Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Unleashed (Danny the Dog)
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
PEsEq
Szukałem (może i oślepłem), jednak nie widziałem tematu o tym filmie.
Jeżeli był to proszę o wykasowanie owego tematu.

Jak wyrazacie opinie na temat filmu? Jak wam się podobał? Moim zdaniem jest to jeden z lepszych filmów (a nawet najlepszych) jakie powstały bieżącego roku.
Jakie wasze są opinie?
najlepszy moment?
mój jest to początek, i pierwsza walka na kase.
lukasz
nie widziałem ale słyszałem ,że lipa.jesli jest lipny to śmiać mi się chce ze sloganów reklamowych typu brutalny rain man smile.gif
PEsEq
ja spotów reklamowych nie ogladalem. Po prostu siadlem i obejzalem film. I polecam go każdemu, kto choć troche potrafi zrozumiec;)
Macieq
Całkiem niezły , coś więcej niż tylko jatka jak w wielu filmach z udziałem Jeta smile.gif
Dzwonek
Przed obejrzeniem tego filmu myślalem że to będzie 100% kolejna jatka w stylu filmów z udzialem Jet Li. Mylilem się w pewnym stopniu smile.gif Film "posiada" fabułę. Jednak jest dość kiepski. Na uwagę zasluguje to że scenariusz pisał Luc Besson smile.gif
lukasz
no właśnie IMO luc leci na łeb na szyje.gdzie czasy gdy kręcił leona czy wielki błękit?teraz wszystko firmowane jego nazwiskiem to bezmyślna młócka.
Dzwonek
Z ostatnich filmów Luc'a to tylko 13 dzielnica zasluguje na uwage bo Taxi które idzie przez 3 części to kicha sad.gif
Dante
dobra ale ten też filmik nie jest zły fabuła dość naciągana(nawet bardzo) ale fajnie to obejżeć .
Songoku
mi się podobał smile.gif
mishka
Ot, taki obejrzyj, posmiej sie, zapomnij. Fabula najlepsza nie jest (malo powiedziane) ale film widowiskowy bardzo. Obsada tez daje rade (Bob wygrywa biggrin.gif ). No jak pisalem, obejrzyj, posmiej sie, zapomnij.
BOBAN
Hmmm...generalnie od czasu "The One" nie mozna sie po Jet`cie niczego wiecej spodziewać (bo napewno nie lepszej gry aktorskiej), walki jak zwykle efektowne, wspomagane niegiedy komputerowo. Sam film jaknajbardziej do oglądnięcia na te letnie, zimne wieczory. Heh najlepsze jest to że reżyser zapewne chciał pokazać Jet`a Li od strony dramatycznej, a i tak czakasz aż skopie komuś dupe wink.gif
Mackal21
Nawet niezły film z bardzo dobrze zrobionymi walkami.7+.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.