Trwa, owszem, ale otrzymujemy pewniutkie iso, które, o ile nie sknocimy go osobiście, zadziała po nagraniu- sieciówka od GCNa jest 10Mbit. A czy dla wybrańców, to nie byłbym pewien. Sterna jednego bierze

Będziesz sprowadzal chipy do naszej Polandii ?
Jak będzie chip, to kasa na bba też się znajdzie :wink:
^BlaZzin^DMC
4 02 2005, 15:16
Ładna perwersiara,musi dawać ostre chłosty

.
Bober - Za jakies 1,5tyg bede mial vipery :wink:
starna a za ile będziesz rozprowadzal ??
Jesli kros chetny to zapraszam na priv/gg :wink:
To nie miejsce na takie rozmowy
Jesli kros chetny to zapraszam na priv/gg :wink:
To nie miejsce na takie rozmowy

check prv
..::XMANiAK::..
4 02 2005, 22:45
ASSBEST-ty kupujesz PSO 1/2 w wersji bez dziury [brak odpalania piratow] ?? bo chyba jedynie takie sa ...
moze wiesz za ile mozna sprzedac PSO 1/2 w wersji do LOADEROW?? [do grania na piracie]??
A.Z.BEST
4 02 2005, 23:39
ASSBEST-ty kupujesz PSO 1/2 w wersji bez dziury [brak odpalania piratow] ?? bo chyba jedynie takie sa ...
moze wiesz za ile mozna sprzedac PSO 1/2 w wersji do LOADEROW?? [do grania na piracie]??
Dupamaniak: po co mi PSO1/2? Granie na piratach przez PSO jest możliwe tylko przez BBA, a nie jest to zbyt wygodne zważywszy na przepustowość BBA- 10mbps (podczas gdy dzisiejsze sieciówki mają do 1Gbps).
5 02 2005, 07:58
Dupamaniak: po co mi PSO1/2? Granie na piratach przez PSO jest możliwe tylko przez BBA, a nie jest to zbyt wygodne zważywszy na przepustowość BBA- 10mbps (podczas gdy dzisiejsze sieciówki mają do 1Gbps).
a sorry pomylilem sie ty kupujesz BBA a nie PSO

sorx
Tak sobie czytam ten temat i mysle sobie "czemu nikt tego nie zamyka?!" nie no sory ale ktos ostatnio zamknal temat jak wypalac plytki zeby dzialaly na ps2( pozniej otworzyl). Gratulacje dla A.ZBesta ze tak sie udziela ( i w sumie to tez sie ciesze ze gcn zlamany) ale ostatnio poczytalem update regulaminu by A.Z ;] "zadnego piracta", " to nie jes forum warezowe", spoko xD
2razyjot
5 02 2005, 13:42
Gratulacje dla A.ZBesta ze tak sie udziela ( i w sumie to tez sie ciesze ze gcn zlamany) ale ostatnio poczytalem update regulaminu by A.Z ;] \"zadnego piracta\", \" to nie jes forum warezowe\", spoko xD
Info o nowym chipie itp. nie jest piractwem ani warezem. Topic o zabarwieniu warezowym mozna uznac za takowy gdy:
* Ktos nawija o tym, jak sie wkurza bo sciagnal release gry "xxx" i mu sie nie chce wypalic;
* Sciagnal soft i sie zawiesza;
* Pojawiaja sie info o nowym releasie + linki do niego;
Poza tym mi osobiscie 'warez' uratowal tylek przed kupnem wielu badziewnych i slabych gierek, a tak te najbardziej cenne dla mnie i te, do ktorych czesto wracam stoja na poleczce w wersji "oryginal". A ze wiekszosc p.ier.dolo.nych lebkow sciaga i sprzedaje na gieldzie albo zasysa, przechodzi takiego "Manhunta" (kwestia gustu) i odklada plyte na stos to juz jest lameriada ...
nie no tak tylko zauwazylem
a co do ratowania tylka to masz racje, nigdy bym sobie nie wybaczyl gdybym wydal ponad 120zl na gierke ktora mi nie podejdzie.
Mam pytanko czy z tym chipem to jest tak ze jedziesz na giełdę przerabiasz i kupujesz gierki?
Nie sadze zeby mieli go na giełdzie :wink: A gry mozna samemu wypalac ew powiedziec znajomemu "dostawcy" zeby wprowadzil je do oferty
Martines
6 02 2005, 04:40
eh, plebs sie (pipi) podnieca

