Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Tuningujesz swoją furę?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2
mikes
No właśnie. Posiadasz w rzeczywistości furę i tuningujesz ją? Spojlery, alusy, obniżanie progów, naklejki, wloty zmiana silnika itp.(no może trochę przesadziłem:P ) Bawisz się w tuning? Jeśli tak opisz tu co zminiłeś w swojej furze. Zdjęcia mile widziane smile.gif
Arox
Ja tak. Moje pierwsze osiągnięcie to powieszenie cedeka na lusterku wstecznym w maluchu cool.gif
klausa
mikes mówił o tuningowaniu, nie buraczeniu ;>
mikes
arcadio, przynjamniej zacząłeś smile.gif a żeby nie było offtopu zajrzyjcie tutaj
(żeby móć oglądać zdjęcia w zwykłych rozmiarach trzeba się zarejerstrować, ale miniaturki tez są fajne:D, polecams trone 11 i 12)
Tu moje 2 ulubione autka:

A tu macie prrzykłąd wiejskiego tuningu laugh.gif

..::XMANiAK::..
ja nie mam swojego auta, ale z checia bym auto starszych odpicowal biggrin.gif [pierw bym je zniszczyl, a potem wyslalbym zgloszenie do PMR:P smile.gif wink.gif D:]
mikes
aa... moja możenie. stnigujcie auto starego w PMR. ale tego w polsce nie ma.

P.S Nie offtopujcie już, ktoś ma brykę piszę nie ma, siedzi cicho hyh.gif
nWo
Fury nie mam ale gdyby to miala byc to napewno nie tak z_ebana, poprostu bym jej nie dotykał.

po jaki grzyb ?
GTmaster
Nie mam fury, ale mój ojciec sprawił sobie redukcję wagi (odpadł kołpak) biggrin.gif
SM1
nie jestem zwolennikiem tuningu zwłaszcza wizualnego! ale ostatnio pokusiłem się o zakup alusów i powiem wam że dają sporo! nabiera się respektu przed taką 17":)
ako
Eeee... spoilery? vinyle? po co to? Owszem mozna, ale trzeba to zrobic z klasa.

Grunt to silnik... wiecie jak mi sie chce smiac jak widze facetow w brykach ktore sie zalamuja pod spoilerami (a wydechy to chyba w domu z rynny poskladali), a jak jade ze starszym to je wyprzedzamy na 3 biegu (jedyne co jest zmienione w naszym aucie to dokupione alufelgi wink.gif). A wiec wg. mnie tuning optyczny tak, ale z klasa, i najpierw silnik, zeby nie tylko wygladalo ale tez jechalo.

Takie cos przetrawie: nie za duzo, a ze stylem... tylko spoilerek bym dodal jakis na tyl wink.gif

No ale temat mial byc o 'naszych' autach. Swojego nie mam, ale z tata troche sie bawimy... aktualne plany to jakis wydech firmowy, ladne alumy i podciagniecie mocy do ok. 120km (komputerowo). Wystarczy, potem sie kupi lepsze auto biggrin.gif
Po podniesieniu mocy powinien ok. 250km/h wycignac (teraz 190-200).
mikes
heh ako ma racje. najpierw tuning silnika a potem wizualny. bez presady że gośc ma auto spojler, vinyle, jakies ognie na drzwiach a ledwo ciągnie do 150km/h hehe mój starszy też akurat dzisaj kupil alufelgi. moze sie jesze poumysli nad czymś...

