Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Uwaga oszuści ! - nie rób z nimi interesów
Forum PSX Extreme > Platforma > Pchli targ
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Hubi.
To prawie napewno przekret. Niby jakies 2 osoby kupuja, z tego jedna ma zero komentarzy, a inna wystawila 6minut po zakupie pozytywa, ze niby wszystko z konsola w porzadku.
banny
to tak an zachete, beirzesz paru kumpli i kupujesz ;]

gorzej z prowizja od sprzedazy dla tego typka hehehe ;]
Bojan_Zaw
Aukcja numer 216776788 została usunięta przez pracownika Allegro.

Czyli oszust xD
Hubi.
moze przez ten komentarz wlasnie
konstant
Nie radze robic interesow z typem o nicku POSNANIAK.

CYTAT(konstant)
Zaklepalem sobie u niego NG:S, bylem pewny zakupu.
Z typem nie ma w ogole kontaktu, jak wpadnie na gg to jest swieto.
Gosc kazal mi podac adres do wysylki za pobraniem.
Ja sie chcialem dowiedziec wiecej szczegolow, wiec pytalem ile bedzie lacznie z wysylka itp..
Typ sie nie odzywal, pytalem sie go kilka razy, nic, zero odzewu.
na nastepny dzien wysyla mi wiadomosc, ze NG:S kupil ktos inny, bez zadnych podchodow, sprawdzania pewnosci zrodla itd.
Niepowazny gosc.
kempa
Underdog http://www.psxextreme.info/underdog-m25489.html - Szymon Mitulski (podaje imie i nazwisko, bo koles kombinuje zmieniajac sobie konta)
generalnie jakikolwiek kontakt z tym człowiekiem to strata czasu. próba przeprowadzenia jakiejkolwiek transakcji, to strata nie tylko czasu, ale i pieniedzy.

w sumie sam jestem sobie winien, bo nie potrzebnie zaufałem typowi, którego nie znam i nadałęm paczke za pobraniem, która przelezała na poczcie 2 tyognie (w tym czasie otrzymałem kilka wiadomosci, ze lada dzien odbierze paczke i wpłaci pieniadze). po terminie dostałem wiadomosc, ze niestety nie mogł tego zrobic, ale na bank zwróci mi kase za przesyłke. paczka wróciła do mnie, zapłąciłem za przesyłke zwrotna no i czekam... i czytam smieszne tłumaczenia zwłoki zwrotu naleznej mi kwoty. na szczescie duzo kasy nie straciłęm, ino wysłałem paczke do Ostrowca Swietokrzyskiego i z powrotem do siebie, ale przestrzegam wszystkich przed jakimikolwiek interesami z Szymonem Mitulskim, czy to tutaj na forum, czy gdziekolwiek indziej.

dziekuje za uwage.
Sebas
Wybaczcie proszę ze zaofftopuje ale mógłby mi ktoś powiedzieć ile zwykle sie czeka aż na moim koncie znajda sie pieniądze za paczkę która wysłałem za pobraniem(licząc od dnia odbioru)? Po jakim czasie mam sie martwić tongue.gif?
Bojan_Zaw
Jeśli na konto to 2-3 dni.
Mithos
CYTAT(Sebas @ 27 07 2007, 00:22) *
Wybaczcie proszę ze zaofftopuje ale mógłby mi ktoś powiedzieć ile zwykle sie czeka aż na moim koncie znajda sie pieniądze za paczkę która wysłałem za pobraniem(licząc od dnia odbioru)? Po jakim czasie mam sie martwić tongue.gif?

