marshall
25 08 2004, 02:01
szynaboss sluchaj mam propozycje podaj mi numer konta przesle ci rownowartosc gry+boot disc, a ty ja wyslesz komus z forum bo ja niestety nie posiadam NGC

i ktos to ocenii czy to prawda ok
PS.Ty z choinki sie zerwales czy jak z tym p2p ???A skad 80% ma iso gier na PS2 i XBOX???
..::XMANiAK::..
25 08 2004, 05:55
niemozna nic nagrac na minidvd by GC odczytal nawet "boot cd", a pozatym te plyty sa drogie [ja widzialem za 60zl co sie nieoplaca chyba ze na pare gier]
moze ty mowisz o "romach" do Delfina
ps. koles napisal ten post by sie pochwalic ze umie sciagac gry i znalalz strona gdzie mozna
tutaj macie filmiki steamingu
http://www.40.pl/~sin/movies/stream_mp.avi -juz wiem to metroid
http://www.40.pl/~sin/movies/stream_vj.avi -Joe i wszystko jasne
gorillaz66
25 08 2004, 11:42
jeżeli chodzi o te
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29727516 plytki co nie są one wcale takie drogie :wink:
szynaboss > skocz do wujka po cyfrówke lub kamerke i udowodnij nam swoje odkrycie
edit> polecam lekture pliku readme który jest zawarty razem z boot-em
NemoKOF
25 08 2004, 13:12
Ma ktos link do boota nie z sieci p2p?? Niestety mam na razie tylko isdn'a i mul nie chce chodzic, a z tego co widzialem na filedonkey plik jest malutki. Ktos kto ma moglby sie odezwac na moje gg 1219368
Jezeli ktos chce to sprawdzic to zamieszczam link do boot-disc ktory zamiescilem na swoim koncie www
http://www.master.pl/~rate/Gamecube.rar
Sa to obydwie wersje, czyli NTSC i PAL
25 08 2004, 15:53
sa jeszcze 2 metody [byc moze pisalo wczesniej, ale nei sledzilem calego tematu] procz BBA+PSO
-AR3+ save PSO
-i cos jeszcze jak sobie przypomne napisze
szczurek
25 08 2004, 16:54
-Q i Freeloader :f
25 08 2004, 17:06
tak ale go juz niema w sprzedarzy

