Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kopie zapasowe na GCN
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
patrykt1
QUOTE(marmaks @ 4 05 2006, 07:09) *

Producent na swojej stronie pisze"multigame" , a nie multidisc .
Gorąca prośba do posiadaczy XenoGC , ale tych którzy grali w tytuły 2płytowe aby zamieścili swe wrażenia .

Heh, pisze chyba 10 raz na tym forum rolleyes.gif tak, na Xeno chodzą gry 2 płytowe (bynajmniej Resident Evil ZERO) happy.gif Pokusiłbym się o sprawdzenie innej gry 2 płytowej, ale narazie nie posiadam. Jak mi ktoś da na GG namiary na takową (tylko żeby "szła" szybko) to ściągnę, wypalę i przetestuje smile.gif
marmaks
Sprawdź znaczenie słowa bynajmniej !
Sprawdziłeś na jednej grze .
Odpowiadasz tylko ty .
Już jednego chipa kupiłem .
Dlatego jestem taki upierdliwy .
Napisz mi na priv. w którym momencie jest zmiana płyty w RE0 .
Nightmare90
Ja tak samo jak Patrykt1 posiadam Xeno jak tylko dostane w swe lapska jakąś dwuplytowke to napisze jak z tym naprawde jest. smile.gif
patrykt1
QUOTE(marmaks @ 5 05 2006, 07:36) *

Sprawdź znaczenie słowa bynajmniej !
Sprawdziłeś na jednej grze .
Odpowiadasz tylko ty .
Już jednego chipa kupiłem .
Dlatego jestem taki upierdliwy .
Napisz mi na priv. w którym momencie jest zmiana płyty w RE0 .

No rzeczywiście jesteś upierdliwy i baaaaaaardzo przepraszam że odpowiadam tylko ja i już pędzę w pokłonach pisać ci na priv ... Jeeezu co za ludzie dry.gif Człowiek próbuje pomóc jak może a tu prosze taki marmaks happy.gif
marmaks
Niezapomnij o bynajmniej :-)
Sprzedawcy z allegro zapewniają że 2 płytowe gry działają.
Znikoma część kupujących sprawdziła dokładnie co kupiła.
Skąd pewność że nie jesteś sprzedawcą?
Marylin
marmaks ja swoje DUOQ odesłałem i koleś ma mi wymienić na Xeno (podobno wysłał wczoraj), więc jak dzisiaj nie dojdzie to powinien być w poniedziałek, więc we wtorek dam znać czy działają gry 2 płytowe
patrykt1
Noooo ... marmaks, rozszyfrowałeś mnie- jestem sprzedawcą wacko.gif ... a oprócz Xeno sprzedaję Duo, które Ty biedaku zakupiłeś- bo było najtańsze wink.gif
A tak na poważnie, to na zagranicznych forach nikt nie pisze o problemach z grami 2 płytowymi na Duo, w ogóle temat Duo jest mało poruszany. Marmaks- jakbyś obserwował temat od poczatku, to byś wiedział że nie jestem sprzedawcą- bo sam się nieźle motałem z montarzem chipa i kalibracją lasera na początku icon_wink.gif
JuveFan
nie wiem czy to rozwiaze problem...
odpalam re4 z cd2. Daje new game. Wyskakuje instert disc1. Wrzucam disc1 i startuje animacja poczatkowa i zaczynam gre.
Czy w tym miejscu sie Wam wywala na DuoQ? Musze jeszcze sprawdzic z MGS'em...
crash555
JuveFan sprawdz plis jaki masz model konsoli bo może na nie kturych 2 płytowe działają a na niekturych nie
Marylin
Siema ma ktoś dokładny montaż Xeno GC? Nie za bardzo bym chciał montować go do płyty głównej, więc prosiłbym o montaż "metodą kabelkową" smile.gif
Nightmare90
Zobacz kilka stron wstecz Patrykt1 juz podawal zdjecia jak mnie pamiec nie myli najpierw patrzcie i przeszukujcie caly temat dopiero potem pytajcie cool.gif
Marylin
Widzialem te foty, ale mi chodzi o coś bardziej dokładnego, czyli taki montaż jak np: DuoQ
Boniek
Wydaje mi się, że do Polski albo wpłynęły trefne egzemplarze (w co wątpie ale co tam) albo rzeczywiscie wszystkie DuoQ mają problemy z 2płytowymi grami.