Ja kiedys nie dostalem przez kilkanscie dni. I musialem skladac reklamacje.
cichy_
xbox360fan

Krzysztof Grudziński
Stabłowicka 30
54-058 Wrocław
krzysiek_grudzinski@amorki.pl
501294789

Ostrzegam przed typ typem. W aukcji wyraźnie piszę, że jest możliwość wpłaty na konto, a później się bez szczelnie wypiera, że nic takiego nie było i nie ma konto w banku. Dodatkowo znacznie zawyża koszt wysyłki. Bo za pobraniem priorytetem kosztuje 13zł, a u niego dziwnym trafem wynosi ona 21zł. Wysyła towar bez zgody (w sumie głupio zrobiłem bo mogłem nie odebrać, ale mówi się trudno). Na koniec chciałbym dodać, że towar jest nie zgodny z opisem. Miał być nowy, a dostałem używany i z widocznymi śladami eksploatacji. Szkoda słów na takich ludzi. Ostrzegam!
dx36
CYTAT(CichyBob @ 6 08 2007, 12:36) *
xbox360fan

Krzysztof Grudziński
Stabłowicka 30
54-058 Wrocław
501294789

Ostrzegam przed typ typem. W aukcji wyraźnie piszę, że jest możliwość wpłaty na konto, a później się bez szczelnie wypiera, że nic takiego nie było i nie ma konto w banku. Dodatkowo znacznie zawyża koszt wysyłki. Bo za pobraniem priorytetem kosztuje 13zł, a u niego dziwnym trafem wynosi ona 21zł. Wysyła towar bez zgody (w sumie głupio zrobiłem bo mogłem nie odebrać, ale mówi się trudno). Na koniec chciałbym dodać, że towar jest nie zgodny z opisem. Miał być nowy, a dostałem używany i z widocznymi śladami eksploatacji. Szkoda słów na takich ludzi. Ostrzegam!

Widziałem ta aukcję wylicytowałeś u niego faceplate na ktorego polowałem tongue.gif
cichy_
Tak, zgadza się.

Wystawiłem dziś typowi negatywa. I co? Dostałem go również smile.gif Cytuję: "negatyw za negatywa?? nie z kad ze czlowiek jakis dziwny kontakt beznadziejny".

Dodam tylko, że kontaktowałem się z nim około 10 razy, ale wszystko na marne.
spn_sosnowiec
edit
banny
Sprawa wyglada tak:

zakupilem tydzien temu ps2:
http://www.allegro.pl/item228891998_playst...ken_5_bcm_.html

dzis konsola doszła, odpalam tego tekkena i NIC
nei działa :|
Innych gier nie mam by sprawdzić.
Plyta tekkena jest dosyć porysowana, ale powinna działać na sprzecie ' bardzo dobrym technicznie' confused.gif

jestem załamany, jakis pech mnie przesladuje chyba :|
Co mogę uczynić by dostać swoje peiniadze spowrotem?

wysłałem już mejla do gostka, ze chce zwrotu, jak nie to powiadomie allegro lub policje, oczywiscie wszystko w formie grzecznosciowej ;]

Pomocy!
Glownie chciałbym znać opinie 'fachowców' Mithos lub Michaelis doradzcie cos confused.gif
MichAelis
Mozesz sprawdzic czy czyta filmy? Albo plyte z muzyka wrzuc, po prostu moze miec DVD padniete. Nie martw sie koles nie wyglada na oszusta. Napisales maila zobaczysz jak sie do niego ustosunkuje.
Druga rzecz jest taka ze allegro zwraca kase w takim i podobnych przypadkach(bodajrze zwiekszyli kwote nawet do 500 zł), wiec jak koles nie bedzie chcial wspolpracowac to idziesz na komende zglaszasz taka a taka niezgodnosc i za jakis "czas" kase masz z powrotem, wiec jestes w pelni bezpieczny.

