Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kopie zapasowe na GCN
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
Ins
zaj.ebiscie biggrin.gif jedyna wada to zdejmowanie gornej obudowy (dobrze zrozumialem z textu?=P) ale i tak git=]
Bobok.
Jeśli to okaże sie prawdą to widze Big BOOM na ta konsolke , a przy tej cenie to z półek zniknie w mig.
Ins
jezeli to prawda to cos czuje ze ceny (za uzywane np na allegro) wzrosna troszke :wink:
Berion

http://cubehacker.com/modules.php?name=New...article&sid=203
Piraty na GCNa stały się faktem. No to może się skuszę na Gacucha smile.gif.

Hmmm... Czegoś tu nie pojmuję? Skoro *.iso zostało z'rip'owane z *.gcm (tak mi się wydaje) to jest to obraz dla miniDVD. Jakim cudem program się zgodził to nagrać na "zwykłego" DVD-R?
A.Z.BEST

http://cubehacker.com/modules.php?name=New...article&sid=203
Piraty na GCNa stały się faktem. No to może się skuszę na Gacucha smile.gif.

Hmmm... Czegoś tu nie pojmuję? Skoro *.iso zostało z'rip'owane z *.gcm (tak mi się wydaje) to jest to obraz dla miniDVD. Jakim cudem program się zgodził to nagrać na \"zwykłego\" DVD-R?

Eeeeee... ISO ma tylko pojemność, a nośnik w tym momencie nie ma nic do rzeczy.

Niektóre mini DVD-R działają, ale ogólnie są to płytki marnej jakości, DVD-R duże działają jednak dużo lepiej (lecz też trzeba wybierać odpowiednie marki!!).

Poluję na Qjuba, hyhy biggrin.gif. Tylko czip drogi sad.gif.
..::XMANiAK::..
A.Z.BEST-sprowadzal bys chipy?? a jaka jest cene u cieibe??
Pysiol
Nawet jeśli praty na GC są/bądą do zdobycia to ja nie skorzystam. Wolę pomóc(minimalnie, Nintendo się rozwijać a nie zasilać piratów. Zresztą grając na piratach jest większa szansa na zepsucie konsoli, przynajmniej moim zdaniem... Ja wolę nie ryzykować zdrowia mojej konsoli. Orginał to orginał, jest instrukcja, opakowanie, a że mniej gier się kupi to i tak mi nie przeszkadza bo przynajmniej mam czas dokładnie spenetrować (choć i tak raczej tego nie robię ) grę.
jaszczoor
ile kosztuje ten chip??
^BlaZzin^DMC
Skoro jest już RE4 jako pirat to znaczy że na GCN'ie można piracic laugh.gif.
Btw...to na pewno jest chip a nie nowy bios question.gif

arrow.gif Resident Evil 4 © Capcom *NTSC* NOMIS 24x50 MB question.gif
marshall
Tak to jest chip. Tutaj kosztuje od 300 do 500 kr :roll:
A.Z.BEST
A.Z.BEST-sprowadzal bys chipy?? a jaka jest cene u cieibe??

Ja niczego nie będę sprowadzał, a na pewno do Polski biggrin.gif. Chip kosztuje około 70$ + transport. Lutowanie jego jest po prostu banalne- zaledwie 4 kabelki, lecz trzeba dostać się pod radiator, acha... wypada doliczyć 10$ na zestaw specjalnych śrubokrętów, bo inaczej rozkręcenie Kjuba jest po prostu koszmarem. Żeby kupić coś w necie przez np. taki amerykański sklep wysyłkowy wystarczy mieć jakąś kartę płatniczą działającą w necie (kredytówki tez działają). W Europie chip kosztuje zaś 70 euro, a przesyłka z USA to i tak groszowa sprawa :|.

Ja kupię sobie jednego GCNa, zmoduję i może zgonię dalej, ewentualnie będę gonił większe ilości biggrin.gif. A jak nie to jeden będzie mój i tyle tongue.gif.

