Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ninety-Nine Nights
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3
matek_79
Ty sie chyba Zeratul za bardzo w ten dekolt Inphyy zapatrzyles ze wad w tej grze nie widzisz. Ja sie tam kilku dopatrzylem.
Levele- jest ich tak naprawde niewiele i nie maja rownego poziomu wykonania.
Spowolnienia- zdrarzaja sie i to wcale nie tak rzadko.
Fabula- powiedzmy ze nie jest sila napedowa tej gry, no ale to japonske dzielo wiec jak ktos nie jest uprzedzony o przelknie to bez zajakniecia.
Zolnierze pomagajacy- w czym niby pomagaja? W robieniu wiekszej zadymy? Bo do tego sie to sprowadza- wpadasz miedzy wrogow, robisz spustoszenie a potem biegasz od grupki do grupki wybijajac niedobitkow, a najlepsze ze nie bardzo widac tam wrogow, bo w takiej grupce dwoch walczy, trzech sie cieszy ze zwyciestwa i nie czlowiek biega tylko i traci czas na takie dobijanie. Najlepszy motyw jest gdy zolnierze doslownie wepchna takiego wroga na jakies wzniesienie- ile sie czasami trzeba naskakac i nakabinowac aby go wykaczyc. Lepiej ich poprostu zostawic na samym starcie misji (i tak nie daja prawie zadnego ofensywnego wsparcia), przynajmniej gra jest bardziej czytalna.
A jesli juz przy tym jestesmy- kamera. Ja tam rozumiem ze setki wrogow, ze trzeba (ba TRZEBA biggrin.gif ) to jakos pokazac, ale tak naprawde czesto gesto nie bardzo wiadomo gdzie jest nasz bohater/bohaterka- sledzimy tylko luny po broni aby sie mniej wiecej orientowac w polozeniu naszego herosa i jakie akurat combo wykonuje. Cyrk totalny jest gdy nad nami lataja smoki (tych kamera to juz wogle nie bierze po uwage) i czasami dostajemy baty nie wiedzac skad.
Garda- kto ja wymyslil w tej grze i po co? Uzylem jej w grze caly JEDEN raz (aby zobaczyc ze cos takiego jest).
I inna glupota- wbijamy sie na scieszke, ktora niekonieczne trzeba przechodzic ale na koncu takiej odnogi czekaja rozne bonusy, wybijamy cale oddzialy wrogow aby na koncu zobaczyc 3 skrzynki a w skrzynkach bonusy, wszystko ladnie pieknie tylko ze w tej grze niektore bonusy dzialaja czasowo (przez minute lub dwie podnosza statystyki postaci), wiec docieramy do tych 3 ladnych skrzyneczek z czasowymi bonusami, bol w tym ze najblizszy wrog jest 5 lub 10 min od nas i tego nie wykorzystamy wiec po co mi to? Bynajmniej- czasmi warto zejsc ze scieszki fabularnej, bo niektore bonusy sa naprawde konkretne (nowe bronie, czesci zbroi, talizmany).
Jeszcze o bonusach- niekiedy zbieramy przedmioty ktore OBNIZAJA nam statystyki!? Po co? Pomyslalem ze moze ich zalozenie jest potrzebne do zaliczenia misji na A lub S ale bez ich zakladania i tak osiagam takie wyniki (do tej pory mam tylko jedna misje na B).
A co powiecie na to- nasza postac potrafi skakac (i to dosc wysoko), a na ziemi stoi niziutki plotek, wiadomo chodzac trzeba go obejsc, ale skaczac tez go nie przeszkoczymy- i tak trzeba go obejsc.