EDIT
http://www.allegro.pl/country_pages/1/0/sc/?page=1&sub=5
banny
o super, dzieki za info.
hm film z dvd odpalila, film nowy, orginalny.

no ale kurde jak ta konsola mi swiruje z grami to jej nie chce :|

jeszcze raz dzieki ,ten link cos czuje ze sie przyda.

ale ten 'jakis czas' co pisales mnie martwi, zeby to nei dluzylo sie w pare miechow >.<
MichAelis
Sprobuj jeszcze z inna gra i jak nie to napisz ze chcesz zwrot kasy.
Bojan_Zaw
Filmy konsolka lajtowo odtworzy, gorzej z grami. Miałem tak też kiedyś. Bardzo słaby laser był. Działały tylko filmy i muzyka, gry niestety nie confused.gif Rozregulowany laser musi być, a więc zwrotu bym zażądał.
banny
skombinowałem 2 inne płyty: działaja

teraz jestem w kropce, zostać przy konsoli z dobrym/dostatecznym laserem i slabym padem czy ja reklamowac:/
moge wogole to zrobic??

ja to mam szczescie -_-'
Bojan_Zaw
Jeżeli w aukcji było, że laser w bdb stanie, a 1 płytka ci nie chodziła, to zwróć.
SiuSiu
nie radzę kupować nic od kate_austen2 z allegro - koleś/dziewczyna sprzedaje kopie zapasowe gier, w opisach nic o tym nie wspomina, pisze jedynie, że pudełko jest nieoryginalne:
http://allegro.pl/show_user.php?uid=7772655
Tytek
CYTAT(SiuSiu @ 7 09 2007, 20:34) *
nie radzę kupować nic od kate_austen2 z allegro - koleś/dziewczyna sprzedaje kopie zapasowe gier, w opisach nic o tym nie wspomina, pisze jedynie, że pudełko jest nieoryginalne:
http://allegro.pl/show_user.php?uid=7772655

OMG! Co za koleś! Przeczytajcie sobie tylko czerwone litery w opisach aukcji
Bojan_Zaw
O LOL! Gra skopiowana xD Ludzie są głupi dry.gif

Zgłosiłem to happy.gif
Owiec
Ja juz raz zglosilem jakis tydzien temu ,widac dalej sie bawi.
ashka
CYTAT(MasterShake @ 15 05 2007, 17:26) *
master_PL - zdecydowanie odradzam z nim jakiekolwiek interesy, 3 tydzień czekam na gre, twierdzi ze nie ma zadnego potwierdzenia wysylki a mial wyslac priorytetem poleconym. Oczywiscie tego nie zrobil bo szkoda mu bylo pieniedzy na wysylke a teraz biedactwo nie ma czasu pofatygowac sie na poczte cokolwiek wyjasnic. Jak dla mnie - trzymac sie od typa z daleka

Miałam te same jazdy z master_pl, w końcu - po miesiącu z hakiem - gra doszła, ale ja już z tym panem handlować nie będę, bo to niepoważne było.

Za to teraz zmuszona jestem wystawić minus użytkownikowi mucika, którego gry w opisie mają stan bardzo dobry, w realu wiszą gdzieś między dostatecznym a dobrym. Boli mnie to podwójnie, bo
a) zapłaciłam za coś w stanie bardzo dobrym, a dostałam coś innego
b) plakat do GTA jest w stanie nienadającym się do zastosowania jako plakat confused.gif
We Frequency, w tutorialu, siada mi dźwięk, o czym użytkownik też nie był w stanie mnie poinformować.

Użytkownik odezwał się, jak zagroziłam minusem, a potem cisza. Won na drzewo, a nie handlować.

icon_chainsaw.gif
Stachu
Uwaga, tez na przesyłki zagraniczne na allegro.

Goscie oferują kosmiczne ceny za Twoj towar , najczesciej przeysłki do Nigerii. To tam maja internet w ogole?

Di
To są chyba boty. Ja dostałem tego typu mail jakiś rok temu.
Stachu
Nie boty, no chyba ze jestem do tyłu i przegapiłem ten ogromny skok w rozwoju sztucznej inteligencji.

Typ pisze po angielsku, ze spieszy mu sie i chce od Ciebie paczke po czym wyslyła Ci pieniadze zaraz po wypłacie.