a pozatym byl drozszy
I uważasz że odpalisz tym backup z dvd-r/mini dvd? Bullshit.
szczurek
25 08 2004, 17:13
potwierdzony sposob
Wypalasz plytke na zwyklym mini-DVD. Wkladasz fl do konsoli, jak poprosi o podmienienie dyskow wkladasz backupa i hop :f
tomaszek
25 08 2004, 17:31
Joł.jak mowisz ze zelda wypalona na mini dvd działa to jest dobrze .Ja pare dni temu kupiłem gacka i mam tylko 3 gry wiec za czesto na nim nie gram( na razie) wszedłem na formum a tu objawienie piraty na GC??!!!! wszedłem na stronke niemiecką z tymi obrazami do wypalenia na GC ale gdy klikam na link pliku z grą to wyskakuje "Ze nie mozna znalezc serwera" o co chodzi jakby jakim programem mam to zassac????pozdro
potwierdzony sposob
Wypalasz plytke na zwyklym mini-DVD. Wkladasz fl do konsoli, jak poprosi o podmienienie dyskow wkladasz backupa i hop :f
Przez kogo? www.maxconsole.com . Zajrzyj na forum.
gorillaz66
25 08 2004, 18:30
szedłem na stronke niemiecką z tymi obrazami do wypalenia na GC ale gdy klikam na link pliku z grą to wyskakuje \"Ze nie mozna znalezc serwera\" o co chodzi jakby jakim programem mam to zassac????pozdro
hmm pierwszy lepszy emule
25 08 2004, 18:38
Joł.jak mowisz ze zelda wypalona na mini dvd działa to jest dobrze .Ja pare dni temu kupiłem gacka i mam tylko 3 gry wiec za czesto na nim nie gram( na razie) wszedłem na formum a tu objawienie piraty na GC??!!!! wszedłem na stronke niemiecką z tymi obrazami do wypalenia na GC ale gdy klikam na link pliku z grą to wyskakuje \"Ze nie mozna znalezc serwera\" o co chodzi jakby jakim programem mam to zassac????pozdro
on sobie mowi, niepodal argumentow np. filmik, zdjecia,itp ze tak uruchomil, tylko sie podnieca pewnie bo znalalz stronie gdzie mozna sciagac gry-lol
a ja odpalilem Burnouta 3 na emu PS2 nagrywajac go na minicd, oraz PGR2 na emu Xa z 40 fps
101
Joł.jak mowisz ze zelda wypalona na mini dvd działa to jest dobrze .Ja pare dni temu kupiłem gacka i mam tylko 3 gry wiec za czesto na nim nie gram( na razie) wszedłem na formum a tu objawienie piraty na GC??!!!! wszedłem na stronke niemiecką z tymi obrazami do wypalenia na GC ale gdy klikam na link pliku z grą to wyskakuje \"Ze nie mozna znalezc serwera\" o co chodzi jakby jakim programem mam to zassac????pozdro
wydaje mi sie ze on wnioskuje po przeczytaniu dwoch postow wyzej ze da sie uruchamiac a nie sam uruchomil :wink:
on sobie mowi, niepodal argumentow np. filmik, zdjecia,itp ze tak uruchomil, tylko sie podnieca pewnie bo znalalz stronie gdzie mozna sciagac gry-lol
a ja odpalilem Burnouta 3 na emu PS2 nagrywajac go na minicd, oraz PGR2 na emu Xa z 40 fps
hmm lolek to ty jestes juz druga osoba pisze ze odpalila piraty
potwierdzony sposob
Wiec nie wiem kto tu ma racje ale raczej nie Ty
25 08 2004, 20:27
hmm lolek to ty jestes juz druga osoba pisze ze odpalila piraty
pisze, a pokazal ze to dziala?? co innego napisac a pokazac [filmy,zdjecia]
moge ci pokazac jak uruchomic pirata [steaming vj mojego brata] i to jest pewny sposob a nie nagrywanie na minidvd gier oraz boot cd skoro GC czyta plyty w druga strone
wiesz tobie nie wieze

jezeli pisze do mod fora to raczej nie sciemnia przynajmniej tak mi sie wydaje choc nie wieze w to na 100%
25 08 2004, 20:59
a w co wierzysz ;]
takie bootcd byly tez do PS2, na kazzie to lezy, cd,itp i pisze ze wtedy gra sie z piratow ale przeciez nieprzerobione PS2 nieczyta zadnych nieorginalnych plyt wiec jak mozna to zrobic :? ?? to sa takie FEJKI
a pozatym jakkto by dzialalo to by duzo osob scaigalo gry z neta a jest ich niewiele [GC] i ten sposob [minidvd nagranie na pc] byl by popularniejszy od BBA+PSO, a jesli ktos mowi jak uruchamia i to pokazuje to widac ze mowi prawde a nie zmysla bo wpadl na genialny pomysl nagrania gier na minidvd
szczurek
25 08 2004, 21:26
Wlasnie :f
Z tym Q+Fl to co prawda pewny nie jestem, ale postaram sie to sprawdzic na nastepnym zlocie nintendo, trza tylko skads nagryware DVD skombinowac :f
gorillaz66
25 08 2004, 21:48
czek
DYS :?
i srata-tata gófno jest to warte.. (rozdzielanie na mini cdr gra sie ładuje do pamieci <LOL>

