ben123456789
31 07 2005, 07:48
Słyszłem że można podnieść moc GH za pomoca szybkiego naciskanie kwadrata.Jak to można zrobic.GH musi sie czgos nauczyc.
Trzeba mieć nauczone Boost.
Podczas animacji wciskach Select i nawalasz w kwadrat.
Ej weź gościu nie zakładaj kurde takich dupnych tematów.
Na górze masz temat POMOC W RPG i tam kieruj swoje pytania odnośnie poszczególnych pozycji.
I podnosisz moc nie GH tylko GF-owi

Z tego co pamiętam kosztuje to 20 AP.
Sinister
4 03 2006, 11:51
Nie 20, tylko 10 AP

. Max. wartość to 255, ale tylko animacja Edena (jest najdłuższa) pozwala osiągnąć taki wynik. Poza tym ten topic powinien się chyba znaleźć w
Pomocy.
QUOTE(_masamune @ 4 03 2006, 11:51)

Nie 20, tylko 10 AP

. Max. wartość to 255, ale tylko animacja Edena (jest najdłuższa) pozwala osiągnąć taki wynik. Poza tym ten topic powinien się chyba znaleźć w
Pomocy.
Wsyztsko zalezy od zrecznosci, mnie udalo sie Brothersom zrobic grubo ponad 200.
No cóż lata mijają i zapomina się takie rzeczy..Chyba mi wybaczycie,nie?
Adriankiller
28 10 2008, 13:19
sorry że odkopuję temat, ale ma dobry tytuł chociaż jest o czymś innym. znalazłem świetny artykuł maniacy ff powinni się z nim bezwzględnie zapoznać
miłego rozmyslania
http://www.translation-ff8.xt.pl/index.php...36&Itemid=1
Hehe, no za to lubię FF8. Jest odpowiednie granie niedopowiedzeniami, no i ta (pipi) mroczna tajemnica, której nie możesz odkryć. Prawie jak w Chronosadze. Trochę rzeczy oczywistych w tym artykule, trochę bardzo naciąganych, ale ogółem - ciekawa lektura. Propozycja, żeby robić sequel i wszystko zepsuć, jak z "siódemką", jest chora - mam nadzieję, że się nie ziści.
Killabien
28 10 2008, 16:33
Kurde dobrze to rozkminili, ale sie troche naciągane wydaje.
Ciekawe,troche rzeczywisicie sie wydaje naciagane,ale z drugiej strony,nigdy nie mamy pewnosci jak trafna w stosunku do wersji japonskiej byla wersja angielska,jesli chodzi o tlumaczenie.
Killabien
29 10 2008, 08:59
Przypomnij sobie sytuacje chyba z FFTactics tam tez chyba strasznie ubogo przetłumaczyli w stosunku do wer jap.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.