P.S Ako twój "komputerowo" mnie powalil hehe.
Ja wiem o co chodzi ale jakiś laik podłączy auto usb do kmpa i spróbuje tuningowac w NFS:P:P:P
ako
QUOTE(SM1 @ 10 08 2005, 08:46)
nie jestem zwolennikiem tuningu zwłaszcza wizualnego! ale ostatnio pokusiłem się o zakup alusów i powiem wam że dają sporo! nabiera się respektu przed taką 17":)
*

Hłe hłe, jeszcze pare spoilerow i wyrywasz panny na bryke hyh.gif

17"? To co Ty ciezarowka jezdzisz czy czym ze takie wielkie felgi mozna zapakowac na polskie drogi? smile.gif

@mikes, yep, ale moze byc ciezko z wtyczka USB <-> samochod, niemniej polak potrafi tongue.gif
L0SER
A ja zrezygnowalem z tuningu fury...
Bryka napiera mi do "paki" w 10 sekund, zamyka licznik, ale... to za malo...
Najlepszym tuningiem auta jest... zakup motocykla:D
Za kasiore, ktora co niektorzy wywalaja na tuning Golfow tudziez innych wynalazkow mozna lyknac Hayabuse... 2,6 do setki, 7,8 do 200... Wskazowka zatrzymuje sie grubo powyzej 300. I zanim nie osiagnie tej predkosci, zadna Ferrarka nie fiknie:D
Loto
hayabusa szpetna jest
mikes
a ja tam bym motoru nie chciał miec... auta lepsze i bezpieczniejsze smile.gif
a ppozatym są auta bez tuningu dosepne normalnie któe osiąagją też prędkość 300km/h np. chevrolet corvette.
Na wyścigach na ćwierć mili auta soiągają czasy po 7 sekund a prędkość przy finszu to nawet 177 MIL(!) na godzine. motorki się chowają smile.gif
PiotrB
Mikes - pooglądaj sobie kiedyś MotoGP na Eurosporcie. Te maszyny spokojnie lecą 340km/h mając moc ok. 250km. Tylko co jest droższe Hayabusa czy legendarna Corvette? smile.gif .
Ostatnio sprawdzali ile pociągnie Bolid F1 na specjalnej prostej i specjalnym przełożeniu skrzyni biegów, wynik to 430km/h cool.gif .
ako
QUOTE(mikes @ 15 08 2005, 00:07)
a ja tam bym motoru nie chciał miec... auta lepsze i bezpieczniejsze smile.gif
*

Przy 200-300km/h to czy jedziesz autem czy motorem to Ci wielkiej roznicy nie zrobi wink.gif
Loto
nie toleruje "tjunningowania". jak juz cos grzebac w bryce to tylko po to zeby lepiej jezdzila. nalepi taki typ kilka naklepek z allegro, zamontuj neonki, lexuski i swieci. polecam trone o wiejkim tunningu. ostatnio ogladalem hony crx na allegro i boze swiety jak mozna tak spaskudzic bryczke;/

mikes zobacz ile kosztuje corvette a ile np yamaha r1 i nie mow mi ze ze samochodem za 30tys ktos bedzi mial przyspieszenie ponizej 4 sek bez zadnego grzebania przy silniku

edit
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59865016 :|
SM1
QUOTE(ako @ 14 08 2005, 10:15)
QUOTE(SM1 @ 10 08 2005, 08:46)
*

Hłe hłe, jeszcze pare spoilerow i wyrywasz panny na bryke hyh.gif

17"? To co Ty ciezarowka jezdzisz czy czym ze takie wielkie felgi mozna zapakowac na polskie drogi? smile.gif

Co do lasek to o dwójkę dzieci za późno ;-)
Jestem w posiadaniu E36 325iA silnik M50 (192KM) standardowo po tym modelu (w tej budzie) jest tylko M-POWER heheh! Zawieszenie jest na M Techniku i jest sztywne z założenia – jeździłem na R15/205/60 zmieniłem teraz na R17”/225/45 samochód od razu lepiej trzyma się drogi! na osiągi nie patrzę bo wyrosłem z tego ( ale pakę w automacie mam poniżej 8sec) autko nabrało charakteru na tych Felach!!! Szczerze polecam! Chociaż zdaje sobie sprawę, że nie jest to mały wydatek! Ale jak masz zamiar machnąć sobie cedeka na lusterko i wpakować kilogramy szpachli, co by uformować lotkę Ala batman to lepiej sobie darować! Za szczyt wiochy uważam samochód??? Kolesia z serialu M jak Miernota!!! Kadet z wyklejkami a”la płomienie??? Na dodatek halogeny na relingu od bagażnika – klękajcie narody!!!!
ako
QUOTE(SM1 @ 16 08 2005, 08:30)
Co do lasek to o dwójkę dzieci za późno ;-)
*