Nie ta gra to nie jest MEGAHIT ale fakt faktem ze jest to porzadna, rzemieslnicza robota, a tworcy zrobili co mogli aby byla jak najbardziej grywalana. A tego jej nie mozna zarzucic, bo radosc z wycinania kolejnych zastepow nie zanika nawet wtedy gdy przechodzi sie gre 4,5 postacia z rzedu wink.gif
Zeratul
Ok Inphyy nasza pierwsza laska ma fajne cycki, potem przychodzi czlopczyk z fajna kosa... wszystko jest dobrze... potem dochodzi brutal-siecznik juz jest pieknie... nastepnie odkrywasz dziewczynke maga(teraz nia gram) i kaplana z duza PALA... ten kaplan ma tylko 3 misje, ale za to jakie... 3 misje wysadzila mnie z kapci...
@matek_79 jak zagrasz 3 misje kaplanem... to przestaniesz na bank szukac w tej grze wad... ma ich troche, ale jak dla mnie gameplay zabija wszystko, 9/10 jak nic... tniesz wroga... tniesz a im wiecej tniesz tym chcesz wiecej cial...
co do gardy... to nie raz mi sie przydala... pasek do zera schodzil, trzeba bylo zaczac sie bronic... tylko przy kaplanie tego nie uzywajcie... on ma do (pipi) obrone... ogolnie jak na mnie obrona za wolno wchodzi...

nie no... kaplan potargal mi psychike... te jego combosy... kazdy efektowny, kazdy piekny, kazdy zabojczy...
matek_79
QUOTE(Zeratul @ 4 09 2006, 03:22) *

Ok Inphyy nasza pierwsza laska ma fajne cycki, potem przychodzi czlopczyk z fajna kosa... wszystko jest dobrze... potem dochodzi brutal-siecznik juz jest pieknie... nastepnie odkrywasz dziewczynke maga(teraz nia gram) i kaplana z duza PALA... ten kaplan ma tylko 3 misje, ale za to jakie... 3 misje wysadzila mnie z kapci...
@matek_79 jak zagrasz 3 misje kaplanem... to przestaniesz na bank szukac w tej grze wad... ma ich troche, ale jak dla mnie gameplay zabija wszystko, 9/10 jak nic... tniesz wroga... tniesz a im wiecej tniesz tym chcesz wiecej cial...
co do gardy... to nie raz mi sie przydala... pasek do zera schodzil, trzeba bylo zaczac sie bronic... tylko przy kaplanie tego nie uzywajcie... on ma do (pipi) obrone... ogolnie jak na mnie obrona za wolno wchodzi...

nie no... kaplan potargal mi psychike... te jego combosy... kazdy efektowny, kazdy piekny, kazdy zabojczy...

Tja...wczoraj skonczylem wszystkie misje Tyurru, porazka totalna (tylko japonczycy mogli wymyslic cos takiego), a jak sie konsola pieknie dlawila, normalnie pokaz slajdow, do tego misja wsrod gor- jak mi pieknie kamienie energie zabieraly (do tego zyly wlasnym zyciem, widac ze tworcy bardzo sie starali aby gra byla ciekawsza, kamera im w tym tylko pomagala., No dobra wybacz ten sarkazm, ale misje z ta %^**&^&^ zjadly mi tyle nerwow, ze Alma przy tym to lagodny baranek ktory stoi i czeka aby go zarznac (najlepiej kluczem tongue.gif). Potem zagralem ogrem i juz jest lepiej (czuc power), ale po zastosowaniu ataku z niebieskiego paska to normalnie mialem bulet time- atak wciaz trwal a koles dalej reagowal na moje komendy z predkoscia muchy w smole (wogle ze reagowal jest dziwne, ale co tam). Bynajmniej- mimo faktu ze ma tylko 2 misje (ale za to jakie), to gra ta postacia jest wielka przyjemnoscia ("stereo" rzadzi na calej linii i w moim rankingu zaden inny cios w tej grze go nie przebije).
Zeratul
jak przejdziesz misje specjalna... daj znac... normalnie bez 9 lvl Inphyy nie podchodz... koles jest ciezki... jutro bede drugie podejscie mu robil... a co do Tyuuru to na bank mi sie bardziej podobala kampania niz trola... trol byl banalny chodziles i walilesz... zero wysilku...
matek_79
QUOTE(Zeratul @ 5 09 2006, 04:39) *

jak przejdziesz misje specjalna... daj znac... normalnie bez 9 lvl Inphyy nie podchodz... koles jest ciezki... jutro bede drugie podejscie mu robil...

