Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Neverwinter Nights
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Mikey
Gracie w tą gre??? Podoba sie wam??? Napiszcie o niej w tym temacie excl.gif

Mi osobiscie gra podoba sie jak cholera choć gram tylko w singlu
Mozna by było pograc przez siec jakby ktos chciał. Co wy na to??

Ps. jesli jest gdzies taki temat to sorry ale szukałem i nie znalazłem
kurczakov
Mi osobiscie ta gierka bardzo sie podobala (podobala bo juz ja przeszedlem i dodatek tez:). ja grałem o ile pamietam czarownikiem, a za swoiego kompana mialem tego goscia z tym wielkim toporem nie pamietam jak on sie nazywal wkazdym badz razie byl chyba półorkiem.
A ty kim grasz i w którym momencie gry teraz jestes ?
Mikey
Ja gre również przeszedłem i dwa dodatki nawet dwa razy raz czarownikiem raz wojownikiem
Myśle że mozemy pograć w sieci jesli chcesz
mario87
grałem i odstawiłem, niepodobała mi się, 0 polotu, fabuła jak narazie była mało ciekawa, liniowa, wolna i system mi się niepodobał(wole starszy AD&D)
aha, grafika, jak widać im nie wyszla lekko mówiąc, o niebo lepsza była ta z BG2 i BG1

grałem w całą sage Baldurs Gate i Ice Wind Dale, liczyłem że będzie to godny następca BG a się przeliczyłem, tak samo jak z Lionheartem, jak widać logo na początku nic nie znaczy, gra po prostu słaba
Cerb
Odczucia mam identyczne jak Mario, czekalem na te gre bardzo i chyba dlatego sie przeliczylem. Strasznie mnie wynudzila na poczatku, pozniej zaczalem tworzyc wlasna mapke ale tylko przeciagle ziewanlem i odstawilem. DO BG i BG II a tym bardziej do P:T nie ma najmniejszego startu.
GoltaR
Grałem przez 3 lata on-line, z singla to skończyłem tylko dodatki bo podstawowa kampania była za nudna. Polecam granie w sieci na modach zbliżonych do Ultimy Online, jak się człowiek wciągnie to jedną postącią potrafi grać i dwa lata, wbrew pozorom grając na hard corowych serwerach dojście no 40 lvl zabiera kilka lat. Polecam polskie serwery : Orb , Ilimar.
Sergio
Fabuła wcale nie była taka tragiczna... gra bardzo mi się podobała. Rodzynek wśród żałosnych odrzutów pokroju Arcanum czy Lionhearta. Do BG2 nawet nie ma co porównywać bo ta gra nie ma sobie równych (szczególnie jak się gra z doinstalowanym Big Picture =P). A moja ulubiona profesja to własny pomysł battle Clerica z domieszką leveli wojownika. smile.gif
mario87
Big Picture? można dokładniej bo mnie zaciekawiło smile.gif w BG2 grałem z modami od wiedu, tactics, ascension, item upgrade, kilka dodatkowych postaci i jeszcze jakieś inne
Sergio
Big Picture jest to, mówiąc krótko, jeden wielki mod łączący w sobie kilkanaście innych. W tym te, które normalnie nie są ze sobą kompatybilne, jak np Darkest Day i Shadows Over Soubar. Czyli taki megapack do baldura 2. Jedyna jego wada jest taka, że teraz jest do wyboru tyle postaci że zrobienie dobrej drużyny bez wymieniania kogoś co 5 minut jest niemożliwe tongue.gif Po więcej info polecam zajrzeć na:

http://www.crpg.rk.edu.pl/

Uwielbiam tą stronkę ^.^
Dante
gram czasem ale nie przepadam za bardzo

ps. muszę sprawdzić tego moda
KLEJU
Są gusta i gusta. Mi się gra bardzo podobała (fakt, gra podstawowa nie jest fenomenalna, ale za to z dwoma dodatkami nabiera niesamowitych rumieńców), zwłaszcza "Hordes of Underdark", w której można było zakończyć rozgrywkę jako "Główny Zły" smile.gif.
wodny1988
Neverwinter jest nudny. Już lepiej poczekać na wspaniałe Dungeon Siege 2 smile.gif
Blok
Whoah!!! Granie w singla w Nwn jest calkiem bez sensu... Signiel to tylko dodatek to trybu online! Huh, ja grałem na jednym zagranicznym serwerze, i od calkowitego n00ba, przez doswiadczonego gracza, pomocnika przy developingu, developera, i w koncu pełnoprawnego członka ekipy tworzącej (DM, twórca map) poznawałem wszystkie tajniki gry. A robiłem to przez ponad 2,5 roku smile.gif Huh, gra jest wielka, tylko jeżeli znajdziesz odpowiedni serwer... Mi sie poszczęściło, serwer w najlepszych czasach był zawsze pełny (bodaj 60 osób) i prawde mówiąc zaistniałem w światku Nwn wink.gif Jeżeli kogoś to interesuje to serwer dalej istnieje: www.dungeoneternal.com - ja odpuściłem kiedy kupilem PS2. Tak czy inaczej polecam tą gre, ale tylko w multi!!! smile.gif
Sergio
Mnie się podoba Neverwinter w Single Player. Jak będę chciał pograć online włączę Ragnaroka. Co kto lubi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.