Ups ;-)

Jestem w posiadaniu E36 325iA silnik M50 (192KM) standardowo po tym modelu (w tej budzie) jest tylko M-POWER heheh! Zawieszenie jest na M Techniku i jest sztywne z założenia jeździłem na R15/205/60 zmieniłem teraz na R17 /225/45 samochód od razu lepiej trzyma się drogi! na osiągi nie patrzę bo wyrosłem z tego ( ale pakę w automacie mam poniżej 8sec) autko nabrało charakteru na tych Felach!!!
*

No ladnie, bardzo ladnie.

Ale na tych felach chyba nie poszalejesz za bardzo na niektorych drogach, chyba ze masz nadmiar pieniedzy na prostowanie smile.gif

Ale jak masz zamiar machnąć sobie cedeka na lusterko i wpakować kilogramy szpachli, co by uformować lotkę Ala batman to lepiej sobie darować! Za szczyt wiochy uważam samochód??? Kolesia z serialu M jak Miernota!!! Kadet z wyklejkami ala płomienie??? Na dodatek halogeny na relingu od bagażnika  klękajcie narody!!!!
*

Mowimy nie wiejskiemu tuningowi wink.gif
Ja za szczyt wiochy uwazam samochod jaki jezdzi po mojej okolicy od czasu do czasu... Opel Astra, czerwony, spoilery chyba domowej roboty ale to nic. Auto przekresla wydech, zmontowany z czterech rur ktore mi osobiscie przypominaja rynny, a co najlepsze jak sie lepiej przyjrzec to tylko jedna 'spelnia' swoje zadanie (reszta atrapy). A dziury w zderzaku zeby to pomiescic to chyba nozyczkami wycinali wink.gif
SM1
QUOTE(ako @ 16 08 2005, 10:27)
Ale na tych felach chyba nie poszalejesz za bardzo na niektorych drogach, chyba ze masz nadmiar pieniedzy na prostowanie smile.gif

co prawda to prawda hehehe ale jest na to sposób wystarczy starej nie dawać do prowadzenia i spox!
Co do tuningu, myślę o zmianie wałków rozrządu + strumienice co by popracować nad momentem obrotowym! Bo odpycha mi się dopiero przy 3tysiączkach!To wszystko, na co było by mnie stać chwili obecnej! Na razie poszukuje jakiegoś rzetelnego warsztatu we Wrocku, który by się tym zajął za niewygórowaną kwotęsmile.gif jak zrobię jakieś ciekawe fotki to wrzucę(jak w końcu nauczę się to robić)
INsejn
Ja w swoim autku jak narazie zrobilem przy okazji wymieniania uszczelki pod glowica polerowanie glowicy. Musze jeszcze zrobic tlumik przelotowy bo katalizator juz jest padniety a i tak zreszta zjada mi moc i moment biggrin.gif
dnb
No ale temat mial byc o 'naszych' autach. Swojego nie mam, ale z tata troche sie bawimy... aktualne plany to jakis wydech firmowy, ladne alumy i podciagniecie mocy do ok. 120km (komputerowo). Wystarczy, potem sie kupi lepsze auto biggrin.gif
Po podniesieniu mocy powinien ok. 250km/h wycignac (teraz 190-200).

A teraz powiedz ile masz lat?biggrin.gif 120KM i 250Km/h spadlem z krzesla . Realnie to on osiagnie cos kolo 200 biggrin.gif

a ppozatym są auta bez tuningu dosepne normalnie któe osiąagją też prędkość 300km/h np. chevrolet corvette.

