Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Final Fantasy 8
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
ben123456789
Słyszłem że można podnieść moc GH za pomoca szybkiego naciskanie kwadrata.Jak to można zrobic.GH musi sie czgos nauczyc.
Arox
Trzeba mieć nauczone Boost.
Podczas animacji wciskach Select i nawalasz w kwadrat.
Aramis
Ej weź gościu nie zakładaj kurde takich dupnych tematów.

Na górze masz temat POMOC W RPG i tam kieruj swoje pytania odnośnie poszczególnych pozycji.
Ader
I podnosisz moc nie GH tylko GF-owi tongue.gifZ tego co pamiętam kosztuje to 20 AP.
Sinister
Nie 20, tylko 10 AP tongue.gif. Max. wartość to 255, ale tylko animacja Edena (jest najdłuższa) pozwala osiągnąć taki wynik. Poza tym ten topic powinien się chyba znaleźć w Pomocy.
KOMODO
QUOTE(_masamune @ 4 03 2006, 11:51) *

Nie 20, tylko 10 AP tongue.gif. Max. wartość to 255, ale tylko animacja Edena (jest najdłuższa) pozwala osiągnąć taki wynik. Poza tym ten topic powinien się chyba znaleźć w Pomocy.
Wsyztsko zalezy od zrecznosci, mnie udalo sie Brothersom zrobic grubo ponad 200.
Ader
No cóż lata mijają i zapomina się takie rzeczy..Chyba mi wybaczycie,nie? tongue.gif
Adriankiller
sorry że odkopuję temat, ale ma dobry tytuł chociaż jest o czymś innym. znalazłem świetny artykuł maniacy ff powinni się z nim bezwzględnie zapoznać ohmy.gif
miłego rozmyslania
http://www.translation-ff8.xt.pl/index.php...36&Itemid=1
ogqozo
Hehe, no za to lubię FF8. Jest odpowiednie granie niedopowiedzeniami, no i ta (pipi) mroczna tajemnica, której nie możesz odkryć. Prawie jak w Chronosadze. Trochę rzeczy oczywistych w tym artykule, trochę bardzo naciąganych, ale ogółem - ciekawa lektura. Propozycja, żeby robić sequel i wszystko zepsuć, jak z "siódemką", jest chora - mam nadzieję, że się nie ziści.
Killabien
Kurde dobrze to rozkminili, ale sie troche naciągane wydaje.
Velius
Ciekawe,troche rzeczywisicie sie wydaje naciagane,ale z drugiej strony,nigdy nie mamy pewnosci jak trafna w stosunku do wersji japonskiej byla wersja angielska,jesli chodzi o tlumaczenie.
Killabien
Przypomnij sobie sytuacje chyba z FFTactics tam tez chyba strasznie ubogo przetłumaczyli w stosunku do wer jap.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.