Nie zmienia to faktu, iż producent o takich właściwościach zapewniał i sprzedający chipy (w tym i ja, na szczęscie kiedys i tylko kilka sztuk) nie mieli absolutnie żadnych podstaw aby producentowi nie wierzyć!

Co polecam? Sprzedać DuoQ na Allegro - z pewnością znajdzie się mnóstwo amatorów tanich backupów na Gacka.
JuveFan
moja konsolka Dol-001.
Sprawdzał ktos z Re4 tak jak ja? Na dniach obadam z mgs'em ...
crash555
No to raczej nie zależy od modelu bo ja też mam dol-001 no cuż pech to pech mam trefnego chipa dry.gif , ciekawe czy orginalne gry 2 płytowe bendom przynajmniej chodzić wypadało by gc jakimis orginałami nakarmić a nie tylko piraty ,jest przynajmniej powód żeby nie tylko na piratach jechać tongue.gif
Marylin
QUOTE(Boniek @ 24 04 2006, 21:57) *

Bzdura...

DuoQ obsługuje gry 2-płytowe bez problemów. Sam testowałem na konsoli brata.

QUOTE(Boniek @ 24 04 2006, 22:55) *

Ktoś chce zasiać propagandę i tyle. W skali świata nie spotkałem się z takim problemem więc nie ma co dyskutować...

QUOTE(Boniek @ 8 05 2006, 19:15) *

Wydaje mi się, że do Polski albo wpłynęły trefne egzemplarze (w co wątpie ale co tam) albo rzeczywiscie wszystkie DuoQ mają problemy z 2płytowymi grami.

Nie zmienia to faktu, iż producent o takich właściwościach zapewniał i sprzedający chipy (w tym i ja, na szczęscie kiedys i tylko kilka sztuk) nie mieli absolutnie żadnych podstaw aby producentowi nie wierzyć!

Co polecam? Sprzedać DuoQ na Allegro - z pewnością znajdzie się mnóstwo amatorów tanich backupów na Gacka.

Boniek, czy nie zaprzeczasz sam sobie??
Gdzie ta twoja pewność siebie "Bzdura"....

A poza tym podaj mi stronę, gdzie jest napisane, że DUOQ obsługuje gry 2 płytowe.
Jak można sprzedawać towar nie testowany oraz nie sprawdzony??
Producent podaje, że obsługuje multigames a nie multi-disc a to jest duża różnica

JuveFan - ja sprawdzałem w taki sposób na RE4, oraz RE0, RE1 i MGS za każdym razem wyskoczył błąd typu :

An error has occurred.
Turn the power off and refer to the Nintendo
GameCube Instruction Booklet for further
instructions.

konsola Dol - 001

Dzisiaj otrzymałem Xeno GC i dałem elektronikowi - jutro powinienem mieć GC, więc sprawdzę jak sobie radzi z grami 2 płytowymi
patrykt1
QUOTE(Marylin @ 8 05 2006, 14:28) *

Siema ma ktoś dokładny montaż Xeno GC? Nie za bardzo bym chciał montować go do płyty głównej, więc prosiłbym o montaż "metodą kabelkową" smile.gif

Więc po pierwsze: Nie do płyty głównej tylko do elektroniki lasera
a po drugie: Dalej w poście piszesz że widziałeś te foty, ale ja nie tylko fotki dawałem. Podałem też własnoręcznie zrobiony schemat cool.gif

Podaje jeszcze raz:
JuveFan
@Marylin
Czy robiles re4 tak samo jak ja? Wrzucasz 2cd. New game, prosi o disc 1, wrzutka disc1 - i masz tutaj zwieche?
u mnie śmiga idealnie (z re4 - innych nie testowalem ..jeszcze tongue.gif wind waker za bardzo wciaga:P) .... na duoq od usera okwel20.
Wrzucam disc1, animacja startowa i zaczynam gre.
Hmm...tylko taki mały "detal" - wlutowalem sobie chipa inaczej niz na diagramie ... ale najpierw sprawdzcie czy macie zwieche w re4 czy kazdemu działa ..
Marylin
QUOTE(JuveFan @ 8 05 2006, 21:38) *

@Marylin
Czy robiles re4 tak samo jak ja? Wrzucasz 2cd. New game, prosi o disc 1, wrzutka disc1 - i masz tutaj zwieche?

