Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ninety-Nine Nights
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3
Ryo-San
Jako ze dzisiaj pojawil sie oficjalny trailer w wersji anglojezycznej tej jak narazie doscyc tajemniczej gry..czas zalozyc temat; )
trailer znajdziecie pod tym linkiem

http://news.teamxbox.com/xbox/8892/NinetyN...Nights-Trailer/

za gre odpowiedzialny jest japonski developer Q Entertiment z Tetsuy'ą Mizuguchi na czele (koles odpowiedzialny min za REZ'a i LUMINES) oraz koreanscy spece od wojennych rzezni tworcy min. Kingdom Under Fire - Team Phantagram

tak wiec japonczycy z koreanczykami robią gre a amerykanie ją wydadzą...ciekawe co z tego wyjdzie; )
Wolny
Myśle ,że ta gra spodoba sie japońom ,mi niezbyt się podoba,ale fajnie ,że microsoft będzie miał więcej typowo japońskich gier.
Marlon
Ryo, to ten mini trailerek z akcją w stylu "władka" (ogromna bitwa)? Jak tak, to widziałem i muszę przyznać, że jeśli to był real-time, a nie prerender, to jestem pod wrażeniem. Nie wiem co z tego wyjdzie, może jakieś połączenie KUF z jRPG? Ciężko w tej chwili powiedzieć coś konkretnego o tej gierce, aczkolwiek cieszy mnie support ludzi tworzących tego typu pozycje dla XO.
Diabeu
ohohohoho obadajcie te gameplay'e, bez dźwięku ale kij z tym, ten mniejszy (167mega) to 10 minut gry i ponad 1200 body count, noż (pipi) uroczo doprawdy
pewno ten drugi to to samo ino w lepszej jakości - chyba

te podłoże to się świeci jak psu jajca
aha i trupy nie znikają icon_twisted.gif

http://www.xboxyde.com/news_2045_en.html
Marlon
No obadałem już dawno, ilość zgonów zdecydowanie ponad przeciętną, to prawda. Szkoda tylko, że gra wstępnie robi wrażenie pustej sieczki z elementami rpg... Nie wiem co tam będzie takiego rewelacyjnego, ale mnie średnio podjarała wizja rozwalenia 1000 podobnych przeciwników biegających po monotonnie wyglądającej, szarej lokacji... Jak skończy się jaranie oprawą (elegancki framerate + taaakkie ilości oponentów), to gra może czasami pójść w odstawkę. Obym się mylił.
Diabeu
eeetam, lubiłeś ty w DW grać? bo jak nie to fakt, ta gra w tym momencie poza oprawą nic nie pokazuje
mam nadzieję na elementy strat. na poziomie KUF, więcej być nie musi co by płynność sieki utrzymać ale i jakiś wpływ na przebieg bitwy mieć

odprężacz przyjemny się zapowiada
Marlon
Nie było mi dane w DW szarpać... A jak jest z tymi elementami strategicznymi? Developer zapowiada coś takiego, czy to tylko twoje marzenia?
Diabeu
jakoś takoś 50/50, oni coś przebąkują ale niejasno a ja bym też takie coś chciał
jako że klei to Phantagram (ekipa od KUF) to nie sądzę by zrobili tylko i wyłącznie hack'n'slash
Maiden
Pojawiły sie nowe scany
tehehe
Jestem po seansie filmiku z gry i oprocz grafiki to w tek grze nie ma kompletnie nic ciekawego. Nawet jesli beda jakies dodatkowe atrakcje strategiczne, rpg or whatever to i tak 90% czasu to hack'n'slash, ktory od samego patrzenia znudzil mi sie w 2 minucie. ziew.gif
Maiden
Screeny i trailer:

http://www.xboxpolska.net/index.php?id=139...80c05166c7a0731
ememiks
No jak ktos lubi robic 1000 combo w 3 sekundy jak nie mniej to moze byc ok. Ja zawiodlem sie gdyz na x1 PENTAGRAM zrobil naprawde dobre gry gdzie byla i czesc strategioczna i rozrywkowa gdzie mozna bylo ruszyc mozgiem a tu ponoc nie:(
Poza ladna grafika nic ciekawego ta gra nie prezentuje.
Ozi
Jest demko na Marketplace.

Maskra + sieka + rzeźnia. Tyle można o tej grze powiedzieć. Kij z tym, że dwa buttony na krzyż, mi się podoba.

