Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Tuningujesz swoją furę?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2
Jakuza
QUOTE(Danilo1972 @ 13 12 2005, 22:36) *

Mam, można powiedzieć klasyka, więc tuning raczej nie wchodzi w rachubę. Dbam jedynie by auto wyglądało tak jak je fabryka stworzyła.
Jedyny tuning wizualny to naklejki klubu Renault na tylnej szybie.

A jaka to Renówka ? 5 ? czy inna ?
Danilo1972
QUOTE(Jakuza @ 14 12 2005, 01:21) *

QUOTE(Danilo1972 @ 13 12 2005, 22:36) *

Mam, można powiedzieć klasyka, więc tuning raczej nie wchodzi w rachubę. Dbam jedynie by auto wyglądało tak jak je fabryka stworzyła.
Jedyny tuning wizualny to naklejki klubu Renault na tylnej szybie.

A jaka to Renówka ? 5 ? czy inna ?

Tak Jakuza, to jest piąteczka - zarzucam fotką mojego cuda.

Trzeba zaznaczyć że autko jest starsze od większości forumowiczów smile.gif
Krychuone
no to teraz wiemy skąd old school w twoim avatarze biggrin.gif
Krychuone
Ludzie lepiej usiądzcie bo sami padniecie laugh.gif czegos takiego chyba niejeden w życiu nie widział nawet w internecie

ło to jest masakra wszechczasów excl.gif ohmy.gif ninja.gif wacko.gif nie myslalem ze tak wyglądają Nissany ze stajni NISMO wink.gif
Pavlus
woooaahh musze go miec!

btw zauwazcie na napis na szybie - widac kto ma takie pomysly ;>
Nismo
QUOTE(Pavlus @ 24 12 2005, 11:41) *

woooaahh musze go miec!

btw zauwazcie na napis na szybie - widac kto ma takie pomysly ;>

ninja.gif
Krychuone
Witam panowie! pozwole sobie zaprezentować ładnie zrobionego poldka (caro plus), na początek zła aczkolwiek istotna informacja, Kierowcy tego wozu nie ma już wśród nas sad.gif -wypadek (poślizg i czołówka), a
no ale my go nie zapomnimy, spoczywaj w pokoju JEF, a foty pozostaną zawsze, dlatego podzielę sie też z wami

oraz kilka linków do kolejnych fot:
http://img401.imageshack.us/img401/3826/po...efpoldi64up.jpg
http://img428.imageshack.us/img428/1085/po...fpoldi123tg.jpg
jesli ktos chce wiedziec cos wiecej to zapraszam na strone znajomego arrow.gif http://www.motodrt.prv.pl a konkretnie do działu TUNING, mozna tam znalezc naprawde ciekawe wozy
wujek_dobra_rada
fajen aluski reszta jest jaka jest kazdy widzi
Yacek
QUOTE(Krychuone @ 27 12 2005, 20:08) *

Witam panowie! pozwole sobie zaprezentować ładnie zrobionego poldka (caro plus), na początek zła aczkolwiek istotna informacja, Kierowcy tego wozu nie ma już wśród nas :( -wypadek (poślizg i czołówka), a
no ale my go nie zapomnimy, spoczywaj w pokoju JEF, a foty pozostaną zawsze, dlatego podzielę sie też z wami

oraz kilka linków do kolejnych fot:
http://img401.imageshack.us/img401/3826/po...efpoldi64up.jpg
http://img428.imageshack.us/img428/1085/po...fpoldi123tg.jpg
jesli ktos chce wiedziec cos wiecej to zapraszam na strone znajomego :arrow: http://www.motodrt.prv.pl a konkretnie do działu TUNING, mozna tam znalezc naprawde ciekawe wozy

Fajnie zrobiony tuting ? LOL ? Przeciez to wyglada jakby dzieciak wzial wycinanki, folie samoprzylepna i ponaklejal jakies pasy plus przyczepil pseudo spoilery i zderzaki z plasteliny. Idz pan do domu z tym syfem, ja sie nie dziwie ze kierowcy tego 'cuda' juz nie ma, w najblizszym czasie ludzie by go zaszlachtowali. A fu, az sie zgorszylem tym widokiem :/
Krychuone
oj yacus yacus, przegioles z tym swoim nedznym wywodem! szkoda cie komentowac censored2.gif
dam ci dobra rade, nie znasz sie na czym/nie masz o czyms pojecia to sie nie udzielaj! blink.gif
Yacek
Widze ze ty sie znasz na 'tjuningu' skoro zapodales takie foty. Ciekawe co jest w srodku tego poldka, potwor HEMI ? Chociaz nie, pewnie instalacja gazowa bo by to cudo zgubilo wszystkie upiekszacie powyzej 80km/h.