Tak dokładnie tak samo jak ty i jak daję disc1 to zawsze wyskakiwał ten błąd

QUOTE(JuveFan @ 8 05 2006, 21:38) *

u mnie śmiga idealnie (z re4 - innych nie testowalem ..jeszcze tongue.gif wind waker za bardzo wciaga:P) .... na duoq od usera okwel20.
Wrzucam disc1, animacja startowa i zaczynam gre.
Hmm...tylko taki mały "detal" - wlutowalem sobie chipa inaczej niz na diagramie ... ale najpierw sprawdzcie czy macie zwieche w re4 czy kazdemu działa ..

Ja miałem wlutowany DuoQ właśnie tak jak na diagramie, więc może powiedz lub daj jakiś cynk dla innych aby wlutowali tak jak ty i problem się skończy
Boniek
QUOTE(Marylin @ 8 05 2006, 21:21) *

Boniek, czy nie zaprzeczasz sam sobie??
Gdzie ta twoja pewność siebie "Bzdura"....

A poza tym podaj mi stronę, gdzie jest napisane, że DUOQ obsługuje gry 2 płytowe.
Jak można sprzedawać towar nie testowany oraz nie sprawdzony??
Producent podaje, że obsługuje multigames a nie multi-disc a to jest duża różnica

JuveFan - ja sprawdzałem w taki sposób na RE4, oraz RE0, RE1 i MGS za każdym razem wyskoczył błąd typu :

An error has occurred.
Turn the power off and refer to the Nintendo
GameCube Instruction Booklet for further
instructions.

konsola Dol - 001

Dzisiaj otrzymałem Xeno GC i dałem elektronikowi - jutro powinienem mieć GC, więc sprawdzę jak sobie radzi z grami 2 płytowymi

Brat z 2plytowych grał tylko w RE4 i nie anonsował mi zadnych problemów, inna sprawa, że RE4 umozliwia sejvovanie na koncu 1 płyty...Stąd mogłem przypuszczać, iż wszystko gry 2plytowe chodzą bez problemów.

I nie nazwałbym tego "zaprzeczaniem sobie" tylko stopniowym przyznawaniem się do błędu. Domyślam się, iż jest Ci obcy tego typu rodzaj zachowania. Dla mnie to żadna ujma na honorze - człowiek mylny wszak jest.

A gdzie było napisane o tym, że Duo obsługuje 2 płytówki? Choćby na forum maxconsole.net.
JuveFan
no to jezeli masz błąd przy czyms takim, to moze warto sprawdzic luty?
Moze z chipkiem jest faktycznie wsio ok...tylko "miszcz lutownicy" failed?

Co do chipka..mialem PAASKUDNA lutownice - jedna ze sciezek poszła w cholere...wiec (patrzac na diagram patrykt1) zamiast do punktu 5 w gacku, wlutowalem kabelek z prawej strony punktu 6. TEORETYCZNIE zrobilem dokladnie to samo co chce producent - IMHO odpada mozliwosc ze dzieki temu MI działa re4 (w taki fikusny sposób jak opisywalem) a Wam nie.

moim zdaniem:

- obadajcie jak wlutowaliscie chipka
- wszystkie "działajace inaczej" chipki pochodza od 1 sprzedawcy ? Jak tak...prosic o wymiane.
- na allegro coraz tansze sa gry na gacora .. tongue.gif

Wciaz wstrzymuje sie z obaleniem tezy ze DuoQ nie odpala 2disc games, bo tylko re4 mam obecnie na stanie. I kombinujac w rozne, rozniste sposoby...zawsze mi to dziala.
Marylin
QUOTE(JuveFan @ 8 05 2006, 23:07) *

no to jezeli masz błąd przy czyms takim, to moze warto sprawdzic luty?
Moze z chipkiem jest faktycznie wsio ok...tylko "miszcz lutownicy" failed?

Niestety lutów już nie sprawdzę gdyż odesłałem chipa, ale wydaje mi się, że wszystko dobrze było wlutowane ponieważ gry 1 płytowe działały bez problemu a koleś, który to przerabiał zna się na tych sprawach, choć mógł coś nie tak zlutować
crash555
mało prawdopodobne że źle przylutowałem chipa otatnio nawet poprawiałem luty i wszystko jest ok i mam jeszcze jedną chipoteze może to dlatego że mam gry w ntsc a konsole w palu closedeyes.gif
Marylin
Właśnie przetestowałem Xeno na RE4 i MGS.W RE4 włożyłem 2 CD wziąłem nową grę, wyskoczył napis o zmianie płyty, zmieniłem na 1 CD i wszystko działa - uruchamia się gra. MGS odpaliłem z 2CD doszedłem do windy, wyskoczył napis o zmianie płyty, zmieniłem na 1 CD i gra działa dalej, jutro powinienem przetestować jeszcze RE0 i RE1, ale wydaje mi się, że będzie OK.

