Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gdzie kupujecie filmy (o ile je kupujecie:) ?
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
mishka
Temat prosty. Gdzie najlepiej kupowac filmy. Liczy sie wybor i cena. Format czasem tez gra role. Ja preferuje przeceny z Tesco-naprawde mozna sie zakrecic. Dzisiaj np. nabylem Ławe przysięgłych na VHS za 6.99, wczesniej Traffic za taka sama cene. Inne zrodlo to allegro. Tu komentarza pisac nie trzeba....
Kmiot
Czaję na edycje w gazetach (Pulp Fiction 15 zł, wiele innych za 10 zł), albo szlajam się po hipermarketach (Memento za 20 zł, Fight Club za 30 zł).
Kubaa__
Filmow nie kupuje. Czasami łykam tylko to co jest w gazetach typu Gala, Viva, Pani Domu, bo o dziwo niekiedy zdarzają sie calkiem ciekawe produkcje.
MichAelis
Ja kupuje, tylko w sklepach nie kupuje z gazet, bo jakosc tych DVD jest watpliwa(w sensie nosnik)
Ceglash
Kupuję głównie w MediaMarkt, ale ostatnio trafiła mi się gratka w Kauflaundzie - Kill Bill VHS za 9.99(czyli w cenie czystej kasety).
Dante
staram się dorwać coś w gazetkach, empiku i w MM. Czasem dorwę coś w hipermarketach w teych koszach gdzie leży pełno filmów.
dmlakers
Najczesciej MM, Allegro i czasami kumple i znajomi mieszkajacy w USA i Francji. To jesli chodzi o DVD. No i oczywiscie net, ale tam nie kupuje tongue.gif
golab
Jeżeli już kupuję to w hipermarketach, MM lub z jakimiś szmatławcami.
mishka
No ja sie na szmatławce poki co obraziłem laugh.gif Jak zadnych porzadnych filmow nie dawali przez jakis dlugi czas, az tu nagle jednego tygodnia chyba ze 5-6 gazet z jakimis sensownymi dzielami. A kasy masz na jeden. I wez sie nie wku*w.

Vhs teraz naprawde tanio staja. Niedawno byla promocja w Netto bodajze-Kill Bill 2, Wlamanie na sniadanie, 13 wojownik i cos tam jeszcze-cena od jednej sztuki 8-9 zl.
heysel
Ja mam to szczescie, ze jako specjalista w dziedzinie horroru dostaje za darmo od wydawcow/producentow wzbogacone wersje filmow na dvd. Nierzadko duzo wczesniej przed oficjalna premiera...
Batman
QUOTE(heysel @ 15 08 2005, 10:40)
Ja mam to szczescie, ze jako specjalista w dziedzinie horroru dostaje za darmo od wydawcow/producentow wzbogacone wersje filmow na dvd. Nierzadko duzo wczesniej przed oficjalna premiera...
*

Czy tylko ja w tym momencie gryzlem podloge ze smiechu laugh.gif?

Zeby nie bylo OT. Ja najczesciej poluje na DVD w koszykach w supermarketach, gdzie mozna znalezc czasami perelki za grosze. Ale Sin City pokusze sie kupic chyba zaraz po premierze icon_twisted.gif.
SIKI
Ja kupuje w takim sklepie, gdzie jest b. tanio i zwie się Azureus laugh.gif
dmlakers
QUOTE(heysel @ 15 08 2005, 09:40)
*

Co za LOL laugh.gif laugh.gif

Dodatkowo chcialbym podziekowac kumplom z akademików PŁ i UŁ za ich super-łacza internetowe - bez was nie mialbym kilkudziesieciu filmów dziennie cool.gif
mishka
Zareklamuje moj miejscowy lombard. Rob Roy za 3zl laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.