Chyba w snach. Jak macie pier!^%@^%@ takie glupoty to lepiej nic nie pisac blink.gif

Przy 200-300km/h to czy jedziesz autem czy motorem to Ci wielkiej roznicy nie zrobi wink.gif

Oj chyba nie wiesz co mowisz biggrin.gif

Jestem w posiadaniu E36 325iA silnik M50 (192KM) standardowo po tym modelu (w tej budzie) jest tylko M-POWER heheh

zapomniales o 328 excl.gif

Jestem w posiadaniu E36 325iA silnik M50 (192KM) (...) ( ale pakę w automacie mam poniżej 8sec)

Chciales powiedziec , powyzej 8 sek smile.gif

Ja w swoim autku jak narazie zrobilem przy okazji wymieniania uszczelki pod glowica polerowanie glowicy. Musze jeszcze zrobic tlumik przelotowy bo katalizator juz jest padniety a i tak zreszta zjada mi moc i moment biggrin.gif

Tak Łukasz ty wymieniles tongue.gif
INsejn
QUOTE(dnb @ 11 09 2005, 13:12)

Tak Łukasz ty wymieniles tongue.gif
*

Oj czepiasz sie slowek smile.gif Mechanik zrobil tongue.gif
SM1
Jestem w posiadaniu E36 325iA silnik M50 (192KM) standardowo po tym modelu (w tej budzie) jest tylko M-POWER heheh

zapomniales o 328 excl.gif

nie zapomiałem! poprostu do E36 nie wkładano 2.8 pakowane były do modelu UP:)

Jestem w posiadaniu E36 325iA silnik M50 (192KM) (...) ( ale pakę w automacie mam poniżej 8sec)

Chciales powiedziec , powyzej 8 sek smile.gif

Chciałem powiedzieć 7,5sec

Pochwal sie swoim maleństwem? O ile takowe posiadasz?! Czy tylko tak wpadłeś na chwilkę z atlasem samochodowym?
dnb
QUOTE(SM1 @ 11 09 2005, 18:47)

Zajrzyj na http://www.bmw-klub.pl/samochody/danetech.htm i sobie sprawdz.

Nie chce sie z toba sprzeczac ale spojrz jeszcze raz do danych technicznych

E36 325iA rok 1990-92 192KM 245Nm - 8,9s do 100 i 231km/h
E36 325iA rok 1992-95 192KM 245Nm - 9s do 100 i 231km/h

cos jeszcze?
Pochwal sie swoim maleństwem? O ile takowe posiadasz?! Czy tylko tak wpadłeś na chwilkę z atlasem samochodowym?
*

Jak tak bardzo chcesz to moge sie pochwalic i swoim atlasem samochodowym.

Moje auto to Mitsubishi Colt 1.6 i takie 325 na automacie dostaje na starcie ode mnie ;]

Ps. te 325 na automacie to twoj samochod czy taty? bo dziwne ze taki streetracer kupil sobie bmw z automatyczna skrzynia, zabijajac 50% radosci jazdy z bmw. biggrin.gif
nick__t
Ja miałam Colta (79') w którym były półbiegi ( 8- biegów do przodu). Moc po lekkim tuningu ok.85hp, pojemność 1400. Potwierdzam że autka o mocy ok. 160 hp wąchały dym z rury cool.gif , dopiero po przekroczeniu ok.120km/h zaczynały mi odjeżdżać closedeyes.gif Colcik ważył po modach 700kg biggrin.gif miał na liczniku 180 km/h i sie zamykał smile.gif
pozdro - Moni
SM1
QUOTE(dnb @ 11 09 2005, 19:25)
QUOTE(SM1 @ 11 09 2005, 18:47)

Zajrzyj na http://www.bmw-klub.pl/samochody/danetech.htm i sobie sprawdz.

Nie chce sie z toba sprzeczac ale spojrz jeszcze raz do danych technicznych

E36 325iA rok 1990-92 192KM 245Nm - 8,9s do 100 i 231km/h
E36 325iA rok 1992-95 192KM 245Nm - 9s do 100 i 231km/h

cos jeszcze?
*

Jak tak bardzo chcesz to moge sie pochwalic i swoim atlasem samochodowym.