Prawie jak tuning.

Prawie jak Zywiec.
Krychuone
yacek placek PRAWIE jak człowiek, ale pamietaj to robi wieeelką różnice laugh.gif ty jestes prawdziwym znawcą każdego tematu excl.gif prosze opowiedz nam cos o tuningu mistrzu ninja.gif
INsejn
Mi byloby szkoda kasy na kilogramy szpachli i plastiku. Wolalbym zrobic cos w silniku i z zawiecha. Nie ma to jak mocne, szybkie auto, ktore nie traci przyczepnosci przy 120 km/h w ciasnym, ostrym zakrecie tongue.gif
Yacek
Dokladnie, INsejn dobrze mowi, po cholere robic i tak z niewyjsciowego auta cos czym nigdy nie bedzie ? Pomijajac ze tuning wyszedl wiejsko. Tuning to jest BMW Alpina, Mercedes AMG, Ford Cosworth, a nie Polonez ZbysiuTune ktory zamiast zyskac mocy to ja stracil poprzez dodatkowe 200kg niepotrzebnego shitu, no ale chyba teraz tuninguje sie w druga strone..... Ja sie nie znam wkoncu....
Krychuone
hahah nie no insejn a kto ci powiedzial ze ta fura ma seryjne zawieszenie ? huh.gif zapraszam na strone http://www.motodrt.prv.pl/ do dzialu tuning, tam mozna poczytac co jest zrobione a co nie excl.gif ospojlerowanie ktore zostalo zalozone nie powinno byc ciezsze od seryjnego, z przodu chyba spojler do golfa byl, niewazne (...) no i na stronie mozna zobaczyc inne ch*jowe fury wg. yacusia (master of tuning!), jak np. opla corse z silnikiem calibry (2.0), tez pewnie wiocha na maxa laugh.gif
bez kitu znalazl sie tuner ******* ktory wie tyle o tuningu co w internecie wyczytal, pochwal sie jacku swoim lambo, chetnie ocenie cool.gif
Yacek
Widze ze jestes w gwardii oszolomow ktorzy kupuja beemki 3 z 4 reki albo jakies calibry, do ktorych doklada sie szersze felgi, na zime sliki, przyciemniane szyby i robi sie z tych aut "mafie". Sorry kolego ale pomylilem poziomy. Ja mierze znacznie wyzej, tuning powinien byc robiony ze smakiem przede wszystkim. Jesli Ciebie jara corsa z silnikiem z calibry to gratuluje. Ja wolalbym uzbierac wiecej kasy i zrobic cos konkretnego a nie robic w mysl zasady "tanio i pewnie", dokleic troche spojlerkow do poldka, obnizyc zawieszenie, wsadzic tarcze z mondeo i oto mamy Polonez Tune. Poza tym pewnych aut nie powinno sie w ogole tuningowac jesli nie ma sie o tym FACHOWEGO pojecia, a tak dresik kupi sobie calibre i zaczyna w nia pakowac bez pijecia stolujac sie u osiedlowego mechanika.

UPDATE:

oblookalem strone ktora podales i moim zdaniem jedyne normalnie stuningowane auta w dziale download to BMW 325i, Golf 3 GTI, Mitsu Eclipse, Ibiza jeszcze daje rade i Peugeot 206 od Marcina chociaz akurat tutaj kolory srednio mi pasuja ale to kwestia gustu. Eclipse i BMW zostaly naprawde fajnie zrobione, WYGLADAJA przede wszystkim, wnetrze BMW tez zostalo zrobione z pomyslem i oba auta naprawde elegancko wygladaja. Szkoda ze ukradli tego Eclipse'a. To mitsubishi jest przykladem ze poszerzajac nadkola i drzwi mozna (jesli tylko sie chce) zachowac pierwotna bryle auta, nie zostawiajac jakichs sterczacych smieci. Calosc ladnie pomalowana, gdyby ktos pierwszy raz w zyciu zobaczyl Eclipse'a tak zrobionego to nawet nie pomyslalby ze ktos go przerobil. W porownaniu do innych furek oblepionych i pomalowanych jakas ch ujowa farba to sa to jedyne modele godne uwagi. Corsa B z silnikiem od Calibry pewnie bedzie miala wziecie w Zarzadzie Drog i Komunikacji jako walec drogowy. Wolalbym umrzec niz jezdzic tym brzydactwem, albo nie, wolalbym kupic nowego Fiata Multiple, jest o wiele ladniejszy niz ta corsa... Jej kolka naprawde daja rade, no rotfl.
INsejn
QUOTE(Yacek @ 3 01 2006, 14:11) *