Tyle że kamera jest z invertem a nie ma możliwości zmiany. Nie da się grać i tyle. Ale może się skuszę na fulla, pożądnej jakości odstresowywacz jakich mało się szykuje.

I jeszcze jedno - grafa na filmikach wali człowiekiem o glebę. Cudo. W samej grze jest troche biedniej ale animacja i wykonanie głównych boheterów też daje radę.
bartiz
QUOTE(Ozi @ 28 07 2006, 16:14) *

Jest demko na Marketplace.

Maskra + sieka + rzeźnia. Tyle można o tej grze powiedzieć. Kij z tym, że dwa buttony na krzyż, mi się podoba.

Tyle że kamera jest z invertem a nie ma możliwości zmiany. Nie da się grać i tyle. Ale może się skuszę na fulla, pożądnej jakości odstresowywacz jakich mało się szykuje.

I jeszcze jedno - grafa na filmikach wali człowiekiem o glebę. Cudo. W samej grze jest troche biedniej ale animacja i wykonanie głównych boheterów też daje radę.

Grać się da ale faktycznie troszke to wkur.wia.

Szkoda ze premiera dopiero 24 listopada a wtedy bedzie w co grać i nie wiem czy się na to skusze ;/
Maiden
Ładniejsze, lepsze Dynasty Warriors. Momnentami wręcz bardzo ładne. Tyle że bez rewelacji. W styczniu 2007 70zł za nią dam.
Yaxa
Pogralem w demko i naprawde mi sie spodobala ta gra. Moze bez jakis rewelacji ale jako slasherek jest o wiele lepszy od Dynasty Warriors. Tak jak post wyzej w czasie posuchy, ponizej 100zl mozna spokojnie lyknac smile.gif
t3xz
Graficznie może być jeżeli patrzeć na jednostki, otoczenie takie sobie. Idealna młoćka akurat na czas żniw, nic ponad to. Takie 6/10 jak w mordę strzelił. Dosłownie i w przenośni. Słowem - zawiodłem się na demku.
Zeratul
moim zdaniem gierka wymiata, zarowno graficznie i w gameplayu... sieczka jakich malo...

niebo a ziemia jak porownac do dynasty warriors...

fajne comobosy idzie wyprowadzic, nadzianie kolesia na halabarde a potem miotanie nim w reszte rzadzi...

szkoda ze animacja potrafi chrupnac, ale jak spojrzec na setki przeciwnikow na ekranie, to wszystko da sie wybaczyc...

moim zdaniem demko 8/10... pewnie podskoczy mi nota na 9/10 jak pogram w pelna wersje za 2 tyg...
El Loco Chocko
Hmmm jak dla mnie to porazka na calej lini.Nie wiem jak bedzie wygladala pelna wersja ale jesli jak demko to ja dziekuje za taka pusta sieczke.
Goldi69-PL-
balas jakich malo, DW tez wsoja droga ale tutaj pierwszy moj kontakt z gra (ierwsze starcie gdzie nawet nie wiedzialem co naciskac) i mialem 486 HIT Combo, najlepsze ze kamera taki balas ze nawet nie widzialem jak to nabilem. Wiekszej kupy dlugo szukac.
Zeratul
nie znam slowa balas...

ja nabilem 764 combo i bardzo dobrze sie z tym czulem, a kamere sie wlasnie bardzo klawo ustawia, no chyba ze sie nie umie pada kontrolowac tongue.gif

pusta sieczka... a czego sie spodziewales po slasherze? wyscigow kosmicznych?
El Loco Chocko
Bynajmniej:) ale chyba cos by sie jeszcze przydalo.
shinian
Coś jeszcze? Daj spokój przecież to slasher. Premiera 1 września. Sam raz jak na odreagowanie szkoły:D
kubson
nie takie zle to demko smile.gif choc fakt kamera potrafi wkurzyc i to ostro no ale jak sie kliknie galke prawa to sie gra duzo duzo duzo lepiej smile.gif

czy kupie raczej nie za duzo gier w tym okresie no ale sie zobaczy smile.gif
Shinji-kun
Po zagraniu w demko stwierdzam, ze full moze byc ciekawy (o ile bedzie mozliwosc wylaczenia inverta). Typowy odstresowywacz, o czym juz wspomnialo kilka osob .... mi taki typ gierki pasuje jak najbardziej smile.gif