No to mu odpisałem, ze ma tu konto i jak wpłaci to mu wysle. Odpisał, ze nie rozumie polskiego. Potem natrafiłem na temat na forum allegro o oszustach z nigerii co dziali na ebay swiatowym. Gosc mi dpisał, ze poprosi jesczze raz o odpowiedz po angielsku. No to odpisałem 'jour mama is (pipi)'...i od tamtej pory zero kontaktu:(
banny
Też miałem podobna sytuację, jak handlowałem psp
Sprzęt wart był maks 300 zł, a typ pisze, że wpłaci 300 euro xd

olałem to.
McDriv3r
Sprzedalem nie jakiemu "mikirux" pada do 360.Wszystko ladnie przebieglo.Dostalem pieniadze byly u mnie na koncie i wyslalem pada.Oczywiscie wystawilem mu plusa bo wywiazal sie ze swojej umowy(ja zreszta tez).Po kilku dniach widze ze nie wystawil mi plusa i prosze zobaczyc ta rozmowe.Ocenzurowalem troche rozmowe.

Ja 19:27:06
nie zapomniales o czyms?
Sprzedalem Mu Pada 19:28:02
?
Ja 19:28:08
o plusie
Sprzedalem Mu Pada 19:29:41
nie mam tu archiwumy, o jaki plus chodzi ?
Ja 19:29:48
za pada
Sprzedalem Mu Pada 19:30:41
przeciez pytalem czy wystawic ci plusa napisales ze nie trzeba
Ja 19:30:49
jak k***a nie trzeba
Ja 19:30:53
co ty teraz pi***lisz
Sprzedalem Mu Pada 17:37:09
(pipi)j pajacu
Ja 19:46:20
glosze to na forum
Ja 19:46:46
z anulowaniem plusem

NIGDY mu nie napisalem ze nie trzeba plusa.Plus jest zawsze dla obu stron jesli wszystko przebieglo prawidlowo.Mam teraz zrobic?Mi plus nalezy sie z temu gostkowi bym anulowal ale czy mozna tak?Ma ktos jakas rade.?
gaspo
CYTAT(McDriv3r @ 14 09 2007, 19:51) *
Sprzedalem nie jakiemu "mikirux" pada do 360.Wszystko ladnie przebieglo.Dostalem pieniadze byly u mnie na koncie i wyslalem pada.Oczywiscie wystawilem mu plusa bo wywiazal sie ze swojej umowy(ja zreszta tez).Po kilku dniach widze ze nie wystawil mi plusa i prosze zobaczyc ta rozmowe.Ocenzurowalem troche rozmowe.

nie zapomniales o czyms?
?
o plusie
za pada
jak k***a nie trzeba
co ty teraz pi***lisz
(pipi)j pajacu
glosze to na forum
z anulowaniem plusem

NIGDY mu nie napisalem ze nie trzeba plusa.Plus jest zawsze dla obu stron jesli wszystko przebieglo prawidlowo.Mam teraz zrobic?Mi plus nalezy sie z temu gostkowi bym anulowal ale czy mozna tak?Ma ktos jakas rade.?

hmm co ci tak na tym + zalezy (jak masz juz pare + , ludzie cie znaja , kojarza to i tak ci sprzedadza a te + to co w top 10 chcesz byc ?
Bojan_Zaw
Do tego pierwszy zacząłeś kląć - niepotrzebnie confused.gif
McDriv3r
Niechce byc w top 10 20 czy tam 100 tylko sam fakt sie liczy(oprocz mojej bluzgownicy) ze facet chcial wmowic mi cos czego nie powiedzialem.
banny
ale robisz problemy, jak chciałeś plusa to wystarczyło ZROZUMIALE I TREŚCIWIE przypomnieć uprzejmie o tym, a nie, szczerze, to sam by nie skapował o co chodzi hyh.gif
wyluzuj
Stachu
gosc sie pewnie pomyslił, a ty wyskoczyłes z bluzgami

jakby aki lolek wyjechał mi z -kur*wami- na gadu to bym bez niczego negatywa wystawił