EDIT: Sprawdziłem RE0 i RE i wszystko działa smile.gif

Mogę potwierdzić wypowiedź patryka1 - XENO GC obsługuje gry 2 płytowe
JuveFan
czas wypalic MGS'a i ... potwierdzic ze DuoQ tez jest milutkim wynalazkiem hyh.gif (nadzieja matką ...)
crash555
JuveFan jak wlutowałeś tego chipa bo ja też bym se przelutował ale bez żadnego schematu to nieda rady powiec przynajmniej ktury kabelek inaczej przylutowałeś
JuveFan
juz napisalem przeciez..pare postow wyzej.
Watpie aby to rozwiazalo problem, bo teoretycznie to sa te same miejsca (tylko u mnie jedna sciezka poszła do krainy wiecznego elektronika).
Dzis jak wroce z Gornik vs. Legła to obadam jak wyglada sprawa z MGS i dam tutaj info.
Marylin
Zna ktoś jakąś stronkę, gdzie jest poradnik PL jak zrobić iso na GC z romu na N64??
patrykt1
QUOTE(Marylin @ 10 05 2006, 20:36) *

Zna ktoś jakąś stronkę, gdzie jest poradnik PL jak zrobić iso na GC z romu na N64??

No, no, przydało by się. Też się nieco bawie w emulatory. Mam wszystkie romy na NES i SNES- płyty zrobione specialnie na Xeno (na Duo tez ponoć chodzą) ---> źródło: Joh's GC Tracker. Jest tam też: Ultimate Genesis Compilation 1072 ROMS- ściągam rolleyes.gif
wymiot
co do romow n64 to nie polecam bo w 4-5 grach dziala sejw tylko a inne maja dziwne zabawy z grafika czesto ~~
szynaboss
A czy ma ktoś może konto/zaproszenie na Joh's GC Tracker??
Próbuje się zalogować juz kilka dni i cały czas zamknieta rejestracja :-(
Oczywiście w zamian proponuje zaproszenia na większość polskich i zagranicznych trackerów (PT, TG, ST, PB, ScT, TB, TT, TL itd) Jakby ktoś miał i sie wymienił, to byłbym bardzo zobowiązany!

Nieaktualne, bo jestem juz szczęśliwym posiadaczem konta na GC Tracker :-)
Marylin
QUOTE(wymiot @ 11 05 2006, 09:18) *

co do romow n64 to nie polecam bo w 4-5 grach dziala sejw tylko a inne maja dziwne zabawy z grafika czesto ~~

Może i tak jest, ale taka np: Zelda - Ocarina of Time działa dobrze na GC, a że mam wersję PL to wolałbym w nią grać, ale nie wiem jak zrobić .iso
JuveFan
no dobra...

zaryzykuje stwierdzenie iż DUOQ SWIETNIE sobie RADZI z MultiDisc Games:

- odpalam Re4 z cd2. New game - prosi o zmiane na cd1. Zmieniam. Zaczynam grac.
- odpalam MGS z cd2. Gram - wchodze do windy. Pojawia sie ekran z logo i info aby wrzucic cd1. Wrzucam cd1. Animacja w "windzie". Gram.

Re4 wersja PAL. MGS wersja NTSC. wiec odpada stwierdzenie ze "działa tylko PAL/NTSC"

Panowie - wsio działa OK.

edit.
Testowalem Re Zero. Wrzucam 2 cd. New game. Ekran informujacy ze gacor chce cd1. Zmiana na cd1. Leci animacja poczatkowa. Zaczynam gre.
Wsio śmiga idealnie. Wersja NTSC.

DuoQ rox hyh.gif
Cube
Podsumowując to wszystko co tu napisaliście Panowie, ktoś może krótko streścić czym w zasadzie oprócz ceny różnią się Xeno od duoQ? Czy ktoś z posiadaczy xeno miał problemy z grami dwupłytowymi (z tego co widzę to raczej nie wink.gif)? Czy na obu chipach działają emulatory, homebrewy itd? (Nie chodzi mi o to, że na stronie producenta tak jest napisane to działa, tylko czy ktoś sam testował).