. Ktos naprawde powinien zamknac ten topic.
A.Z.BEST
6 02 2005, 05:09
Martines
6 02 2005, 05:34
(pipi) mnie to obchodzi, czy z tym, czy bez tego. Chodzi tylko o to, ze to jest topic o pirat`ach, a tego byc nie powinno (a przynajmniej tak wynika z regulaminu forum). I odpowiedz na twoje pytanie: nie, nie uwazam sie za 'burzuja', ale za uczciwego i porzadnego gracza (czyt. gram TYLKO na oryginalach).
A.Z.BEST
6 02 2005, 05:57
1. Nie dyskutujemy tu o warezach, a o możliwościach odpalania kopii (kopia jest kopią, niekoniecznie piracką).
2. A my jesteśmy plebs, tak, nie- burżuju?
3. Naprawdę Cię to tak boli, że na GCNa są piraty?
4. A kogo to do diabła może obchodzić to, że Ty grasz TYLKO na oryginałach, ja w 70% na kopiach, a kto inny nie widział oryginała na oczy? To się łączy z punktem 3. Dyskusji nt. moralności grania na piratach mieliśmy już tysiące i nie ma sensu być rzucał gównem, wyzwiskami i ciskał się do nas z własnym żalem, że stało się coś, co jest fe.
Sam dostałeś pma i zobaczymy jak sprawa się wyjaśni- na szczęście jestem obiektywny i choć z Twoim zdaniem się nie zgadzam, to zostanie ono rozpatrzone...
(pipi) mnie to obchodzi, czy z tym, czy bez tego. Chodzi tylko o to, ze to jest topic o pirat`ach, a tego byc nie powinno (a przynajmniej tak wynika z regulaminu forum). I odpowiedz na twoje pytanie: nie, nie uwazam sie za 'burzuja', ale za uczciwego i porzadnego gracza (czyt. gram TYLKO na oryginalach).
ssij
ten topiq jest zgodny z regulaminem forum, nieumieszczamy tu warezów, i instrukcji jak sciagnac pirackie gry. Ingerencja we wlasny sprzet przy uzyciu mod-chipa(w Polsce) niejest karalna.
A.Z.BEST
6 02 2005, 15:53
Na poparcie:
http://unix5.20host.pl/~opor/azbest/quote.jpg
Admin nie ma nic przeciwko, więc koniec dyskusji

.
Garbus13us
6 02 2005, 16:35
ej mam pytanie do was wszystkicch jako jestem tu pierwszy raz wiec za bardzo sie nie znam.. jak to jest ze na gamecubie chodza kopie zapasowe?? kupuje sie free loadera i kopia chasa normalnie w napedzie jak oryginał??? z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi.........
Tak trudno przejrzec temat w ktorym piszesz? :roll:
Kupuje sie chipa a nie freeloadera
6 02 2005, 17:47
ej mam pytanie do was wszystkicch jako jestem tu pierwszy raz wiec za bardzo sie nie znam.. jak to jest ze na gamecubie chodza kopie zapasowe?? kupuje sie free loadera i kopia chasa normalnie w napedzie jak oryginał??? z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi.........
freeloader sluzy do odpalania orginalow z zagranicy [USA/JAP] jak mieszkasz w EUROPIE
Kopara mi opadla:). Zawsze wiedzialem, ze przez ogol uwazany za infantyla GaCek to de facto twardy madafaka... :twisted:
Maniaczek
9 02 2005, 09:57
Jakiś dzieciuch mnie męczył na "czacie" (po wała tam wlazłem :?) na temat piratów na GCN. Jako, że nie mógł nic zrozumieć z Waszego "bełkotu" podsunął mi ten link -
KLIK!
Oczywiście z pytanie czy wiem jak to zrobić i czy się opłaca...............no nie mogę, bajarz na skalę Braci Grimm

.
Poleciłem mu jeszcze ponowne przeczytanie tematu, w którym jesteśmy a w szczególności wypowiedzi A.Z.BEST'a. Na co otrzymałem zgrabną odpowiedź:
"jaki jest tytuł tego tematu bo jakoś nie widzę niczego oprócz "piraty na GC FULL
bo jeżeli ci o ten temat chodziło
to nie ma tam niczego konkretnego a już w zupełności nie widzę A.Z.besta"
No i dogadaj się tu z takim

.
A.Z.BEST
9 02 2005, 13:29
Dobra, już ich nakierowałem :>.
No dobra nareszcie po operacji
Co mnie nerwów kosztowało to moje

Programator za cholere nie chcial współpracować

No ale w końcu śmiga :wink:
Jakby cos to jutro moge napisac jakieś szersze info bo spiący teraz jestem
Obraz skacze bo to stary monitorek bez ntsc i pal 60 :wink:
NemoKOF
11 02 2005, 13:33
Nie wiecie moze, czy mozna gdzies juz dorwac jakies obudowy umozliwiajace granie na 12cm plytkach?? Bardzo by sie to przydalo
Na www.consoleworkshop.co.uk jest pokazane, jak sobie samemu wyciąć.
Heh te foty sa takie sobie juz mam patent jak wyciachac obudowe zeby jej od zewnątrz nie ruszac:) Wyglada jak nietknieta
A.Z.BEST
11 02 2005, 15:13
Pograj trochę w Metroida i sprawdź czy nie masz DRE