)
ale może jest jakiś posiadacz GC we wroclawiu chętnie bym sprawdził :wink:
Wlasnie :f
Z tym Q+Fl to co prawda pewny nie jestem, ale postaram sie to sprawdzic na nastepnym zlocie nintendo, trza tylko skads nagryware DVD skombinowac :f
Lol. Piszesz posty wcześniej, że się da odpalić (na 100%, przynajmniej tak można wywnioskować z Twojego "stylu" postu), a teraz co? Niewiem czy jesteś moderatorem czy jeszcze kimś innym ale ranga CPHM mi nic niemówi. PS. Czym byś wypalił te iso? Jako "data" czy może zmieniłbyś nazwę z .gcm do .bin a plik .nfo na .cue? I wtedy dowolnym Nero wypalil? Dziwne. W temacie kostki mogę się uważać za CubeGoda
Pozdrawiam wszystkich miłośników fioletowego GC
tomaszek
26 08 2004, 08:15
Koles o ksywie szynaboss duzo namieszał pisząc ze na GC wer.NTSC USA uruchomił na mini dvd nagrane Zelde,NFS:U i cos tam jeszcze .Sciagnąłem tego boot disca do gc,ale tam po rozpakowaniu w pliku readme.txt pisze ze gry nagrywac mozna tylko i wyłącznie na mini cdr wiec ja juz nie wiem jak to jest czy wreszcie działają te piraty czy nie ???
Koles o ksywie szynaboss duzo namieszał pisząc ze na GC wer.NTSC USA uruchomił na mini dvd nagrane Zelde,NFS:U i cos tam jeszcze .Sciagnąłem tego boot disca do gc,ale tam po rozpakowaniu w pliku readme.txt pisze ze gry nagrywac mozna tylko i wyłącznie na mini cdr wiec ja juz nie wiem jak to jest czy wreszcie działają te piraty czy nie ???
NIE! Ten szynaboss to ćwok jakiś. Nic nie trzeba udowadniać, wystarczy mi zaufać... Ten koleś jest extra-nowy, siedzi tu od 24 sierpnia... Niezdziwiłbym się gdyby to był ktoś z nowo zbanowaych ludzi

Administratorzy - sprawdźcie IP
szczurek
26 08 2004, 09:08
loooooool
To co mam (pipi) powiedziec? Ja jestem modem i mowie wam co dziala a co nie? Aha, domyslam sie, ze ty wszystkie mozliwosci odpalania widziales na wlasne oczy, w koncu jestes Bogiem :f
Ja tego sposobu nie widzialem, ale wiem, ze dziala i chcem sie o tym wlasnoocznie ( Oo ) przekonac, moge? Dzięki Ci ;*
:f
Gryz go szczurek, gryz go
Cos mi sie wydaje ,ze szczurek poprostu wyrazil swoje zdanie tak jak reszta userow tego forum ,a nie jako moderator(bo chyba niektorzy odniesli wrazenie ,ze im cos narzuca jako moderator). Ja mu wierze ;* hehe (dopuki sie nie przekonam ,ze nie dziala