Aha, jeszcze jedno. Jest możliwość, że w przyszłości jakaś gra nie będzie działała na chipie? Obojętnie, czy jest to xeno czy duoq?
crash555
Stwierdze że jest to możliwe że nowe gry mogą mieć jakieś lebsze zabezpieczenia ale gier mało już wychodzi i wątpie żeby coś jeszcze zmieniali może przy okazji nowej zeldy.
Boniek
QUOTE(JuveFan @ 13 05 2006, 00:27) *

no dobra...

zaryzykuje stwierdzenie iż DUOQ SWIETNIE sobie RADZI z MultiDisc Games:

- odpalam Re4 z cd2. New game - prosi o zmiane na cd1. Zmieniam. Zaczynam grac.
- odpalam MGS z cd2. Gram - wchodze do windy. Pojawia sie ekran z logo i info aby wrzucic cd1. Wrzucam cd1. Animacja w "windzie". Gram.

Re4 wersja PAL. MGS wersja NTSC. wiec odpada stwierdzenie ze "działa tylko PAL/NTSC"

Panowie - wsio działa OK.

edit.
Testowalem Re Zero. Wrzucam 2 cd. New game. Ekran informujacy ze gacor chce cd1. Zmiana na cd1. Leci animacja poczatkowa. Zaczynam gre.
Wsio śmiga idealnie. Wersja NTSC.

DuoQ rox hyh.gif

Juve Fan - potwierdzam. Dziś właśnie dzwoniłem do brata aby dowiedzieć się czy skończył już wszystkie gry co by mu nowe podesłać ( wink.gif ) i spytałem się zupełnie przy okazji czy przeszedł Splinter Cell: Chaos Theory (który jest na 2 płytach). Odparł: owszem, nawet kilka razy.

Dla pewności spytałem się jak zmienial z 1 płyty na drugą - otóz normalnie = grał, grał aż nagle poprosiło o włożenie drugiej płyty, uczynil to i grał dalej bez żadnych problemów....

Jednym słowem - wacko.gif x 100

I co teraz powiedzą na to ci wszyscy, którzy próbowali zmieszać z błotem sprzedawców tych chipków?

A może tacy z was mistrze lutownicy, że uszkodziliści chipa lub konsolę i teraz jedziecie po ludziach? icon_evil.gif
JuveFan
jak dla mnie:
- albo "miszcz lutownicy"
- chipek padnięty / uszkodzony

Sam lutowalem swojego chipa. Spartaczylem jedna sciezke wiec do kolejnych podchodzilem ostrozniej - moze te "fachmany" co wlutowywały chipka dały pupy na całego...
Watpie aby jakas wieksza partia padnietych chipków sie pojawiła ... czy wszyscy co maja problemy z chipem, zakupy robili u tego samego sprzedawcy?
Jak tak - poprosic o wymiane.

Jak dla mnie = towar 100% sprawny. Emu, xvid nie sprawdzalem i nie sprawdze (od tego mam xboxa).

@Cube.
Moim skromnym zdaniem DuoQ ma dosc sympatyczna rzecz - diody informujace o pracy chipka. Xeno tego nie ma. Reszta IMHO jest identyczna (no moze jeszcze to ze producent Xeno sugeruje instalacje chipa poprzez zwieranie odpowiednich miejsc, a DuoQ lutujesz kabelkami. Mozesz takze Xeno puscic kabelkami..wiec roznica teoretycznie zadna)
Cube
W takim razie sam już nie wiem... Jeżeli by się okazało, że jednak duoQ i xeno są niemal identyczne, to wziąłbym duo ze względu na cenę... Ale w lutowaniu nie mam zbyt wielkiego doświadczenia, a chciałbym pograć w gry 2-płytowe, szczególnie, że jest możliwe iż nowa Zelda będzie na dwóch płytach wink.gif A może jest tu ktoś z Wrocka i okolic który zna się na 'czarnej robocie'? tongue.gif
crash555
No mi dalej 2 płytowych nie czyta ale juz to przeżyje i niechce mi się dalej rozwodzic nat tym czy 2 płytowe chodzą czy nie, re4 przeszłem a na tej grze najbardziej mi zależało z 2 płytowych Splinter Cella nie trawie a mgs na psx przeszłem i a aż tak się nie rużni od pierwowzoru to tyle można zamknąć dyskusje o tym problemie sorry boniek za oskarżenia. A chipka wlutowałem dobrze troche się elektronikom interesuje to moje hobby oprucz grania i wotpie żebym jakiś błąd popełnił chyba że zabardzo rozgżałem cyne i po drugiej stronie płytki drukowanej coś się odlutowało muszę to kiedys sprawdzić.

