Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Hattrick
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Kmiot
Trafiłem przypadkiem i polecam obczaić.

Hattrick

Ja już się zapisałem, a Wy? happy.gif
Beethoven
Mój team to Super RTS. Gra jest świetna smile.gif Zapraszam chętnych na sparing. Gram 3 sezon i szykuje się awansik do 6 ligi smile.gif
Odin91
QUOTE(Beethoven @ 30 07 2005, 08:46)
Mój team to Super RTS. Gra jest świetna smile.gif Zapraszam chętnych na sparing. Gram 3 sezon i szykuje się awansik do 6 ligi smile.gif
*

Możemy zagrać spara - jestem w 7 lidze (pierwszy sezon heh) i na razie mam 3 miejsce - moge walczyć o awans happy.gif
Ulubiona formacja ? W PESie 3-5-2, na menegerze 3-5-2 to i w hattrick'u mam 3-5-2 biggrin.gif
Pozdr

EDIT: drużyna : Ligota Gliwice
Beethoven
QUOTE(Odin91 @ 30 07 2005, 12:48)
Możemy zagrać spara - jestem w 7 lidze (pierwszy sezon heh) i na razie mam 3 miejsce - moge walczyć o awans happy.gif
Ulubiona formacja ? W PESie 3-5-2, na menegerze 3-5-2 to i w hattrick'u mam 3-5-2 biggrin.gif
Pozdr

*

Propozycja już wysłana smile.gif
Moja ulubiona formacja w PESie 3 to 3-6-1 biggrin.gif , a w HT gram głównie 4-4-2.
Pozdro.
:-:Macieq:-:
Ile dni z reguły trzeba czekać aż dostaniesz drużyne??
Ludwa07
Złożyłem podanie a teraz czekać te 4 dni...
Jak by nie mogli od ręki icon_evil.gif
Beethoven
QUOTE(:-:Macieq:-: @ 30 07 2005, 15:13)
*

Z reguły to chyba kilka dni(koło tygodnia, a może i więcej). Mogę się mylić, bo już nie pamiętam wink.gif
Odin91
QUOTE(:-:Macieq:-: @ 30 07 2005, 14:13)
*

QUOTE(Ludwa07 @ 30 07 2005, 14:17)
*

QUOTE(Beethoven @ 30 07 2005, 14:18)
*

Z reguły to chyba kilka dni(koło tygodnia, a może i więcej). Mogę się mylić, bo już nie pamiętam wink.gif
*

LoooL, ja czekałem ok. 4 miesiące blink.gif Seryjnie. Jak w grudniu podanie wysłałem (a wysyłałem jeszcze ze 3 razy bo cosik sie kasowało dry.gif ) tak w ok. Maju dostałem Mail'a że konto zostało aktywowane tongue.gif
Chyba ludzi ze śląska nie lubią hahaha.gif
QUOTE(Odin91 @ 30 07 2005, 16:04)
QUOTE(:-:Macieq:-: @ 30 07 2005, 14:13)
*

QUOTE(Ludwa07 @ 30 07 2005, 14:17)
*

QUOTE(Beethoven @ 30 07 2005, 14:18)
*

*

LoooL, ja czekałem ok. 4 miesiące blink.gif Seryjnie. Jak w grudniu podanie wysłałem (a wysyłałem jeszcze ze 3 razy bo cosik sie kasowało dry.gif ) tak w ok. Maju dostałem Mail'a że konto zostało aktywowane tongue.gif
*

No to Odin miałeś pecha,ale jak ja mam tyle czekać to ja dziękuje
Ludwa07
Chyba nie będzie tak źle.......... jak się loguję to pisze że oczekują 3 osoby a wczoraj przyjęli do ligi 31........ Mam nadzieję że się uwnią w miarę blink.gif
Odin91
QUOTE(Ludwa07 @ 30 07 2005, 18:47)
Chyba nie będzie tak źle.......... jak się loguję to pisze że oczekują 3 osoby a wczoraj przyjęli do ligi 31........ Mam nadzieję że się uwnią w miarę blink.gif
*