)
Cos gosc ktory rozpetal ta burze sie nie odzywa, narobil burdelu i zaczeliscie sie gryzc ;]
CODE
Aha, domyslam sie, ze ty wszystkie mozliwosci odpalania widziales na wlasne oczy, w koncu jestes Bogiem :f
Dokładnie, żebyś wiedział. Od końca 2003 ślędzę wszystko co z związane jest piractwem GC.
CODE
Ja tego sposobu nie widzialem, ale wiem, ze dziala i chcem sie o tym wlasnoocznie ( Oo ) przekonac, moge? Dzięki Ci;*
Q? Lol? Owszem, możesz... Życzę Ci jednak żebyś nie wyszedł na ćwoka przed większym tłumem...
CODE
To co mam (pipi) powiedziec? Ja jestem modem i mowie wam co dziala a co nie?
Tak, mówisz nam że odpalanie z FreeLoadera i Q to sprawdzony sposób.
loooooool
CODE
Cos mi sie wydaje ,ze szczurek poprostu wyrazil swoje zdanie tak jak reszta userow tego forum
On nie wyraził, on potwierdził tezę odpalania przez FreeLoadera i Q. A potwierdził bo usłyszał od "pen-frienda"?
On nie wyraził, on potwierdził tezę odpalania przez FreeLoadera i Q. A potwierdził bo usłyszał od \"pen-frienda\"?
A ty od kogo sie dowiedziales ,ze nie dziala ?? Bo wiesz ten argument dziala w obydwie strony ;] No chyba ze przekonales sie na wlasne oczy ,a nie od "pen-friend'a" ? ;] Dobra, ja sie juz nie odzywam, gryzcie sie sami
szczurek
26 08 2004, 09:29
mowie :
nie widzialem tego na zadnym filmiku wiec sam chcem to sprawdzic
Matrox : my boy! ;*
PS: zapomniales powiedziec mi czy widziales wszystkie mozliwosci odpalania piratow na wlasne oczy, ew sam odpaliles :f
'sledze a 'widze' to duza roznica....
Na tym forum nie wspomnieli nic o takim sposobie, ale moze dlatego, ze Q jest baaaardzo drogi i truuuudno dostepny, nie pomyslales o tym? :f
CODE
PS: zapomniales powiedziec mi czy widziales wszystkie mozliwosci odpalania piratow na wlasne oczy, ew sam odpaliles :f
Tak, sprawdzałem wszystko, PSO, AR, FreeLoader, Q, małe chipy, i Asteroids (pewnie nawet nie słyszałeś o tym że da się wmontować tą grę do biosu...)...
CODE
Na tym forum nie wspomnieli nic o takim sposobie, ale moze dlatego, ze Q jest baaaardzo drogi i truuuudno dostepny, nie pomyslales o tym? :f
A może ktoś chce was zrobić w konia?
http://forums.maxconsole.com/showthread.ph...light=Panasonic
CODE
truuuudno dostepny
Co to za ściema?
BTW. Jedyną "normalną" nadzieją jest chyba
http://gcc.modchip.sm ... Odpala homebrew z dvd-r
PS. We will have two new product for PS2 that will be released in the month of September and October. In addition to this we will also have two new Modchips for the two other console systems available on the market. And we really hope to succeed to be the first Team to release a Modchip for a particular console.
szczurek
26 08 2004, 09:45
no coz, osmieszylem sie przed calym forum i przed naszym Cube'owym Godem [blah], wale czolobitne poklony dla ciebie, dla twojej siotry, brata, mamy, taty, dziadka, babci i psa, ide na pielgrzymke do najblizszego kosciola gdzie bede lezal 3 dni 'krzyzem'.......
26 08 2004, 09:48
ale wam trudno zrozumiec ze bootcd, i szynaboss [jego wypowiedz] to fake??
pozatym byl nawet program nazywal sie GC Burner sama nazwa wskazuje
poczytajcie [chipy,minidvd, piraty,itp] :
http://emu.makii.pl/forum/viewtopic.php?t=13939
http://emu.makii.pl/forum/viewtopic.php?t=14565
http://emu.makii.pl/forum/viewtopic.php?t=14924
ps. co oznacza smiles :f

??
no coz, osmieszylem sie przed calym forum i przed naszym Cube'owym Godem [blah], wale czolobitne poklony dla ciebie, dla twojej siotry, brata, mamy, taty, dziadka, babci i psa, ide na pielgrzymke do najblizszego kosciola gdzie bede lezal 3 dni 'krzyzem'.......
O fajnie, po kim to masz? Niedość że moderator to jeszcze spamuje... Lol. Ukłoń się z łaski swojej i stul pysk. Ciągle gadasz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.
PS. Te Twoje [blah] i [:f] nie robią na mnie wrażenia i wogóle nie urozmaicają Twojej "postaci".
XManiak - wreszcie ktoś normalny... Co oznacza :f ? "I'm fool"
Oni juz nie gryza sie o ta metode tylko o inna ;] Q+FL (chyba, bo juz sie pogubilem

)
26 08 2004, 09:57
Oni juz nie gryza sie o ta metode tylko o inna ;] Q+FL (chyba, bo juz sie pogubilem

