Temat prosty. Gdzie najlepiej kupowac filmy. Liczy sie wybor i cena. Format czasem tez gra role. Ja preferuje przeceny z Tesco-naprawde mozna sie zakrecic. Dzisiaj np. nabylem Ławe przysięgłych na VHS za 6.99, wczesniej Traffic za taka sama cene. Inne zrodlo to allegro. Tu komentarza pisac nie trzeba....
Czaję na edycje w gazetach (Pulp Fiction 15 zł, wiele innych za 10 zł), albo szlajam się po hipermarketach (Memento za 20 zł, Fight Club za 30 zł).
Kubaa__
13 08 2005, 20:47
Filmow nie kupuje. Czasami łykam tylko to co jest w gazetach typu Gala, Viva, Pani Domu, bo o dziwo niekiedy zdarzają sie calkiem ciekawe produkcje.
MichAelis
13 08 2005, 21:09
Ja kupuje, tylko w sklepach nie kupuje z gazet, bo jakosc tych DVD jest watpliwa(w sensie nosnik)
Ceglash
13 08 2005, 23:59
Kupuję głównie w MediaMarkt, ale ostatnio trafiła mi się gratka w Kauflaundzie - Kill Bill VHS za 9.99(czyli w cenie czystej kasety).
staram się dorwać coś w gazetkach, empiku i w MM. Czasem dorwę coś w hipermarketach w teych koszach gdzie leży pełno filmów.
dmlakers
14 08 2005, 09:24
Najczesciej MM, Allegro i czasami kumple i znajomi mieszkajacy w USA i Francji. To jesli chodzi o DVD. No i oczywiscie net, ale tam nie kupuje
Jeżeli już kupuję to w hipermarketach, MM lub z jakimiś szmatławcami.
No ja sie na szmatławce poki co obraziłem

Jak zadnych porzadnych filmow nie dawali przez jakis dlugi czas, az tu nagle jednego tygodnia chyba ze 5-6 gazet z jakimis sensownymi dzielami. A kasy masz na jeden. I wez sie nie wku*w.
Vhs teraz naprawde tanio staja. Niedawno byla promocja w Netto bodajze-Kill Bill 2, Wlamanie na sniadanie, 13 wojownik i cos tam jeszcze-cena od jednej sztuki 8-9 zl.
Ja mam to szczescie, ze jako specjalista w dziedzinie horroru dostaje za darmo od wydawcow/producentow wzbogacone wersje filmow na dvd. Nierzadko duzo wczesniej przed oficjalna premiera...
QUOTE(heysel @ 15 08 2005, 10:40)
Ja mam to szczescie, ze jako specjalista w dziedzinie horroru dostaje za darmo od wydawcow/producentow wzbogacone wersje filmow na dvd. Nierzadko duzo wczesniej przed oficjalna premiera...
Czy tylko ja w tym momencie gryzlem podloge ze smiechu

?
Zeby nie bylo OT. Ja najczesciej poluje na DVD w koszykach w supermarketach, gdzie mozna znalezc czasami perelki za grosze. Ale Sin City pokusze sie kupic chyba zaraz po premierze

.
Ja kupuje w takim sklepie, gdzie jest b. tanio i zwie się Azureus
dmlakers
4 09 2005, 12:47
QUOTE(heysel @ 15 08 2005, 09:40)
Co za LOL

Dodatkowo chcialbym podziekowac kumplom z akademików PŁ i UŁ za ich super-łacza internetowe - bez was nie mialbym kilkudziesieciu filmów dziennie
Zareklamuje moj miejscowy lombard. Rob Roy za 3zl
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.