Moje auto to Mitsubishi Colt 1.6 i takie 325 na automacie dostaje na starcie ode mnie ;]

Ps. te 325 na automacie to twoj samochod czy taty? bo dziwne ze taki streetracer kupil sobie bmw z automatyczna skrzynia, zabijajac 50% radosci jazdy z bmw. biggrin.gif
*

zacznę od tego chłopcze że mam ponad 3 dychy na karku i jest to trzeci z kolei samochód tej marki w moim posiadaniu!
- skrzynia biegów Mtechnik - manetki w kierownicy stosowane na początku w 2.8 Z3 (ten automat zmienia szybciej niż ty myślisz)
- głowica Vanos i nowy rozrząd powodują, że moment obrotowy w ilości 245Nm mam dostępny od startu co daje mi przyśpieszenie w kole 7.5sec)

co do twojego Mitsubishi Colt 1.6 powiem tylko jedno - gratuluję?!
ps:
samochód ten kupiłem 5lat temu z już wprowadzonymi zmianami! ja założyłem tylko felgi, od cały mój wkład w tuning tego samochodu! Faktem jest ze powinienem opisać to na wstępie na wszelki wypadek! Dla mistrza teorii!!! Co do 2.8 w E36 to istnieje taka możliwość!!! Po Wrocławiu jeździ E46 z V12 ale z pewnością fabrycznie tam nie wylądował!
dnb
QUOTE(SM1 @ 12 09 2005, 07:42)
zacznę od tego chłopcze że mam ponad 3 dychy na karku i jest to trzeci z kolei samochód tej marki w moim posiadaniu!
- skrzynia biegów Mtechnik - manetki w kierownicy stosowane na początku w 2.8 Z3 (ten automat zmienia szybciej niż ty myślisz)
- głowica Vanos i nowy rozrząd powodują, że moment obrotowy w ilości 245Nm mam dostępny od startu co daje mi przyśpieszenie w kole 7.5sec)

ps:
samochód ten kupiłem 5lat temu z już wprowadzonymi zmianami! ja założyłem tylko felgi, od cały mój wkład w tuning tego samochodu! Faktem jest ze powinienem opisać to na wstępie na wszelki wypadek! Dla mistrza teorii!!! Co do 2.8 w E36 to istnieje taka możliwość!!! Po Wrocławiu jeździ E46 z V12 ale z pewnością fabrycznie tam nie wylądował!
*

Co do chlopca... Duzo mlodszy od ciebie nie jestem wiec wiek tutaj roznicy nie robi przykro mi wink.gif

Glowica Vanos i nowy rozrzad powoduja.... co powoduja ze masz 245Nm przy 1000 obr? Boze chcialbym taki silnik !!! biggrin.gif

Co do 2.8 i E36... Eh ty dalej swoje... byl to model produkowany od 1995 do 1998 roku.
SM1
QUOTE(dnb @ 12 09 2005, 13:22)
QUOTE(SM1 @ 12 09 2005, 07:42)

ps:
*

Co do chlopca... Duzo mlodszy od ciebie nie jestem wiec wiek tutaj roznicy nie robi przykro mi wink.gif

Glowica Vanos i nowy rozrzad powoduja.... co powoduja ze masz 245Nm przy 1000 obr? Boze chcialbym taki silnik !!! biggrin.gif

Co do 2.8 i E36... Eh ty dalej swoje... byl to model produkowany od 1995 do 1998 roku.
*

nareszcie się dogadaliśmy:)
co do 2.8 neguję z jednego powodu nigdy, nie spotkałem go w budzie E36!!! a kupno graniczy z cudem!
z kolei model produkowany jak wymieniłeś pomiędzy 95 do 98 miał również 192/5KM dopiero aktualna generacja uzbrojona jest 215kucyków!

ps: soory za chłopca ale posądziłeś mnie o to, że furę zawijam mojemu Ojcu hehehe:) on z kolei buja się "scenikiem"