Tylko 3 osoby ? U mnie czekało ok. 700 no ale cóż ... poczekałem sobie te pare miechów nonie.gif
Super RTS - sparing przyjęty ;] ale coś czuje że dostane łomot patrząc po TSI twoich piłkaży nonie.gif
MarcineK
Kiedyś w to grałem ale od dawna w to nie gram bo mi się znodziło.smile.gif
konstant
HT sie nie nudzi wink.gif ja gram juz od ponad roku, moj team FC Konstantpol . Zaczalem w VII lidze, teraz siedze w VI tongue.gif
Kurde jakoś nie widze nigdzie opcji zmiany formacji i wyjściowej 11-gdzie ona jest??
konstant
Ustaw sklad na jakis przyszly mecz, zaznacz "Ustaw jako domyślne" i pozniej "wyślij rozkazy"
Odin91
QUOTE(:-:Macieq:-: @ 31 07 2005, 10:36)
Kurde jakoś nie widze nigdzie opcji zmiany formacji i wyjściowej 11-gdzie ona jest??
*

Jak bedziesz mieć mecz jakiś do bedziesz mieć opcje 'ustaw formacje' czy coś takiego. Tam możesz zmieniać np. bocznego obrońcę na dodatkowego pomocnika itd.
konstant
Maciek jesli chodzi Ci o ustawienie sklad na przyszly mecz to dajesz na "Mecze" --> i przy meczu na ktory chcesz ustawic sklad dajesz "Ustaw"
johny07
Swornica Piczkodrapki (473921) liga VII.237 smile.gif, awans byc moze niedlugo;)
Ludwa07
No dobra!!!!
TS Stal Cieszyn tongue.gif Liga VIII.46 (jak się zalogowałem to akurat grałem mecza i wtopiłem 6:1 wtf.gif
Pewnie szefo będzie ze mnie kieprawy ale mozna spróbowaćtongue.gif
Lipa
Może ktoś mi pomóc ?
Od roku się próbuje zarejestrować i zawsze odrzucają moje podania ... Może zrobi to ktoś za mnie ? Albo ma ktoś konto do oddania ?
Odin91
QUOTE(Beethoven @ 30 07 2005, 14:11)
QUOTE(Odin91 @ 30 07 2005, 12:48)
Pozdr

*

Propozycja już wysłana smile.gif
Moja ulubiona formacja w PESie 3 to 3-6-1 biggrin.gif , a w HT gram głównie 4-4-2.
Pozdro.
*

Uuu, coś ci nie poszło smile.gif
5:3 dla mnie mistrzu biggrin.gif
Beethoven
QUOTE(Odin91 @ 3 08 2005, 12:31)
Uuu, coś ci nie poszło smile.gif
5:3 dla mnie mistrzu biggrin.gif
*

Spoko, jakoś nie zamartwiam się tą porażką wink.gif Zagramy w niedalekiej przyszłości rewanża to pokażę Ci moc mojej drużyny twisted.gif Ale i tak gratuluję zwycięstwa wink.gif

Wypromowałem wczoraj świetnego bramkarza. Zapraszam do licytacji smile.gif Cena wywoławcza 100 000 zl.

Mirek Lizak (72078815)
Lat 19, zadowalający stan formy, zdrowy
Jest sympatyczny, z charakterem i prawy
Poziom doświadczenia fatalny, przywódca nędzny.

Narodowość: Polska
Wskaźnik TSI: 3 780
Pensja: 7 944 złoty/tydzień
Właściciel: Super RTS
Kartek: 0
Kontuzje: zdrowy

Kondycja: fatalny Bramkarz: solidny
Rozgrywanie: fatalny Podania: fatalny
Skrzydłowy: fatalny Defensywa: fatalny
Skuteczność: nędzny St.fragmenty: kiepski
Lipa
Ponawiam prośbę. Ma ktoś jakieś niepotrzebne konto do oddania ?
konstant
Hmmm jesli nie mozesz sie az od roku zarejestrowac to napisz moze do MODa albo jakiegos GMa - powinni pomoc

ps. Odin grasz spara ? :>
Lipa
Jeżeli możesz, to podaj maila do moda.
konstant
Sprobuj na

polska@hattrick.org

(nie wiem na 100% czy adres jest dobry, najwyzej mejl nie dojdzie)
Odin91
QUOTE(konstant @ 4 08 2005, 09:29)
ps. Odin grasz spara ? :>
*