A co do chipa: chip jest od jakiegoś czasu, tylko dopiero (aż dopiero) wyszedł bios pozwalający na odpalanie piratów. Bios jest narazie w wersji 0.2, ale szykowana jest wersja 0.3. Ogólnie nie wygląda zbyt różowo granie na piratach, ale na 90% większość niedogodności zostanie poprawiona. Problemem jest np. gdy w jakiejś grze muzyka odtwarzana jest na bieżąco- cały czas czytana z płyty. Wtedy zamiast muzy usłyszymy trzaski biggrin.gif. Ale to jest do naprawienia tongue.gif.
Ins
Poki co cena odstrasza i jest jeszcze troszke niedogodnosci , ja poczekam sobie jak juz wszystko bedzie oke ;]
Hity bede na oryginalach kupowal , ale cala reszta gier na 7/8 bedzie na backupach :wink:

@A.Z.BEST
Jak bedziesz mial juz GCka z chipem to opisz wszystko ze szczegolami :wink:
^BlaZzin^DMC
Co wy z A.Z.BEST takiego handlarza robicie laugh.gif .Wchodzisz normalnie na sklep w USA,kupujesz Chipa,płacisz kartą kredytową,potem rozkręcasz gacka,lutujesz chip w konsoli i po sprawie.U mnie koleś ma przerobionego Gacka i normalnie sprzedaje piraty,tyle że jak byłem u niego sie pytać czy też mi przerobi powiedział że nie bo mu sie to zupełnie nie opłaca,no i mi też by sie to nie opłacało.

Także póki co trzeba jechać na orginałach. :wink:

Btw..już mam kasiore na GCN'a także na dniach dołączone go grona szczęśliwych posiadaczy cool.gif ,jeszcze tylko trzeba RE4 kupic i kilka dni z głowy :wink: .
mj
Co wy z A.Z.BEST takiego handlarza robicie  laugh.gif .Wchodzisz normalnie na sklep w USA,kupujesz Chipa,płacisz kartą kredytową,potem rozkręcasz gacka,lutujesz chip w konsoli i po sprawie.U mnie koleś ma przerobionego Gacka i normalnie sprzedaje piraty,tyle że jak byłem u niego sie pytać czy też mi przerobi powiedział że nie bo mu sie to zupełnie nie opłaca,no i mi też by sie to nie opłacało.

Także póki co trzeba jechać na orginałach. :wink:

Btw..już mam kasiore na GCN'a także na dniach dołączone go grona szczęśliwych posiadaczy  cool.gif ,jeszcze tylko trzeba RE4 kupic i kilka dni z głowy  :wink: .

o_O
Jak to nie sciema, to na jakich plytkach nagrywa te gry laugh.gif
^BlaZzin^DMC
Bober -> Skąd ja moge to wiedzieć,wiem że nagrywarke sprowadzał sobie z Azji,a na jakich płytach tego niestety nie wiem.

Przecież w Polsce można już kupic piraty na GCN'a,wiec chyba i płyty też mają,a jakie to płyty i skąd tego nie wiem,nie interesuje mnie to ponieważ zakup chipa zupełnie sie nie opłaca.
Czappi
ciekawe kto i poco sprzedaje te piraty jak to sie nie opłaca i ile osób ma tego chipa w konsoli.
Pokazywał ci chociaż ten koles jak gra na piratach? Jak nie to mu nie wierz...
^BlaZzin^DMC
Czappi -> Nie wiem czy sprzedaje,może poprostu nagrywa dla siebie.Z tego co wiem piraty też kupuje od jakiegoś kolesia u mnie w mieście który nie tylko sprzedaje do GCN'a ale także do PS2 i Xbox'a.Ilu ten koleś ma klientów na piraty do GCN'a tego nie wiem,pewnie nie dużo.

A co do tego kumpla to nie wiem czy faktycznie gra na GCN'ie w piraty bo nigdy u niego na GCN'ie nie grałem,GCN'a ma,ale czy gra na nim w piraty tego nie wiem,w każdym razie wiem że nagrywarke autentycznie ma z Azji.

Moje miasto jest dość małe wiec na pewno niema tu wiele osób z Gackiem,a co dopiero z przerobionym,także nie wiem ile osób wogóle ma przerobionego gacka ale widocznie ktoś musi mieć skoro opłaca sie nagrywać i sprzedawać gierki do Gacka.
Berion
[...] w każdym razie wiem że nagrywarke autentycznie ma z Azji. [...]