Ryo-San
CYTAT(McDriv3r @ 14 09 2007, 19:51) *

nie zapomniales o czyms?
?
o plusie
za pada
jak k***a nie trzeba
co ty teraz pi***lisz
(pipi)j pajacu
glosze to na forum
z anulowaniem plusem

a na przyszlosc uderzaj z takimi problemami na forum filipinki...a za takie prostackie zachowanie na gg koles powinien sprzedac ci bana
McDriv3r
Przyznaje sie bez bolu ze jest w pewnym sensie moj blad ale ile mozna czekac pozatym nie zbluzgalem tylko brzydko napisalem.On mnie obrazil piszac spi****j pajacu.Koniec tematu.Najwyzej nie bede mial plusa a bede mial opinie na forum jako nie uprzejmy gosc.
izon
CYTAT(McDriv3r @ 14 09 2007, 22:10) *
Przyznaje sie bez bolu ze jest w pewnym sensie moj blad ale ile mozna czekac pozatym nie zbluzgalem tylko brzydko napisalem.On mnie obrazil piszac spi****j pajacu.Koniec tematu.Najwyzej nie bede mial plusa a bede mial opinie na forum jako nie uprzejmy gosc.

Kazdy by Ci tak odpowiedzial jakbys wyjechal odrazu z takim tekstem.Koles moze skasowal Twoje gg nie byl pewien kto pisze wiec to ty zrobiles blad i nie miej do nikogo pretensji.
zajman
Odrazu mówie pytam z ciekawości i na przyszłość gdyż robie w pchlim targu coraz więcej tranzakcji--To jest naprawde dla was taka poważna sprawa że się urzywa przekleńst na gg ? Przecież w ich rozmowie to użytkownik 'sprzedałem mu pada' obraził gdzyż w moim odczuciu jest różnica między 'co ty pi..erd....isz?'' a ''spi..e..rda..j pajacu!! '' Nikt nie bierze pod uwage że kolo się zdenerwował bo przeprowadził dobrze tranzakcje ,wystawił plusa i czekał na swojego - nie doczekał się - i nieznam osoby która kiedykolwiek by odmówiła plusa w czymkolwiek dlatego jest to ewidentnie wina sprzedałem mu pada:) bo sobie poleciał w kulki (hu....tongue.gif )
Bartezoo
Pierwszy post tutaj-niestety.
Zamieniłem się z użytkownikiem o nicku art57 za Forze Motosport 2 na x360 za Colin Mcrae:Dirt i jest problem bo paczką doszła do mnie lecz gdy wieczorem miałem włączyć Dirt spojrzalem na płytę i jest ona pęknięta przy scieżc zaraz obok nadruku xbox tak samo jak pudełko przy trzpieniu.Gość twierdzi że to nie jego wina,wierze mu sądze że to przez poczte ktoś musiał solidnie przy,(pipi)ić bo przeszło przez kopertę bombelkową gra raczej nie jest do regeneracji.Powiedzcie co mam robić bo jestem wkurzony i grę w plecy.
Diabeu
CYTAT(ashka @ 14 09 2007, 11:57) *
master_PL - zdecydowanie odradzam z nim jakiekolwiek interesy, 3 tydzień czekam na gre, twierdzi ze nie ma zadnego potwierdzenia wysylki a mial wyslac priorytetem poleconym. Oczywiscie tego nie zrobil bo szkoda mu bylo pieniedzy na wysylke a teraz biedactwo nie ma czasu pofatygowac sie na poczte cokolwiek wyjasnic. Jak dla mnie - trzymac sie od typa z daleka

Miałam te same jazdy z master_pl, w końcu - po miesiącu z hakiem - gra doszła, ale ja już z tym panem handlować nie będę, bo to niepoważne było.

icon_chainsaw.gif

potwierdzam, ponad 2tyg czekałem na przesyłkę - używa GT Rivel PL (w razie czego, wyłapał tu bana ale już 2 razy próbował na nowo)
Bartezoo
Wie ktoś może co mam zrobić z zniszczoną paczką?
easye
Uwazam, ze ktos powinien wyedytowac 1 posta i wkleic nicki tych osob, ktore sa nie powazne - latwiej byloby nie naciac sie na oszusta...

