Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ninety-Nine Nights
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3
ping
dzięki za podpowiedź, właśnie rozpracowuje stare misje celem nabicia levelu i znalezienia lepszych itemów, raz udało mi się ubić dwóch Orców ale nadlatujące smoki mnie ubiły
Sokolov
Ze smokami nie ma co walczyc, zabij tych kolesi co przybiegaja razem ze smokami. Jak ich zabijesz to smoki sobie polecą smile.gif
ping
huhu, dałem sobie radę, nabiłem level na wcześniejszej misji a podczas tej wskoczył kolejny, ranga A więc nie taka zła, było intensywnie tongue.gif
lukk
CYTAT(n1n3r @ 7 12 2006, 00:20) *
moze partia ktora poszla na polske jest jakas trafiona... ja mam pierwsze wydanie i nie narzekam bo wszystko ladnie smigalo...

Chyba nie dry.gif Ja mam nówkę z allegro (kupiłem za 89 zeta w folii tongue.gif ) z FRANCJI i tez sie modle aby nie przycieła :? Do chwili przed myslałem że X mi pada, ale widzę że nie tylko ja mam takie problemy confused.gif Podobnie miałem z NFS MW (ale to gra EA więc jasne że muszą być problemy confused.gif - jechałem jechałem i nagle kończyła mi się droga przede mną biggrin.gif i zwis )
hiv
CYTAT(lukk @ 4 03 2007, 20:13) *
CYTAT(n1n3r @ 7 12 2006, 00:20) *
moze partia ktora poszla na polske jest jakas trafiona... ja mam pierwsze wydanie i nie narzekam bo wszystko ladnie smigalo...

Chyba nie dry.gif Ja mam nówkę z allegro (kupiłem za 89 zeta w folii tongue.gif ) z FRANCJI i tez sie modle aby nie przycieła :? Do chwili przed myslałem że X mi pada, ale widzę że nie tylko ja mam takie problemy confused.gif Podobnie miałem z NFS MW (ale to gra EA więc jasne że muszą być problemy confused.gif - jechałem jechałem i nagle kończyła mi się droga przede mną biggrin.gif i zwis )

To samo u mnie. Kilka razy zdarzyło się tak, że konsola zawisnęła podczas przechodzenia na ekran rankingowy po łyknięciu długaśnej misji. Szlag może trafić...
Sokolov
Ja mam to samo confused.gif W 99% zatnie mi sie jak wchodze w zakładke "status" confused.gif Jak odpala sie jakas cut-scenka tez sie czesto zdarza confused.gif
lukk
Dokładnie. Status, Cut scenka albo bardzo "powerfullowy" niebieski ORB (np. powódź tej dziewczyny, trzęsienie ziemi trolla etc.).

Ale w sumie już mi to rybka bo gierka skończona z wynikiem 1000 punktów GS biggrin.gif Teraz jak będę pogrywał to już tylko dla relaksu więc moze się zaciąc jak chce wink.gif
FlyJ4ck
wlasnie zamowilem i czekaM smile.gif jednak demo i niska cena mnie skusily hyh.gif w demie w ciagu 5 minut zabilem 3000 osob lol to daje do myslenia

giera bedzie u mnie pewnie w czwartek dopiero:P ale juz jutro przychodzi lost planet smile.gif
lukk
CYTAT(FlyJ4ck @ 18 03 2007, 11:03) *
wlasnie zamowilem i czekaM smile.gif jednak demo i niska cena mnie skusily hyh.gif w demie w ciagu 5 minut zabilem 3000 osob lol to daje do myslenia

giera bedzie u mnie pewnie w czwartek dopiero:P ale juz jutro przychodzi lost planet smile.gif

To jest niemożliwe. Mogłeś mieć 3000 combo.
FlyJ4ck
zabilem 3000 osob slowo smile.gif
FlyJ4ck
jak przejsc ostatni etap inphy ? ten w dzungli? co jest tam król żab itd.

gine po tym jak mnie teleportuje to pokonuje te pajaki ale juz armi z lucznikami i magami nie daje rady. wiecie gdzie sa jakies apteczki eliksiry?
Beck
Wyskoczyłem dzisiaj na dzień do francji i dorwałem N3 za 16 euro tongue.gif Do tego jeszcze Perfect Dark Zero za 9 euro.
W sumie PDZ jest słaby ale za 9 euro bylo warto wink.gif
mx9
jakie oceny dostała ta gra w extreme ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.