Widze ze jestes w gwardii oszolomow ktorzy kupuja beemki 3 z 4 reki albo jakies calibry, do ktorych doklada sie szersze felgi, na zime sliki, przyciemniane szyby i robi sie z tych aut "mafie". Sorry kolego ale pomylilem poziomy. Ja mierze znacznie wyzej, tuning powinien byc robiony ze smakiem przede wszystkim. Jesli Ciebie jara corsa z silnikiem z calibry to gratuluje. Ja wolalbym uzbierac wiecej kasy i zrobic cos konkretnego a nie robic w mysl zasady "tanio i pewnie", dokleic troche spojlerkow do poldka, obnizyc zawieszenie, wsadzic tarcze z mondeo i oto mamy Polonez Tune. Poza tym pewnych aut nie powinno sie w ogole tuningowac jesli nie ma sie o tym FACHOWEGO pojecia, a tak dresik kupi sobie calibre i zaczyna w nia pakowac bez pijecia stolujac sie u osiedlowego mechanika.

Kolesie od Calibr mnie lecza normalnie, szczegolnie jak chca sie scigac a pozniej ostro dostaja w dupe biggrin.gif
Co do Corsy to swap moze byc ale po co te dodatkowe zabawy z karoseria. Ciekaw jestem tylko, czy koles wymienil skrzynie biegow i hamulce bo na serii z Corsy to raczej nie ujedzie z tymi 150KM. Zreszta ja bym jeszcze to uturbil tongue.gif Jezeli chodzi o Poldka to chyba nawet nie zmienil hamulcow w nim bo z tylu widac bebny.
Jakuza
Ale się uczepilście tej Corsy - moim zdaniem wygląda fajnie , zrobviony w germanie , jedyna rzecz która razi to Lexus-Looki które tutaj poprostu niepasują . Ogólnie niezłe auto z ciekawymi przeróbkami .
Krychuone
do corsy nikt sie nie czepial, jacus piczka sie nie liczy icon_twisted.gif tylko ktos kto sie zna ma prawo sie wypowiadac, pokaz jacus swoją corvette laugh.gif inne fury krytykujesz a sam ch**a masz wacko.gif
lukaszek
stary ale ten poldek serio wyglada zalosnie....

wole juz patrzec na zwyklego pordzewialego poldka bo wiem ze ktos jezdzi nim z musu...ale jak widze takie "cudo" to sam nie wiem czy mam sie smiać czy plakać ;/
Krychuone
niemniej jednak z tylu i z boku fest dobrze zrobiony jest, nie widzieliscie na zywo wiec ... z przodu tez mi sie nie podobal jak go 1-szy raz zobaczylem ale cala reszta cool.gif
Mikes
Ludzie lepiej usiądzcie bo sami padniecie laugh.gif czegos takiego chyba niejeden w życiu nie widział nawet w internecie
IPB Image
ło to jest masakra wszechczasów excl.gif ohmy.gif ninja.gif wacko.gif nie myslalem ze tak wyglądają Nissany ze stajni NISMO wink.gif