.
11 02 2005, 18:31
fajny oldschoolowy TV
Heh narazie zasejwowac nie umiem lol ale plytka smiga ładnie

mam tez RE wypalonego ruszyl bezproblemowo szkoda ze nie moge grac w 2 gry naraz
A monitorek jest od c-64 :wink:
11 02 2005, 18:49
czy jest jakas lista gier gdzie bedzie pisalo jak dziala, jak dlugo,itp cos ala
http://list.gc-compat.com/??
To raczej kwesia plyty, kazda kosola lubi inne plytki :wink: Ja narazie mam TDK kupie troche innych firm i potestuje:)
No bo nagrywara mysle ze duzo tu nie zmieni
NCdeIgnis
12 02 2005, 11:29
Prosze wybaczyc mi moje lamerstwo w temacie , ale nie da sie wypalic tej gry na mini DVD ?

nie ruszy ? konieczne jest granie na "dyzch DVD?"
Prosze wybaczyc mi moje lamerstwo w temacie , ale nie da sie wypalic tej gry na mini DVD ?

nie ruszy ? konieczne jest granie na \"dyzch DVD?\"
Przeczytaj kilkanaście postów wstecz to się dowiesz... Nikt nie napisał, że się nie da
NCdeIgnis
12 02 2005, 14:45
czyli looz

bede kolejna persona ktora przerobi Wacka;)tzn Gacka
mini dvd sa po prostu trudne do zdobycia :wink:
Wiecie co? Jakos faktycznie ten temat "Piraty GCN - FULL" mi nie leży
Zróbcie z tego "Kopie bezpieczeństwa"
NCdeIgnis
13 02 2005, 10:06
yep:> kopie bezpieczenstwa jak to ladnie brzmi...
jedyne co mnie powstrzymoje od przerobienia konsolki juz teraz to fakt malej kompatybilnosci chipa

i nie wiem czy moze nie poczekac .... :> na cos leprzego , jesli w ogule cos leprzego bedzie:)
yep:> kopie bezpieczenstwa jak to ladnie brzmi...
jedyne co mnie powstrzymoje od przerobienia konsolki juz teraz to fakt malej kompatybilnosci chipa

i nie wiem czy moze nie poczekac .... :> na cos leprzego , jesli w ogule cos leprzego bedzie:)
To nie wina mod'a tylko biosu. Spoko... to dopiero v0.4
szczurek
13 02 2005, 11:23
moja propozycja: znajdzcie sobie pozyteczniejszą robote niz wymyslanie nazw dla topicow.........
posty nie na temat beda kasowane
NCdeIgnis
13 02 2005, 11:42
szczurek bez nerw
ok:P mam cos kaski na chipa , mam nadzieje ze nowe wersje biosu zalatwia wszystkie niedogodnosci

teraz trzeba sie modlic zeby moje ogromne zdolnosci manualne pozwolily mi przerobic i nie rozwalic Gacka
szczurek bez nerw
ok:P mam cos kaski na chipa , mam nadzieje ze nowe wersje biosu zalatwia wszystkie niedogodnosci

teraz trzeba sie modlic zeby moje ogromne zdolnosci manualne pozwolily mi przerobic i nie rozwalic Gacka

lol 4-5 lutów w prostych punktach niepowinny dla nikogo stanowic problemow.
NCdeIgnis
13 02 2005, 12:23
:)aaa to spoko
edit Hmm przy liscie kompatybilnosci widnieje kolumna LOADER : i sa tam wypisane takie wspanialosci jak GCSIM MGS etc

moze mi ktos powiedziec
" o co chozi jakby ? "
Jedyna przeszkoda to dobra nagrywara
Mi na przyklad bufor szaleje i paper mario zacina sie ciągle w tym samym momencie
Ech musze nowa nagryware kupic Double Layer chyba wezme od razu
13 02 2005, 18:39
:)aaa to spoko
edit Hmm przy liscie kompatybilnosci widnieje kolumna LOADER : i sa tam wypisane takie wspanialosci jak GCSIM MGS etc

moze mi ktos powiedziec
\" o co chozi jakby ? \"
GCSIM, itp to sa programy LOADERY ktore sluza do odpalania piratow przez BBA+PSO 1/2, to byla 1 mozliwosc grania w piraty, jednak nikt nie sadzil ze bedzie chip

wiec LOADERy,itp to juz przerzytek
Jedyna przeszkoda to dobra nagrywara
Mi na przyklad bufor szaleje [...]
To włącz DMA na kanale IDE
NCdeIgnis
13 02 2005, 19:13
..::XMANiAK::.. dzieki

moge tylko przeprosic za niewiedze w tamacie;) no coz dawno mnie nie bylo....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.