Wracając do tuningu!!! Poszukuje dobrego tapicera samochodowego z okolic Wrocka (namiary na pw mile widziane – z góry dziękuję)
mikes

Chyba w snach. Jak macie pier!^%@^%@ takie glupoty to lepiej nic nie pisac blink.gif

eee.. sorry no coments "znawco"
GTmaster
QUOTE(mikes @ 22 09 2005, 08:59)

*

Mikes o co Ci chodzi?
1) Corvette wyciąga 300km/h
2) jest sprzedawane na terenie Polski, więc jest "dostępne"

Nie wiem może chodzi Ci o to, że Corvette to już nie Chevrolet? wtf.gif
Jakuza
QUOTE(GTmaster @ 22 09 2005, 15:06)
QUOTE(mikes @ 22 09 2005, 08:59)

*

Mikes o co Ci chodzi?
1) Corvette wyciąga 300km/h
2) jest sprzedawane na terenie Polski, więc jest "dostępne"

Nie wiem może chodzi Ci o to, że Corvette to już nie Chevrolet? wtf.gif
*

Co do Corvetty , to może w GT4 wyciąga 300km/h tongue.gif ale naprawdę wyciąga 260-270 wink.gif przynajmniej z tego co Radek mówił smile.gif
PiotrB
Poczytaj dane fabyczne. Najnowsza Corvetta leci ponad 300 km/h, więc nie masz racji smile.gif .
GTmaster
Poczytaj dane fabyczne. Najnowsza Corvetta leci ponad 300 km/h, więc nie masz racji  smile.gif.

No i czytaj MOTOR smile.gif
Jakuza
QUOTE(GTmaster @ 22 09 2005, 18:45)
Poczytaj dane fabyczne. Najnowsza Corvetta leci ponad 300 km/h, więc nie masz racji  smile.gif.

No i czytaj MOTOR smile.gif
*

Dane producenta a dane drogowe to co innego - polecam oblookać Top Geara wink.gif
Pozatym Radek Majdan ma Corvette i maks. mówił , że wyciągnął 270km/h biggrin.gif tongue.gif
PiotrB
Zależy też jaką Corvettą. Z06 napewno leci 300 km/h, a tobie może chodzi o "zwykłe" Coupe.
Dzwonek
QUOTE(PiotrB @ 22 09 2005, 19:15)
Zależy też jaką Corvettą. Z06 napewno leci 300 km/h, a tobie może chodzi o "zwykłe" Coupe.
*

Dżizyz! Teraz się będziecie kłucić który Chew więcej poleci?! Każdy ma inne zdanie... jedni mówią o fabrycznym max-speed'zie, następni o tym ile "komuś" poszła. Może koniec OFF'a. Nich ktoś się pochwali swym wózkiem tongue.gif
Pavlus
Nie tunninguje, gdyz nie mam kasy - 1 rok studiow smile.gif Ale zamierzam cos zrobic ze swoja astra II fajny samochodzik, szczegolnie ze widze codziennie po tuningu w miescie taka jedna, lamy lexus style, spojler, obnizona, w bebechach nic nie robione ale bardzo ciekawie przerobiona we wnetrzu, musze cos zrobic nie ma bata
Jakuza
QUOTE(Pavlus @ 24 09 2005, 21:33)
Nie tunninguje, gdyz nie mam kasy - 1 rok studiow smile.gif Ale zamierzam cos zrobic ze swoja astra II fajny samochodzik, szczegolnie ze widze codziennie po tuningu w miescie taka jedna, lamy lexus style, spojler, obnizona, w bebechach nic nie robione ale bardzo ciekawie przerobiona we wnetrzu, musze cos zrobic nie ma bata
*

Niema kasy a Astrą II się wozi tongue.gif

Co do Tuningu - największa wiocha w Krakowie , co ten ktoś zrobił z tej biednej Mazdy 323 sad.gif :

http://www.baner.fc.pl/allegro/bajer/
Dzwonek
QUOTE(Jakuza @ 24 09 2005, 22:46)
QUOTE(Pavlus @ 24 09 2005, 21:33)
*