EDIT: - ok w najblizyszm czasie ja to zrobie. ;]
OK - tak jak obiecałem:

Po kolei - NOMINOWANI - kto nominował i krotki opis, badz link do strony w przypadku dluzszej dyskusji:

Rotfliczek, SNi, CzarujacyCzarus-Mithos
: Osoba ta posluguje sie falszywymi danymi osobowymi (falszywe imie + nazwisko + adres). Podaje caly czas ten sam numer konta (Inteligo). Dzieki Mithos koles dostal już 1000 zl grzywny i 190 zl za koszty sadowe.NICE
użytkownik Esgram z allegro.pl-Przemski:odradzam zakup szczególnie poza aukcją
BigG-Cerb: do poczytania na stronie 4
spn_sosnowiec-Yuki: 6 strona
lukas368-weronix:ucieklo mi to gdzies dry.gif
allegry@interia.pl Paweł Jankowski ul.Mickiewicza 5a/7 Ruda Śląska-Jarxxx:bierze kase i nie wysyła gier
underdog, Szymon Mitulski - podwójna nominacja: Pesior, kempa:fragmenty problemów
master_PL / Rivel PL - nigdy bym się nie spodziewał, ze się tu znajdzie, ale potrójna nominacja mówi sama za siebie: ashka, MasterShake, Diabeu : czasami nawet miesięczne opóźnienia w wysyłaniu gry...
Grzegorz Kąkol,ul. Szwajcarska 8\6,Lublin 20-861,woj. Lubelskie,
mBank 23 1140 2004 0000 3302 4385 7123
okinamatoro@gmail.com,gg 9475601
-Di: zamiast PSP były magazyny NEO whistling.gif
POSNANIAK-konstant
xbox360fan
Krzysztof Grudziński
Stabłowicka 30
54-058 Wrocław
501294789
-CichyBob: W aukcji wyraźnie piszę, że jest możliwość wpłaty na konto, a później się bez szczelnie wypiera, że nic takiego nie było i nie ma konto w banku. Dodatkowo znacznie zawyża koszt wysyłki. Bo za pobraniem priorytetem kosztuje 13zł, a u niego dziwnym trafem wynosi ona 21zł. Wysyła towar bez zgody (w sumie głupio zrobiłem bo mogłem nie odebrać, ale mówi się trudno). Na koniec chciałbym dodać, że towar jest nie zgodny z opisem. Miał być nowy, a dostałem używany i z widocznymi śladami eksploatacji.
mucika-ashka: gry w opisie mają stan bardzo dobry, w realu wiszą gdzieś między dostatecznym a dobrym.

zmęczyłem się ; ] - ale póki co chyba wszyscy - niektóre oszustwa allegro pominąłem - a to aukcje były usuniete, a to się jednak okazywało, że w opisie jest "kopia gier" itp.
MasterShake
CYTAT(Diabeu @ 21 10 2007, 16:50) *

icon_chainsaw.gif

potwierdzam, ponad 2tyg czekałem na przesyłkę - używa GT Rivel PL (w razie czego, wyłapał tu bana ale już 2 razy próbował na nowo)

ostatnio na forum byl jako xbox360 ale widze ze juz wylecial †
MichAelis
QUOTE(easye @ 25 10 2007, 08:51) *
Uwazam, ze ktos powinien wyedytowac 1 posta i wkleic nicki tych osob, ktore sa nie powazne - latwiej byloby nie naciac sie na oszusta...

