałem, że powstanie takiej konwersji nie byłoby problemem dla twórców. Wie ktoś coś więcej?
C1REX
Dwie nowe Castlevanie. Obie znajdują się w top10 najwyżej ocenionych gier na DS.
lalQr
Dla mnie Mario 64 DS i bez gadania. Uwielbiam platwormerki a ta wyymiata. Wspaniały sequel tongue.gif

Co do innych to zainteresowało mnie Nintendogs. Na Horsez, Dogz i Catz nawet nie patrzę.
Z samochodówek to chyba NFSC: OtC lub NFSMW. Mario kart tak troche debilnie dla mni wygląda biggrin.gif
Chciałbym jeszcze kupić Pheonix Wright Ace Attorney: Justice for All. Pokochałem tę serię grając u kolegi.
Ehhh ale jak na razie musze sie zadowolic metroidem i Age of empires biggrin.gif

Ahh i jeszcze Zelda Phantom Hourglass ! kocham Zeldę ! no i oczywiście Dragon Quest IX
krystian0123
Ja se chciabym kupic FF IIII, Harvrst Moona , Dragon Questa IX i Zelde Phantom Hourglass smile.gif i New Super Mario Bross smile.gif
Grabol
co do mario to nie radze: krótka, łatwa - zabawa na 2 wieczory! no chyba ze jesteś fanem hydraulika?!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.