Niema kasy a Astrą II się wozi tongue.gif

Co do Tuningu - największa wiocha w Krakowie , co ten ktoś zrobił z tej biednej Mazdy 323 sad.gif :

*

Dżizyz Krajst! Większej katany z tyłu nie mógł założyć?!
Hela
QUOTE(Jakuza @ 24 09 2005, 23:46)
Co do Tuningu - największa wiocha w Krakowie , co ten ktoś zrobił z tej biednej Mazdy 323 sad.gif  :

*

Wies tanczy i spiewa...
Loto
najgorsze ze jak koles "zrobi" tak bryke to przy sprzedazy dolicza z jakies 10-20tys XD fajna lota,pewnie jak depnie 150kmh na trasie to sama sie odkleja
Hela
Mysle ze jakby pojechal 150 (a pewnie tyle nie pojedzie), to wszystko by mu sie oderwalo icon_twisted.gif
Pavlus
QUOTE(Hela @ 25 09 2005, 08:15) *

QUOTE(Jakuza @ 24 09 2005, 23:46)
Co do Tuningu - największa wiocha w Krakowie , co ten ktoś zrobił z tej biednej Mazdy 323 sad.gif  :

*

Wies tanczy i spiewa...

Szkoda takiego auta
wacko.gif
barth
Jeszcze swojej 'fury' nimom, ale to tylko przejściowe(mam nadzieje, że już niedługo...).
Swojegp wozu nie przerabiałbym z zewnątrz, a jedynie dokładał do silnika, tak coby wyglądał niepozornie, a w razie czego dal kopa jak należy.
PIT
tą rurą to asfalt zawija, czy samoloty strąca?
Krychuone
omg jak mozna bylo tak ****** stylistycznie 323F, przeciez standardowo wyglada lepiej ohmy.gif
zastój nieziemski w temacie, zacznijmy jakas konkretną nawijke, kto jaka ma fure i co by chcial w niej zmienic
jako ze dopiero w wakacje bede mogl miec legalnie prawko, toteż swojej fury nie posiadam, od starego moge dostac poldka 1.6gli ale to nie fura dla mnie, nie chodzi o wygląd tylko o osiągi closedeyes.gif
po zdaniu prawka przymierzał bym sie wstepnie do zakupu Nissana 100NX w wersji silnikowej 1.6 który juz jezdzi niezle, 2.0 gti bylby lepszy ale ciezko o bezwypadkowego, wkoncu jak kazdy gti musial byc katowany, do tego przeciez słuzą wink.gif
te modele maja ciekawą stylistyke, nie muszą sie podobac, ale o to chodzi, są takie niecodzienne wub.gif no, a przeciez bądz co bądz jest to coupe happy.gif które mozna nabyc za naprawde malą kase, jak sie zakrecisz to niezlego upolujesz do 7000 smile.gif
jesli bym go mial to wstepny tuning polegal by na wymianie wydechu na jakis przyjemny dla ucha, nieprzyjemny dla innych icon_wink.gif ,a z biegiem czasu jakies czesci w silniku
Gawlick
Ja mam Lancie Theme 3.0 rządówke.Teraz zmieniam silnik na 2.0 (rozpierdzielił się przepływomierz powietrza i parę innych podzespołów, a razem kosztują one 2.300 zyla...) a co za tym idzie skrzynia itd.W moim samochodzie wizualnie nic bym niezmienił, bo nie nadaje się on za bardzo do tuningu wizualnego.Jak coś to części, ale myśle że i tak nie będe nic zmieniał bo jest dobrze tak jak jest. smile.gif
Danilo1972
Mam, można powiedzieć klasyka, więc tuning raczej nie wchodzi w rachubę. Dbam jedynie by auto wyglądało tak jak je fabryka stworzyła.
Jedyny tuning wizualny to naklejki klubu Renault na tylnej szybie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.