EDIT: - ok w najblizyszm czasie ja to zrobie. ;]
OK - tak jak obiecałem:

Po kolei - NOMINOWANI - kto nominował i krotki opis, badz link do strony w przypadku dluzszej dyskusji:

Rotfliczek, SNi, CzarujacyCzarus-Mithos
: Osoba ta posluguje sie falszywymi danymi osobowymi (falszywe imie + nazwisko + adres). Podaje caly czas ten sam numer konta (Inteligo). Dzieki Mithos koles dostal już 1000 zl grzywny i 190 zl za koszty sadowe.NICE
użytkownik Esgram z allegro.pl-Przemski:odradzam zakup szczególnie poza aukcją
BigG-Cerb: do poczytania na stronie 4
spn_sosnowiec-Yuki: 6 strona
lukas368-weronix:ucieklo mi to gdzies dry.gif
allegry@interia.pl Paweł Jankowski ul.Mickiewicza 5a/7 Ruda Śląska-Jarxxx:bierze kase i nie wysyła gier
underdog, Szymon Mitulski - podwójna nominacja: Pesior, kempa:fragmenty problemów
master_PL / Rivel PL - nigdy bym się nie spodziewał, ze się tu znajdzie, ale potrójna nominacja mówi sama za siebie: ashka, MasterShake, Diabeu : czasami nawet miesięczne opóźnienia w wysyłaniu gry...
Grzegorz Kąkol,ul. Szwajcarska 8\6,Lublin 20-861,woj. Lubelskie,
mBank 23 1140 2004 0000 3302 4385 7123
okinamatoro@gmail.com,gg 9475601
-Di: zamiast PSP były magazyny NEO whistling.gif
POSNANIAK-konstant
xbox360fan
Krzysztof Grudziński
Stabłowicka 30
54-058 Wrocław
501294789
-CichyBob: W aukcji wyraźnie piszę, że jest możliwość wpłaty na konto, a później się bez szczelnie wypiera, że nic takiego nie było i nie ma konto w banku. Dodatkowo znacznie zawyża koszt wysyłki. Bo za pobraniem priorytetem kosztuje 13zł, a u niego dziwnym trafem wynosi ona 21zł. Wysyła towar bez zgody (w sumie głupio zrobiłem bo mogłem nie odebrać, ale mówi się trudno). Na koniec chciałbym dodać, że towar jest nie zgodny z opisem. Miał być nowy, a dostałem używany i z widocznymi śladami eksploatacji.
mucika-ashka: gry w opisie mają stan bardzo dobry, w realu wiszą gdzieś między dostatecznym a dobrym.

zmęczyłem się ; ] - ale póki co chyba wszyscy - niektóre oszustwa allegro pominąłem - a to aukcje były usuniete, a to się jednak okazywało, że w opisie jest "kopia gier" itp.

Dobra robota, wrzucam na pierwszy post.
Di
easye, chyba się pomyliłeś. Możesz podać link do posta, z którego brałeś dane dotyczące osoby która mnie oszukała?
Ta osoba używała adresu e-mail wiki20023@op.pl a żadnego adresu ani numeru konta nie podawałem na forum (bo sam nie mogłem tych danych znaleźć). To ten użytkownik Allegro: http://allegro.pl/show_user.php?uid=4681381

Tak więc:
użytkownik wiki20023 z Allegro (http://allegro.pl/show_user.php?uid=4681381) - Di - zamiast PSP w paczce dostałem podarte numery Neo+; w tym samym czasie na Allegro użytkownik wystawił ponownie PSP z identycznym opisem i zdjęciem/zdjęciami
easye
Pewnie sie pomyliem - dzieki za sprostowanie.
Diabeu
CYTAT(MasterShake @ 2 11 2007, 12:45) *
CYTAT(Diabeu @ 21 10 2007, 16:50) *

icon_chainsaw.gif

ostatnio na forum byl jako xbox360 ale widze ze juz wylecial †

prawdopodobnie wrócił jako ImOwnYou czy jakoś tam, jak tylko to zweryfikujemy to ubijemy
Stachu
sergiusz sokorski

Zaręby 2/5a
Września 62-300
Mbank : 35 1140 2004 0000 3102 4243 4015

oyebał mie, i nie tylko mnie bo i kilku innych na pada od X'a z czego byłem zmuszony o ponowny zakup pada od Diabeua.

Na stos

Kornolio
Kupując na allegro.pl, najlepiej zwracać na super sprzedawcę i na liczbę pozytywnych komentarzy.

BTW: Panie danilo, przypominam o zdjęciu warna.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.