Tez juz 3 podejscia robilem, bo koles jest totalnie przegiety- szybki, ataki o szerokim zasiegu i do tego bardzo silne a ciosy Inphyy specjalnie duzo mu energii nie zabieraja. Wiec jak przejdziesz misje specjalna daj znac wink.gif chetnie poznam taktyke na tego typa happy.gif
Zeratul
to mowisz, ze czekasz na mojego posta z niecierpliwoscia? cool.gif

latwy jest... tzn w teorii, a praktyce juz trudniejszy, ale wiedzialem, ze moje ulubione combo jest najskuteczniejsze...

po pierwsze pamietaj, ze damage mozesz mu zadac tylko jak stoi na ziemii
po drugie, pamietaj zeby miec naladowany pasek czerwony (nie koniecznie do konca, bo moje combo zuzywa ten pasek... po trochu)
po trzecie - 9 level postaci
i wtedy czekasz z blokiem obok niego (chociaz nie za blisko) i odpalasz combo X,X,X,Y (albo double Y) X,X to jest ten atak po ziemi 3 razy, potem wyskok, sklada sie do lotu udajac motylka.... ale ten ruchomy motylek... zabierze mu to z 30%-50% energii (zwyklych powala masowo po jednym ataku = dlatego to moj ulubiony ^^)
powtorzyc 3 razy...

uwazaj na trabe powietrzna... no i probuj do skutku... u mnie 4 razy koles zostawal na jeden atak, byle jaki... prawie zero energii i ginalem... closedeyes.gif ale po 10 razie w koncu sie udalo... lol ale za to jak... mialem pelny pasek energii cool.gif blush.gif

tak czy inaczej, przelazles jej ostatnia misje na A, ta przed specjalna? bo ja probowalem z 5 razy i caly czas B dostaje... w ogole chyba najpierw pojde w levele, potem postukam misje na A... mam chyba z 4...
matek_79
Gra dzisiaj ruszyla w swiat, wiec zostales sam na placu boju tongue.gif
Co do misji na ocene, to mam dwie na B- ostatnia Inphhy i jej Brata (tez nie wiedziec czemu nie moge ich zaliczyc na A mimo ze probowalem kilka razy). Za miesiac bede mial gre to dam Ci odpowiedz tongue.gif wink.gif
Kali
QUOTE(matek_79 @ 1 09 2006, 22:02) *

Zolnierze pomagajacy- w czym niby pomagaja? W robieniu wiekszej zadymy?

Oni komara nawet by nie skrzywdzili. Jedyne ich zastosowanie to to, by Ci przeszkadzali w zdobyciu jak najwyzszej rangi.

Jeszcze o bonusach- niekiedy zbieramy przedmioty ktore OBNIZAJA nam statystyki!? Po co? Pomyslalem ze moze ich zalozenie jest potrzebne do zaliczenia misji na A lub S ale bez ich zakladania i tak osiagam takie wyniki (do tej pory mam tylko jedna misje na B).

Jest tutaj kilka zestawow akcesoriow, ktorych polaczenie daje specjalne rezultaty. Jak wyposazysz sie jednoczesnie w Cursed Choker, Cursed Shield i Cursed Boots, to masz wysokie szanse na zlowienie w trakcie walk znacznie lepszych przedmiotow - w tym elementow ekwipunku.

A jezeli o mnie chodzi, to jestem ta gra nieco rozczarowany - spodziewalem sie czegos o wiele, wiele potezniejszego. Za bardzo nobilituje button masherstwo, ma troche bugow i jest na jedno kopyto. Do KUF nie ma co porownywac, bo to dwie rozne gry, a przy Dynasty Warriors wymieka w przedbiegach, jezeli chodzi o bogactwo rozgrywki i atrakcyjnosc misji. Jak ktos mi powie, ze DW jest bezmyslna sieka, to sie zapytam, jakim mianem okreslic N3?

