Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Blar Witch Project
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
ZABIELek
SPOILERY

BWP wydawał się kawałkiem dobrego materiału. Trzech młodych ludzi, zdecydowało się na nakręcenie filmu o wiedzmach z Blair. Spotkał ich marny los. Oglądaliście?, wypowiedzccie się
Panek
Szkoda, że wszystko to fake.
Kmiot
QUOTE(Panek @ 2 08 2005, 14:19)
Szkoda, że wszystko to fake.
*

No szkoda, szkoda. Ale i tak fajnie się ogląda.
..::XMANiAK::..
jak ogladalem pierwszy raz [ze 2 lata temu] i slyszalem o tym w TV, gazetach,[w czasue premiery i manii BWP] itp to naprawde w to uwierzylem !!! Dopiero jakis czas temu dowiedzialem sie ze to fake sad.gif ale BWP 1 to b. fajny film, fajnie nakrecony, z klimatem pozostalej czesci nie ogladalem

Polecam
ZABIELek
Niemogli by wziąść komurki czy GPSU?
Kmiot
QUOTE(ZABIELek @ 2 08 2005, 15:52)
Niemogli by wziąść komurki czy  GPSU?
*

Nie mógłbyś się wziąć w garść? Otrząśnij i ogarnij się trochę.
puszkin
Oglądałem, dobry film, polecam, specyficzny klimat, chciałbym to kiedyś obejrzeć pod namiotem w lesie smile.gif
Lipa
Dobrze zrobiony film. Coś nowego. Końcówka jak w Teksańskiej Masakrze tongue.gif
heysel
Nie znacie calej prawdy o wiedzmie z Blair ! ! ! Powiem Wam jak bylo, bo w horrorze nie od dzis siedze i takie informacje sa mi przekazyawane bez problemow...

Rok przed premiera zostala znaleziona kamera, a w niej plyta dwustronna dwuwarstwowa z nagrana wycieczka 3 mlodych ludzi. Zainteresowala sie tym prokuratura, lecz lokalny manager, zwiazany blisko z producentem filmowym przekupil lokalnego koronera, ktory stwierdzil, ze osoby te zmarly na wskutek ukaszen moskitow, na ktore "byli silnie uczuleni". Po ok 3 latach, gdy sprawa przyschla, obraz zostal zremasterowany i zretuszowany troche, poszla kampania i film ruszyl w kinach.

Nie ma za co... wink.gif
tk
Bardzo specyficzny, aczkolwiek klimatyczny film. Pare razy nieźle się można przestraszyć. Niestety nie każdemu się spodoba.

Wracać po takim seansie na chate przez park ... brrr
Panek
QUOTE(ZABIELek @ 2 08 2005, 15:52)
Niemogli by wziąść komurki czy  GPSU?
*

Oni właśnie to mieli, dzięki temu komunikowali się z reżyserem i ekipą, a GPS potrzebny był do poruszania się po lesie.
Marlon
Film jest niezły, zwłaszcza końcówka... Po seansie w stanie wskazującym miałem problem z wyjściem w nocy z domu, aczkolwiek nie wiem co takiego genialnego jest w tym filmie. Wielu mówi, że to fenomen, ale dla mnie to fenomenem jest tylko popularnosc tego filmu z uwagi na jego niski budżet...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.