Możemy zagrać ;]
Wyślij prośbe o spara i przy okazji jaka twoja jest drużyna ?
konstant
Wyslalem Ci - moj team FC Konstantpol
Odin91
QUOTE(konstant @ 4 08 2005, 12:23)
Wyslalem Ci - moj team FC Konstantpol
*

albo mi sie zdaje albo ja z tobą grałem w pucharze smile.gif
konstant
Watpie, napewno nie w tym sezonie bo przedupcylem w pierwszym meczu bo nie ustawilem skladu :[
Odin91
QUOTE(konstant @ 4 08 2005, 13:42)
Watpie, napewno nie w tym sezonie bo przedupcylem w pierwszym meczu bo nie ustawilem skladu :[
*

Masz racje - to byli konstantynopolitańczykiewiczowie (porąbana nazwa blink.gif ).
Pozdro
konstant
Kto z forumowiczow gra jeszcze w HT ?
Pokazcie sie...
Kmiot
Mi odrzucili podanie closedeyes.gif
Dziady.
Ale złożyłem nowe i czekam na odpowiedź smile.gif
17 w kolejce, mam nadzieję, że wszystko tym razem im przypasi, bo jak nie to będzie w ryj aggressive.gif

wink.gif
Bog2e
QUOTE(Kmiot @ 5 08 2005, 02:08)
Mi odrzucili podanie  closedeyes.gif
Dziady.
Ale złożyłem nowe i czekam na odpowiedź  smile.gif
17 w kolejce, mam nadzieję, że wszystko tym razem im przypasi, bo jak nie to będzie w ryj  aggressive.gif

wink.gif
*

mialem identycznie , nie wiem czy skladac nowe podanie wacko.gif
konstant
heh no niestety tak jest, ale nie zalamujcie sie i skladajcie az do skutku ! Ja dostalem chyba za 3 lub 4 razem, wiec wkoncu musi sie udac. Mozecie sprobowac tez z innego IP. rolleyes.gif
Ludwa07
Nikt nie chce zagrać ze mną sparingu mad.gif
Wysyłajcie propozycje biggrin.gif moje id to 866813
Fokus
QUOTE(Odin91 @ 30 07 2005, 15:04)
*

Ja dziekuje taki menager, zeby czekac na aktywacje 4 miesiace blink.gif
Radze sprobowac Manager Zone. Najwiekszy i najlepszy na swiecie manager internetowy. I druzyne dostaje sie od razu, bez zbednego czekania. Co prawda zeby aktywowac druzyne nalezy zaplacic 20zł, jednak to nic w porownaniu z dalszymi miasiacami jezeli nie latami gry w MZ twisted.gif
konstant
No rany boskie 4 miesiace czekac to uniaktowy przypadek - srednia czekania na druzyne w HT to 3-4 dni, a ten platny Manager Zone to mnie obchodzi jak zeszloroczny snieg closedeyes.gif
Kmiot
QUOTE(Fokus @ 5 08 2005, 17:26)
*

Ta, ja dostałem drużynę na następny dzień już biggrin.gif Co prawda już po 10 rozegranych meczach i sezon w plecy praktycznie, ale przynajmniej mogę pokombinować i zaznajomić się ze wszystkim przed ważniejszymi meczami. Dopiero staram się połapać o co chodzi.
Moja drużyna to winner_first_h4h.gif Celuloza winner_first_h4h.gif ole ole oleeeeee!
johny07
jest jeszcze kilka pustych ósmych lig wiec probujcie sie rejestrowac, jak was nie wywalą to juz na pewno nie bedziecie dlugo czekac. Jutro 11 kolejka, dla niektorych wazna (np dla mnie), dla niektorych nie, ale bedzie sie dzialo smile.gif
konstant
Oj forma dopisala tongue.gif nie chce sie chawilc, ale mam najlepszego mecza w kariezrze wink.gif
Pablo_el
Ja HTT odkrylem dosc dawno (ponad rok temu) i gram dalej z umiarkowanymi sukcesami smile.gif