(zaznaczenia moje) to popatrz na pierwszą stronę tego tematu blink.gif closedeyes.gif
Krychuone
no i tamten chevrolet nie jest az tak tragiczny jak ten nissan smile.gif ale przyznaje -również nieziemsko zje_any biggrin.gif
Karlos Młot
Ja poruszam sie na NOGACH!!:d..Koni mechanicznych : 2..Czasem wyciagam 25km/h..(Jak dobrze pujdzie)..smile.gifsmile.gifsmile.gif Nie tuninguje bo niemam poco..smile.gif
Linek
Krychuone wybacz, ale z tego całego działu tuning znajdą się może z 3 samochody, które mi się spodobały. Eclipse (chociaż wywaliłbym te tylnie lampy), Golf 3 (ten z końca galerii, fajna sprawa, tylko alu bym zmienił), a Ibiza, ta biało-srebrna ma ciekawą grafikę, ale reszta nie za bardzo. Po prostu grafika fajna, ale to na samochód firm tunerskich, jakiś, który ma naprawdę sporo w silnik, wiadomo o co chodzi. I też jestem jak najbardziej za tuningiem mechanicznym, a zewnętrznie... to co najwyżej tyle, żeby to ładnie wyglądało. Czyli jakieś ładne alu, może zmiana lakieru, mały spoiler na klapę (ale nie skrzydło, tylko taki, który ledwo odstaje od klapy).
Yacek
Ja jestem po dlugich godzinach ciorania w NFS Underground 1 & 2 i dostalem naprawde urazu psychicznego. Aby brnac dalej w gierke trzeba wiesniaczyc fury na maksa... W pewnym momencie mialem problem bo nie mialem serca zrobic wiochy z mojej ladnej Celici ale niestety. Aby grac dalej trzeba zalozyc mase smieci na auto, zrobic je na klauna i wtedy mozemy grac dalej. PARODIA. Najgorsze jest ze po takich gierkach mlodzi pseudotjunerzy wychodza na ulice i zaczynaja psuc auta swoimi chorymi wizjami aka 3 polki na ksiazki na tylnej szybie ktory nazywaja lotka lub spojlerem albo uwaga uwaga: dyfuzor do GOLFA 2!! Rotfl ku rwa na maksa. Jakis czas temu bylem na gieldzie i to co ci "żelusie" w okularkach od calibr i innych bejc z 5 reki z instalacja gazowa sprzedaja to sie w glowie nie miesci. Do gazu z tymi palantami. I krzyz na droge tym ktorzy w ogole proboja tuningowac niewyjsciowe fury takie jak polonez chociazby. Bzdura jest tuningowac cos co w zalozeniach nie powinno byc w ogole ruszane ino tylko zepchniete ze skarpy. To tak jakby dac ziomkom krychuone'a do tuningu optycznego Astona DB5.
Krychuone
sie tak zastanawiam czy ty wogule widziales kiedys jakiegokolwiek astona biggrin.gif jacuś heh
Szabla8
Sorry za offtopic ale mam male pytanko do piotraB
Gdzie mozna zrobic ten button. smile.gif np. ty masz gran turismo player smile.gif
szeni
To nie są buttony, a tak zwane "userbary". Formę mają właśnie taką jak widzisz - są kolorowym paseczkiem okręślającym preferencje użytkownika. Możesz pobrać je na tysiącach stron, a także zrobić taki samemu np w photoshopie.

Najlepsze źródło userbarów wg mnie:
http://userbars.org/
Szabla8
dzieki i jeszcze raz przepraszam za offtopic smile.gif
MeL
Qrde patrzyłem na tę strone do działu "TUNING" i powiem wam że jest tam dobry shit !

Ta Corasa jest chyba najmocniejsza confused.gif

Mitsubishi fajne ale koleś wogóle nie inwestował w silnik. Miał go całego w oryginale.

A te Peugeot'y. 1.4l i 75 KM. HAHA ! A wyglądaja .....

To ja miałem seryjnego 206 i miał 90 KM i przynajmniej konkretny moment obrotowy bo ponad 200 Nm prz 1900 orb/min !!!!!!!!!!!!

( Niestety polskie paliwo za.j.ebało mi te auto na śmierć i trzeba było je sprzedać sad.gif )
kaka
tak apropo tuningu to nigdy w zyciu nic nie zmienie w moim autku a juz napewno nic do niego nie dokleje. smiac mi sie chce jak widze te wszystkie "tuningi" na drogach z korkami elpidzi hehe co tacy ludzi sobie mysla ze to jest cool albo dzezi?

obczajcie sobie to http://www.youtube.com/watch?v=bGmLzkrGJmA hehe
Krychuone
bo moze korek LPG jest prawie tak kozi jak wyswietlacz LCD smile.gif
MeL
QUOTE(L0SER @ 14 08 2005, 17:25) *

A ja zrezygnowalem z tuningu fury...
Bryka napiera mi do "paki" w 10 sekund, zamyka licznik, ale... to za malo...
Najlepszym tuningiem auta jest... zakup motocykla:D
Za kasiore, ktora co niektorzy wywalaja na tuning Golfow tudziez innych wynalazkow mozna lyknac Hayabuse... 2,6 do setki, 7,8 do 200... Wskazowka zatrzymuje sie grubo powyzej 300. I zanim nie osiagnie tej predkosci, zadna Ferrarka nie fiknie:D

To nie wiem o jakich golfach mówisz. Chyba GOLF I z 87' roku za 2000zł. Bo za taka Hayabusą nadająca sie do uzytku do trzeba ok 30 000 położyć.