Zastanawia mnie czy ktos z Was ukonczyl demko ? Dochodze do miejsca, gdzie pojawiaja sie trole/golumy, a laska ma za zadanie dostarczyc jakis msg. Mam 100 sec. na zabicie wszystkich troli/golumow. Tylko problem w tym, ze praktycznie caly moj oddzial polegl, co chwile dostaje w dzbanek z pioruna i moj zywot sie konczy :f any ideas ?
Piasecznik
Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki.
Dla tych którym podobał się DW, NNN będzie mega hitem.
Dla pozostałych może być różnie, z reguły skrajnie wink.gif
Yaxa
QUOTE(Shinji-kun @ 30 07 2006, 15:54) *

Po zagraniu w demko stwierdzam, ze full moze byc ciekawy (o ile bedzie mozliwosc wylaczenia inverta). Typowy odstresowywacz, o czym juz wspomnialo kilka osob .... mi taki typ gierki pasuje jak najbardziej smile.gif

Zastanawia mnie czy ktos z Was ukonczyl demko ? Dochodze do miejsca, gdzie pojawiaja sie trole/golumy, a laska ma za zadanie dostarczyc jakis msg. Mam 100 sec. na zabicie wszystkich troli/golumow. Tylko problem w tym, ze praktycznie caly moj oddzial polegl, co chwile dostaje w dzbanek z pioruna i moj zywot sie konczy :f any ideas ?

Badz caly czas w ruchu zeby nie obrywac piorunami, naparzaj gosci no i najlepiej zachowaj sobie na ten moment najmocniejszy atak. Powalczysz te 100 sekund i Inphy wroci. Z walka z trollem mzoesz poczekac na nia (mam nadzieje, ze nic nie pokrecilem).
Piasecznik
QUOTE(Zeratul @ 30 07 2006, 03:36) *

ja nabilem 764 combo i bardzo dobrze sie z tym czulem, a kamere sie wlasnie bardzo klawo ustawia, no chyba ze sie nie umie pada kontrolowac tongue.gif

Ja zrobiłem 2800 z małym hakiem biggrin.gif
Równiutkie 800 strzeliło przy wbiciu się w pierwszą napotkaną grupkę wrogów.
Lubie te klimaty smile.gif
el ZAX
Skoro juz sie chwalimy, to mi sie udało nabic combo ponad 5000 smile.gif Sama gra jest spoko, jesli ktos oczywiście lubi takie klimaty (sieczka + sieczka +rzeźnia), grafika na przyzwoitym poziomie, ale te zwolnienia animacji są masakryczne nieraz confused.gif Grałem kiedys w Dynasty Warriors i mialem calkiem pozytywne wrażenia, choc gra nie wciągnela mnie na dlugo. Ot, ostra młócka dobra do wyrzycia się, tak jak NNN hyh.gif Mi sie 99N podoba, ale pełnej wersji nie będę kupowal jak narazie, poczekamy - zobaczymy, moze kiedys sie złapie jakąs okazje na allegro ;]
jiloo
nie gralem do tej pory w hack'n'slash, a przyznam, ze zaczalem sie tym interesowac. wiec jak tylko pojawilo sie demo N3 natychmiast sciagnalem. zagralem kilka razy, ale chyba ten klimat jednak nie dla mnie (dla kazdego cos milego).
niby mnostwo wrogow, ale nie widze co robie. najglupsza jest ta "magiczna" bron bohaterow. sieczka na maxa, dookola Ciebie pelno wrogow i sprzymierzencow, a twoja bron trafia tylko bad guys. jakos to do mnie trafia. pozatym - wrogow wielu, to prawda, ale wszyscy z danego idzialu wygladaja tak samo. ktos z tworcow chyba sie zachlysna mozliwoscia wcisnieniecia ogroma postaci - ale jakos slabo to wyglada. pozatym gra potrafinie niezle zwolnic.
albo to nie ten tytul, albo h'n's nie dla mnie jednak. czekam na demo Dead Rising ;p
Piasecznik
zax, w Dynasty Warriors nie było przycinek z prostego powodu, kiedy robiła się duża zadyma, FOV przeciwników zmniejszał się drastycznie, tak drastycznie że pojawiali się 1m od gracza!
Tutaj nie zauważyłem takich anomalii. Jedziesz w tłumie jak w trawie biggrin.gif
Diabeu
były przycinki, za dużo godzin wytłukłem w DW by tego nie wyłapać
jak ostro wjechałeś w oddziały wroga to slo-mo było zdrowe
el ZAX
z tym, że ja full czasu temu gralem w DW, jeszcze na PS2 biggrin.gif Także nie pamiętam czy przycinało, ale tutaj w 3N to sie zdarza i to przewaznie w tych samych miejscach, nawet jak nie robie zadymy tylko ide do przodu... Ciekawe czy w koncowej wersji to poprawią (w Japońcu tez tak jest?).
Diabeu
wiecie co? wielkie mi przycinanie, kilka razy na całą misję przez 2-3 sekundy rwie, imo z uwagi na dogrywanie masy jednostek itp.
w czasie dymu nie przyhaczyło ani razu a to jest najważniejsze