W lutowaniu może błędu nie zrobiłem ale w tym tekście wyżej rolleyes.gif tak i to ile sorrki wielkie ale polska mowa być gumowa i ją troche naginam (raczej przeginam z robieniem błędów ortograficznych)
Nightmare90
Widze ze albo sie cos z naszym forum dzieje albo moderator wykasowal kilka postów smile.gif

A tak propo po takie pytania jakie byly zadawane kilka godzin wczesniej to proponuje pisac na PW do kogos a nie w temacie bo potem leca warny albo bany.

chociaż jeden załapał aluzję ... - [szczurek]
szynaboss
Teraz i ja mogę potwierdzić, że XenoGC obsługuje gry dwupłytowe!!

Sprawdzone na Metal Gear Solid oraz RE0.
Chipek sprawuje sie świetnie i jestem bardzo zadowolony.

Moj gacek bez podkrecania lasera świetnie czyta płytki TDK+R x8 palone x8 bez zamykania sesji.

Przy Verbatimach -R oraz Platinet +R wywala błędy (zawieszki w pewnych momentach) a w ogóle nie czyta Sony DVD+R.
Więcej nośników nie testuję bo juz wybrałem jeden który działa idealnie :-)

@Cube.
Moim skromnym zdaniem DuoQ ma dosc sympatyczna rzecz - diody informujace o pracy chipka. Xeno tego nie ma.

Przecież Xeno też ma dwie dody - czerwoną i zieloną. Podczas startu konsoli świeci czerwona, a jak zacznie bootować płytę to zapala sie zielone :-)
keetiv
Mam pytania odnoścnie GameCube'a i piratów.
1)Czy chip Ripper 3 jest dobrym chipem?
2)Wiem, że chipy na GC można upgrade'ować. O co dokładnie chodzi? Czy każda nowa gra wymaga upgrade'u?
Towarzysz
1. Ripper to najwiekszy shit. Pod zadnym pozorem tego nie kupuj.
2. Upgradowac mozna tylko chipy qoob, viper i ninja.
totencham
... i każda nowa gra nie wymaga upgrade'u smile.gif
szynaboss
Panowie mam obraz gierki ale nie .iso tylko .gcn - jak to i czym nagrać??
crash555
zmieniamy rozszeżenie z .gcm na .iso
keetiv
Hehe, dzięki smile.gif A mówiąc "nowa", miałem na myśli hity/bardziej znane gry, np. FIFA 2006 WC (potrzebuje?), nowy HM, Zelda, której jeszcze nie ma itp. smile.gif

Aaa, i jeszcze jedno : dlaczego Ripper to jest shit? smile.gif Jakie ma podstawowe wady?
JuveFan
"teoretycznie" takie same jak DuoQ/Xeno.
brak mozliwosci flashowania.
No i kazda z wersji rippera cos tam wiecej obsługiwala - min. gry dwupłytowe.
Kup sobie jeden z 2 ww. wymienionych, lub jak masz hajs to Qooba w wersji full wypas.
Jak chcesz zagrac w pare hitow i nie interesi Cie emu/xvid itd (lub jak masz xboxa tongue.gif) to starczy Ci DuoQ/Xeno.
Pytanie czy nowa zelda pojdzie na tych chipach hyh.gif
Nie ma ryzyka nie ma zabawy tongue.gif

ps. Juve per sempre hyh.gif
keetiv
Dobra, dzieki wielkie.

Chodzi mi tylko o gry (emu/diviXy/mp3 mnie nie interesuja). Pytam o tego chipa, poniewaz mam zamiar kupic GC na allegro. W takim razie, którego GaCka wziac i dlaczego, doradzcie:

http://allegro.pl/item105466465_game_cube_...9gier_bcm_.html

http://allegro.pl/item104808133_gamecube_z...e_sprawdz_.html
Halcos
Bierz tego pierwszego. Zapłacisz trochę więcej ale Viper jest lepszy od Rippera (ma wszystko czego można wymagać od czipa na gacka).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.