Osobiście od hayabusy wolałbym Zygzaka 1400. 200 KM mocy to juz coś. Niestety to nie na moja kieszeń sad.gif

Póki co musze sprzedać swoją maszyne smierci tongue.gif i napaliłem sie na Fazera600 biggrin.gif
Cerb
Tuning motocykla nie jest zbyt popularny w naszym kraju, zreszta jaki tuning jak na kazdym motobazarze i w sklepach sa tylko graty ze sklepu Louisa lub rzeczy klecone w przydomowych garazach.

Sam od niedzieli zaczynam wprowadzac powazne zmiany w swojej Hondzie CB 750 Seven Fifty. Czeka mnie malowanie motocykla i kol (na czarno), zmiana kierownicy na taka od supermoto, czyli prosta i plaska z poprzeczka, zmiana manetek i koncowek kierownicy, zmiana przewodow hamulcowych na takie w stalowym oplocie, zmiana lampy przedniej i kierunkow, lampa z plaskim i gladkim szklem. Przed kilkoma godzinami zamowilem aluminiowa oslone lancucha i oslone chlodnicy oleju, musialem z Niemiec bo w Polsce zaplacilbym ponad dwa razy wiecej. Obszywam sobie tez siedzenie (czarne z czerwonymi lamowkami), zmieniam tarcze zegarow na biale z czerwonym podswietleniem itd i itd.

Pomyslow mam MASĘ, wszystkie do zrealizowania, nie chce tylko przedobrzyc zeby moto nie wygladalo jak choinka, w sumie model wyjsciowy wyglada tak :

Zdjecie z aparatu i moto zaniedbane ale doprowadze je do ladu.

A tutaj fota do jakiego wygladu zmierzam, oczywiscie bedzie w tym sporo mojej wlasnej inwencji.

To jest dla mnie ideal zmodowanego duzego naked bike'a, kolejnym moim sprzetem bedzie juz motocykl w zupelnie innym stylu (najprawdopodobniej Yamaha Vmax na ktora choruje juz od kilku lat).
_Blaze_
Za jakis czas tuninguje swoja Celice, musze tylko uzbierac na to jakies 10 000$ ;] Chce wymienic felgi (one same kosztuja ponad 1000$), bumpery, spoiler, zmienic lakier i trzasnac jakies kozackie logo i swoja ksywe w kanji z boku, dodatkowo obnizyc woz i wpakowac na sam koniec przyciemniane szyby i neony od dolu i w srodku - to tyle z wygladu.... Od srodka jakas dobra turbina, zmiana silnika, wymiana hamulcow, komputera i kilku innych rzeczy. Jak dobrze pojdzie to na lato moj woz bedzie wygladal podobnie tyle ze bedzie mial wiecej szczegolow

http://libe16.blog.excite.it/img/TUNING%20...ta%20Celica.jpg
Rastałdz
QUOTE(_Blaze_ @ 19 12 2006, 00:09) *

Za jakis czas tuninguje swoja Celice, musze tylko uzbierac na to jakies 10 000$ ;]

Takie pieniadze moga ci nie wystarczyc confused.gif
Sadze ze jak chcesz zrobic cos konkretnego w silniku to juz cala ta suma zniknie confused.gif
Moj kolega ma celice http://www.zastec.pl/celica2006.html
Chociaz kit wie jakie macie ceny w USA...