Moj prywatny rekord combo: cos okolo 13 000.
Diabeu
N3 to bezmyślna sieka, jedyne co trza "kontrolować" to wyprowadzane kombosy aby nie kroić niepotrzebnie trupa - do tego non stop dash aby być szybszym od reszty armii

pomagierów to zostawiam na starcie
Zeratul
no przeca DW nie bylo lepsze od N3... bez przesady... mnie tam N3 bardzo przypasowalo
Kali
Glupoty prawisz, DW nie znasz smile.gif . N3 jest malutkie przy DW, a i wciaga na wyjatkowo krotki czas - podczas, gdy DW potrafi cie zatrzymac na dobre pol roku i dluzej, co chwile o sobie przypominajac smile.gif .
Piasecznik
A ja myślę że to kwestia gustu. Nazywanie czyichś gustów głupotą jest samo w sobie głupie.
Diabeu
QUOTE(Zeratul @ 16 09 2006, 05:12) *

no przeca DW nie bylo lepsze od N3... bez przesady... mnie tam N3 bardzo przypasowalo

w kwestii merytorycznej jest lepsze, graficznie to N3 wygrywa, ale tylko graficznie
Zeratul
nie zgodze sie... DW jest statyczne, mniejsza lista combosow... zolnierze stoja i nic nie robia jeszcze bardziej niz w N3(w N3 przynajmniej z 10 zabija na misje)... w DW kazda misja wyglada tak samo... tzn zalezy czy sie bronisz czy atakujesz... w N3 masz otoczke fabularna, slaba bo slaba ale masz... graficznie jest lepiej, wieksza ilosc paskudztwa na ekranie, piekne filmiki... herosi sa fajnie zroznicowani... zarowno pod katem atrybutow jak i wygladu...
Diabeu
nie dobijaj, że niby N3 jest glębsze merytorycznie od DW? w N3 tylko idziesz i siepiesz wroga, nic więcej - wątpię by można było przegrać bitwę bo wszystko jedzie na skryptach
za to przerżnąć w DW to żaden kłopot

zresztą to są różne gry, N3 to ordynarny slasher (mi się podoba, ale nie wciągnąl mnie na całego)
Zeratul
no... ale masz jakies filmiki o otoczke fabularna... a co masz w DW? jak sobie pewnie ksiazke z histotria Nipponu wezmiesz do reki i bedziesz czytac grajac, to sam sobie ja stworzysz...
Diabeu
Zeratul, czy ty rozumiesz pojęcie "merytoryka"? a DW jest o Chinach, Nippon to raczej Japonia
Zeratul
rozumiem pojecie...

hmm o Chinach... lol... my bad
Kali
QUOTE(Zeratul @ 19 09 2006, 13:59) *

nie zgodze sie... DW jest statyczne, mniejsza lista combosow... (...) w DW kazda misja wyglada tak samo... tzn zalezy czy sie bronisz czy atakujesz...

LOL. Combosow moze jest nieco mniej, niz w N3, ale sa znacznie bardziej zroznicowane pod wzgledem funkcji. W N3 mozesz naparzac jedno combo w kolko, albo sie bawic - wybor nalezy do ciebie, efekt ten sam. Gra na wysokim poziomie trudnosci w DW wymaga zas od ciebie, bys wiedzial, co robisz i kiedy najlepiej to stosowac.

A statyczne to jest N3. Tam sie nic nie dzieje bez twojego udzialu. Wykoncz wroga i postoj sobie w jednym miejscu - doopa, cisza dookola, cos nie czuje sie, ze prowadzona jest wlasnie kampania wojenna. DW zas to do siebie ma, ze tam faktycznie odczuc mozna, ze dochodzi do bitew pomiedzy duzymi silami - od ciebie bedzie zalezalo, bys swoimi czynami przechylil front na swoja strone, wywindowal morale twoich jednostek ponad morale oddzialow, z ktorymi walcza... udaremnil wrogie pulapki i pomysly (np. odnalezienie i przerwanie linii zaopatrzeniowej).

zolnierze stoja i nic nie robia jeszcze bardziej niz w N3(w N3 przynajmniej z 10 zabija na misje)...