)
wiem ale to napisalem do tych co wypowiadaja cie o bootcd, minidvd,itp
kolejny temat
http://emu.makii.pl/forum/viewtopic.php?t=8556
jest jeszcze pare ale to juz wy musicie poszukac
Wiec jak to jest z tymi "zapasowymi kopiami" na GC? Istnieja piraty czy to jakis glupi fake?
26 08 2004, 15:27
sa, uruchamiane przez BBA+PSO, oraz AR3+save PSO [i cos jeszcze ale niepamietam]
w kazdym razie kazdy czeka na cos bardziej przystepnego jak chip albo boot cd ( tyle ze na boot cd mozemy se liczyc do usranej smierci;] ) i zeby wszystko ladnie pieknie =]
DJ_JASZCZUR
12 09 2004, 14:44
no dobra może i jest ten magiczny sposób na odpalanie backupów na gacku ale... gdzie można kupić mini dvd ?
A.Z.BEST
12 09 2004, 15:17
http://allegro.pl/search.php?string=mini&d...=4526&country=1
Ależ problem -_-
Jak mi ktoś jasno powie, że na GCN ew. Panasonic Q działają piraty przy użyciu FreeLoadera, to kupuję... Nawet Q z Japonii. Tak się składa, że lik-sang.com ma je na stanie.
DJ_JASZCZUR
12 09 2004, 16:09
tak sie składa że w exerion.pl też maja gacki Q
Panasonic Q nie odtwarza piratów...
A.Z.BEST
12 09 2004, 18:46
Przewertowałem praktycznie wszystkie strony okołoscenowe i nic... jest tylko i wyłącznie możliwość odpalania piratów poprzez streamowanie. Niestety. A to jeden z powodów dlaczego nie można odczytać płytki GC.
Take a look at your GCN disc -
Hold it upto the light and look around the inner edge of the disc - see that? Theres a gap ALL the way around the disc where a NORMAL dvd lens would normally start reading.......
When u put your disc into a standard DVD drive the lens sets itsself to that possition and starts reading the disc......
Dobra czytam i czytam te wasze posty i glupieje!!!
Mam nagrryware DVD i jak mam przegrac oryginalna gre ??? a potem nagrac np Isco gry sciagnietej z netu na plytke "Mini"DVD-R ??? wiec podajcie dokladny opis tego procesu...?? bede happy
I Czy jednach choda te piraty dzieki boot cd..???Bo te wszytkie posty i tak mi ni nie powiedzialy ... heh....
po_ziomek
27 09 2004, 16:10
ładny down ^^
przeczytaj jeszcze 5 razy moze zrozumiesz...
verry funny !!!
jesli bys zakminil to bys odpisal chyba ze sam nie wiesz ale luzzz....
szczurek
27 09 2004, 16:15
spokojnie chlopcy,
W zaden sposob nie nagrasz plytki mini-DVD zeby ta byla odczytana przez GCN, to chciales wiedziec?
sciagnelem film z netu jak koles wyupala plytke DVD-R "small" programem "GCN Data Extractor Burner" wklada do cub`a i giera lata... wiec sie zastanawiam... czy to real a nie fake...!!!
i szukam odpowiedzi... czy ktos probowal wogole zapuscic piraty na cubi`e w ten sposob lub przez boot cd.... bo przez PSO+BBA... wiem ze chodzi... juz sam nie wiem
Widziałem, film, niby gra działa i to nie wygląda na fake...nie wiem jak ten koles to zrobił...to troche za proste żeby w taki sposób grąc w piraty...
No wlasnie i to boli,...zaproste..hmm moze to jest takie proste,prostsze niz sie nam wszytkim wydaje?!?! moze ten program ktorym on nagrywal ta giere (wlasnie go sciagnelem )pozwala nagrac zeczywiscie plytke w ten sposob.Tyle ze GC czyta plyty w odwrotna strone... czyzby ten program pozwalal tak nagrac DVD-R??? mamy zagadke... ale nad nia walcze wraz z kolegami =] moze sie cos uda wykminic.A wy piszcie co kolwiek sie dowiecie kazdy news =] co moze pomóc...CYa..
Hmmm... Może ktoś dać linka do tego filmiku?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.