a sama rozgrywka miazga, tępa sieka? sieka tak ale nie tępa, kto gra tępo ten troli nie przejdzie - podobnie jak w DW, jak się zna kombosy (jaki kiedy najlepiej wsadzać) i pamięta o bloku to nawet samemu można wyciąć wszystkich - co zresztą zrobiłem bo swój oddział olałem na starcie jak 50 typa nie mogło 3 gobosów pokroić - wataha debili, jedyne do czego służą to umieranie

jiloo - wiesz, tak jest w wojsku że jednostki mają w miarę jednakowe uniformy, czepianie się tego to przesada

durnie się wieżyczki rąbie, krojenie powietrza a potem łubudup i leży

świetnie że można ekwipować się na bieżąco, po 5 minutach już miałem wafla w kasku, z globusem, w rękawicach i z earth pike w łapce

szkoda że nie ma region-free
el ZAX
QUOTE(_Diabeu_ @ 2 08 2006, 08:55) *

wielkie mi przycinanie, kilka razy na całą misję przez 2-3 sekundy rwie, imo z uwagi na dogrywanie masy jednostek itp.

Mnie każde przycinanie w jakiejkolwiek grze wkurza, nawet jak rzadko sie to zdarza.

a sama rozgrywka miazga, tępa sieka? sieka tak ale nie tępa, kto gra tępo ten troli nie przejdzie - podobnie jak w DW, jak się zna kombosy (jaki kiedy najlepiej wsadzać) i pamięta o bloku to nawet samemu można wyciąć wszystkich

true, warto zaznajomic sie z combosami. A micha sama sie cieszy, jak po takim mega uderzeniu cały stos frajerów wylatuje w powietrze i na chwilę pusto się w około robi ;]
Piasecznik
QUOTE(zax The Player @ 2 08 2006, 12:45) *

true, warto zaznajomic sie z combosami. A micha sama sie cieszy, jak po takim mega uderzeniu cały stos frajerów wylatuje w powietrze i na chwilę pusto się w około robi ;]

Naah, wtedy trzeba się nabiegać żeby nie stracić combo wink.gif
Diabeu
etam, styknie A, X, X od razu wpadasz w chmarę gobosów
jiloo
QUOTE(_Diabeu_ @ 2 08 2006, 08:55) *

w czasie dymu nie przyhaczyło ani razu a to jest najważniejsze

mnie przycielo w trakcie bitwy i raz pamietam, ze podczas ciecia wiezyczki.
hehe. zreszta jak pierwszy raz zrabalem wieze to sie lekko zdziwilem. na poczatku specjalnie podszedlem i probowalem to rozwalic, ale jak zobaczylem, ze bron przechodzi przez to jak przez powietrze dalem sobie spokoj. i pozniej przez przypadek rozwalilem. i jak spadala to chruplo ostro.
ale moze to moj XO sie za bardzo grzeje w te upaly...
Diabeu
no rąbanie wieżyczek to siara jest, machasz i machasz i nagle jebudup

kup sobie coolerka w gameplay'u, za tydzień wychodzi
Zeratul
ech non stop grywam w demko, czekajac na pelna wersje... ta gra moim zdaniem MIAZDZY!!
SnideSoldier
Bardzo miła rzeź smile.gif
Chyba się skuszę na pełną wersję
Zeratul
no i w koncu dzis premiera w US, po pracy jade kupic, pewnie podziele sie wrazeniami smile.gif marne $50...