A co ma nagrywarka do nagrywania płyt na GCN'a? Interesuje Ciebie każda, która potrafi palić DVD-R i mini DVD-R... ... (zakładając, że to nie kolejna ściema)
^BlaZzin^DMC

A co ma nagrywarka do nagrywania płyt na GCN'a? Interesuje Ciebie każda, która potrafi palić DVD-R i mini DVD-R... ... (zakładając, że to nie kolejna ściema)

Właśnie że ma,wez troche poczytaj o nagrywaniu płyt na GCN'a to może dowiesz sie dlaczego potrzebna jest taka nagrywarka a nie inna,a potem jak już będziesz wiedział o co chodzi w temacie to może wtedy mów że to ściema.

btw..nagraj gre z gacka na zwykłej nagrywarce i jak ci pójdzie to daj nam znać.

Pozdro.
Berion
[...] btw..nagraj gre z gacka na zwykłej nagrywarce i jak ci pójdzie to daj nam znać.

Pozdro.

Taaaa... a może mi jest potrzebny NR-Writer i NR-Disc'i ? biggrin.gif :roll:
Cube
Wystarczy zwykła nagrywarka DVD, która nagra płytkę mini-DVD. Można też odpalać gry ze zwykłych DVD po zdjęciu obudowy, sam widziałem na autentycznym filmiku, nie jakijmś fake'u. Odpala się piraty za pomocą modchipu i BIOSu Cobra (albo Kobra?).
^BlaZzin^DMC
Berion -> nie bądz taki do przodu bo cie w tyle zabraknie laugh.gif .
A.Z.BEST

Właśnie że ma,wez troche poczytaj o nagrywaniu płyt na GCN'a to może dowiesz sie dlaczego potrzebna jest taka nagrywarka a nie inna,a potem jak już będziesz wiedział o co chodzi w temacie to może wtedy mów że to ściema.

btw..nagraj gre z gacka na zwykłej nagrywarce i jak ci pójdzie to daj nam znać.

Pozdro.

(pipi), aż we mnie wrze jak to czytam laugh.gif . Albo ktoś Cię robi w balona, albo Ty nas próbujesz wrobić, ale powiem Ci, że jest ktoś taki jak A.Z.BEST, który wie z pewnych źródeł co i jak wink.gif. Śmieszne rzeczy piszesz- strasznie śmieszne.

Gierki wypala się na normalnych płytach DVD-R/ mini DVD-R, DVD+R a nawet RW przy użyciu zwykłej nagrywarki DVD takiej jaką nagrasz grę dla PS2 czy Xbox'a. Możliwość odpalania piratów pojawiła się niemal równo miesiąc temu- przed gwiazdką. A ten Twój znajomek zdążył sprowadzić czipa, a nawet nagrywarkę z Azji! I mamy Ci wierzyć wink.gif?
Give me a break wink.gif.

http://forums.maxconsole.com/forumdisplay.....php?forumid=17
http://cubehacker.com/
Przejrzyj se te 2 linki i zrewiduj poglądy.
^BlaZzin^DMC
A.Z.BEST,a co mnie to obchodzi czy ty mi wierzysz czy nie,to nie religia żebyś mi wierzył.

Poglądlądy to sam sobie zrewiduj i nie mów mi co mam robic.
kiseki
To cholernie drogi interes: chip 70 euro + import + wg ^BlaZzin^DMC nagrywarka z Azji + jej import laugh.gif

P.S. ^BlaZzin^DMC zapytaj kumpla w jakim mieście kupił bo może to też jest ważne laugh.gif
A.Z.BEST
Blazzin, przeczytaj to, co jest w podanych wcześniej linkach. Hańbisz się laugh.gif .

CODE

These are the details of your order

-     ORDER DATE: Sun 16 Jan 2005 06:09:43 PM CET

ORDER NUMBER: CN0119***

Name: Adrian ********** : *****t@**.pl

Address: ******gade 16 kl.

City, Zip: Aalborg - 9000

Country: Denmark

Land Line Number: 0045********

Mobile Phone:

Shipping Method: Air Mail

Quan  Item No.       Description                          Price           Total  

----  -------------  -------------------------------- ----------- ---------------

5   gc-viper       Viper GC with Programmer           $ 60.00        $ 300.00

2   gc-screwd      Screw Driver (screwbit only)        $ 9.95         $ 19.90

SUBTOTAL                   $ 319.90

SHIPPING                     $ 5.00

ORDER TOTAL                $ 324.90

Gift Note or Special Instructions:

---------------------------------------------------

Please hide the real value of the package. Give it less than 50$. It will save me to pay high taxes. I hope it's possible. Thank you.