Bzdura. To wlasnie jest standardowa opinia osoby, ktora w DW krotko sobie szarpnela i rzucila w kat, wyrabiajac sobie szybko zdanie na temat tego slashera. Tak sie jednak sklada, ze DW to nie tylko bezmyslna mordoklepka. Pomijajac juz nawet elementy RPG zdecydowanie bardziej zaakcentowane w DW (rozwijanie postaci, zdobywanie coraz lepszego ekwipunku i broni - poprzez realizowanie konkretnych zadan, a nie tylko liczenie na łut szczescia jak w N3), a takze swietnie opracowane "secretsy" i nieustannie zdobywane rozne rzeczy/postacie, w DW jest wprost ogromna ilosc smaczkow, jakie mozna odkryc w trakcie bitew - i to smaczkow majacych bardzo istotny wplyw na losy starcia. Niby nie mozesz wydawac rozkazow oddzialom (poza swoja osobista straza), a mimo wszystko jestes w stanie poprowadzic starcie na rozne drogi - szczegolnie, jezeli znasz rozne specjalne wydarzenia, jakie mozesz wywolac - a kazda mapa cos przewaznie oferuje (szczegolnie te wieksze). Bedac przy mapach: w N3 jest ich cos kolo 10. DW5 to okolo 40 i to najczesciej nie tak prostolinijnych, jak w N3.

w N3 masz otoczke fabularna, slaba bo slaba ale masz...

A w DW niby tego nie ma? Kazda z ok. 50 postaci ma swoj wlasny tryb fabularny - w wiekszosci przypadkow opieracjacy sie na wydarzeniach historycznych. Zreszta w grze jest dostepna specjalna encyklopedia, przedstawiajaca krotkie biosy (najwazniejsze cechy, dokonania) ponad 600 postaci z okresu Epoki Trzech Krolestw, czy tez streszczenie najwazniejszych wydarzen od 184-280 roku n.e. Wszelkie zdrady, nieprzewidziane sojusze, bohaterskie czyny, ktore nadaly niesmiertelna slawe wielu wojownikom i taktykom z tego okresu - nie ma co nawet porownywac tej plytkiej, przewidywalnej, a do tego niespojnej badz pozostawiajacej zbyt duzo niedomowien fabuly N3. DW bazuje na opaslej ksiedze i jednym z najbardziej fascynujacych fragmentow historii ludzkosci (nigdy wczesniej swiat nie widzial tylu utalentowanych osob pojawiajacych sie w jednej erze - waznych postaci, ktore pozostawily swoj wyrazny wklad na polu sztuki wojennej, polityki, literatury i kultury), wiec nie trudno sie dziwic, ze w kwestii podloza fabularnego N3 wydaje sie byc tylko niezgrabna opowiastka.

QUOTE("Piasecznik")
A ja myślę że to kwestia gustu. Nazywanie czyichś gustów głupotą jest samo w sobie głupie.

Alez ja tutaj wcale nie opieram sie na tylko odmiennych gustach, tylko na tym, co oba tytuly w sobie maja i ile sa w stanie zaoferowac graczowi. Gdybysmy porownywali Dynasty Warriors do np. Samurai Warriors smile.gif , moglibysmy mowic tylko o kwestii gustu, bo gry - choc roznia sie na wielu plaszczyznach - oferuja mniej wiecej tyle samo. A N3 przy DW to naprawde pikus na bardzo krotka mete. I w dodatku posiadajacy sporo istotnych bugow.

Uff... Sie rozpisalem smile.gif . Nie zrozumcie mnie zle - az tak po N3 nie jade, tylko w swietle DW wypada toto blado. Sam osobiscie jestem solidnie wkurzony na Phantagram, bo tytul ma zadatki na naprawde fajnego szpila - i jak wspominalem, spodziewalem sie czegos o wiele, wiele mocniejszego.
matek_79
Kurde zescie sie rozpisali tongue.gif Dla mnie N3 to tylko przyjemny slasher, nic innego, idziesz, mashujesz przyciski, idziesz dalej. Gra krotka, latwa i przyjemna, troche bugow ma (ba! troche tongue.gif) ale jakos to specjalnie nie przeszkadza w rozrywce (pod wruknkiem ze sie swoja armie zostawi na starcie wink.gif ) i nic wiecej w tej grze nie ma. Nic tylko przyjemna mlocka- zero glebi, kombosy dochodza do 1000 a nawet ponad, podane w ladnej grafice, doprawione efektami wink.gif
Diabeu
nie no, co za kretyn stworzył postać tej idiotki Tyurru czy jak jej tam? co to za cholerstwo? pistolet na wodę? przecież to jest tak głupie że odechciewa się grać tą postacią