------------------------EDIT--------------------------

i jak tu sie nie wkurzyc _-_ pojechalem do gamestop i mowie do kolesia, ze chce N3... a on ze premiera jutro... no to ja mu, ze przeciez dzisiaj 15... a on, ze tak ale dzis jest shipping, a dopiero od jutra bedzie w sprzedazy... mialem mu ochote combosa odpalic... no ale pocieszylem sie brainage na DS... jade po N3 jutro albo w piatek...
YETI
tak jak sądziłem, demo to jedna wielka nuda i tak samo jest z pełna wersja
Gamespot 5.9
http://www.gamespot.com/xbox360/action/nin...ws&subj=6155689
Zeratul
Ninety Nine Nights... oczekiwalem tej gry od dluzszego czasu, po kolejnych perypetiach w sklepie w koncu udalo mi sie dzis ja nabyc... marne noty ign.com, gamespot.com i nizsza o $10 cena, daja nie za ciekawa reklame tej grze. Ale jak tu tak naprawde wierzyc takiemu serwisowi jak ign.com, ktory Dynasty Warriors 5: Empires, daje note: 7.1. Jest to moim zdaniem lekko zenujace, Dynasty Warriors jest marna konwersja, gdzie nie ma zadnej fabuly, sa wprowadzone jakies elementy strategiczne, ktore tak naprawde w ogole nie maja wplywu na rozgrywke, grafika jest zenujaca, i wojaki ruszaja sie jak chlopy po kwit na wegiel. Ponarzekalem, pomimo ze spedzilem przy tej grze wiele godzin. No ale to juz przeszlosc nadszedl czas odpalic N3... Szybka wiadomosc do Shinjiego... ze juz mam... i do dziela... Uruchamia sie bardzo ladnie wygladajace intro, ktore kazdy pewnie zna juz z trailerow. Wybieramy postac (tak naprawde to poki co zadnego wyboru nie ma) i do dziela... Inphyy posiada power w lapkach, mimo ze ma dopiero 17 lat... czlowiek sie az nie dziwi, ze ma taka powierzchnie do oddychania, jak dziewczyna musi sie tyle nakrzyczec i nabiegac... trenowala to ma! Juz w drugiej misji zaczlem myslec sobie, ze cos jest tu nie tak... gdyz znajduje sie w krainie, ktora znalem z dema, tylko ze w nim gralem chlopakiem. No to pewnie bedzie powtorka z rozrywki, gdy bede gral nim. I stwierdzilem, ze to bardzo klawo. Gdyz dzieki temu bede mial spojrzenie na cala historie, oczami roznych bohaterow. Najpierw bedzie to rozwydrzona 17-lat, ktora ma chcice na gobliny, a potem bedzie blond mlodzian, z lwim sercem i rownowaga emocjonalna godna Kasparowa. Niektorzy stwierdza, beee ale to jest to samo, na sile tylko wydluzaja czas gry. I tak, i nie, gdyz po przejsciu calej historii jednym bohaterem, odkrywanie calego swiata na nowo, nie bedzie powtorka z rozrywki, a zupelnie nowa przygoda, jak juz zreszta przed chwila pisalem, beda to inne emocje, ale takze inne decyzje i co najwazniejsze... inne combosy. Niektorzy jeczeli, ze tylko dwa przyciski trzeba klepac w kolko i tyle... Otoz nie do konca, gdy gram w tekkena albo DOA4 to staram sie opanowac combo, N3 lista jest niemniej obszerna, ale zredukowana do przyciskow A(green), Y(yellow), X(blue), no a B(red) odpowiada ze mega ataki, mniejszy i wiekszy. Ktory jest tak samo efektowny jak smiercionosny. Dodac do tego blok, ktory jest niezbedny przy walce np. z orkiem i mamy juz lekkie wyzwanie. Walac sekwencje XXXYYY Inphyy odwala takie figury w powietrzu, ze niejeden pomarzy, zeby wam takie cos w lozku odwalila. No, a potem przychodzi zaatakowac orka z kombinacja AXXXY i jest pieknie. Pieknie moze i jest, ale nie powala... no ale powalc ma co innego. Liczba goblinow, zab i innych paskudztw na poczatku wynosi okolo 50, co daje mozliwosc odpalenia 1000 hit combo, potem naplywaja, jest juz dobrze, ale tu dochodzimy do 3 misji, gdzie w pewnym momencie, z gory szarzuje na ciebie okolo 500, a wyglada to jakby lecialo 1000, odpalasz megasuper atak, dup 300 zabitych, reszte wykanczasz zwyklymi combami... konsola w tym momencie sie nawet nie zakrztusila, HALO! FPS nie spadl w ogole, wszystko idzie megaplynnie... SZOK! Ale nie jest tak rozowo, w 2 misji jak bylo ich mniej FPS sie posypaly, nie wiem czemu, doczytywanie z plyty? No ale zwolnienie nie trwa zbyt dlugo, wiec cos zostalo nie do konca dopracowane. I niestety jest to minus.
Po zakonczonej misji dostajesz note, wg. amerykanskiego systemu nauczania... A jest najwyzsza... najnizsza nie wiem jaka jest, bo dostalem tylko A i B... Ale pewnie D... Jesli jeden z achievmentow mowi ci... ukoncz wszystkie misje z nota A, to chyba logiczne, ze tak trzeba zrobic. A w zwiazku z tym, ze nie jest trudno, to mozna sie o to pokusic. Przynajmniej M$ i Q! nie dorzucili bramkarza z Wysp Salomona...
Graficznie postacie wygladaja, wg mnie wrecz idealnie, teren... hmm no nie jest to moze najpiekniejsza sceneria, ktora godnie by mogla reklamowac next gena, ale moim zdaniem jest dosyc dobrze, nie wspominajac o szczegole, ze w kazdej misji jest inna, co nie powoduje znuzenia... jak np. w Dynasty Warriors. Muzyka jest dobra, gdyz mi nie przeszkadza, a jak mnie muzyka nie przeszkadza, to jest bardzo dobra, SFX wypadaja bardzo dobrze, gorzej z dubbingiem aktorow, ktory stoi na srednio dobrym poziomie. Moim zdaniem gra posiada conajmniej taki potencjal jak pluca Inphyy, pisze to, gdy nawet nie tknalem jeszcze pozostalych bohaterow.
Podstawowe pytanie... czy musze byc fanem hack n' slash by skusic sie na te gre... Odpowiedz brzmi nie, ale na pewno nie jest to gra, ktora zyska taka popularnosc jaka zyskal Dead Rising (zupelnie nie rozumiem dlaczego... osobiscie w ogole mnie ta gre nie ruszyla).