Na divineo.cn jest najtaniej. 60$ za chipa (sprostowanie: za pojedynczą sztukę jest 68$, przy 5 sztukach jest 60$). Przesyłka jak widać to zaledwie 5 dolców. Drugi śrubokręt jest dla Cyryla smile.gif.
mj
Blazzin, przeczytaj to, co jest w podanych wcześniej linkach. Hańbisz się laugh.gif .

CODE

These are the details of your order

-     ORDER DATE: Sun 16 Jan 2005 06:09:43 PM CET

ORDER NUMBER: CN0119***

Name: Adrian ********** : *****t@**.pl

Address: ******gade 16 kl.

City, Zip: Aalborg - 9000

Country: Denmark

Land Line Number: 0045********

Mobile Phone:

Shipping Method: Air Mail

Quan  Item No.       Description                          Price           Total  

----  -------------  -------------------------------- ----------- ---------------

5   gc-viper       Viper GC with Programmer           $ 60.00        $ 300.00

2   gc-screwd      Screw Driver (screwbit only)        $ 9.95         $ 19.90

SUBTOTAL                   $ 319.90

SHIPPING                     $ 5.00

ORDER TOTAL                $ 324.90

Gift Note or Special Instructions:

---------------------------------------------------

Please hide the real value of the package. Give it less than 50$. It will save me to pay high taxes. I hope it's possible. Thank you.

Na divineo.cn jest najtaniej. 60$ za chipa (sprostowanie: za pojedynczą sztukę jest 68$, przy 5 sztukach jest 60$). Przesyłka jak widać to zaledwie 5 dolców. Drugi śrubokręt jest dla Cyryla smile.gif.

Jak zainstalujesz te mod-chipy to napisz ile wyjdzie za montaz, i czy rzeczywiscie sie oplaca .
A.Z.BEST
Jak to za montaż biggrin.gif? Lutownica, 4 kabelki i 1-2 cm cyny. Dla mnie to koszta są praktycznie zerowe smile.gif. Będą to moje pierwsze przerobione kjuby, ale nie pierwsze konsole wogle. Zgonię je po 1800DKK icon_twisted.gif. W średnim przeliczeniu licżę sobie po 250-300zł zysku na konsoli icon_twisted.gif . Cena GCNa z chipem? Przeciętnie tyle co za przerobionego Xbox'a, może ciut więcej.
marshall
Najlepsze jest to ze tutaj ciebie wysmieja za ta cene, a w skandynawii zejda jak swieze bulki biggrin.gif
Ins
w takim jednym sklepie w moim miescie beda zamawiac chipy i montowac , ciekawe jaka cene dowala ;]
^BlaZzin^DMC
Eh,nie,jednak nie będe sie rozpisywał bo szkoda.Jednak mam do ciebie pytanie.

Skoro chip wyjdzie 250-300 zł,to w jaki sposób przerobiony gacek może być droższy od Xbox'a ?.Na allegro nieraz kolesie sprzedają gacka po 210-280-290 zł,doliczając do tego te 250-300 zł za chip nie wychodzi mi cena wieksza od Xbox'a choćbym nie wiem jak sie starał i nie wiem na ile sposobów liczył laugh.gif.

No chyba że mówisz o cenie sklepowej gacka,wtedy sie zgodze.

Pozdrawiam.biggrin.gif,hanbisz sie A.Z.BEST biggrin.gif.
A.Z.BEST
Najlepsze jest to ze tutaj ciebie wysmieja za ta cene, a w skandynawii zejda jak swieze bulki biggrin.gif

Jakieś pytania? A poza tym musiałbym sprzedawać z min. jedną grą oryginalną potrzebną do uruchamiania piratów, więc gdybym miał sprzedawać sklepowego GCNa z Mario Kart w zestawie, to liczyłbym se ze 2000kr.
^BlaZzin^DMC

Jakieś pytania? A poza tym musiałbym sprzedawać z min. jedną grą oryginalną potrzebną do uruchamiania piratów, więc gdybym miał sprzedawać sklepowego GCNa z Mario Kart w zestawie, to liczyłbym se ze 2000kr.

