Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Co sądzisz o dostępności kieszonsolek w Polsce?
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy
loki777
Może zobaczy to Lukas toys i coś z tego wyniknie he he .
Berion
Jak dla mnie jest zadowalająca (przynajmniej w stolicy). Nigdynie miałem problemu ze znalezieniem sprzetu (gorzej już z fachową obsługą).
Szczypior
W moim miescie (24 tys.) nie ma nigdzie NDS ani GBA, o PSP nawet nie wposminajac tongue.gif Co najwyzej w komisie czasem cos bedzie, ale i tak niezby zadowalajace.
MarcineK
u mnie jest pare sklepów można dostać dosłownie wszystko smile.gif
canabis
ogólnie w Polsce jest w miare spoko,
ja mieszkam w średnim mieście i o psp nie słyszeli, tak samo jak nds.
ale game boya advenca można kupić smile.gif
... niestety tylko w jednym sklepie ale gier na niego już nie wink.gif
Mikes
Zależy a którą chodzi dry.gif we Wrocku na PSP można dostać prawie wszystko DS'a widziałem tylko raz
Greahtor
gdyby nie czeladzkie M1 i ichni MediaMarkt to zapewne sosnowiczanie (w tym ja) kieszonki widzieliby tylko na allegro bądź w czasopismach. w ostateczności zostaje jeszcze Empik (i ich jedna konsola i dwie gry) bądź jakiś hiper ale tam nie uświadczymy nic prócz PSP (widać NDS nie jest już "modny")
Aem
U mnie w raczej średniej wielkości w skali dziur czy Brzeg sklepu żadnego ma, ale w skali całej Polsce jest w sumie oki.
Saunter
W Zielonej Górze kieszonki są wystawiane w Empiku, także kupić mogę na luzie. W marketach są nawet standy z PSP!
MasterOD
Widzę że dawno był założony ten temat (bardzo dawno) ale wypowiedzieć się nie zaszkodzi:) może coś się odświeży...

Poniewaz sytuacja w polsce trochę się od roku zmieniła dostępnosć "kieszonek" (?!) jest duża. Znajdują się one w każdym sklepie elektonicznym (no prawie...) i w warszawie niema NAJMNIEJSZEGO problemu ze znalezieniem konsolek, obsługi która isę na tym zna jak i sprzętu. Niektóre sklepy robią oddzielne stoiska poświęcone danej konsolce (np.: w EMPIKU w ARKADII jest stoisko poświęcone PSP... fachowa obsługa sprzęt, gry i same konsolki).
Myślę że zagłosowanie na DUŻA było trafną decyzją...

Jak widać świat idzie do przodu... a ceny nie malejąconfused.gif
Dark koki
Z dostępnością kieszonsolek nie jest źle, gorzej z grami. Mówię tu o NDS, bo posiadacze PSP nie mają na co narzekać. Jak dobrze że nie ma blokady regionalnej cool.gif
ArriS
Ja mieszkam w małym mieście nie daleko Olsztyna. W mojej mieścinie o PSP czy NDS raczej mało kto słyszał, ale w Olsztynie do PSP mogę dostać praktycznie wszystko(konsolkę, gry, gadżety).
Fisto
Są w Polsce łatwo dostępne, acz nie w takiej cenie, która by większość zadowalała tongue.gif
C1REX
Same konsolki łatwo dostać. Tylko co z tego, jak gier nie ma?

Właśnie z powodu braku gier, głównie na NDS, która jest przecież najpopularnijszą przenośną konsolą na świecie, wystawiłem niską ocenę.
baniek
W moim miescie jest slaba dostepnosc o ndsie chyba nikt nie slyszal a psp jest tylko base pack i jedna gra !!
Sagat
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
lalQr
Z kupnem nie miałem problemu ale znaleźć w tym kraju kogoś z dsem i gierkami do wifi combatów to masakra. We Wrocku znam 2 osoby z dsami.
the_m
handhelda mozna znalezc bez problemu. To samoo jezeli chodzi o gry (PSP)
tomsecret1993
Wg. mnie:
- DS- znikoma
- psp- średnia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.