grrrrrrrrrrrrrr
Zeratul
wlasnie ona jest swietna... i nie jest taka prosta tongue.gif jest na drugim miejscu w moim rankingu postaci N3... na pierwszym kaplan z pala!!! Jedyne co w niej sie nie podoba, to walka dwoma tymi samymi combosami.
Diabeu
nie napisałem że jest prosta, napisałem że jest głupia - i to niesamowicie głupia

aż ręce opadają, tak głupia jest
Zeratul
ale co swiadczy o jej glupocie? infantylnosc postaci? jej wypowiedzi? sposob w jaki atakuje? pamietaj, ze pada trzymasz w rece ty tongue.gif
Diabeu
jej ataki mnie osłabiają, zamiast dasha ma jakiś kretyński uskok, no cała postać jest szczytem głupoty designera

to że mam pada w łapie nie ma wpływu na to jak nią się gra, niestety
Zeratul
no ale zamiast dasha mozesz pofruwac na miotle (X,X), co IMHO jest lepsze od dasha, bo lecisz dalej, szybciej i mozesz do tego atakowac... w sumie bez latanska nie ma co podchodzic do misji w kamieniolomach... ciezko sie nia gra na poczatku, ale juz od 6 lvl jeden jej atak zbiera niezle zniwo.
Kali
Nawet na miotle jest glupia
Hela
Dzisiaj zaczalem grac i nie ukrywam, ze N3 mi sie podoba. Jest dobre graficznie, ma calkiem niezle postacie i znosna muzyke (oczywiscie z grzecznosci nie wspomne o tragicznym dubbingu...). Nie jest jakas super skomplikowana i jak ktos pisze, ze uzywa sie tu tylko dwoch przyciskow, to zbytnio nie sklamie, ale z drugiej strony IMO jest dynamiczniej, ciekawiej niz w DW. Nie jestem jakims pasjonatem tasiemca od Koei, ot pogralem troche w trzecia i czwarta czesc i dla mnie to byly flaki z olejem i szczerze mowiac nie jestem w stanie zrozumiec czym za kazdym razem podnieca sie Kali, ale ja sie nie znam.
Anyway gra jest ciekawa produkcja na odstresowanie. Ot wlaczasz, rozwalasz chordy goblinow i po misji wracasz do jakis ambitniejszych produkcji, ala Dead Rising.
FlyJ4ck
hela a gdzie kupilas gre? i za ile

bo kurde za ponad dwie stowki nie widzi mi sie bezsensowna nawalanka biggrin.gif
n1n3r
na allegro nowki sztuki sa ponizej 200zl
Diabeu
Hela, zobaczymy co powiesz jak zagrasz tą wieśniarą na miotle

największe wrażenie robi ostatnia misja najemnika, obrona mostu daje czadu
Zeratul
sie jej doczepiles... moim zdaniem jest bardzo klawa.

Ta gra jest region free? Bo jak tak to moge komus opchnac za 100zl + wysylka. Stan idealny...
n1n3r
czy ktos z was ma jakies pomysly jak zdobyc A za ostatnia misje Inphyy??
Zeratul
sprobuj na forum xbox.com
Hela
Przeszedlem kampanie Inphyy i Myifee. Po pierwszej bylo ok, druga juz byla nuzaca, a trzecia Aspharr'a rzucilem w polowie drugiej misji tak jest facynujace wciskanie caly czas jednego przycisku. Nie mam zamiaru juz w to dluzej graczej, sprzedam i zapomne.
n1n3r
a ja wlasnie ukonczylem w 100% i nie narzekam:D
klk
Witam,

Czy ktos z was mial problemy z plyta? Gierke zakupilem kilka dni temu, oryginalnie zapakowana, instrukcja po polsku itp, nawet 30 zl na cos z gram.pl, ale co jakis czas mi ja przycina, zwlaszcza jak wchodze do menu??