Ok,zwracam honor,nieznam sie na tym :wink:.Dlaczego potrzebna jest jedna orginalna gra żeby uruchomic piraty ?
A.Z.BEST
Dlatego, że napęd GCNa czyta płytki wg. tzw. bar code, który jest nieczytelny dla pozostałych napędów. Jest to 2mm szerokości pasek na płytce GCNa (widać gołym okiem)- z niego konsola zczytuje dane do dalszego odkodowywania dysku. Gdy płytka tego nie posiada, GCN nie wie co zrobić z płytą, a na tym zhackowanym biosie sprawa wygląda tak, że bar code zostaje zapamiętany, zmieniamy płytkę i konsola nadal myśli, że jest to płyta "czytelna" dla GCNa. Z tego samego powodu płyta GCNa jest kompletnie nieczytelna w zwykłych napędach. Napęd trafiając na GCNowski bar code myśli, że jest to płyta uszkodzona, lub że płyty nie ma, bo w tym miejscu powinien być już TOC zwykłej płyty, a jest coś zupełnie innego.

edit: http://forums.maxconsole.com/attachment.ph...hp?postid=26116 ROTFLowa sprawa. GCN pocięty tak, by mieścił płytki 12cm xD.

http://unix5.20host.pl/~opor/azbest/gcn/cu...ng_disc/gcn.jpg moje pierwsze cięcia płytek ;].
Berion
[...] http://unix5.20host.pl/~opor/azbest/gcn/cu...ng_disc/gcn.jpg moje pierwsze cięcia płytek ;].

Oł maj gad 8O
A.Z.BEST
Na szczęście miałem kilka martwych, więc ich nie żalowałem. Każdy śmieć może się do czegoś przydać biggrin.gif.

A tak poza tym: idealnie by szło tylko i wyłącznie drucikiem wolframowym.
mj
[...] http://unix5.20host.pl/~opor/azbest/gcn/cu...ng_disc/gcn.jpg moje pierwsze cięcia płytek ;].

Oł maj gad 8O

o czizys oO
Interesujaca sprawa ;]
Czappi
AZ Best i niby poco ty to tniesz? smile.gif
dante2003

edit: http://forums.maxconsole.com/attachment.ph...hp?postid=26116 ROTFLowa sprawa. GCN pocięty tak, by mieścił płytki 12cm xD.

Czego to ludzie nie wymyślą dla oszczędności biggrin.gif
A.Z.BEST
AZ Best i niby poco ty to tniesz?  smile.gif

Wepchnij DVD-R 12cm do GCNa.

dante2003: prawda, że ten link jest lepszy xD?

Nie ma bata; musze Verbatimy czymś ciąć smile.gif.
^BlaZzin^DMC
Ha ha ładnie koleś tego gacka pocioł biggrin.gif .

Btw..mam pytanko.Nie można kupic dokładnie takich samych płyt na jakich nintendo nagrywa swoje gry ?
Panek
Blazzin... Chyba nie, bo to bodajże "Nintendo-Only technology" czy cuś.

BTW: Jak wy żeście ten plik w drugim linku od Aziego zobaczyli? Kombinowałem z rozeszerzeniami... ><"
Czappi
A zwykłe mini-dvd nie wystarczy?Poco zaraz ciąć Verbatimy 12mm smile.gif
A.Z.BEST
Ha ha ładnie koleś tego gacka pocioł biggrin.gif .

Btw..mam pytanko.Nie można kupic dokładnie takich samych płyt na jakich nintendo nagrywa swoje gry ?

Nintendo nie nagrywa gier na Gacka. Nintendo je tłoczy, a tłocznia to puf i płytka gotowa. Płytki nagrywalne do kjuba chodziły wyłącznie na kjubach pozbawionych zabezpieczeń, czyli na devkitach/ debug kitach. Do nich potrzebny był specjalny NR-Writer i płytki od Nintendo kupowało się/ dostawało na sztuki i w bardzo określonych ilościach tongue.gif. Nic nie mogło wyciec smile.gif.

Czappi: mini dvd-r są wręcz stworzone do tego smile.gif. Ale znajdź mi w Polsce Verbatimy mini DVD-R to raz... a 2: w rozsądnej cenie :>. Duże DVD-R są tańsze i dużo lepszej jakości.

Panek: ten drugi link wystarczy kliknąć (ten pocięty GCN biggrin.gif), nie trzeba zmieniać rozszerzenia.