A to moje autko ktore tez tuninguje
http://www.polskajazda.pl/?a=cars&idpo...mp;opcja=detail

Pozdrawiam
ZmotoryzowanaŚwinia
narazie w ibi mam większą turbinke i home made custom fmic, co dało 151 kucy i czas przejazdu na ćwiartke 14,8
za 3 tygodnie wkładam wydajniejsze wtryski i koło maja planuje włożyć większą pompe wtryskową co da jakieś 190-200 kucy a potem już tylko big turbo wałek grundlera i można uderząć 230-240 kucy biggrin.gif
tu jest pare fotek ibizy
http://beta.grono.net/pub/u/122153/
Cerb
Przeklejam moj post z forum strony o Hondzie CB 750 :

No i dzis dorwalem z kumplem aparat, troche niespodziewanie bo maszyna nie umyta i brak jeszcze jednego malego szczegolu (swiec i przewodow od swiec w kolorze czerwonym, czekaja na zalozenie).

Tak prezentowala sie od razu po zakupie :

Taka zaniedbana szkarada, lane bylo tylko paliwo i wio do przodu, lancuch i zebatki na wykonczeniu, lakier chyba orginalny ale w strasznym stanie itd.

A tak prezentuje sie teraz :

Oto lista zrobionych rzeczy :

1. Pomalowane kola i spolerowane ranty felg (recznie i wlasnorecznie, okolo 20 godzin na kolo)
2. Malowanie motocykla i zaciskow hamulcowych na czarno
3. Nowki opony Continental Road Attack - trzymaja bosko icon_twisted.gif
4. Nowy lancuch napedowy i zebatki
5. Oslony uczelniaczy lag
6. Przewody hamulcowe w oplocie stalowym firmy Hel
7. Kierunki zmienione na male
8. Biale tarcze zegarow
9. Tarcze hamulcowe w srodku pomalowane na czarno farba piecowa, fajny matowy efekt i do tego wypolerowane sruby ktore je mocuja
10. Zmienione manetki
11. Zmienione lusterka
12. Dodany zegarek na srube glowki ramy (w koncu nie spozniam sie do pracy)
13. Obszyte siedzenie
14. Naklejki na moto w kolorze chrom
15. Wypolerowane podnozki, korek wlewu paliwa, uchwyt pasazera i klamki hamulca i sprzegla
16. Zalozone crashpady
17. Oslony chlodnicy oleju i oslona lancucha z blachy nierdzewnej
18. Oczywiscie o tym ze wymienione sa wszystkie filtry, olej w silniku, lagach i plyn hamulcowy, oczyszczone wszystkie sruby i przesmarowane wszystkie lozyska itd. wspomina nie musze.

Motocykl wyszedl mi tak jak chcialem, robilem go dla siebie i wlozylem naprawde duzo pracy.

Krotki filmik z cyklu na prostym to i malpa odkreci - 400 KB

http://www.speedyshare.com/752693129.html - tu mozna sciagnac
http://www.youtube.com/watch?v=I7gwpJAN-bc - a tu obejrzec
Yacek
Chociaz totalnie nie lubie takich motorow (tylko podziwiam scigacze) to wielki rispekt dla Ciebie Cerb, pierwsze zdjecie (po przerobce) miazdzy. Odwaliles kawal naprawde dobrej roboty, podziwiam.
Cerb
Dzieki ;*

Za chwile ide zakladac przewody od swiec i nowe fajki, napisy z opon tez usuwam, wygladaja troche wiesniacko a i tak robilem je na probe. Kupilem tez mala owiewke i dalem do lakierowania, za jakis tydzien odbieram, znajac goscia ktory mi to maluje to bede mial na tym wiecej warstw farby i lakieru niz na ferrarce biggrin.gif . Tak prezentuje sie szybka :

Kumpel tez juz swoja maszynke konczy robic wiec niedlugo kolejna sesja, lepszym aparatem. A co do podziwiania scigaczy to fakt jest na co popatrzec ale z drugiej strony kazdy na pierwszy motocykl kupuje sprzet ktory mu sie podoba a dopiero drugi jest takim sprzetem na ktorym chce jezdzic. Za naked bike'mi przemawia latwosc prowadzenia i manewrowania w miescie, bardzo dobre przyspieszenia no i dla mnie latwosc moddingu i przerobek, koszty utrzymania tez sa niskie. Ale jakas Honda VFR, VTR to bym nie pogardzil bo lubie szybko jezdzic, na szczescie do E7 mam tylko kilometr wiec mam gdzie sie wyszalec tongue.gif .

EDIT :

Napisy z kol juz usunalem, zalozylem tez juz nowe przewody do swiec (w kolorze czerwonym) i nowe fajki firmy NGK.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.