Wina plyty czy czytnika???

Gre kupilen na allegro, na dodatek bez paragonu no i d.u.p.a.

Pozdrawiam.
Kali
Chyba wina plyty - mi sie kilka razy zdarzyly zwiechy i komunikat, ze "disc is unreadable"
klk
Wielka dziekawa,

hmmmmm x'a mecze dopiero od miesiaca, niezbyt intensywnie, i N3 to pierwsza gierka, ktora wywinela mi taki numer.
Kali
No ja tez mialem ladnego zonka, bo to byla pierwsza gra odpalona na swiezo zakupionym wlasnym xpudle:)
Zeratul
a mnie sie to zdarzylo dopiero po ponad pol roku, przy odpalaniu Vegas... jak kali N3, tak N3 kaliemu ;p jak mawia stare ludowe przyslowie ;p
Beck
Po waszych wypowiedziach widzę, że warto zainwestować w ten tytuł.
Czy ktoś może powiedzieć mi jak długa jest ta gra. Grałem w Demo ale szybko się skończyło biggrin.gif
Zeratul
krotka, jak nie zalezy ci na katowaniu do 1000 achivementow to rozwalisz skopojnie w 8-10h
klk
Ja dopiero zaczalem grac, druga misja dopiero, a wlasciwie to moja dziewczyna gra i trolla nie moze zaciukac, biedaczka, w tej chwili chyba 8 podejscie laugh.gif Niech sie meczy, geheh.

Kurde, ale przycina strasznie, zwlaszcza jak wchodze do menu, czytnik wydaje kilka piskow piiiiiii piiiiiiiii i zwis mad.gif

Wkurza mnie to bardzo! censored2.gif
qazar
nakreciliscie mnei , kupie sobie ta giere , tylko fear przejde biggrin.gif
matek_79
QUOTE(klk @ 6 12 2006, 21:16) *

Kurde, ale przycina strasznie, zwlaszcza jak wchodze do menu, czytnik wydaje kilka piskow piiiiiii piiiiiiiii i zwis mad.gif

Wkurza mnie to bardzo! censored2.gif

Sie nie dziw, mi po zakupe gry i wlozeniu do czytnika (plyta absolutnie nowka) pojawil sie komnikat ze plyta ta jest odtwarzana tylko i wylacznie na X360 a konsola mi wywalila komunikat ze jest to plyta dvd a nie game ninja.gif cale szczescie pozniej juz chodzila dosc normalnie (chociaz jeszcze kilka razy cos takiego sie dzialo), ale rzeczywiscie przycinala. Pomaga troche odlaczenie konsoli od netu, ale przycinki i tak sie zdarzaja blink.gif
klk
Heh, jak tylko przejde to opchne albo na cos wymienie.
Gierka fajna ale mam stracha za kazdym razem kiedy wciskam select..... zwis czy nie? Meczace to bardzo.

Pozdrawiam.
n1n3r
moze partia ktora poszla na polske jest jakas trafiona... ja mam pierwsze wydanie i nie narzekam bo wszystko ladnie smigalo...
ping
panowie pomóżcie, albo jestem bardzo kiepskim graczem albo nie wiem wszystkiego o tej grze. Jestem na misji Pholya Flatlands, po ponad 20 podejsciach moja cierpliwość pomału się wyczerpuje, czy levelowana postać oprócz wzrostu HP ma jakieś dodatkowe punkty do przydzielania (umiejętności or smtn?). Nie idzie wybić tego gnojstwa confused.gif
Sokolov
Chodzi o misje Inphyy? jesli tak, to musisz podniesc sobie level przynajmniej o jeden stopien. Zalozyc jakies silniejsze przedmioty i byc bardzo ostroznym. Musisz uwazac, zeby stracic jak najmniej HP, bo potem czekacie pojedynek z 2 kolesiami, którzy nie naleza do slabych. Jak jest bardzo duzo przeciwnikow to uzywaj kombo X,X,X i potem trzeaskaj ciagle Y. Troche ich to wybije smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.