Ech, czipy wysłane, będą za 1-2 tygodnie biggrin.gif. Can't wait them biggrin.gif.
Panek
Ano, otworzyłem to hacked w WinRarze i styka. Nieźle pocięte to NGC ;/
^BlaZzin^DMC
A.Z.BEST -> Razem z chipem dostajesz schemat jak i gdzie wlutować question.gif
A.Z.BEST
http://forums.maxconsole.com/showthread.ph...=&threadid=3254
To pełny dostęp do instrukcji obsługi chipa smile.gif. Zaledwie 4 kabelki, jeden mostek i jedna wtyczka, ale w 2 starszych wersjach trzeba zdjąć radiator by wlutować jeden kabelek- a jest to trochę problematyczna sprawa- trza być ostrożnym...

Chip zawiera... chip wink.gif. programator, wszystkie niezbędne kabelki i tyle. Nie wiem czy zawiera kabel szeregowy, wątpię, ale niewątpliwie jest on potrzebny do przeflashowania chipa (na początku chip jest pusty, gdyż biosy są nielegalne). Jednak modderzy będą na pewno flashować od razu chipa na wstępie. Bios jest narazie w wersji 0.3 i jeszcze sporo mu brakuje do różowych obłoków, ale jak zapowiada team: wszystko się zrobi w kolejnych wydaniach smile.gif. Także przeciętny user będzie musiał sobie flashować potem chipa. No chyba, że godzi się żyć do końca z teraźniejszymi niedogodnościami:
-słaba kompatybilność działania płyt DVD-R z określonymi wersjami napędów (po ok. 30 minutach napęd przestaje czytać płytę i kropka, podczas gdy pozostałe napędy radzą sobie idealnie z już raz zabootowaną płytką)
- brzęczenie zamiast muzyki (wyszedł patch, którym trzeba potraktować image płyty i wszystko ulega zmianie, ale być może taki spatchowany image nie będzie działał na nowej wersji biosu już z tym update'em)
- brak możliwości zmiany dysku w grach wielopłytowych- ale w tym wypadku można chyba robić loada z płyty nr 2- no tak na logikę smile.gif.

BTW: nie jest potwierdzona sprawa TOCu płytki służącej do bootowania, ale na wszelki wypadek do bootowania wypada użyć płytki o jak największej pojemności. Jak narazie duże gry to: Pikmin 2, Metroid Prime 2 i pewnie jakieś dwupłytówki (RE 1 np.). Ale to nic pewnego, bo w sumie do bootowania kopii GCN potrzebuje tylko bar code'u (chyba tylko smile.gif), a to jest dostępne na każdej płycie, nawet na demku.

To chyba tyle z tego co się naczytałem tongue.gif. A jutro powinienem dostać mojego nieprzerobionego jeszcze Kjuba biggrin.gif. Juppi biggrin.gif.
^BlaZzin^DMC
A.Z.BEST -> Podaja stronke na której można zamówic chipa.

btw..z tym chipem i softem wszystkie gierki chodzą question.gif
A można nagrywać gierki do GCN'a na mini DVD-R question.gif bez potrzeby ciecia GCN'a.Z tego co widziałem to mini DVD-R mają 1.4GB a to chyba troche za mało.
..::XMANiAK::..
http://www.divineo.com/cgi-bin/div-us/gc-viper.html

to mini DVD-R mają 1.4GB a to chyba troche za mało.

to jest oficialny nosnik GC, niektore gry zajmuja np. polwe plyty np. True Crime zajmowalo ok 700-800mb a na X/PS2 pare GB [2-3]

niemasz co sie obawaic ze malo miejsca smile.gif, jeszcze nie da sie robic skladanek [a moze sie da tongue.gif]
A.Z.BEST
A.Z.BEST -> Podaja stronke na której można zamówic chipa.

btw..z tym chipem i softem wszystkie gierki chodzą question.gif
A można nagrywać gierki do GCN'a na mini DVD-R question.gif bez potrzeby ciecia GCN'a.Z tego co widziałem to mini DVD-R mają  1.4GB a to chyba troche za mało.

Oryginał płytki GCNowej też ma 1.4GB. Można na mini DVD-R nagrywać. Nawet trzeba wink.gif. Tylko pokaż mi w Europie Verbatimy mini DVD-R...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.