Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Nokia s60
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
SUMO
hola!
Dzisiaj dostępne komórki na rynku równie dobrze spełniają się w roli telefonu co i platformy do gier - i to wcale nie byle jakich gier rolleyes.gif

Zapraszam więc do dzielenia się ciekawymi informacjami na temat gier, programów i całego tego stuffu, który możemy zainstalować/zrzucić na naszą komórke wink.gif

Temat w zasadzie dotyczy telefonów Nokii z serii s60 (3650, 7650, 6600, n-gage...), ale właściciele innych komórek również znajdą tutaj coś dla siebie rolleyes.gif

na początek to co lubicie najbardziej czyli gry cool.gif

Gry pod N-Gage'a

Gry pod Symbiana
polecam:
- Doom'a butcher.gif
- Sky Force - Polska gra!!!
- 3D Motoracer
- Chess Genius - szachy a co
- Mahjongg 3D
- Metal Bluster 2
- Midtown Madness 3 3D

Gry w Javie
polecam:
- Fantasy Warriors 2 Good
- Lemmings - kill them all hahaha.gif
- Might and Magic
- Prince of Persia Warrior Within
- Worms Forts Under Siege

PS. Na podanych powyżej linkach przed ściągnięciem czegokolwiek trzeba się zarejestrować - ale to trwa tylko kilka sekund wink.gif
PS. Hiszpańskie "Descargas" znaczy tyle co angielskie "Download" wink.gif

okej to tyle jeśli chodzi o gry, przynajmniej narazie wink.gif

Tutaj natiomast SymbianThemes
znajdziecie wiele (kilkaset!!) ciekawych tapet, logosów operatorów i tematów dla swoich komórek!

oto moje ulubione, wybrane tematy, które tam znajdziecie :roll:

BMW = Bedziesz Miał Wydatki

pobierz mnie

też taki chce

mój ulubiony cool.gif

Kasumi kocham Cię :*

oka to by było na tyle wink.gif
pozdro i szybkiego ściągania rolleyes.gif
Morden
Link do theme z Hellboy'a jest nieaktualny. I czemu nikt nie dorzucil czegos wiecej? smile.gif Calkiem ladnie to wszystko wyglada. Trzeba przyznac.

P.S. - Warto dodac, ze themes'y nie sa kompatybilne z N - gage. Niestety. Aby zmienic cos w wygladzie tego telefonu mozna co najwyzej pozmieniac ikony robiac wlasne odpowiednim programem.
_One_
http://gallery.mobile9.com/
Najlepsza strona do sciągania za darmo różnych rzeczy na komórki, ja mam Nokię N70 i musze powiedziec ze się nie zawiodłem, jest tam tego tyle ze głowa mała. Polecam !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.