Nick Pablo_el
Team FC Jaroszowka
Liga VI.954

Sprzedaje wlasnie zawodnika - zapraszam do licytacji rolleyes.gif
Odin91
Oj ja biedny sad.gif Chyba jednak nie awansuje do VI. ligi ;( grałem z gościem z którym wcześniej wygrałem (miał BTW 1 miejsce teraz tongue.gif ) i ustawiłem na 'mecz sezonu' i przegrałem huh.gif 2:1 ... może dlatego że mi skontuzjował najlepszego napadziora co w KAŻDYM meczu mi gola strzelił mad.gif
Fuck - byłem 3 jestem 5 confused.gif
SUMO
Radze sprobowac Manager Zone. Najwiekszy i najlepszy na swiecie manager internetowy. I druzyne dostaje sie od razu, bez zbednego czekania. Co prawda zeby aktywowac druzyne nalezy zaplacic 20zł...
*
20 złotych blink.gif dobrze, że konto założyłem pare lat temu kiedy jeszcze było "za darmo" closedeyes.gif
Odin91
QUOTE(SUMO @ 8 08 2005, 00:48)
Radze sprobowac Manager Zone. Najwiekszy i najlepszy na swiecie manager internetowy. I druzyne dostaje sie od razu, bez zbednego czekania. Co prawda zeby aktywowac druzyne nalezy zaplacic 20zł...
*
20 złotych blink.gif dobrze, że konto założyłem pare lat temu kiedy jeszcze było "za darmo" closedeyes.gif
*

No, tak jak Globus - kupił od Esia film za chyba 20 zł, a na następnym turnieju kosztował 10zł i sie o to rzucał hahaha.gif
BTW: Sumo, grasz na hattrick'u ? smile.gif
SUMO
QUOTE(Odin91 @ 8 08 2005, 01:59)
BTW: Sumo, grasz na hattrick'u ? smile.gif
*
nie gram nonie.gif
kiedyś jak oglądałem te wszystkie managery to wybrałem managerzone - wydawał mi się lepszy waah.gif
a nie będę we wszystkie menagery grać przecież wacko.gif
co za dużo to... i krowa nie zeżre tongue.gif
laput
Czesc!

Na czym to polega? Czy tam widac mecze, czy macie tylko tekst, czy... Jak to w ogole wyglada?
Odin91
QUOTE(Tumeg @ 8 08 2005, 01:19)
Czesc!

Na czym to polega? Czy tam widac mecze, czy macie tylko tekst, czy... Jak to w ogole wyglada?
*

z tego co wiem to widać tylko tekst a mecze ligowe odbywają się w niedziele zaś sparingi w polsce w środe - wszystko o 10:00 więc nigdy meczu nie widziałem (bo śpie tongue.gif ).
Jak grałeś w jakikolwiek menager to szybko zajarzysz o co chodzi
Pablo_el
jakoze widze tu duzo poczatkujacych moze taka mala rada na poczatek - korzystajcie z zewnetrznego programu do HTT

Nawet jesli te programy nie licza bardzo dokladnie (nie biora pod uwage HTbuga wink.gif no i ogoolnie robia duzo bledow) to znacznie ulatwiaja przeglad wszystkich statystyk no i obliczaja je bez supka. W tej chwili najlepszy jest (z darmowych) Hattrick Organizer i Hattrick Buddy (najlepszy wogule ale platny). Cala liste programow z CPP mozna znalezc w zakladce spolecznosc/programy.

Jesli ktos nie uzywa zadnego programu znacznie utrudnia sobie zadanie bo interfejs hattricka nie nalezy do bardzo przejzystych...

poczatkujacym polecam forum dla poczatkujacych i szkolenie bramkarzy (mimo tego ze cena leci na pysk) W sieci sa keepertoole ktore dosc dokladnie licza skoki. Jak nie znajdziecie to zapodam linka

moze jak bedzie duzo osob zalozymy federke ? smile.gif

ogladanie meczu polega na tym ze co jakis czas generowany jest text - mozna potem calosc przeczytac. To tzw raport meczowy. Zwykle w meczy jest ok 10-12 akcji (jak jest pressing moze byc mniej itp)

No i jak juz mowilem sprzedaje grajka - Moze ktos sie skusi?

August Owczarski (31129986)
Lat 28, nędzny stan formy, zdrowy
Jest sympatyczny, zrównoważony i nieuczciwy
Poziom doświadczenia nędzny, przywódca słaby.

Narodowość: Polska
Wskaźnik TSI: 3 840
Pensja: 9 200 złoty/tydzień
Właściciel: FC Jaroszowka
Kartek: 1
Kontuzje: zdrowy

Kondycja: znakomity Bramkarz: nędzny
Rozgrywanie: olśniewający Podania: kiepski
Skrzydłowy: przeciętny Defensywa: słaby
Skuteczność: słaby St.fragmenty: kiepski

cena : 3 999 999
konstant
Pablo, zeby zalozyc federke to wszyscy beda musieli miec supka confused.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.