Wg. Gamespot premiera w Europie 25 sierpnia 2006...
Ja goraco polecam!!!
ememiks
Jestem juz po dobrych kilkunastu godzinach z ta gra i powiem ze grajac w demo dawalem tej grze z 6/10. Teraz smialo moge dac 8.5/10 a nie jestem tego rodzaju fanem gier ale w ta gre poprostu chce sie grac! Zakonczylem kampanie mloda krzykliwa i dostalem do wyboru 2 nowych bohaterow jej brata i dlugo wlosego najemnika wink.gif I musze powiedziec ze kampania mloda gniewna byla ok ale to co sie dzieje teraz to juz poprostu szczeko opad. Wiara na choryzoncie az po brzegi! poprostu poligon jak trzeba.
Nigdy nie bylem zwolnenikiem Dynasty a nawet nigdy tego nie ruszalem nawet kijkiem. Ale po calym dniu pracy ta gra rozladowuje stres lepiej jak seks! Co do grafiki trzyma dobry poziom ilosc postaci jest makabryczna wykonanie bardzo ladne, dzwieki sa dobre jak i odglosy tla. Muzyka poprostu zabija jest super kawalek taki jak by mial nastapic koniec swiata wink.gif Ale juz w czesniej Phantagram pokazal w sumie co potrafi w KUF2 na xbox1.
Polecam kazdemu zapracowanemu graczowi! i nie tylko ktory musi zrobic 2000 zabitych zeby ochlonac ;>
Zgadzam sie w 100% z Zeratul polecam goraco!
ping
tej a wyszlo to już w europie czy tak jak Zeratul w stanach siedzisz? tongue.gif
wrog
NNN już wyszło w Europie.
ememiks
QUOTE(ping182 @ 27 08 2006, 14:27) *

tej a wyszlo to już w europie czy tak jak Zeratul w stanach siedzisz? tongue.gif

Ani jedno ani drugie poprostu przeszedłem na ciemna strone mocy wink.gif
Zeratul
nooooo.... koles z czarnymi wlosami wymiata.... koles ma power w lapach...!!!!

ta gra to MEGAHIT!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.